Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Τα εχεις ολα τοτε! Εισαι μια χαρα. Μην αγοραζεις αλλα. Ολα θα πανε τελεια. Τα μωρακια εχουν δικη τους θερμοκρασια, αν κρυωνουν θα δεις κρυες πατουσες η χερακια.

Αν ζεστενεται θα εχει ιδρωσει η θα κλαιει κ θα ναι κοκκινο κ ζαβλακομενο.

Πες τα γιατι αν τα μωρα πεσουν σε ληθαργο λογω ζεστης 23+ βαθμοι το χειμωνα, παθαινουν το συνδρομο αιφνιδιου θανατου. 

Γι αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!

Nαι ζεσταίνονται τα μαναρακια,όπως κι εμείς!!

Ο γιος μου μάλιστα ζεσταίνεται αρκετά πιο πολύ από εμένα!!

Γι αυτό δε θέλουν κ βαριά σκεπάσματα. 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Τον αφυγραντηρα τον βάζεις όταν έχεις υγρασία κ τον υγράντηρα όταν θες να σου υγραίνει την ατμόσφαιρα αν είναι πόλη ξηρή! Που μένεις κ θες υγραντηρα;

Όχι δε το λέω λόγω περιοχής!

Απλά επειδή σκοπεύουμε να αγοράσουμε κλιματιστικό για το υπνοδωμάτιο λόγω μωρου και τώρα έμαθα από τα κορίτσια ότι προκαλεί ξηρότητα η οποία αντενδεικνυται ,λέω μήπως σε συνδυασμό με τον υγραντηρα θα είναι καλύτερα;

Ttx1p3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Εντάξει η @Renez είναι πρωτομανουλα και δεν τα ξέρει όλα και δεν τα έχει δει κ στην πράξη για να τα ξέρει! Οντως η ιδανική θερμοκρασία είναι 18-22! Αλλά σε μερικά σάιτ είχα διαβάσει πως η ιδανική θερμοκρασία για χειμώνα σε νεογέννητο είναι 22-25. Ίσως αυτό διάβασε η @Renez

Πάντως εγώ το πρώτο το γέννησα ντάλα καλοκαίρι και μέσα στο σπίτι είχαμε 30 βαθμούς λόγω ρετιρέ. Τη μέρα είχα κλιματιστικό τη νύχτα όμως τπτ, δεν μπορώ να κοιμηθώ ούτε με κλιματιστικό ούτε με ανεμιστήρα. Όχι ότι ήταν κ το πιο σωστό.

Δεν ξερω αν το διαβασε καπου μα ειναι πλ λαθος αυτη η αποψη. Γενικα μην πιστευετε οτι διαβαζετε στα σαιτ.

Γιατι ειπα τους λογους παραπανω. Οι παιδιατροι θα σας κατευθυνουν και οχι το ιντερνετ κοριτσια μ!

Εσυ τα χεις περασει ηδη.

Just now, Hliolousti είπε:

Απλά επειδή σκοπεύουμε να αγοράσουμε κλιματιστικό για το υπνοδωμάτιο λόγω μωρου και τώρα έμαθα από τα κορίτσια ότι προκαλεί ξηρότητα η οποία αντενδεικνυται ,λέω μήπως σε συνδυασμό με τον υγραντηρα θα είναι καλύτερα;

Δεν χρειαζεται, βαλτε απλα ενα λεκανακι με νερο για να γινονται υδρατμοι και να υπαρχει υγρασια.

Ρωτα παιδιατρο πριν παρεις υγραντηρα.

Just now, Anastasia05 είπε:

Nαι ζεσταίνονται τα μαναρακια,όπως κι εμείς!!

Ο γιος μου μάλιστα ζεσταίνεται αρκετά πιο πολύ από εμένα!!

Γι αυτό δε θέλουν κ βαριά σκεπάσματα. 

Ετσι ετσι, οπως τα παπλωματα που απαγορευονται.

Και γω κοριτσια δν τα ξερα. Τα μαθα ολα στο 1ο. Απλα μη μενετε στο τι γραφει το ιντερνετ κ μεις. ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ. 

Εγω που τα λεω ειχα το φυσικο αεριο 23 βθμους. Και το μωρο κοιμοταν συνεχεια.

Οταν ηρθε ο παιδιατρος μου τα ψαλε ασχημα. Παντα 19 με 20 το βαζαμε απο τοτε. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Δεν ξερω αν το διαβασε καπου μα ειναι πλ λαθος. Γιατι ειπα τους λογους παραπανω. Οι παιδιατροι θα σας κατευθυνουν και οχι το ιντερνετ κοριτσια μ!

Εσυ τα χεις περασει ηδη.

Δεν χρειαζεται, βαλτε απλα ενα λεκανακι με νερο για να γινονται υδρατμοι και να υπαρχει υγρασια.

Ρωτα παιδιατρο πριν παρεις υγραντηρα.

Ετσι ετσι, οπως τα παπλωματα που απαγορευονται.

Και γω κοριτσια δν τα ξερα. Τα μαθα ολα στο 1ο. Απλα μη μενετε στο τι γραφει το ιντερνετ κ μεις. ΡΩΤΗΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ. 

Αυτό με το λεκανακι που λες κάνει δουλίτσα.

Μη πάρετε υγραντηρες, βλέποντας και κάνοντας

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Αυτό με το λεκανακι που λες κάνει δουλίτσα.

Μη πάρετε υγραντηρες, βλέποντας και κάνοντας

Πες τα πεταμενα λεφτα θα ναι.

Εμεις πως μεγαλωσαμε? Οι γονεις μ λεκανακι εβαζαν. Και με τζακι και ξυλοσομπα που σημερα απαγορευονται. 

Ο παιδιατρος μας ειπε για το λεκανακι. Και ειδικα το καλοκαιρι ειναι μαστ καθως ξηρενεται ο λαιμος του βρεφους και παθαινει ρυνιτιδα.

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Τελεια θερμοκρασια 22 με 25?

Τι λες ρε κουκλα μ?

Θα πεσουν σε ληθαργο! Αυστηρα 19με22 το πολυ! @Anastasia05 πες και εσυ να μη τα λεω εγω

Ολοι οι παιδιατροι το λενε.. ρωτηστε καλυτερα.

Να προμηθευτειτε υγρομετρο θερμομετρο και να τα τσεκαρετε συχνα καθως ειναι ευαισθητα και χαλανε η ειναι ελλατωματικα.

Θερμομετρο νερου δν θα χρειαστειτε.το νερο το νιωθεις με το εσωτερικο του καρπου σου. Και κρινεις αναλογως.

Τωρα αν θελετε να το παρετε καλα θα κανετε,

Οτι βολευει τν καθενα ,σωστα?

Κανενα προβλημα αρκει να μην ξεπερνα τους 22 βαθμους η θερμοκρασια. Ισως χρειαστει ενα λεκανακι με νερο ζεστο σε καθε δωματιο.

Τουλαχιστν αυτες ηταν οι οδηγιες των 2 παιδιατρων μας.

Μην αγχωνεσαι. Τα μωρα εχουν δικη τους θερμοκρασια.

Απλα να προσεξεις τα λογια του παιδιατρου και να ακολουθεις τις οδηγιες του 

Στις δύο μου κουμπάρες τους έχουν πει δυο διαφορετικοί παιδίατροι (στη μία τώρα που γέννησε ο παιδίατρος του Μαιευτήριου) μέχρι 25 βαθμούς στο δωμάτιο είναι ιδανικό για νεογέννητο μέχρι 2-3 μηνών κ μετά μέχρι κ δύο χρονων έως τους 20..

Τα ιδια έχω δει κ σε όσα site κοιτάω τωρα εννοειται κ σε αυτό έχει να κάνει με τις συμβουλές κάθε ιατρού..όπως όλα..όπως οι γυναικολογοι μας δίνουν διαφορετικές συμβουλές κ οδηγίες στη κάθε μία μας..τέλος παντων κ οι 2 βαθμοί πάνω κάτω δε θα σκοτώσουν κανέναν μας :-)

• Μου αρέσει 2

Just now, Hliolousti είπε:

Ένα μπολάκι νερό 

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Στις δύο μου κουμπάρες τους έχουν πει δυο διαφορετικοί παιδίατροι (στη μία τώρα που γέννησε ο παιδίατρος του Μαιευτήριου) μέχρι 25 βαθμούς στο δωμάτιο είναι ιδανικό για νεογέννητο μέχρι 2-3 μηνών κ μετά μέχρι κ δύο χρονων έως τους 20..

Ταξίδια έχω δει κ σε όσα site κοιτάω τωρα εννοειται κ σε αυτό έχει να κάνει με τις συμβουλές κάθε ιατρού..όπως όλα..όπως οι γυναικολογοι μας δίνουν διαφορετικές συμβουλές κ οδηγίες στη κάθε μία μας..τέλος παντων κ οι 2 βαθμοί πάνω κάτω δε θα σκοτώσουν κανέναν μας :-)

Εγω σας τα λεω για το καλο σας!

Οχι για να το παιξω ξερολας.να το ξεκαθαρισω αυτο. Ευχομαι να μην σκοτωσουν οι βαθμοι 

Μα πεφτουν σε ληθαργο.

Θα με θυμηθειτε. Ευχομαι να στε σωστες εσεις κ οχι εγω. 

Τα λεω για καλο.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εγω σας τα λεω για το καλο σας!

Οχι για να το παιξω ξερολας.να το ξεκαθαρισω αυτο. Ευχομαι να μην σκοτωσουν οι βαθμοι 

Μα πεφτουν σε ληθαργο.

Θα με θυμηθειτε. Ευχομαι να στε σωστες εσεις κ οχι εγω. 

Τα λεω για καλο.

Αγάπη μου σου εξηγώ πως προφανώς δεν υπάρχει το απόλυτα σωστό. Έχει να κάνει κ η υγρασία κ το που μένεις κ στη τελική το κάθε μωρό σίγουρα δεν έχει ίδια θερμοκρασία με το αλλο.

Δε σημαίνει πως ο γιατρός σου είναι πιο σωστός ή της κουμπαράς μου λάθος..

Όπως είπαμε ας ακούσουμε η κάθε μία τον εκάστοτε παιδίατρο της κ βλέπουμε..σαν το θέμα με το φασκιωμα που λέγαμε..εκεί δεν είχα λόγο εγώ βέβαια προσωπικό ούτε άποψη αλλά είδα ότι κ μεταξύ σας οι μανουλες είχατε άλλη άποψη κ συμβουλή από τους ιατρούς σας.κ άλλες λέγατε όχι ποτέ είναι επικίνδυνο κ άλλες είναι ότι καλύτερο κ κοιμάται ήσυχα κτλ..

Όλα είναι σχετικά..

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου μη σκάτε! Εγω ποτε δν έβαλα θερμόμετρο κ όπως είπα είχα θέρμανση στο μισό σπιτι! Όπως νιώθεις και εσύ κ όπως συνηθίζεις τόσο καιρό. Απλά αν εσύ σκεπαζεσαι με πάπλωμα κ κουβέρτα υπολόγιζε ότι το μωρό δν πρέπει, όποτε ανεβάζεις θερμοκρασία γτ αυτό θα είναι με κουβερτούλα . Δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για τον Κελσιο

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Αγάπη μου σου εξηγώ πως προφανώς δεν υπάρχει το απόλυτα σωστό. Έχει να κάνει κ η υγρασία κ το που μένεις κ στη τελική το κάθε μωρό σίγουρα δεν έχει ίδια θερμοκρασία με το αλλο.

Δε σημαίνει πως ο γιατρός σου είναι πιο σωστός ή της κουμπαράς μου λάθος..

Όπως είπαμε ας ακούσουμε η κάθε μία τον εκάστοτε παιδίατρο της κ βλέπουμε..σαν το θέμα με το φασκιωμα που λέγαμε..εκεί δεν είχα λόγο εγώ βέβαια προσωπικό ούτε άποψη αλλά είδα ότι κ μεταξύ σας οι μανουλες είχατε άλλη άποψη κ συμβουλή από τους ιατρούς σας.κ άλλες λέγατε όχι ποτέ είναι επικίνδυνο κ άλλες είναι ότι καλύτερο κ κοιμάται ήσυχα κτλ..

Όλα είναι σχετικά..

Ναι το καταλαβαινω και δεν διαφωνω με οσα λες, απλα οπως εχω ξαναπει ρωτατε τν γιατρο σας και μη μενετε σε οτι λεει η κουμπαρα, η φιλη, η νινα, κτλ.

Ο γιατρος ξερει καλυτερα.

Δεν θα κανουμε συγκριση των γιατρων. Ουτε των συμβουλων. Η καθε μαμα θα κανει οτι θελει.

Μα ειμαστε εδω να λεμε τη γνωμη μας οπως κ να διαφωνουμε, ολα ειναι στην συζητηση.

Απλα επειδη εχω προσωπικη εμπειρια το δικο μ παιδι ηταν χαμενο απο την ζεστη .κοιμοταν συνεχεια λογω θερμοκρασιας.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Christinα είπε:

Κορίτσια μου μη σκάτε! Εγω ποτε δν έβαλα θερμόμετρο κ όπως είπα είχα θέρμανση στο μισό σπιτι! Όπως νιώθεις και εσύ κ όπως συνηθίζεις τόσο καιρό. Απλά αν εσύ σκεπαζεσαι με πάπλωμα κ κουβέρτα υπολόγιζε ότι το μωρό δν πρέπει, όποτε ανεβάζεις θερμοκρασία γτ αυτό θα είναι με κουβερτούλα .

Ακριβώς ..κι αν κρυώνει το καταλαβαίνεις από χεράκια και ποδαράκια. Κι αναλόγως πράττεις.

Τα βρίσκουν οι μανουλες αυτά όταν έρθει η ώρα.. η υπερβολική όμως ζέστη είναι επικίνδυνη γι αυτό επιμένει η Νίνα. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

Κορίτσια μου μη σκάτε! Εγω ποτε δν έβαλα θερμόμετρο κ όπως είπα είχα θέρμανση στο μισό σπιτι! Όπως νιώθεις και εσύ κ όπως συνηθίζεις τόσο καιρό. Απλά αν εσύ σκεπαζεσαι με πάπλωμα κ κουβέρτα υπολόγιζε ότι το μωρό δν πρέπει, όποτε ανεβάζεις θερμοκρασία γτ αυτό θα είναι με κουβερτούλα . Δεν θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για τον Κελσίο

Δν χαλαμε καλε τις καρδιες μας μα τα φορουμ ειναι απροσωπα οπως και τα τσατ κ αν δεν ξερεις τον αλλο γινεται παρεξηγηση. Και εγω οτι γραφω μονοσε επιθετικο τονο δν ειναι χαχαχα. 

Ακριβώς ..κι αν κρυώνει το καταλαβαίνεις από χεράκια και ποδαράκια. Κι αναλόγως πράττεις.

Τα βρίσκουν οι μανουλες αυτά όταν έρθει η ώρα.. η υπερβολική όμως ζέστη είναι επικίνδυνη γι αυτό επιμένει η Νίνα. 

Γι αυτο επιμενω

Οπως ακριβως το πες.

Εχουν δει πολλα τα ματια μ.

Ευχαριστω 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ναι το καταλαβαινω και δεν διαφωνω με οσα λες, απλα οπως εχω ξαναπει ρωτατε τν γιατρο σας και μη μενετε σε οτι λεει η κουμπαρα, η φιλη, η νινα, κτλ.

Ο γιατρος ξερει καλυτερα.

Δεν θα κανουμε συγκριση των γιατρων. Ουτε των συμβουλων. Η καθε μαμα θα κανει οτι θελει.

Μα ειμαστε εδω να λεμε τη γνωμη μας οπως κ να διαφωνουμε, ολα ειναι στην συζητηση.

Απλα επειδη εχω προσωπικη εμπειρια το δικο μ παιδι ηταν χαμενο απο την ζεστη .κοιμοταν συνεχεια λογω θερμοκρασιας.

Το είδα αφού απάντησα...δύσκολη κατάσταση..δεν ξέρω τι συμβαίνει ή τι πρέπει να κάνεις φαντάζομαι όμως την ανησυχία σου

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Δν χαλαμε καλε τις καρδιες μας μα τα φορουμ ειναι απροσωπα οπως και τα τσατ κ αν δεν ξερεις τον αλλο γινεται παρεξηγηση. Και εγω οτι γραφω μονοσε επιθετικο ηχο δν ειναι χαχαχα. 

Καλέ αυτό έλειπε αλλά είναι κ οι ορμόνες!!! Το παω αλλου τωρα τωρα...Για πείτε ρε κορίτσια γκρινιάζετε καθόλου? Γτ ο άντρας μ μου λέει ότι έχω κ ύφος...εγώ που είμαι βολικό ταπεινό χαμομηλάκι Ματίνα μανταρινακι...

• Χαχα 3

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...