Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Hliolousti είπε:

Κορίτσια εγώ την έχω αυτή τη γραμμή πολυυυυ αχνά!!!!

Την ανακαλυψα στη 12 εβδομάδα μια μέρα που βγήκα από το μπάνιο και είδα ξαφνικά τον εαυτό μου στον καθρέφτη!

Στην αρχή τρόμαξα λεω έβγαλα τριχοφυΐα,γιατί ούτως ή άλλως έχω βγάλει χνούδια στην κοιλιά!

Αλλά την είδα καθαρά!και ακόμα την βλέπω!

Είναι σαν σε μια ευθεία γραμμή το δέρμα μου έγινε λίγο πιο μπεζ!Και με το φακό διακρίνω πως δεν είναι καλοσχηματισμένη αλλά από μακρια φαίνεται τελείως ευθεία!

Ξεκινάει από την ευαίσθητη περιοχή και φτάνει μέχρι τον αφαλό

Α τελεια! Welcome! Να σ πω αγορι εσυ?

Just now, Eva137 είπε:

Γεια σου συμπεθέρα!:) Ευτυχώς έχουμε πολύ καλή ασφάλεια εδώ και πληρώνουμε μόνο το πρώτο ραντεβού (που εξακριβώνουν ότι είσαι πράγματι έγκυος) και όλες οι υπόλοιπες επισκέψεις-εξετάσεις μέχρι την γέννα είναι δωρεάν. Απλά είσαι υποχρεωμένος να κάνεις ότι σου λένε... να πας μόνο στον γιατρό που έχουν διαθέσιμο, μόνο τις μέρες/ώρες που σου βάζουν αυτοί, να κάνεις ό,τι εξετάσεις σου επιτρέπουν αυτοί κτλ. Να φανταστείς, όταν ήμουν στην 5η εβδομάδα (λίγες μέρες αφού έμαθα δηλαδή ότι είμαι έγκυος) τους πήρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού και το νωρίτερο που είχαν να με βάλουν ήταν 5 εβδομάδες μετά. Τους είπα ότι παιδευόμουν χρόνια, τα κατάφερα επιτέλους με εξωσωματική, είμαι πάνω από 35 χρονών κτλ., αλλά δεν ίδρωσε το αυτί τους. Μέχρι να περάσει ο καιρός να πάω να δω ότι σίγουρα είχε γίνει ενδομήτρια σύλληψη (και όχι σε καμιά σάλπιγγα) και ότι το μωρό ήταν καλά και χτυπούσε η καρδιά του, είχα τρελαθεί από το άγχος. Αφού στον πρώτο υπέρηχο, ανυπομονούσα να δω μια κουκίδα, ένα φασολάκι, κάτι τέλος πάντων που να είναι το έμβρυο, και αντί για αυτό είδα κατευθείαν ένα ολόκληρο μωρό να κουνιέται και να κλωτσάει τα ποδαράκια του... δε το πίστευα!

Αχ, για το μέγεθος του μωρού σε καταλαβαίνω.. κανείς νομίζω δε θα ήθελε τόσο μεγάλο μωρό. Αυτό που με προβληματίζει εμένα είναι ότι πραγματικά δε μπορείς να κάνεις τίποτα για να το ελέγξεις, σε αυτό το θέμα είναι ό,τι σου τύχει. Και η αδερφή μου που γέννησε δυο μεγάλα μωρά δεν είχε καμία ένδειξη από πριν, έτρωγε με μέτρο (γιατί είχε κι αυτή αναγούλες), ούτε είχε διαβήτη κύησης ή κάτι άλλο, αλλά τα μωρά της ήταν πάντα πάνω από το ανώτατο όριο σε όλες τις καμπύλες ανάπτυξης! Μια φίλη μου εδώ που είναι ειδική (έχει 3 σχετικά πτυχία) μου είπε ότι έρευνες έχουν δείξει ότι το βάρος του μωρού συσχετίζεται με το βάρος του πατέρα όταν ήταν μωρό, οπότε κορίτσια ρωτήστε τις πεθερές σας τί βάρος είχαν οι άντρες σας όταν γεννήθηκαν! Ο δικός μου ήταν λίγο πάνω από 2 κιλά, οπότε ελπίζω να ισχύει αυτό και να είναι και το δικό μας μωρό μικρό-φυσιολογικό στο μέγεθος.

Ναι, παρόμοια μέτρα έχουν πάρει κι εδώ, αλλά αργήσαν λίγο σε σχέση με την Ελλάδα. Ο σύζυγος δυστυχώς δεν επιτρέπεται να έρθει στους υπερήχους πια, αλλά τουλάχιστον πρόλαβε να έρθει στον πρώτο υπέρηχο που βλέπαμε το μωρό που κλωτσούσε τα ποδαράκια του και γελούσαμε μαζί!

Από ταινίες-περιπέτειες, αν δεν τις έχετε δει, προτείνω: National treasure, Sherlock Holmes, Season of the witch (αυτό είναι και λίγο θρίλερ).

Από σειρές που βλέπονται εύκολα, προτείνω ανεπιφύλακτα Gilmore Girls. Όσες φορές και να την δω δε βαριέμαι!

Εγώ, δε ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά ψιλοδιακρίνω μια κάθετη γραμμή κατά μήκος όλης της κοιλιάς εδώ και 2-3 εβδομάδες ήδη. Δε ξέρω αν μου φαίνεται έτσι απλά γιατί το χνούδι-τριχούλες που έχω σε εκείνο το σημείο έχουν σκουρήνει, αλλά νομίζω και το δέρμα έχει ήδη σκουρήνει λιγάκι.

Αρα εχεις γραμμη. Xaxa welcome με το καλο ο παιδαρος 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Όχι!!!!εγώ κοριτσάκι όπως μου είπαν στην αυχενικη με επιφύλαξη βέβαια!τη Δευτέρα στον υπέρηχο ελπίζω να το επιβεβαιώσουμε!

Ttx1p3.png

Kι εγώ είχα στην πρωτη εγκυμοσύνη μια άχνη γραμμη. Έφυγε αρκετους μήνες μετά τη γέννα. Νομίζω γύρω στον 6 την είχα βγάλει? Αρκετά αργά δηλαδή.

Κάστανα ειναι τα μαλλιά μου κ ανοιχτόχρωμο το δέρμα

Τώρα δεν έχω τίποτα ακόμη..φαντάζομαι πως πάλι θα αργήσει να βγει

Q1jtp2.png

Just now, Hliolousti είπε:

Όχι!!!!εγώ κοριτσάκι όπως μου είπαν στην αυχενικη με επιφύλαξη βέβαια!τη Δευτέρα στον υπέρηχο ελπίζω να το επιβεβαιώσουμε!

Στο ευχομαι κοριτσι μ! Με το καλο!

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Irinoula86 είπε:

κοριτσια ειναι δυνατόν σε μια εβδομάδα να πήρα 1 1/2 κιλό??????? μόλις ζυγίστηκα και αυτό έδειξε η ζυγαρια!!!! ότι έφαγα το Πάσχα αποθηκευθηκε? 

Εννοείται!! Χαχαχαχααχχαχα! Σημασια έχει να το ευχαριστιεσαι!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Irinoula86 είπε:

κοριτσια ειναι δυνατόν σε μια εβδομάδα να πήρα 1 1/2 κιλό??????? μόλις ζυγίστηκα και αυτό έδειξε η ζυγαρια!!!! ότι έφαγα το Πάσχα αποθηκευθηκε? 

Έλα καλέ μην αγχώνεσαι μέχρι 4 κιλά είναι φυσιολογικό , τι είναι το 1.5?? Αέρας!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Εγω στην 14η εβδ. Που είμαι σταρένια και καστανοξανθη δεν εχω δει κάποια γραμμη..

@Irinoula86 έτσι μου χει δειξει και μενα μια φορά και φρίκαρα αλλα την επόμενη μέρα εφυγε.. Υποθετω ήταν καποια κατακράτηση! 

• Μου αρέσει 1

Κ εγώ ακόμα δεν έχω δει γραμμή και είμαι καστανοξανθη με ανοιχτό δερμα. Στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα κάνει από χαμηλά έως το στήθος... Αλλά μετά τον 6ο μήνα...

@Irinoula86δεν πειράζει αρκεί να μην έχεις βάλει κ αλλα από πριν κ πάθει κάνα σοκ ο γιατρός σου αύριο!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc said:

Thanks!:) Ναι, πολύ αμυδρή προς το παρόν, αλλά την βλέπω! Εσύ έχεις κάνει γραμμή σε αυτήν την εγκυμοσύνη, ή ακόμα τίποτα? 

Just now, Irinoula86 said:

Μη τρομάζεις ακόμα. Κι εγώ πριν κάνα-δυο μήνες είχα βάλει 1μιση κιλό μέσα σε δυο μέρες και λέω τί στο καλό? Ε, μετά θυμήθηκα ότι είχα αρκετές μέρες να πάω τουαλέτα για νούμερο 2. Την επόμενη μέρα, δεν άντεξα, πήρα ένα καθαρτικό και πήγα τουαλέτα... ε, αμέσως το έχασα το 1μιση κιλό.

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Thanks!:) Ναι, πολύ αμυδρή προς το παρόν, αλλά την βλέπω! Εσύ έχεις κάνει γραμμή σε αυτήν την εγκυμοσύνη, ή ακόμα τίποτα? 

Μη τρομάζεις ακόμα. Κι εγώ πριν κάνα-δυο μήνες είχα βάλει 1μιση κιλό μέσα σε δυο μέρες και λέω τί στο καλό? Ε, μετά θυμήθηκα ότι είχα αρκετές μέρες να πάω τουαλέτα για νούμερο 2. Την επόμενη μέρα, δεν άντεξα, πήρα ένα καθαρτικό και πήγα τουαλέτα... ε, αμέσως το έχασα το 1μιση κιλό.

Τιποτα ακομα φαινεται η παλια. Δν εχει φυγει!χαχαχα

Αφιερωμενο σε ολες μας

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...