Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Annou είπε:

Gia to mwro vre nai!Na paroume.Alla gia mas thewrw oti einai paaaara polu nwris gia soutien robes k nuxtika.Den xeroume posa kila akomi tha valoume.Me oles tis manoules ston kuklo mou k pistepse me einai polles oles mou lene oti kathe mina to swma mou tha einai diaforetiko.Eidika gia ta soutien.;)

Πες το ψέματα..κ λένε για τα σουτιέν ότι αφότου γεννήσεις αν θηλάσεις μεγαλώνει ακόμη πιο πολύ απ' ότι στη διάρκεια στης εγκυμοσυνης..

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Annou είπε:

Nomizw oti einai akoma nwris vre koritsia apo twra gia nuxtika kai robes.Den xeroume posa kila tha paroume k genname Oktwvri.Poy tha paei tha xanavaloun ekptwseis.;-)

Ναι αυτο! (Γι'αυτό ανέφερα τις εκπτώσεις,  του καλοκαιριού εννοούσα τις μεγάλες, όχι για τώρα ακριβώς επειδή τουλάχιστον για την ώρα δεν έχουμε πάρει κιλά να ξέρουμε) 

Just now, Renez είπε:

Πες το ψέματα..κ λένε για τα σουτιέν ότι αφότου γεννήσεις αν θηλάσεις μεγαλώνει ακόμη πιο πολύ απ' ότι στη διάρκεια στης εγκυμοσυνης..

Τι εννοείς μεγαλώνει πιο πολύ;;;;που θα φτάσει;;Θεέ μου βοηθάμε θα πάθω εγκεφαλικό!!!

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Εγώ που θηλάζω 1 μιση χρόνο και ειμαι πάλι έγκυος τα έχω χάσει λιγο με το στήθος.

Δεν ισχύει όμως ότι μεγαλώνει κι άλλο όταν θηλάζεις....ίσως στις αρχές.μεχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Τι εννοείς μεγαλώνει πιο πολύ;;;;που θα φτάσει;;Θεέ μου βοηθάμε θα πάθω εγκεφαλικό!!!

Πάψε βρε!! Άσε να έχουμε κ ελπίδες εμείς οι άβυζες!!:P εγώ πρώτη φορά τώρα με την εγκυμοσύνη φοράω σουτιέν κ ενώνουν τα στήθη μου κ έχω τη γραμμή ανάμεσα αχχχ έχω ξεσκίσει τα ξοβυζα σπίτι(δε ντρέπομαι κιόλας μέλλουσα μανα!!)

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ που θηλάζω 1 μιση χρόνο και ειμαι πάλι έγκυος τα έχω χάσει λιγο με το στήθος.

Δεν ισχύει όμως ότι μεγαλώνει κι άλλο όταν θηλάζεις....ίσως στις αρχές.μεχρι να εδραιωθεί ο θηλασμός.

Ναι για τις πρώτες μέρες εννοώ κ εγώ..κ εκεί σίγουρα ισχύει..ρωτά τη φίλη μου που είχε πάρει από πριν σουτιέν κ τώρα 5η μέρα που γέννησε θέλει ένα τσακ μεγαλύτερα κ έχει φρικαρει!!:P

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Πάψε βρε!! Άσε να έχουμε κ ελπίδες εμείς οι άβυζες!!:P εγώ πρώτη φορά τώρα με την εγκυμοσύνη φοράω σουτιέν κ ενώνουν τα στήθη μου κ έχω τη γραμμή ανάμεσα αχχχ έχω ξεσκίσει τα ξοβυζα σπίτι(δε ντρέπομαι κιόλας μέλλουσα μανα!!)

Ναι για τις πρώτες μέρες εννοώ κ εγώ..κ εκεί σίγουρα ισχύει..ρωτά τη φίλη μου που είχε πάρει από πριν σουτιέν κ τώρα 5η μέρα που γέννησε θέλει ένα τσακ μεγαλύτερα κ έχει φρικαρει!!:P

Εγώ έτσι όπως πάω καμία καλοκαίρινη μπλούζα δεν θα μου κάνει στο στήθος!!εντάξει είπαμε να έχουμε μεμεδια αλλά όχι να το πάμε κ στο άλλο άκρο!!

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Είναι αρχή,υπομονή θα ξεφουσκωσουν καααποια στιγμή:tongue:

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ έτσι όπως πάω καμία καλοκαίρινη μπλούζα δεν θα μου κάνει στο στήθος!!εντάξει είπαμε να έχουμε μεμεδια αλλά όχι να το πάμε κ στο άλλο άκρο!!

Γλυκούλα μου κ εσύ!! Η κάθε μία το καημό της:P

Λοιπόν φίλες πράγματα που θα πάρετε στις εκπτώσεις Ιούλιο-Αυγουστο προτείνω από τώρα να έχετε σημειώσει σε τι τιμές τα βρίσκετε στο κάθε μαγαζί κ όταν έρθει η ώρα των εκπτώσεων να τσεκαρετε αν όντως αξίζουν γτ πολλές φορές είναι κάποια απάτες!!  Στο black Friday είχα σκοπό με τον άντρα μου να πάρουμε ένα ηλεκτρονικό πατίνι από τα public,το είχαν τότε 330€ κ θέλαμε να δούμε πόσο θα πέσει..πάμε λοιπόν τη Παρασκευή κ τι είχαν κάνει ρε φίλε? Έγραφε αρχική τιμή 360€ τελική 330€!!!!! Ξενερωσσμε κ φύγαμε..

• Μου αρέσει 2
  • Λυπημένη/-ος 1

Just now, Renez είπε:

Γλυκούλα μου κ εσύ!! Η κάθε μία το καημό της:P

Λοιπόν φίλες πράγματα που θα πάρετε στις εκπτώσεις Ιούλιο-Αυγουστο προτείνω από τώρα να έχετε σημειώσει σε τι τιμές τα βρίσκετε στο κάθε μαγαζί κ όταν έρθει η ώρα των εκπτώσεων να τσεκαρετε αν όντως αξίζουν γτ πολλές φορές είναι κάποια απάτες!!  Στο black Friday είχα σκοπό με τον άντρα μου να πάρουμε ένα ηλεκτρονικό πατίνι από τα public,το είχαν τότε 330€ κ θέλαμε να δούμε πόσο θα πέσει..πάμε λοιπόν τη Παρασκευή κ τι είχαν κάνει ρε φίλε? Έγραφε αρχική τιμή 360€ τελική 330€!!!!! Ξενερωσσμε κ φύγαμε..

Εγώ το έχω κάνει ήδη με τα καρότσια, έχω ξεχωρίσει κάποια κ όλα έχουν έκπτωση τώρα , έχω σημειώσει αρχικές τιμές κ έκπτωση να δω στις πραγματικές εκπτώσεις τι θα γίνει, γιατί το καρότσι μάλλον για τοτε με βλέπω να το παίρνω!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ το έχω κάνει ήδη με τα καρότσια, έχω ξεχωρίσει κάποια κ όλα έχουν έκπτωση τώρα , έχω σημειώσει αρχικές τιμές κ έκπτωση να δω στις πραγματικές εκπτώσεις τι θα γίνει, γιατί το καρότσι μάλλον για τοτε με βλέπω να το παίρνω!!

Ποιο καρότσι σου άρεσε?

Q1jtp2.png

Αυτά τα παιδικά όλο το χρόνο τα βρίσκεις σε προσφορά,έχω μπερδευτεί αν είναι αληθινά!!

Καρότσι μ είχαν δώσει αλλά τώρα ίσως χρειαστώ γιατί το δουλέψαμε πολύ κ το ύφασμα έχει ταλαιπωρηθεί...για πείτε καμμία ιδέα 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Ε ναι μια χαρά είναι τότε..2-3 μήνες δλδ πριν γεννησουμε,ενταξει πόσο νωρίτερα ?!

Για πες μάρκες..

Cangaroo, inglesina, Joolz.. τα πολυμου τους Μ αρέσουν πολυ.. γενικά τέτοιου στιλ είμαι..ελαφριά,εργονομικά με καλές κριτικές..τα Cangaroo είναι το πιο οικονομικό από 330€.. τα υπόλοιπα πιο τσιμπημενα.. εκτός αν θες απλό καρότσι κ όχι πολυμορφικό..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...