Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Καλά τα γαστρεντερικά για τώρα!!! Παίρνω ένα χαπακι σίδηρο,όταν παίρνω όμως δύο υπάρχει πρόβλημα!!

Αν έχεις θέμα έχω ωραιότατο σιροπακι να σου προτεινω

Just now, Irinoula86 είπε:

ασχημα εγω..... δυσκολα συναντω το μπανιο για αυτην την υπόθεση........φαντάσου απο τώρα!!!! τι θα γίνει μετά????

ο γιατρός μ ειπε ότι θα βοηθήσει μια φέτα ψωμι με βιταμ και μέλι το πρωί.... το κάνω αλλά και πάλι δύσκολα!!!!!

Ρε εγώ είχα δυσκοιλιότητα, έτρωγα τα al bran και όλα κυλούσαν ρολόι! Αλλά εδώ κ 4 μερες έχω διάρροια κ έχω αρχίσει να ανησυχώ... είναι κα αυτό σύμπτωμα;

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα κορίτσια !δεν ξέρω αν με θυμάστε Γτ έχω να γράψω καιρό σε αυτήν ομάδα !τυπικα είμαι στην ομάδα Νοεμβρίου Πητ4-11 αλλα μετά την αυχενική μ χθες είδαμε ότι το μωρό είναι 3-4 μέρες μεγαλύτερο ,,επομενως Νομίζω μεγαλώνουν οι πιθανοτητες να είμαι μανούλα Οκτωβρίου !ειστε πολύ ενεργή ομάδα και Μπραβο σας !καλη συνεχεια να έχουμε !!

• Μου αρέσει 8

i8Mup3.png?t=1&0EalCpq6

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα κοριτσια ειμαι απ τισ τυχερες. Κανενα συμπτωμα εκτος καποιων καουρων.

Χαχα. Περαστικα σας να ναι.

Θα φαω κεμπαπ σημερα χαχαχαχαχα

Πινετε 2 λιτρα νερο τη μερα?

ναι ναι μπορει και παραπάνω καμια φορά!

Just now, EugenJen είπε:

Μπα το έχω πάρει απόφαση δεν θα σταματήσουν, μέχρι κ η γιατρός μου το είπε ότι πλέον δεν είναι θέμα της χοριακης απλά με πειράζει η εγκυμοσύνη!!

Χτυπά κ αλλοοοοοο έχω μισή μπάλα παρφε σοκολάτα στην κατάψυξη κ δεν την πλησιάζω , 2 κουταλιές γρανιτα φράουλα κατάφερα να φάω μετά το αρνί ίσα ίσα να δροσιστω!!

Μιας κ το ανέφερες ήθελα να ρωτήσω είναι καλύτερα λέτε να τρώμε φαγητά με στέβια η φρουκτόζη;;πήρα μαρμελάδα που είναι για διαβητικούς μπας κ αλλάξω λίγο το πρωινό μου!

Θα σου περάσουν οι εμετοι απλά. Μπορεί να κρατήσουν ως τον 5ομηνα.υπαρχουν κ. Σπανιοτατες εξαιρέσεις που έκαναν ως το τέλος της εγκυμοσύνης αλλά όχι σε μεγάλη συχνότητα. Εγώ θυμάμαι νοσηλευτηκα κιόλας γιατί ήμουν ράκος αφυδατωμενη να μη μπορώ ν φάω τίποτα εβγαζα τα πάντα. Έλεγα κ γω ακριβώς ότι λες κ εσύ ότι δε θα μ. Περάσουν ποτέ. Εμενα μ βοήθησε λιγάκι το ζελέ από κεράσι η φράουλα.. Μου το δωσαν στ νοσοκομείο κ δε με πείραξε και έτσι σιγά σιγά το έτρωγα κ σπίτι.εγω θα σ έλεγα να τρως λαπα όχι πολλές κουταλιές με λίγο λεμόνι, ζελέ, γιατί τώρα το στομάχι σου είναι άνω κάτω. 

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Ρε εγώ είχα δυσκοιλιότητα, έτρωγα τα al bran και όλα κυλούσαν ρολόι! Αλλά εδώ κ 4 μερες έχω διάρροια κ έχω αρχίσει να ανησυχώ... είναι κα αυτό σύμπτωμα;

Ειναι συμπτωμα μα ενημερωσε κ γιατρο αν συνεχιστει.

ναι ναι μπορει και παραπάνω καμια φορά!

Τοτε τι να σ πω? Κατι συμβαινει με το εντερο. Χαχα

Ευχομαι να συνελθεις. Τρωγε πρασινα κτλ. Κανε γενικα λιγο πιο σωστη διατροφη.

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Είναι αρκετές 4 μέρες.... Δεν ξέρω ,δεν μου έχει τύχει! Ο γιατρός τι είπε? 

Να πίνεις παααααρα πολύ νερο

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Lalom είπε:

Θα σου περάσουν οι εμετοι απλά. Μπορεί να κρατήσουν ως τον 5ομηνα.υπαρχουν κ. Σπανιοτατες εξαιρέσεις που έκαναν ως το τέλος της εγκυμοσύνης αλλά όχι σε μεγάλη συχνότητα. Εγώ θυμάμαι νοσηλευτηκα κιόλας γιατί ήμουν ράκος αφυδατωμενη να μη μπορώ ν φάω τίποτα εβγαζα τα πάντα. Έλεγα κ γω ακριβώς ότι λες κ εσύ ότι δε θα μ. Περάσουν ποτέ. Εμενα μ βοήθησε λιγάκι το ζελέ από κεράσι η φράουλα.. Μου το δωσαν στ νοσοκομείο κ δε με πείραξε και έτσι σιγά σιγά το έτρωγα κ σπίτι.εγω θα σ έλεγα να τρως λαπα όχι πολλές κουταλιές με λίγο λεμόνι, ζελέ, γιατί τώρα το στομάχι σου είναι άνω κάτω. 

Μου το είπε κ η γιατρός για τον λαπα κ φιδέ αλλά τα έβγαλα κ τα δύο αν είναι δυνατόν!!ενώ έχω φάει μουσακά 3 φορές κ δεν με έχει πειράξει, ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω την περίπτωση μου με τίποτα!!

Επίσης ενώ όλες οι κοπέλες τρώνε μήλο εγώ το βγάζω πριν καν το χωνέψω!!

@Jasmine@ από τότε που ξεκίνησα σίδηρο πάω μια φορά τις δύο μέρες κ με διάρροια με το συμπάθιο!! Τώρα το να μην πηγαίνουμε συχνά δεν μου φαίνεται παράξενο αφού κάνουμε εμετούς ...λογικό δεν είναι;;;

εγω δεν τρωω ζαχαρη από την αρχή της εγκυμοσύνης.... μου την είχε κόψει.....

μου είχε πει στέβια μπορώ αλλά με μέτρο και αυτό........να ξέρεις υπάρχουν τα πάντα με στέβια!!!!μαρμελάδα, μερέντα, παγωτα, γλυκά.... τα πάντα....... εχω δοκιμάσει κατα καιρούς....όχι ότι εχω τρελαθεί αλλα την κάνουν την δουλίτσα τους.

Κ εμένα ζάχαρη μου είχε πει κομμένη αλλά μια στο τόσο μπορεί να φάω ένα μικρό κομμάτι σοκολάτα υγείας, δεν την μπορώ την στέβια μου αφήνει μια πίκρα στο τέλος κ μου χαλάει την γεύση!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Koritsia skefteite posa kila tha borousate na eixate parei ama den eixate tous emetous.K egw eixa full 5i,6i & 7i evdomada polu polu.Twra einai opote to thumithei.Mia mera emetos,4 xwris.Kapws etsi paw.Exw parei mono 2 kila.Kai trww ta panta. @EugenJen  @Jasmine@:cool:

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Μου το είπε κ η γιατρός για τον λαπα κ φιδέ αλλά τα έβγαλα κ τα δύο αν είναι δυνατόν!!ενώ έχω φάει μουσακά 3 φορές κ δεν με έχει πειράξει, ειλικρινά δεν μπορώ να εξηγήσω την περίπτωση μου με τίποτα!!

Επίσης ενώ όλες οι κοπέλες τρώνε μήλο εγώ το βγάζω πριν καν το χωνέψω!!

Δεν έχει να κάνει αυτό και γω ειχα φάει στον 4ομηνα παστίτσιο ένιωθα πείνα κ δε με πείραξε και μετά από δύο. Μέρες έφαγα μπανάνα κ την έβγαλα. Έχει να κάνει καθαρά μ εγκυμοσύνη. Εγώ σου λέω να τρως λαπα για να μην κάνεις καμιά γαστριτιδα. Θα τρως λίγο δύο κουταλιές πχ μετά από ένα μισάωρο άλλες δύο. Εγώ έτρωγα αχλάδι κ δε μ. Πείραζε και ξαφνικά άρχιζα να βγάζω και το αχλάδι. Θα με θυμηθείς θα σου περάσει. Επίσης ρώτησε τη γιατρό σου για το navatac είναι φυτικό και γ κάποιες ώρες πολυυυυ αποτελεσματικό. :)

Just now, Lalom είπε:

Δεν έχει να κάνει αυτό και γω ειχα φάει στον 4ομηνα παστίτσιο ένιωθα πείνα κ δε με πείραξε και μετά από δύο. Μέρες έφαγα μπανάνα κ την έβγαλα. Έχει να κάνει καθαρά μ εγκυμοσύνη. Εγώ σου λέω να τρως λαπα για να μην κάνεις καμιά γαστριτιδα. Θα τρως λίγο δύο κουταλιές πχ μετά από ένα μισάωρο άλλες δύο. Εγώ έτρωγα αχλάδι κ δε μ. Πείραζε και ξαφνικά άρχιζα να βγάζω και το αχλάδι. Θα με θυμηθείς θα σου περάσει. Επίσης ρώτησε τη γιατρό σου για το navatac είναι φυτικό και γ κάποιες ώρες πολυυυυ αποτελεσματικό. :)

18 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

Τι ωραια νεα! Κοριτσαρος λοιπν?

Αχ πες μ περισσοτερα!

Με το καλο κουκλα μ!

Λοιπν θελω να ρωτησω πως γινεται να ξερουν το φυλο αφου στην 16η εβδομαδα σχηματιζονται τα γεννητικα οργανα? Το ειχα απορια απ την 1η κυηση στην οποια το βρηκαν απ την αυχενικη διαφανεια.

Τα κοριτσια πως τα καταλαβαινουν?

Μας ειπε κ εμας κοριτσι,ο γιατρος που μας εκανε την αυχενικη, ο οποιος ειναι ο πιο εμπειρος γιατρος στην Αθηνα, μα ειπε να μην το ανακοινωσουμε ακομα τριγυρω και κραταω επιφυλαξεις ως τα επομενα ρβ με τν δικο μου γιατρο.

Για πειτε? Εχω διαβασει για πολλα λαθη που εχουν γινει

Εμενα σχετικά με το φύλο δε μ πε κάνεις τιποτα..ουτε στην αυχ. Ούτε πιθανότητα.. Εν τω μεταξύ ειχα διαβασει κ γω οτι στην αυχ. Φαίνεται σε πολλες αλλά είπα να ρωτήσω το γιατρό κβμ κοροϊδεύει.. Από τόσο νωρίς.. 

Just now, Marti είπε:

Εμενα σχετικά με το φύλο δε μ πε κάνεις τιποτα..ουτε στην αυχ. Ούτε πιθανότητα.. Εν τω μεταξύ ειχα διαβασει κ γω οτι στην αυχ. Φαίνεται σε πολλες αλλά είπα να ρωτήσω το γιατρό κβμ κοροϊδεύει.. Από τόσο νωρίς.. 

Καταλαθος... 

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Καταλαθος... 

Λοιπν μη σκας! Ολα καλα θα πανε και ευχομαι να ναι γερο και το φυλο που θελετε!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλησπέρα κορίτσια! Εγω αναφορικά με το τη δυσκοιλιοτητα είχα μια τάση και με θυμήθηκε ξανά την προηγούμενη εβδομάδα και έτσι ξεκινησα να πινω κεφιρ και δαμασκηνα αποξηραμένα.. Σήμερα ξεκινησα το σιδηρο και δυσκολεύομαι πολυ με το 2ωρες μπριν και μετα χωρίς γακακτομικο γιατί τρωω πολύ τυρι.. (φέτα) συν οτι φοβάμαι μήπως ενισχύσει την δυσκοιλιοτητα.. Κατα τα αλλα ο γιατρός μ με άφησε πολυ χαλαρή με το θέμα φαγητό εκτός απο ωμα αβγα, ροκφόρ κλπ.. 

Aaa koritsia.Kapoia stigmi eixa ftasei se simeio apelpisias ap tous emetous.Mou eixe pei o giatros na parw upotheto.Den thumamai katholou pws legotan alla molis paw spiti k to dw tha sas pw.To eixa parei,efaga kanonika SOUVLAKI alla mou efere polu upnilia k koimomoun 18 wres.Apo tote den to xanapira.Alla an deite oti den tin palevete katholou, mia sto toso den peirazei na parete.Arkei na sas dwsei to ok o giatros sas panta! @EugenJen @Jasmine@

• Μου αρέσει 1

Τη Δευτέρα που θα πάω στο γιατρό θα τον ρωτήσω... ελπίζω σήμερα με τη σουπίτσα να στρώσω!

Just now, Marti είπε:

Καταλαθος... 

Μη σκας για το φύλο κ εμάς που μας το είπαν δεν είναι σίγουρο! Όποτε γερό να είναι πάνω απ όλα!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Annou είπε:

Koritsia skefteite posa kila tha borousate na eixate parei ama den eixate tous emetous.K egw eixa full 5i,6i & 7i evdomada polu polu.Twra einai opote to thumithei.Mia mera emetos,4 xwris.Kapws etsi paw.Exw parei mono 2 kila.Kai trww ta panta. @EugenJen  @Jasmine@:cool:

Καλέ πλάκα κάνεις;;;μόνο αυτό με σώζει από την κατάθλιψη , έχω χάσει 2 κιλά!! Χιχιχ

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...