Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Πολλά!! Το θέμα είναι εσύ τι θεματολογίας ψάχνεις..

Μας είχανε δώσει κ μια λίστα στα μαθήματα ανώδυνου και είχα πάρει δύο από εκείνα που πρότειναν

Πολύ καλή η ερώτηση σού!! Δεν έχω ιδέα τι ψάχνω!! Δηλαδή για την περίοδο της εγκυμοσύνης , υπάρχει λόγος να πάρουμε κάποιο βιβλίο έχει καποια πράγματα που μπορεί να αγνοούμε;; είναι η άσχετοσυνη της κατάστασης

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Πολύ καλή η ερώτηση σού!! Δεν έχω ιδέα τι ψάχνω!! Δηλαδή για την περίοδο της εγκυμοσύνης , υπάρχει λόγος να πάρουμε κάποιο βιβλίο έχει καποια πράγματα που μπορεί να αγνοούμε;; είναι η άσχετοσυνη της κατάστασης

Εγώ πάντως στα ελληνικά έχω το "Τί να περιμένεις όταν είσαι έγκυος", είναι πολύ κατατοπιστικό...

• Μου αρέσει 1

JeY7p2.png

@OctoberMom μα τι όμορφες στιγμές κι στην έσκασε ο μπαμπά μας!!! 

@elenioz από h& m έχω πάρει τα πάντα κυρίως σε εκπτώσεις δικά μ και του παιδιού  κι όλα super. Καλά πρέπει να μ δώσουν ποσοστά για τη διαφήμιση...μόνο τα παντελόνια προσέξτε, είναι συνήθως πολύ στενά ειδικά τα σλιμ θέλουν 1 νούμερο παραπάνω. Γενικά νούμερο ότι φοράτε τώρα θα πάρετε κ στα εγκυμοσυνης!

Αχ μ είχαν δώσει κάτι βιβλία θα τα βρω κ θα σας στείλω,είχα βάλει και σελιδοδείκτες στα σημαντικά ανά ηλικία η φυτουκλα μάνα αλλά τελικά δν τα ξανανοιξα...

Α για θέρμανση είπα κι εγώ ένα θερμοπομπο μεγαλο αλλά ήταν ακριβός,κάνει καλή δουλειά ομως κ είναι κομψό,έχει τζάκι τι διαμέρισμα αλλά δν το ανάψαμε...βέβαια βρε κορίτσια στα χωριά πως μεγαλώνουν μια χαρά τα παιδάκια στο τζάκι???να μη καπνίζει όμως 

• Μου αρέσει 4

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Εγώ πάντως στα ελληνικά έχω το "Τί να περιμένεις όταν είσαι έγκυος", είναι πολύ κατατοπιστικό...

Αααα, και το "Η Εγκυμοσύνη μου" έχει μια φίλη, κι αυτό καλό φαινόταν!

Εγώ είχα πάρει και το "Μια μητέρα γεννιέται" που λέει πιο πολύ για τη μητρότητα και τις ψυχολογικές της διαστάσεις... Υπέροχο!

JeY7p2.png

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ δεν πήρα εγκυμοσύνης. 

1)Τα μωρά είναι άνθρωποι της νύχτας 

2)Η συναίσθημα νοημοσύνη των παιδιών

Τα προτείνω κ τα δυο!!

Πολλά μπορούμε να αγνοούμε για την εγκυμοσύνη:tongue: δεν ξέρω αν θέλουμε να τα μάθουμε κιόλας?!!

Επίσης διάβαζα στον μικρό μου από την κοιλίτσα βιβλία..:x κ τώρα μας ακούει κ η μικρή να διαβάζω στον μεγάλο!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

@EugenJen Εγώ θα σου πρότεινα δύο σε αυτό το στυλ

1) το βιβλίο που θα ήθελες να είχαν διαβάσει οι γονείς σου από ξένο συγγραφέα που δεν μου έρχεται τώρα το όνομα

&

2) Ζακέτα να πάρεις (καταπληκτικό από τον πατερ Ανδρέα Κονανο) 

• Μου αρέσει 3

Να σας πω και κάτι????:-D είχα παραγγείλει μετά την Αυχενική 1 παντελονακι εγκυμοσύνης τζιν ροζ boyfriend κ 1 μπλουζιτσα κ ήρθαν!!!!Ωωωω χαρά!

Τα μπλουζάκια πάντως κ τα φορέματα ας μη είναι εγκυμοσύνης κορίτσια απλά φαρδύ στη κοιλιά κ στηθος! Που είναι κ της μόδας για να τα φορέσετε κ του χρόνου, εγώ το καλοκαίρι το είχα βγάλει με φορεματάκια one size και είμαι κ αφράτο 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Βοηθάνε γενικά αυτά;;η μας λένε ότι διαβάζουμε κ στο ίντερνετ;;;

Δεν ξέρω αν βοηθάνε δεν έχω διαβάσει αλλαααα έχει κάποια καλά κ τεράστια (πολλών θεμάτων) στα public..λογικές τιμές..τσεκαρε το.. 

Καλημέραααα κοριτσουδια !!!

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ δεν πήρα εγκυμοσύνης. 

1)Τα μωρά είναι άνθρωποι της νύχτας 

2)Η συναίσθημα νοημοσύνη των παιδιών

Τα προτείνω κ τα δυο!!

Πολλά μπορούμε να αγνοούμε για την εγκυμοσύνη:tongue: δεν ξέρω αν θέλουμε να τα μάθουμε κιόλας?!!

Επίσης διάβαζα στον μικρό μου από την κοιλίτσα βιβλία..:x κ τώρα μας ακούει κ η μικρή να διαβάζω στον μεγάλο!!

Just now, elenioz είπε:

@EugenJen Εγώ θα σου πρότεινα δύο σε αυτό το στυλ

1) το βιβλίο που θα ήθελες να είχαν διαβάσει οι γονείς σου από ξένο συγγραφέα που δεν μου έρχεται τώρα το όνομα

&

2) Ζακέτα να πάρεις (καταπληκτικό από τον πατερ Ανδρέα Κονανο) 

Κορίτσια αυτό ακριβώς ήθελα να πω αν υπάρχει λόγος να πάρουμε αυτά της εγκυμοσύνης η καλύτερα να πάρω κατευθείαν για το νινι μου...πάνω κάτω τα της εγκυμοσύνης θα βρίσκουμε κ στο ίντερνετ, αλλά όσον αφορά συμβουλές για το μωρό νομίζω θα είναι πιο χρησιμα

Just now, Renez είπε:

Δεν ξέρω αν βοηθάνε δεν έχω διαβάσει αλλαααα έχει κάποια καλά κ τεράστια (πολλών θεμάτων) στα public..λογικές τιμές..τσεκαρε το.. 

Καλημέραααα κοριτσουδια !!!

Εκεί κοιτάω!!!:-D

C1JTp3.png

Just now, OctoberMom είπε:

Καλημέρααα!

Σας έχασα λιγάκι αλλά έχει πέσει πολλή δουλειά... Κι άλλη τόση δηλαδή σήμερα αλλά έκατσα να ξεκουραστώ σήμερα το πρωί!
Πολύ γέλασα με την όλη φάση των voucher, πάλι καλά που δεν είχα κάτσει να παρακολουθήσω τα μαθήματα! Τουλάχιστον θα μπουν τα λεφτά... 600 μόνο βέβαια γιατί εμείς οι επιστήμονες δεν πληρώνουμε έξοδα σπιτιού και επιχείρησης ως γνωστόν, ζούμε με μόνο με νεράκι της βρύσης και γνώση απ΄τα κολλέγια ;)  Αααααχ... Βίτσα που τους χρειάζεται!

Στα πιο χαρμόσυνα τώρα... Την Τρίτη μετά την αυχενική, αφού πήρα τα ροζ γλυκά μου και τα στησα στο τραπέζι της κουζίνας, βγήκα να συνεχίσω τις δουλειές μου αμέριμνη, καθώς ήξερα ότι σύζυγος θα χει δουλίτσες όταν σχολάσει... Και τα ακυρώνει όλα ο κύριος και με παίρνει τηλέφωνο 10 λεπτά πριν φτάσει σπίτι!!!

Τσακίστηκα να πάω κι εγώ, τον πρόλαβα να χει φτάσει 5 λεπτά πριν και να με περιμένει περιχαρής έχοντας ανοίξει τα σοκολατάκια :D:D:D Ντάξει, χάρηκε πολύ αλλά θα χαιρόταν ό,τι φύλο και να 'ταν (αφού δεν του κάτσαν τα δίδυμα...!) αλλά πιο πολύ χάρηκε με τις φωτογραφίες απ'τον υπέρηχο <3

Του 'πα μάλιστα "Κόλλα 5, καταφέραμε και φτιάξαμε ένα υγιές μωράκι! Τώρα μπορούμε να χαλαρώσουμε λίγο..."

Δεν το χει πει κανένας απ'τους 2 στους γονείς του, βασικά εκείνος δεν το χει πει ΠΟΥ ΘΕ ΝΑ, οπότε σιγά σιγά θα χουμε ανακοινώσειςςςς!

Ακόμη ε?? Μπράβο ρε θηρία..μόνο εγώ πήρα τη μανούλα μου από το πρώτο θόλο θετικό τεστ??:mrgreen:

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Βοηθάνε γενικά αυτά;;η μας λένε ότι διαβάζουμε κ στο ίντερνετ;;;

Just now, elenioz είπε:

Καλημέρα κορίτσιαα 

@OctoberMom χαχαχα Έλα τι όμορφη εικόνα :x Και εμείς μετά την Αυχενική το ανακοινώσαμε στους περισσότερους δικούς μας. Εγώ φυσικά δεν είχα κρατηθεί κ στην μαμά και την αδερφή μου το είχα πει από την πρώτη στιγμή :oops: Αλλά ο άνδρας μου σφίγγα. Τώρα άρχισε... 

Εγώ λέω όλα αυτά (σουτιέν πιτζάμες) να τα πάρω από H&M στις εκτυπώσεις. Επειδή φοράω και μικρό νούμερο (xs) αμφιταλαντεύομαι τι νούμερο θα φτάσω και θα χρειαστώ...

Όσο για την θέρμανση που είπατε. Εμείς έχουμε ξυλόσομπα και κάποια ηλεκτρικά (Στην πολυκατοικία μας δεν βάζουν θέρμανση) όποτε δεν ξέρω ακριβώς τι θα κάνουμε. Είναι ένα θέμα που μας προβληματίζει και το σκεφτόμαστε πολύ γτ γενικά λένε ότι δεν είναι κ το καλύτερο αυτές οι σόμπες για νεογέννητο μωρό (Αν και το σπίτι είναι μεγάλο και το αερίζω συνέχεια) πρέπει να πάρω γνώμες από ειδικούς πάνω σε αυτο...

Just now, elenioz είπε:

Καλημέρα κορίτσιαα 

@OctoberMom χαχαχα Έλα τι όμορφη εικόνα :x Και εμείς μετά την Αυχενική το ανακοινώσαμε στους περισσότερους δικούς μας. Εγώ φυσικά δεν είχα κρατηθεί κ στην μαμά και την αδερφή μου το είχα πει από την πρώτη στιγμή :oops: Αλλά ο άνδρας μου σφίγγα. Τώρα άρχισε... 

Εγώ λέω όλα αυτά (σουτιέν πιτζάμες) να τα πάρω από H&M στις εκτυπώσεις. Επειδή φοράω και μικρό νούμερο (xs) αμφιταλαντεύομαι τι νούμερο θα φτάσω και θα χρειαστώ...

Όσο για την θέρμανση που είπατε. Εμείς έχουμε ξυλόσομπα και κάποια ηλεκτρικά (Στην πολυκατοικία μας δεν βάζουν θέρμανση) όποτε δεν ξέρω ακριβώς τι θα κάνουμε. Είναι ένα θέμα που μας προβληματίζει και το σκεφτόμαστε πολύ γτ γενικά λένε ότι δεν είναι κ το καλύτερο αυτές οι σόμπες για νεογέννητο μωρό (Αν και το σπίτι είναι μεγάλο και το αερίζω συνέχεια) πρέπει να πάρω γνώμες από ειδικούς πάνω σε αυτο...

Nomizw oti einai akoma nwris vre koritsia apo twra gia nuxtika kai robes.Den xeroume posa kila tha paroume k genname Oktwvri.Poy tha paei tha xanavaloun ekptwseis.;-)

Just now, EugenJen είπε:

Emena mou kanan dwro tin egkumosuni mou.

Einai ok,cool.Nai mathainw pragmata pou den ixera alla ta perissotera epeidi eimai psaxtiri ta eixa diavasei idi sto internet se diafora arthra.

Just now, Renez είπε:

Ακόμη ε?? Μπράβο ρε θηρία..μόνο εγώ πήρα τη μανούλα μου από το πρώτο θόλο θετικό τεστ??:mrgreen:

K egw!!H prwti pou pira!:D

Just now, Christinα είπε:

Να σας πω και κάτι????:-D είχα παραγγείλει μετά την Αυχενική 1 παντελονακι εγκυμοσύνης τζιν ροζ boyfriend κ 1 μπλουζιτσα κ ήρθαν!!!!Ωωωω χαρά!

Τα μπλουζάκια πάντως κ τα φορέματα ας μη είναι εγκυμοσύνης κορίτσια απλά φαρδύ στη κοιλιά κ στηθος! Που είναι κ της μόδας για να τα φορέσετε κ του χρόνου, εγώ το καλοκαίρι το είχα βγάλει με φορεματάκια one size και είμαι κ αφράτο 

Κ μένα επιτέλους ήρθαν οι νυχτικιές από τα celestino!! (Κ 2 μπλουζάκια σε προσφορα των 3€ που είχα παραγγείλει χεχε) πολύ καλά όλα βασικά όπως στις φωτό εκτός από το ένα μπλουζάκι που το πήρα Μ ενώ φοράω S κανονικά αλλά τώρα πέταξα στήθος κ κοιλίτσα σιγά σιγά κ λέω άντε κ το Μ ακόμη μου είναι θεοστενο.. χαλάλι,3€ είχε..

Αλλά όπως λες Χριστινάκι μου κ εγώ το καλοκαίρι με φορεματακια έχω σκοπό να τη βγάλω που ήδη έχω ένα κάρο φαρδυα κ one size :-) ασε παιδάκι μου,τόσα έξοδα λέμε κάθε μέρα για τα μωρά ,θα πάρω κ καινούρια καρταρομπα? Δε σφαξανε!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Κ μένα επιτέλους ήρθαν οι νυχτικιές από τα celestino!! (Κ 2 μπλουζάκια σε προσφορα των 3€ που είχα παραγγείλει χεχε) πολύ καλά όλα βασικά όπως στις φωτό εκτός από το ένα μπλουζάκι που το πήρα Μ ενώ φοράω S κανονικά αλλά τώρα πέταξα στήθος κ κοιλίτσα σιγά σιγά κ λέω άντε κ το Μ ακόμη μου είναι θεοστενο.. χαλάλι,3€ είχε..

Αλλά όπως λες Χριστινάκι μου κ εγώ το καλοκαίρι με φορεματακια έχω σκοπό να τη βγάλω που ήδη έχω ένα κάρο φαρδυα κ one size :-) ασε παιδάκι μου,τόσα έξοδα λέμε κάθε μέρα για τα μωρά ,θα πάρω κ καινούρια καρταρομπα? Δε σφαξανε!!

Gi’auto lew min viazeste!Akoma exoume na paroume kila!!:D

Just now, Annou είπε:

Nomizw oti einai akoma nwris vre koritsia apo twra gia nuxtika kai robes.Den xeroume posa kila tha paroume k genname Oktwvri.Poy tha paei tha xanavaloun ekptwseis.;-)

Emena mou kanan dwro tin egkumosuni mou.

Einai ok,cool.Nai mathainw pragmata pou den ixera alla ta perissotera epeidi eimai psaxtiri ta eixa diavasei idi sto internet se diafora arthra.

K egw!!H prwti pou pira!:D

Χεχεχε μάνα ειναι μόνο μια!! :wub:

Μωρέ μη νομίζεις..νωρίς είναι για νυχτικά αλλά είναι η τρέλα του να παίρνουμε διάφορα σιγά σιγά να μπαίνουμε στο κλίμα..να νιώθουμε όλο κ πιο κοντά στη γέννηση του παιδιού μας και να ξαλαφρώνει κ λίγο η λίστα σιγά σιγά με ο,τι βρίσκουμε σε ευκαιρία πρώτο..

Έτσι σκέφτομαι εγώ τουλάχιστον..κ είπα με το καλό εφόσον από Μάη ανοίξουμε κ ξελασκαρω ξανά οικονομικά περισσότερο,σκέφτηκα να διαθέτω περίπου 100€ το μηνα αυτούς τους 4.5 που έμειναν για να παίρνω σιγά σιγά τα γύρω γύρω λευκά είδη κτλ μη μου έρθει στο τέλος ντουγρουτζας!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Χεχεχε μάνα ειναι μόνο μια!! :wub:

Μωρέ μη νομίζεις..νωρίς είναι για νυχτικά αλλά είναι η τρέλα του να παίρνουμε διάφορα σιγά σιγά να μπαίνουμε στο κλίμα..να νιώθουμε όλο κ πιο κοντά στη γέννηση του παιδιού μας και να ξαλαφρώνει κ λίγο η λίστα σιγά σιγά με ο,τι βρίσκουμε σε ευκαιρία πρώτο..

Έτσι σκέφτομαι εγώ τουλάχιστον..κ είπα με το καλό εφόσον από Μάη ανοίξουμε κ ξελασκαρω ξανά οικονομικά περισσότερο,σκέφτηκα να διαθέτω περίπου 100€ το μηνα αυτούς τους 4.5 που έμειναν για να παίρνω σιγά σιγά τα γύρω γύρω λευκά είδη κτλ μη μου έρθει στο τέλος ντουγρουτζας!!

Gia to mwro vre nai!Na paroume.Alla gia mas thewrw oti einai paaaara polu nwris gia soutien robes k nuxtika.Den xeroume posa kila akomi tha valoume.Me oles tis manoules ston kuklo mou k pistepse me einai polles oles mou lene oti kathe mina to swma mou tha einai diaforetiko.Eidika gia ta soutien.;)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...