Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Κοριτσια ακουστε το

Αφιερωμενο σε ολες μας χαχαχα

Μας χρειαζόταν χαχαχα έτσι να μη νομίζουμε ότι μόνο εμείς τρώμε τα κέρατα μας!! Τουλάχιστον εμείς έχουμε κ τη δικαιολογία μέσα μας χαχχα

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Μας χρειαζόταν χαχαχα έτσι να μη νομίζουμε ότι μόνο εμείς τρώμε τα κέρατα μας!! Τουλάχιστον εμείς έχουμε κ τη δικαιολογία μέσα μας χαχχα

Η πιο γλυκια κ χαριτομενη δικαιολογια!

Ολα τα μωρα στην πιστα!

Επεξεργάστηκαν by Ninamc

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Να ρωτήσω κάτι ακόμα.... δεν απευθύνομαι σε όσες έχουν φυσικό αέριο! Οι υπόλοιπες που έχετε παιδιά με τι ζεσταίνετε το σπίτι κ όσες ετοιμαζόμαστε να αποκτήσουμε τι σκέφτεστε γθα χειμώνα;

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Να ρωτήσω κάτι ακόμα.... δεν απευθύνομαι σε όσες έχουν φυσικό αέριο! Οι υπόλοιπες που έχετε παιδιά με τι ζεσταίνετε το σπίτι κ όσες ετοιμαζόμαστε να αποκτήσουμε τι σκέφτεστε γθα χειμώνα;

Εμείς έχουμε πετρέλαιο αλλά ήδη ψάχνουμε ένα κλιματιστικό για το υπνοδωμάτιο...

Ttx1p3.png

Πολύ γέλιο βρε κορίτσια! Αφασία είστε!

Εμείς δν έχουμε θέρμανση...δν βάζουν στη πολυκατοικία...όποτε πήρα με 1 μεγάλο θερμοπομπο για το σαλόνι και 1 μικρό για το δωμάτιο να ζεσταθουμε,είναι κ γενικά ζεστό το διαμέρισμα! Όμως δυστυχώς αυτός είναι κι Ενα ς λόγος που έχουμε τν μικρό ακόμα στο δωμάτιο μας!!! ουσιαστικά οτι θα πληρώναμε σε πετρελαιο το πληρωνουμε ΔΕΗ αλλά ζεσταινουμε μονο κουζινα,σαλόνι,δωμάτιο.

Πάντως δεν θέλουν ξηρη ατμόσφαιρα τα μωρα

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Hliolousti είπε:

Εμείς έχουμε πετρέλαιο αλλά ήδη ψάχνουμε ένα κλιματιστικό για το υπνοδωμάτιο...

Αγαπούλα εμας δόξα τι Θεό επειδή είναι όλοι γερουσία στη πολυκατοικία +μια γυναίκα με πρόβλημα υγείας έχουμε αποφασίσει κ ανάβουμε τα καλοριφέρ (με φυσικό αέριο) 8 ώρες την ημέρα οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι ζεστό το σπίτι..στο δωμάτιο μας ωστόσο που θα είναι σίγουρα τους πρώτους μήνες το παιδί έχω κ air-condition αλλά σκέφτομαι αν χρειαστεί να χρησιμοποιο ένα αεροθερμο που έχω γτ όπως είπε κ η φίλη @Christinα δε θέλουν ξηρή ατμόσφαιρα τα μωρα όπως ούτε κ υγρασία πάνω από 40-69% οπότε πρόσεξε το..η αν έχεις το air-condition ανοιχτό άνοιγε κ λίγο το τζαμι της μπαλκονόπορτας.. πάντως η τέλεια θερμοκρασία δωματίου για νεογέννητα είναι 22-25 βαθμούς,οπότε μη τρελαίνεσαι..δε θέλουν κ πολύ ζέστη..

Ευτυχώς υπάρχει συνεννόηση στην πολυκατοικία κ βάζουμε πετρέλαιο! Έχω κ aircondition στην κρεβατοκάμαρα κ στο σαλόνι aircondition κ τζάκι αλλά νομίζω απαγορεύεται! Κ ένα αφυγραντηρα.... δε ξέρω τι από όλα αυτά χρειάζεται!!! Χαχαχαχα μάλλον ένα θερμόμετρο δωματίου!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Κ εγώ αυτό πρέπει να προμηθευτω σίγουρα !! Οπότε Τσεκ κ αυτό στη λίστα κοριτσουδια!! Α κ ένα θερμόμετρο νερού αν κ πολλά μπανάκια έχουν αλλά όχι τόσο αξιόπιστα απ' ότι έχω διαβάσει..

Just now, Jasmine@ είπε:

Emeis exoume air condition se kathe dwmatio.Kanena diamerisma stin polukatoikia mas den exei kalorifer giati thewreitai kalokairini katoikia(Varkiza),opote eimaste me air condition.Tha nai provlima auto gia to mwro lete e?

Just now, Renez είπε:

Αγαπούλα εμας δόξα τι Θεό επειδή είναι όλοι γερουσία στη πολυκατοικία +μια γυναίκα με πρόβλημα υγείας έχουμε αποφασίσει κ ανάβουμε τα καλοριφέρ (με φυσικό αέριο) 8 ώρες την ημέρα οπότε όπως καταλαβαίνεις είναι ζεστό το σπίτι..στο δωμάτιο μας ωστόσο που θα είναι σίγουρα τους πρώτους μήνες το παιδί έχω κ air-condition αλλά σκέφτομαι αν χρειαστεί να χρησιμοποιο ένα αεροθερμο που έχω γτ όπως είπε κ η φίλη @Christinα δε θέλουν ξηρή ατμόσφαιρα τα μωρα όπως ούτε κ υγρασία πάνω από 40-69% οπότε πρόσεξε το..η αν έχεις το air-condition ανοιχτό άνοιγε κ λίγο το τζαμι της μπαλκονόπορτας.. πάντως η τέλεια θερμοκρασία δωματίου για νεογέννητα είναι 22-25 βαθμούς,οπότε μη τρελαίνεσαι..δε θέλουν κ πολύ ζέστη..

Τελεια θερμοκρασια 22 με 25?

Τι λες ρε κουκλα μ?

Θα πεσουν σε ληθαργο! Αυστηρα 19με22 το πολυ! @Anastasia05 πες και εσυ να μη τα λεω εγω

Ολοι οι παιδιατροι το λενε.. ρωτηστε καλυτερα.

Just now, Renez είπε:

Κ εγώ αυτό πρέπει να προμηθευτω σίγουρα !! Οπότε Τσεκ κ αυτό στη λίστα κοριτσουδια!! Α κ ένα θερμόμετρο νερού αν κ πολλά μπανάκια έχουν αλλά όχι τόσο αξιόπιστα απ' ότι έχω διαβάσει..

Να προμηθευτειτε υγρομετρο θερμομετρο και να τα τσεκαρετε συχνα καθως ειναι ευαισθητα και χαλανε η ειναι ελλατωματικα.

Θερμομετρο νερου δν θα χρειαστειτε.το νερο το νιωθεις με το εσωτερικο του καρπου σου. Και κρινεις αναλογως.

Τωρα αν θελετε να το παρετε καλα θα κανετε,

Οτι βολευει τν καθενα ,σωστα?

Just now, Annou είπε:

Emeis exoume air condition se kathe dwmatio.Kanena diamerisma stin polukatoikia mas den exei kalorifer giati thewreitai kalokairini katoikia(Varkiza),opote eimaste me air condition.Tha nai provlima auto gia to mwro lete e?

Κανενα προβλημα αρκει να μην ξεπερνα τους 22 βαθμους η θερμοκρασια. Ισως χρειαστει ενα λεκανακι με νερο ζεστο σε καθε δωματιο.

Τουλαχιστν αυτες ηταν οι οδηγιες των 2 παιδιατρων μας.

Μην αγχωνεσαι. Τα μωρα εχουν δικη τους θερμοκρασια.

Απλα να προσεξεις τα λογια του παιδιατρου και να ακολουθεις τις οδηγιες του 

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Τελεια θερμοκρασια 22 με 25?

Τι λες ρε κουκλα μ?

Θα πεσουν σε ληθαργο! Αυστηρα 19με22 το πολυ! @Anastasia05 πες και εσυ να μη τα λεω εγω

Ολοι οι παιδιατροι το λενε.. ρωτηστε καλυτερα.

Να προμηθευτειτε υγρομετρο θερμομετρο και να τα τσεκαρετε συχνα καθως ειναι ευαισθητα και χαλανε η ειναι ελλατωματικα.

Θερμομετρο νερου δν θα χρειαστειτε.το νερο το νιωθεις με το εσωτερικο του καρπου σου. Και κρινεις αναλογως.

Τωρα αν θελετε να το παρετε καλα θα κανετε,

Οτι βολευει τν καθενα ,σωστα?

Σωστά για τη θερμοκρασία, δν θέλουν πολύ ζέστη,είναι πιο ζεστά από μας τα παιδάκια κ επίσης δν βοηθάει κ τν αναπνοή τους.

Θερμόμετρο νερού και υγρομετρο δν ειναι απαραίτητα ,οπως νιώθετε κι εσεις και οπως μαθει...αν είναι μεγάλο κ γερο μωράκι χωρίς να περάσει ταλαιπωρία μν το φοβάστε σε αυτά,όπως είστε στο σπίτι νορμάλ.

• Ευχαριστώ 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ευτυχώς υπάρχει συνεννόηση στην πολυκατοικία κ βάζουμε πετρέλαιο! Έχω κ aircondition στην κρεβατοκάμαρα κ στο σαλόνι aircondition κ τζάκι αλλά νομίζω απαγορεύεται! Κ ένα αφυγραντηρα.... δε ξέρω τι από όλα αυτά χρειάζεται!!! Χαχαχαχα μάλλον ένα θερμόμετρο δωματίου!

Τα εχεις ολα τοτε! Εισαι μια χαρα. Μην αγοραζεις αλλα. Ολα θα πανε τελεια. Τα μωρακια εχουν δικη τους θερμοκρασια, αν κρυωνουν θα δεις κρυες πατουσες η χερακια.

Αν ζεστενεται θα εχει ιδρωσει η θα κλαιει κ θα ναι κοκκινο κ ζαβλακομενο.

Just now, Christinα είπε:

Σωστά για τη θερμοκρασία, δν θέλουν πολύ ζέστη,είναι πιο ζεστά από μας τα παιδάκια κ επίσης δν βοηθάει κ τν αναπνοή τους.

Θερμόμετρο νερού και υγρομετρο δν ειναι απαραίτητα ,οπως νιώθετε κι εσεις και οπως μαθει...αν είναι μεγάλο κ γερο μωράκι χωρίς να περάσει ταλαιπωρία μν το φοβάστε σε αυτά,όπως είστε στο σπίτι νορμάλ.

Πες τα γιατι αν τα μωρα πεσουν σε ληθαργο λογω ζεστης 23+ βαθμοι το χειμωνα, παθαινουν το συνδρομο αιφνιδιου θανατου. 

Γι αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια μπορεί να πω βλακεία τώρα αλλά θα την πω!

Τώρα που ψαχνομαι αρκετά στο ίντερνετ για πράγματα του μωρού,έχω πέσει πάνω σε υγραντηρες!

Μήπως αυτό θα έκανε δουλειά;δε ξέρω καν τί είναι απλά μου φαίνεται σαν το αντίθετο του αφυγραντήρα

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Κορίτσια μπορεί να πω βλακεία τώρα αλλά θα την πω!

Τώρα που ψαχνομαι αρκετά στο ίντερνετ για πράγματα του μωρού,έχω πέσει πάνω σε υγραντηρες!

Μήπως αυτό θα έκανε δουλειά;δε ξέρω καν τί είναι απλά μου φαίνεται σαν το αντίθετο του αφυγραντήρα

Τον αφυγραντηρα τον βάζεις όταν έχεις υγρασία κ τον υγράντηρα όταν θες να σου υγραίνει την ατμόσφαιρα αν είναι πόλη ξηρή! Που μένεις κ θες υγραντηρα;

SqfGp3.png

Εντάξει η @Renez είναι πρωτομανουλα και δεν τα ξέρει όλα και δεν τα έχει δει κ στην πράξη για να τα ξέρει! Οντως η ιδανική θερμοκρασία είναι 18-22! Αλλά σε μερικά σάιτ είχα διαβάσει πως η ιδανική θερμοκρασία για χειμώνα σε νεογέννητο είναι 22-25. Ίσως αυτό διάβασε η @Renez

Πάντως εγώ το πρώτο το γέννησα ντάλα καλοκαίρι και μέσα στο σπίτι είχαμε 30 βαθμούς λόγω ρετιρέ. Τη μέρα είχα κλιματιστικό τη νύχτα όμως τπτ, δεν μπορώ να κοιμηθώ ούτε με κλιματιστικό ούτε με ανεμιστήρα. Όχι ότι ήταν κ το πιο σωστό.

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...