Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

@Renez αν καταφέρεις Να κάτσεις σπίτι να το χαρείς κ να είσαι κ ήρεμη γτ νοιώθεις τοοοση ευθύνη γι αυτό το υπέροχο πλάσμα!

@marianna1986 ανατρίχιασα όταν το διάβασα!! Μπράβο σου! Και μετά λες εμένα? Εγώ τους αναπληρωτές σκέφτομαι κ παρηγοριεμαι, τουλάχιστον ήμουν σπίτι μ,στη πόλη μ. Καλή δύναμη κορίτσι μου!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Christinα είπε:

Αααα άλλο κεφάλαιο αυτό κ πονεμένο! Έχω δική μ δουλειά μόνη μου κ δν έβγαινε οικονομικά να πάρω προσωπικό. Μετα από κλάμα όλο το καλοκαίρι αφού όλοι μ έλεγαν δν θα τα καταφέρω πήρα απόφαση να το παλέψω ετσι κ πήγε μια χαρά, κούραση πολύ αλλά όλα γίνονται αν είσαι συνειδητοποιημενος! Και το κερασάκι στη τούρτα? Γέννησα 8/11 Κ έλειπε και ο άντρας μ μέχρι τα Χριστούγεννα για δουλεία αναγκαστικά, μόνο 1 εβδομάδα έκατσε όταν γέννησα . Έφευγα 13.00 κ γύριζα 9μ.μ εκτος Τετάρτη κ Σ/Κ οποτε μοιραζοταν η Εβδομάδα. Τν 1ο μήνα κοιμόταν κάποια γιαγιά σπίτι μαζί μας κ μετά ερχόταν πριν φύγω κ έφευγαν 9.00. Με βοήθησαν πολύ αλλά δν ζήτησα ποτε κάτι αν δν μ έλεγαν μόνες τους,ούτε το βράδυ τις ξυπνούσα, κ φαγητο μονο στην αρχη κ ήθελα και να θηλάζω το βράδυ γτ τη μέρα έλειπα κ δεν είχα πολύ γάλα να του αφήνω, μέχρι αρχές Φλεβάρη άντεξα και το θήλαστρο στη δουλειά.. μετά το έκοψα μόνη μ χωρίς φάρμακο. Μακάρι να έχω τη δύναμη να το ξανακάνω. 

Μπράβο σου!! Τελικά αμα θέλεις να καταφέρεις κάτι βρίσκεις τον τρόπο.. σίγουρα δεν είναι εύκολο δεν είναι όμως ακατόρθωτο.  Και πάλι μπράβο!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Με βοηθάει κυρίως η πεθερά μ γτ η μανούλα μ δουλεύει. Της τν πηγαίνω 13.00 παρά με το φαι τ,τν τάιζω αν προλάβω εκει κ φευγω 2 αρχιζω μάθημα. Το βραδυ τον παιρνει ο μπαμπας μας κατά τις 8.00 Κ υν βρίσκω σπιτι:x   Μας μαγειρεύουν κάποιες φορές κιόλας αλλά κορίτσια ποτε δν ζητάω τπτ,γτ θεωρώ ότι δν μου φταίνε τπτ,εγώ ήθελα οικογένεια κ παιδιά...και οι γιαγιά δες έχουν ζωή δν είναι υπηρετικό προσωπικό! Δν μου έχουν δώσει κανένα δικαίωμα να σκεφτώ αρνητικά ή ότι δν βοηθούν ίσα ίσα μας λατρεύουν κ θέλουν να μας έχουν συνέχεια στα πόδια τους αλλά νομίζω πως το ότι δν εχω δώσει δικαιώματα κρατάει αυτή τη σχέση κ δεν έχουμε προστριβές,έχει ο καθένας τν χώρο τ κ τν χρόνο τ. Κι έχω αφήσει μέχρι στιγμής Τετάρτη κ σ/κ ελεύθερα για το σπίτι κ την οικογένεια. 

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Είχα νταντάδες και τα δύο χρόνια! Γνώρισα όμως μαμάδες που είχαν έρθει και με τρία παιδια κ έπαιρνα κουραγιο! Δυστυχώς η Αχαια δεν παίρνει αναπληρωτες οπότε το έχω πάρει απόφαση πως έτσι θα είναι η ζωή μου!

@Christinα τώρα με τα κλειστά φροντιστήρια τι κάνεις; Δουλεύεις από το σπίτι;

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Είχα νταντάδες και τα δύο χρόνια! Γνώρισα όμως μαμάδες που είχαν έρθει και με τρία παιδια κ έπαιρνα κουραγιο! Δυστυχώς η Αχαια δεν παίρνει αναπληρωτες οπότε το έχω πάρει απόφαση πως έτσι θα είναι η ζωή μου!

Άλλο ανέκδοτο κι αυτό!

Έχω κάνει αναστολή λειτουργίας κ δν επιτρέπεται να κάνω on line μαθήματα αλλά ούτε τα 800€ τα δικαιούμαστε  κ ισως ακουσατε το φιασκο με το voucher  αν κ τα χρηματα θα μπουν. Μα πες γινεται να ζησει οικογενεια κ επιχείρηση με 600€ από Μάρτη έως μαλλον Σεπτέμβρη ??? (Και σιγα μην ανοιξω κανονικα αφου θα γεννησω με το καλο Οκτώβρη...)

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Αναστολή γιατί έκανες; Και οι μαθητές; Κριμα ρε γμτ τελικά αυτός ο ιός έφερε τα πάνω κάτω από το πουθενά!

Ολοι κάναμε όταν κλεισαμε! Δν ξέραμε τότε κ πόσο θα κρατήσει αυτή η φάση...Κ δν έχουν όλοι ίντερνετ και έστω Καλό κινητό για να ξέρω σίγουρα ότι θα αποδώσουν τα on line! Κ απ την άλλη θα το θεωρήσουν μάθημα οι γονείς για να πληρώσουν κανονικά? Και με τα παιδιά που δεν έχουν τα μέσα? Θα μείνουν πίσω κ μετά τι? Και τα μικρά δευτέρα   Δημοτικού  τι μαθημα να κανουν ετσι? Με τη μαμα διπλα?Υποτίθεται οτι δν γίνονται μαθήματα αλλαααα γινονται τελικα...και το σκέφτομαι πολυ σοβαρα κι εγω γρ εχω αγανακτήσει. Κι αν αμοιξουμε  με τι μυαλο θα κατσουν για μαθημα τν ιουλιο? Και εγω θα ειμαι και σαν φουσκα τοτε μεσ' τη ζεστη. Αυτα!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Δεν κάθονται τα μικρά ούτε κ τώρα για μάθημα. Και φυσικά ναι, ειναι κ η μαμά δίπλα! Πάντως γενικά ξέρω πως και τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών κάνουν τηλεκπαίδευση αλλά αν εκεί αποφασίσατε αναστολή τότε οκ. Με την τηλεκπαίδευση όμως νομίζω πως ο γονιός υποχρεούται να πληρώνει κανονικά. Μπαχαλο γενικά!

Καληνύχτα σε όλες και καλό ξημέρωμα! Όνειρα γλυκά κ όχι εφιάλτες! 

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Δεν κάθονται τα μικρά ούτε κ τώρα για μάθημα. Και φυσικά ναι, ειναι κ η μαμά δίπλα! Πάντως γενικά ξέρω πως και τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών κάνουν τηλεκπαίδευση αλλά αν εκεί αποφασίσατε αναστολή τότε οκ. Με την τηλεκπαίδευση όμως νομίζω πως ο γονιός υποχρεούται να πληρώνει κανονικά. Μπαχαλο γενικά!

Καληνύχτα σε όλες και καλό ξημέρωμα! Όνειρα γλυκά κ όχι εφιάλτες! 

Ναι κάνουν αλλά αυτό δν είναι απαραιτητα νόμιμο. Συνήθως είναι παράνομο σε αυτή τη φάση,δν κάναμε κτ διαφορετικό εδώ. Μπάχαλο! 

Καληνυχτουλες! Ονειρακια!

IjnUp3.pngscOTp2.png

@marianna1986 και @Christinα μου πόσα έχετε τραβήξει κ θα τραβήξουμε ακόμη όλοι..κ ήρθε κ αυτός ο ιός κ όπως είπες έφερε τα πάνω κάτω..να ζήσεις με 600€?? Με δουλεύεις? Ούτε για μήνα,εμάς μας δίνουν τα 800€ κ καλά σαν επιχείρηση(βέβαια ούτε ξέρω πότε θα μπουν) και έχω 850€ πάγια έξοδα μόνο στο μαγαζί για του σπιτιού δε σου λέω κ σκέψου ζω κ εγώ κ ο άντρας μου από την ίδια δουλειά!! Δόξα το Θεό έχουμε κ τη χοντρική που κααααπως κουνάει αλλά από εκεί μοιραζόμαστε 4 οικογένειες τα λεφτά οπότε καταλαβαίνεις..τεσπα.

Κ αυτό ρε γμτ που με φοβίζει είναι πως λένε για το δεύτερο κρούσμα του ιού από Σεπτέμβρη κ δλδ τι? Ξανά καραντίνα? Μέτρα? Πόσο θα αντέξουμε σαν κοινωνία? Τι να πω..

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

@marianna1986 και @Christinα μου πόσα έχετε τραβήξει κ θα τραβήξουμε ακόμη όλοι..κ ήρθε κ αυτός ο ιός κ όπως είπες έφερε τα πάνω κάτω..να ζήσεις με 600€?? Με δουλεύεις? Ούτε για μήνα,εμάς μας δίνουν τα 800€ κ καλά σαν επιχείρηση(βέβαια ούτε ξέρω πότε θα μπουν) και έχω 850€ πάγια έξοδα μόνο στο μαγαζί για του σπιτιού δε σου λέω κ σκέψου ζω κ εγώ κ ο άντρας μου από την ίδια δουλειά!! Δόξα το Θεό έχουμε κ τη χοντρική που κααααπως κουνάει αλλά από εκεί μοιραζόμαστε 4 οικογένειες τα λεφτά οπότε καταλαβαίνεις..τεσπα.

Κ αυτό ρε γμτ που με φοβίζει είναι πως λένε για το δεύτερο κρούσμα του ιού από Σεπτέμβρη κ δλδ τι? Ξανά καραντίνα? Μέτρα? Πόσο θα αντέξουμε σαν κοινωνία? Τι να πω..

Πολύ δύσκολη κατάσταση! Είναι ρευστά τα πράγματα, που να ξέρουν κ οι επιστήμονες πως θα κινηθεί  να μας πουν κι εμάς να ξέρουμε που βαδίζουμε? Είχα φρικάρει στην αρχή,αλλά τώρα προσπαθώ να μν τα πολυσκεφτομαι γτ θα τρελαθώ.

Εισπνοή! Χαϊδεύουμε κοιλίτσα και χαμογελάμε με αισιοδοξία! Να είμαστε καλά κι ότι έρθει θα περάσει!

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

5 ώρες πρίν, Renez είπε:

Μπράβο σε όλες τις μαμάδες και τις γιαγιάδες που μπορούν και τα κουμαντάρουν ολα! Απαιτητικός ο ρόλος της γυναίκας ισως σαν κοινωνία πρέπει σιγά σιγα να μοιράζουμε τις ευθύνες αλλα είναι κοινωνιολογικη συζήτηση επομένως το αφήνω! 

Καλημέρα μας, με γκρινιες η χωρίς! ;-)

Καλημέρα! Αχ που πήγε ο ήλιος πάλι? Θέλω άνοιξη μελισσουλες κ πεταλουδίτσες!

Τπτ δεν είναι δύσκολο αν έχουμε την υγεία μας,όσο στηριζόμαστε στα χέρια κ τα πόδια μας είμαστε μια χαρά! Γι αυτό αγάπη,χαδάκια κ αγκαλίτσες σε όσους αγαπάμε!:)

• Μου αρέσει 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Καλημερα κοριτσια! Μιλησα με την εταιρεια  denisP. Με τις ρομπες και τα νυχτικα. Εχει φοβερη ποιοτητα και πολυ προσιτες τιμες!

13 με 17 ευρώ το νυχτικο. Κ ρομπες με 20.

Οποιες ενδιαφερονται σημερα η αυριο θα ανανεωσουν τα σχεδια, θα βλουν κι αλλες προσφορες.

Οτι χρειαστειτε μπειτε να δειτε. 

Αν και ειχα καποια απ την 1η, δν αντισταθηκα και πηρα αλλα χαχαχα

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...