Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλώς ήρθες @Irinoula86! Κ σε σκεφτόμουν χτες ότι είχες χαθει! Ελπίζω να πέρασες όμορφα τις μέρες του Πάσχα!!!

Για φορμακια εγώ θα σου πρότεινα να μην πάρεις τα πιο μικρά αλλά εξαρτάται κ από την μάρκα! Ανάλογα την εταιρία ένα ζιπουνακι 0-3 μπορεί να το φορέσει μέχρι 3 μηνών και μιας άλλης εταιρίας το ίδιο νούμερο να το φορέσει μόνο τον πρώτο μήνα! 

Τώρα για τα συμπτώματα κ εγώ δεν έχω συμπτώματα εκτός από δυσπεψία το βράδυ και αναρωτιέμαι αν όλα πάνε καλά... Όμως ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν ειχα κανένα σύμπτωμα.

Επίσης κορίτσια νομίζω έχει αρχίσει κ κλωτσαει, ένα στιγμιαίο κ απαλό χτυπηματακι πολύ χαμηλά στην κοιλιά που αραιά κ που το νοιωθω... Δεν ξέρω... Εσείς νιώθετε τπτ;

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Τι άλλο σύμπτωμα θα ήθελες??? Κι εγώ τίποτα δεν έχω μόνο κάποιες φορές δυσκολία στη χωνεψη. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είναι ούτε αυτο!!!

Το μωρακι θα βλέπεις κάθε μήνα πόσο ψηλώνει κ στο τέλος θα ξέρεις πόσο περίπου θα βγει. Όπως και να έχει μην πάρεις πολύ μικρά φορμακια γιατί δε θα τα φορέσει πόλυ. Εγώ στο πρώτο παιδάκι πήρα δύο φορμακια μόνο για 0-3 κ τα έβαλε μόνο δύο φορές! Γεννήθηκε 54 πόντους .  Ήταν κ κολλητά δεν ήταν άνετος!!

Κι εγώ περιμένω για τα πρώτα φορμακια να πάω να χαζέψω και να διαλέξω από κοντά!! Είναι όμορφο να το μοιραστείς με τον άντρα σου κι εμείς έτσι κάνουμε!

Όπως κ το φύλο..και αύριο θα δείτε πιο καθαρά αν είναι αγοράκι!

αχ ελπίζω να είναι έτσι όσον αφορά τα συμπτώματα.

λετε να αλλάξει το αγοράκι σε κοριτσάκι???τωρα που το έχουμε σιγουράκι?????τεσπα θα δούμε αύριο!!!! αν γίνει αυτό, θα γίνει και το χατήρι της πεθέρας μου η οποία ψιλοστενοχωρήθηκε όταν έμαθε ότι είναι αγόρι. ΕΛΕΟΣ απλά! και το έχουμε πει και σε όλους ότι είναι αγόρι!

• Χαχα 1

Καλημέρα κορίτσια!!

@Irinoula86 δεν βλέπεις καλέ εμάς που σερνομαστε;;;φτου φτου να λες που έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Εγώ χθες βράδυ την έκανα την πατατα μου έφαγα 3 κοτομπουκιες που έτρωγε ο άντρας μου κ έριξα κάτι ρουκέτες ξεγυρισμενες , να μην τα πολυλογω από χθές το στομάχι μου δέχεται συνεχόμενες μπουνιές , είμαι με 4 ώρες ύπνο!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1
  • Λυπημένη/-ος 4

C1JTp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλώς ήρθες @Irinoula86! Κ σε σκεφτόμουν χτες ότι είχες χαθει! Ελπίζω να πέρασες όμορφα τις μέρες του Πάσχα!!!

Για φορμακια εγώ θα σου πρότεινα να μην πάρεις τα πιο μικρά αλλά εξαρτάται κ από την μάρκα! Ανάλογα την εταιρία ένα ζιπουνακι 0-3 μπορεί να το φορέσει μέχρι 3 μηνών και μιας άλλης εταιρίας το ίδιο νούμερο να το φορέσει μόνο τον πρώτο μήνα! 

Τώρα για τα συμπτώματα κ εγώ δεν έχω συμπτώματα εκτός από δυσπεψία το βράδυ και αναρωτιέμαι αν όλα πάνε καλά... Όμως ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν ειχα κανένα σύμπτωμα.

Επίσης κορίτσια νομίζω έχει αρχίσει κ κλωτσαει, ένα στιγμιαίο κ απαλό χτυπηματακι πολύ χαμηλά στην κοιλιά που αραιά κ που το νοιωθω... Δεν ξέρω... Εσείς νιώθετε τπτ;

α τελεια!!!!! οποτε να μην ανησυχώ για τα συμπτώματα!!!! και δεν έχω νιώσει τιποτα ακόμα εγω!!!!

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

@Irinoula86 δεν βλέπεις καλέ εμάς που σερνομαστε;;;φτου φτου να λες που έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!

Εγώ χθες βράδυ την έκανα την πατατα μου έφαγα 3 κοτομπουκιες που έτρωγε ο άντρας μου κ έριξα κάτι ρουκέτες ξεγυρισμενες , να μην τα πολυλογω από χθές το στομάχι μου δέχεται συνεχόμενες μπουνιές , είμαι με 4 ώρες ύπνο!!

αχ ρε γλυκούλα μουυυυυ ποσο ακόμα???θα σταματήσουν σύντομα ελπίζω να ευχαριστηθείς τα φαγητάκια σου!!!!α εγω εφαγα και ενα παγωτο το Πάσχα πολυ ωραίο με στέβια!!!!!μέχρι τώρα δεν είχα ευχαριστηθεί τόσο άλλο φαγητο......

• Μου αρέσει 1

Just now, Irinoula86 είπε:

α τελεια!!!!! οποτε να μην ανησυχώ για τα συμπτώματα!!!! και δεν έχω νιώσει τιποτα ακόμα εγω!!!!

αχ ρε γλυκούλα μουυυυυ ποσο ακόμα???θα σταματήσουν σύντομα ελπίζω να ευχαριστηθείς τα φαγητάκια σου!!!!α εγω εφαγα και ενα παγωτο το Πάσχα πολυ ωραίο με στέβια!!!!!μέχρι τώρα δεν είχα ευχαριστηθεί τόσο άλλο φαγητο......

Μπα το έχω πάρει απόφαση δεν θα σταματήσουν, μέχρι κ η γιατρός μου το είπε ότι πλέον δεν είναι θέμα της χοριακης απλά με πειράζει η εγκυμοσύνη!!

Χτυπά κ αλλοοοοοο έχω μισή μπάλα παρφε σοκολάτα στην κατάψυξη κ δεν την πλησιάζω , 2 κουταλιές γρανιτα φράουλα κατάφερα να φάω μετά το αρνί ίσα ίσα να δροσιστω!!

Μιας κ το ανέφερες ήθελα να ρωτήσω είναι καλύτερα λέτε να τρώμε φαγητά με στέβια η φρουκτόζη;;πήρα μαρμελάδα που είναι για διαβητικούς μπας κ αλλάξω λίγο το πρωινό μου!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!

Καλημέρα!!! Εγώ χθες το απόγευμα μετά τους μεσημεριανούς εμετούς έφαγα λίγο ψωμάκι.... εεεε έκανα εμετό κ το ψωμι! Έφαγα κατά τις 11 τι βράδυ 2 φρούτα.Αν είναι δυνατόν.... κ εμένα φίλη το στομάχι μου χάλια! φτιάχνω μια σουπίτσα σήμερα να ηρεμήσω, ελπίζω να μη με φαει η σουπίτσα! 
επισης σορυ που θα αναφέρω αλλά με τα γαστρεντερικά σας πως είστε;

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 2

SqfGp3.png

αχ ελπίζω να είναι έτσι όσον αφορά τα συμπτώματα.

λετε να αλλάξει το αγοράκι σε κοριτσάκι???τωρα που το έχουμε σιγουράκι?????τεσπα θα δούμε αύριο!!!! αν γίνει αυτό, θα γίνει και το χατήρι της πεθέρας μου η οποία ψιλοστενοχωρήθηκε όταν έμαθε ότι είναι αγόρι. ΕΛΕΟΣ απλά! και το έχουμε πει και σε όλους ότι είναι αγόρι!

Θα το δείτε κ αύριο!!! Κι εγώ στην αρχή στην πρώτη ήθελα μόνο αγόρι,όσο όμως μεγαλωνε στη κοιλίτσα δε με πειραζε αν αλλαζε:x

Γλυκούλα η πεθερα που στεναχωρεθηκε:tongue: θα της περάσει η στεναχώρια όταν δει τον παίδαρο μην ανησυχείς!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Μπα το έχω πάρει απόφαση δεν θα σταματήσουν, μέχρι κ η γιατρός μου το είπε ότι πλέον δεν είναι θέμα της χοριακης απλά με πειράζει η εγκυμοσύνη!!

Χτυπά κ αλλοοοοοο έχω μισή μπάλα παρφε σοκολάτα στην κατάψυξη κ δεν την πλησιάζω , 2 κουταλιές γρανιτα φράουλα κατάφερα να φάω μετά το αρνί ίσα ίσα να δροσιστω!!

Μιας κ το ανέφερες ήθελα να ρωτήσω είναι καλύτερα λέτε να τρώμε φαγητά με στέβια η φρουκτόζη;;πήρα μαρμελάδα που είναι για διαβητικούς μπας κ αλλάξω λίγο το πρωινό μου!

εγω δεν τρωω ζαχαρη από την αρχή της εγκυμοσύνης.... μου την είχε κόψει.....

μου είχε πει στέβια μπορώ αλλά με μέτρο και αυτό........να ξέρεις υπάρχουν τα πάντα με στέβια!!!!μαρμελάδα, μερέντα, παγωτα, γλυκά.... τα πάντα....... εχω δοκιμάσει κατα καιρούς....όχι ότι εχω τρελαθεί αλλα την κάνουν την δουλίτσα τους.

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!!! Εγώ χθες το απόγευμα μετά τους μεσημεριανούς εμετούς έφαγα λίγο ψωμάκι.... εεεε έκανα εμετό κ το ψωμι! Έφαγα κατά τις 11 τι βράδυ 2 φρούτα.Αν είναι δυνατόν.... κ εμένα φίλη το στομάχι μου χάλια! φτιάχνω μια σουπίτσα σήμερα να ηρεμήσω, ελπίζω να μη με φαει η σουπίτσα! 

Καλά τα γαστρεντερικά για τώρα!!! Παίρνω ένα χαπακι σίδηρο,όταν παίρνω όμως δύο υπάρχει πρόβλημα!!

Αν έχεις θέμα έχω ωραιότατο σιροπακι να σου προτεινω

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

ασχημα εγω..... δυσκολα συναντω το μπανιο για αυτην την υπόθεση........φαντάσου απο τώρα!!!! τι θα γίνει μετά????

ο γιατρός μ ειπε ότι θα βοηθήσει μια φέτα ψωμι με βιταμ και μέλι το πρωί.... το κάνω αλλά και πάλι δύσκολα!!!!!

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημερα κοριτσια ειμαι απ τισ τυχερες. Κανενα συμπτωμα εκτος καποιων καουρων.

Χαχα. Περαστικα σας να ναι.

Θα φαω κεμπαπ σημερα χαχαχαχαχα

ασχημα εγω..... δυσκολα συναντω το μπανιο για αυτην την υπόθεση........φαντάσου απο τώρα!!!! τι θα γίνει μετά????

ο γιατρός μ ειπε ότι θα βοηθήσει μια φέτα ψωμι με βιταμ και μέλι το πρωί.... το κάνω αλλά και πάλι δύσκολα!!!!!

Πινετε 2 λιτρα νερο τη μερα?

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα!!!!

@Jasmine@ μην αγχώνεσαι! 4 κιλά το καθένα δεν πρόκειται να φτάσουν, δεν θα  τα αφήσουν κ όλας! Κ ο άντρας σου με την αδερφή υου μπορεί να βγήκαν μεγαλόσωμοι αλλά μπορεί η μαμά τους να είχε διαβήτη κύησης και γι αυτό να μεγάλωσαν τόσο... Εκείνες τις εποχές δεν τα κοιτούσαν αυτά!

Καλημέρα!! Όσες έχουν διαβήτη κύησης η πάνε να κάνουν βγάζουν πάντα μεγαλύτερα μωρά είναι νόμος. Και μένα ο άντρας μου γεννήθηκε 4.700 και τα αλλα τρία του αδέρφια 3.000 με 3.200. Από την ίδια μάνα βγήκαν όλα. Παλιά όντως δε κοίταζαν τίποτα από αυτά ούτε καμπύλες ανάπτυξης ούτε αν είναι μια βδομάδα πίσω η μπροστά υπέρηχο γραφικά το μωρο. Όσο για τα δίδυμα τα παίρνουν και από τον 8ο κάποια κ έτσι κ αλλιώς δε μπορούν να φτάσουν 4 κιλά το καθένα με τίποτα. 4 κιλά κ τα δυο μπορεί.

εγω δεν τρωω ζαχαρη από την αρχή της εγκυμοσύνης.... μου την είχε κόψει.....

μου είχε πει στέβια μπορώ αλλά με μέτρο και αυτό........να ξέρεις υπάρχουν τα πάντα με στέβια!!!!μαρμελάδα, μερέντα, παγωτα, γλυκά.... τα πάντα....... εχω δοκιμάσει κατα καιρούς....όχι ότι εχω τρελαθεί αλλα την κάνουν την δουλίτσα τους.

Εγω τρωω ζαχαρη. Και ετρωγα δλδ. Δν εκανα ουτε ζαχαρο ουτε τπτ. Ολα κομπλε. Μα με στεβια θα ναι καλυτερα. Και χωρις,ακομα καλυτερα.

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα κοριτσια ειμαι απ τισ τυχερες. Κανενα συμπτωμα εκτος καποιων καουρων.

Χαχα. Περαστικα σας να ναι.

Θα φαω κεμπαπ σημερα χαχαχαχαχα

Αααααχ! Αγαπώ κεμπΑπ γιαουρτλου!!! Κατι μου λέει όμως πως άμα φάω θα μου πάρει μια μέρα,δύο σόδες κι ένα γκαβισκον για να το χωνεψω!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Αααααχ! Αγαπώ κεμπΑπ γιαουρτλου!!! Κατι μου λέει όμως πως άμα φάω θα μου πάρει μια μέρα,δύο σόδες κι ένα γκαβισκον για να το χωνεψω!

Ειναι η 5η φορα που τρωω. Δοκιμασε κ αν σε πειραξει μη ξαναφας.

Αχ ειναι τελεια! Πεντανοστιμα!

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...