Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Relief είπε:

Καλημέρα και καλή εβδομάδα κορίτσια! Καλή τύχη σε όποιο στάδιο κι αν βρίσκεστε! Θα ήθελα να ρωτήσω, έχουν περισσέψει σε κάποια κοπέλα ενέσεις arvekap ή Meriofert? Ας λήγουν και αυτό ή τον επόμενο μήνα...

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Ποιο καρότσι σου άρεσε?

Έχω σημειώσει 6-7 αλλά αυτό που ερωτεύτηκα είναι της bexa ultra 3 σε 1 ροζ-γκρι διότι έχω κ μια κομπλα με τα χρώματα που εννοειται είναι κ το πιο ακριβό..

Just now, Renez είπε:

Ε ναι μια χαρά είναι τότε..2-3 μήνες δλδ πριν γεννησουμε,ενταξει πόσο νωρίτερα ?!

Για πες μάρκες..

Αυτό της bexa που είπα κ στην Αναστασία αλλά τσιμπάει!! Κ μετά έχω δει το mia air wheels lorelli αν κ κάποια κοπέλα είχε πει όχι Ρόδες με αέρα, το anex E type 

Και δυο της kangaroo moni sofie αλλά μου φαίνεται υπερβολικά φθηνό κ το φοβάμαι...

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Έχω σημειώσει 6-7 αλλά αυτό που ερωτεύτηκα είναι της bexa ultra 3 σε 1 ροζ-γκρι διότι έχω κ μια κομπλα με τα χρώματα που εννοειται είναι κ το πιο ακριβό..

Μολις το είδα!! Είναι πολύ όμορφο φίλη!!

Αλλά ναι το 600 σαράκι τσούζει..ουφφφ δόξα το Θεό που μου πήρε αυτό το έξοδο η κουνιαδουλα μου:wub:

Just now, EugenJen είπε:

Αυτό της bexa που είπα κ στην Αναστασία αλλά τσιμπάει!! Κ μετά έχω δει το mia air wheels lorelli αν κ κάποια κοπέλα είχε πει όχι Ρόδες με αέρα, το anex E type 

Και δυο της kangaroo moni sofie αλλά μου φαίνεται υπερβολικά φθηνό κ το φοβάμαι...

Φίλη μου να πας να τα δει κ από κοντά βέβαια αλλά με ίσως να μην είναι αυτό πολύ φθηνό αλλά τα άλλα πολύ ακριβά..καλσσικα πράγματα που τα χρησιμοποιούμε 1 φορά πάντα μας τα καθίζουν..πχ νυφικό,κοστούμι γαμπρού(σιγά τη διαφορά από ένα καλό κοστούμι αλλά στη τιμή έχει!) Βαφτιστικά(τι διαφορά από ένα καλό μωρουδιακο φορεματακι κ όμως το τσιμπάνε,Σταύρος βαφτίσεις 40% πάνω απο το να ζητήσεις ένα απλό σταυρό χρυσό πάλι αλλά να μη πεις ότι είναι για βάφτιση..

Επειδή έχω επιχείρηση για αυτό ειμαι τόσο καχύποπτη,τα έχω ζήσει κ έχω κ φίλους με μαγαζιά..ειναι ο κύκλος μας...

Θα τε δείτε κι από κοντά τα καρότσια καλύτερα. Να έχετε 4-5 επιλογές να πάτε να τα δειτε από κοντά κι εύκολα θα καταλήξετε!!

Εγώ έχω κάνει πολλά χιλιόμετρα με το καρότσι μου κ το έχω ευχαριστηθεί.

Τώρα περιμένουμε το ποδήλατο!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Μολις το είδα!! Είναι πολύ όμορφο φίλη!!

Αλλά ναι το 600 σαράκι τσούζει..ουφφφ δόξα το Θεό που μου πήρε αυτό το έξοδο η κουνιαδουλα μου:wub:

Φίλη μου να πας να τα δει κ από κοντά βέβαια αλλά με ίσως να μην είναι αυτό πολύ φθηνό αλλά τα άλλα πολύ ακριβά..καλσσικα πράγματα που τα χρησιμοποιούμε 1 φορά πάντα μας τα καθίζουν..πχ νυφικό,κοστούμι γαμπρού(σιγά τη διαφορά από ένα καλό κοστούμι αλλά στη τιμή έχει!) Βαφτιστικά(τι διαφορά από ένα καλό μωρουδιακο φορεματακι κ όμως το τσιμπάνε,Σταύρος βαφτίσεις 40% πάνω απο το να ζητήσεις ένα απλό σταυρό χρυσό πάλι αλλά να μη πεις ότι είναι για βάφτιση..

Επειδή έχω επιχείρηση για αυτό ειμαι τόσο καχύποπτη,τα έχω ζήσει κ έχω κ φίλους με μαγαζιά..ειναι ο κύκλος μας...

Σίγουρα θα τα δω από κοντά!! Κ ο άντρας μου επιχειρήση χονδρικής έχει κ ξέρω τι παίζει κ είναι κ στον τομέα αυτόν κοντα, 

Απλά τώρα λες το ένα καρότσι 250 το άλλο 700 είναι διάφορα τεράστια...απλά επειδή θέλω να αντέχει το καρότσι όπως λέει η @Anastasia05 κ επειδή κυρίως στο εξοχικό έχουμε κάτι δρόμους χωματόδρομους άστα ,μην βγει άχρηστο από τον πρώτο μήνα!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Σίγουρα θα τα δω από κοντά!! Κ ο άντρας μου επιχειρήση χονδρικής έχει κ ξέρω τι παίζει κ είναι κ στον τομέα αυτόν κοντα, 

Απλά τώρα λες το ένα καρότσι 250 το άλλο 700 είναι διάφορα τεράστια...απλά επειδή θέλω να αντέχει το καρότσι όπως λέει η @Anastasia05 κ επειδή κυρίως στο εξοχικό έχουμε κάτι δρόμους χωματόδρομους άστα ,μην βγει άχρηστο από τον πρώτο μήνα!!

Εγώ έχω το KERTTU VOLQ TRAVEL SYSTEM 3 IN 1. ,Κάτι σε τέτοιο στυλ με καλές αναρτήσεις θα σε βολεψει πιστεύω.

Πολλές εταιρείες έχουν καρότσια σε αυτό το στυλ.

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ έχω το KERTTU VOLQ TRAVEL SYSTEM 3 IN 1. ,Κάτι σε τέτοιο στυλ με καλές αναρτήσεις θα σε βολεψει πιστεύω.

Πολλές εταιρείες έχουν καρότσια σε αυτό το στυλ.

Δεν συγκεκριμένο στυλ απλά να έχει καλές αναρτήσεις , κ μην με κοροϊδέψετε αλλά θέλω να είναι κ ωραίο χρώμα δεν θέλω ούτε γκρι ,ούτε καφέ ούτε όλο ροζ εννοείται...γι'αυτό μου άρεσε το bexa είναι γλυκούλι το χρώμα κ γράφουν πολύ καλά σχόλια για αντοχή,χρήση κ ανωμαλους δρόμους

@Anastasia05 το δικό σου είναι εξαντλημένο

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Δεν συγκεκριμένο στυλ απλά να έχει καλές αναρτήσεις , κ μην με κοροϊδέψετε αλλά θέλω να είναι κ ωραίο χρώμα δεν θέλω ούτε γκρι ,ούτε καφέ ούτε όλο ροζ εννοείται...γι'αυτό μου άρεσε το bexa είναι γλυκούλι το χρώμα κ γράφουν πολύ καλά σχόλια για αντοχή,χρήση κ ανωμαλους δρόμους

Στυλ εννοώ το κόψιμο, τον σχεδιασμό....παρόμοιο σκελετό έχει το δικό μου με το Μπέξα όπως είδα.. τα περισσότερα βγαίνουν σε πολλά χρωματα,εγώ είχα διαλέξει ουδέτερο.

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

@Anastasia05 το δικό σου είναι εξαντλημένο

Έλα έλα αφού εκεί θα καταλήξεις άτιμη γυναίκα μη το φέρνεις γύρω γύρω!! Πάρε να το ευχαριστηθείτε!! Βέβαια..όσο αφορά το ροζ χρώμα..μήπως κάποιο πιο ουδέτερο σε περίπτωση 2ου μωρου..?

Έβαλα ταινία "η σιωπή του Βάλτου" θα σας πω γνώμη μόλις τελειώσει..φιλουθκια!!

• Χαχα 1

Just now, EugenJen είπε:

Το είδα το bexa!!! Πολύ όμορφο :wub:

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Το είδα το bexa!!! Πολύ όμορφο :wub:

Pragmati k egw den to ixera.Para polu omorfo karotsi.Deite k tis cybex.K auti einai fantastiki etaireia.Mallon ekei tha katalixw alla ennoeitai oti thelw na kanw k egw tin erevna mou nwritera!♥️

• Μου αρέσει 1

12 ώρες πρίν, Renez είπε:

Στο θέμα αντρας-δουλειες ειμαι παθουσα!! Βασικά οποίος κ να κάνεις τις δουλειές μου εκτός από εμένα βρίσκω λαθη...νομίζω πολλές το έχουμε αυτό :oops:

Κ εγώ αν έφευγα τόσο νωρίς για δουλειά θα είχα τρελαθεί!! Γτ όμως δε περίμενες να σαραντησεις? Σε πίεσαν από την δουλειά..?

Ρε αγάπη @P.L.L. που έχεις χαθεί? Σκεφτόμουν πως έχεις μέρες να μπεις.. ελπίζω όλα να είναι καλά κ να μη σε τυραννάει πολύ το νινι :-)

Καλε τι μέρες; Εχθές σας έγραψα σχετικά με την γραμμή της κοιλιάς! Γενικά δεν μπαίνω συχνά και βλέπω ότι έχετε γράψει συνήθως πολλά οποτε δεν έχω τον χρονο να τα διαβάσω όλα. 

Καλα είμαι αν και με ενοχλεί ακόμα το στομαχι. Τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ και είμαι μακριά από ζυμαρικά και γλυκά. Ανυπομονω να πάω να δω το μωρό μου πως είναι. Δεν το νιώθω ακόμα και με πιάνουν οι ανασφάλειες! 

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Βλέπω έχουμε και καινουρια έντρις! Με το καλό! Μα τι καρπερός που ήταν αυτος ο Γενάρης!!! 

• Μου αρέσει 3

19 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

@Renez @Eval @kristalenia @Annou

@elenioz @Eva137 @Irinoula86

@P.L.L.  εχει σχηματιστει μαυρη γραμμη καθετη στην κοιλιτσα? Η οχι ακομα?

Στο 1ο μου που ηταν αγορι εμφανιστηκε στο τελος του 3ου μηνα.

Για πειτε...

Εγώ όχι ακόμη!!! Αλλά δυστυχώς έβγαλα πολλές τριχουλες στην περιοχή της κοιλιάς. Αρκουδιτσα έγινα!!!!

Just now, P.L.L. είπε:

Καλε τι μέρες; Εχθές σας έγραψα σχετικά με την γραμμή της κοιλιάς! Γενικά δεν μπαίνω συχνά και βλέπω ότι έχετε γράψει συνήθως πολλά οποτε δεν έχω τον χρονο να τα διαβάσω όλα. 

Καλα είμαι αν και με ενοχλεί ακόμα το στομαχι. Τρώω όσο πιο υγιεινά μπορώ και είμαι μακριά από ζυμαρικά και γλυκά. Ανυπομονω να πάω να δω το μωρό μου πως είναι. Δεν το νιώθω ακόμα και με πιάνουν οι ανασφάλειες! 

Ελπίζω να είστε όλες καλά. Βλέπω έχουμε και καινουρια έντρις! Με το καλό! Μα τι καρπερός που ήταν αυτος ο Γενάρης!!! 

Πες το ψέματα!! Του μωρού!! 

Ναι ρε γμτ κ εγώ ανυπομονώ να το νιώσω να ξέρω πως είναι καλά..βέβαια μετά θα μας πιάσει άλλη υστερία κ μόλις λίγο δε κλοτσαει θα στέλνουμε εδώ " κορίτσια έχω να το νιώσω 1 ώρα,είναι καλά? Εσείς το νιώθετε συνέχεια? Να πάρω το γιατρό?" Χαχαχχα χαχχα

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...