Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Α ματώνουν τα ούλα μου πολύ!!!! Εσάς; Έχω ξεχάσει να μετράω συμπτώματα.... χαχαχαχα τι ωραία να σας ζήσουν!!! Μπήκαν θερμοκοιτίδα;

1. Ούλα ματώνουν φουλ κ σκέψου είχα κάνει κ καθαρισμό λίγο πριν μείνω εγκυος!

2.οπως σας είχα πει κ χείλη σκασμενα έχω κ φτέρνες 2 βδομάδες τώρα..κ όχι μόνο φτέρνα για την ακρίβεια αλλά όλη η πατούσα μη μείνει σημείο παραπονεμενο!

3. Καλά εννοείται στήθος ορισμένο φουλ κ επειδή δεν είχα πριν κιόλας εγώ τώρα δε με βολεύει ούτε στο κρεβάτι όταν το πιέζω,δεν έχω συνηθίσει δε ξέρω,πονάει. Κ έχουν αλλάξει σχήμα κ οι ρώγες μου είναι πιο μυτερές-κωνικες νομίζω πλέον..

4. Πονάνε τα κόκαλα στη μέση όταν τα ψιλαφιζω ή όταν είμαι ανάσκελα ξαπλωμένη.

5. Περιστασιακοι πονοκέφαλοι

6.ανασφαλεια για το σώμα μου που αλλάζει κ παχαινω

7.αγχος για ο,τι αφορά την διάρκεια εγκυμοσυνης,τον τοκετό κ φυσικά πράγματα του μωρού κτλ

Αυτααα είναι κάποια απ' όσα μπορώ να θυμηθώ..αχχχχ εγκυμοσύνη η καλύτερη περίοδος μας!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

2.οπως σας είχα πει κ χείλη σκασμενα έχω κ φτέρνες 2 βδομάδες τώρα..κ όχι μόνο φτέρνα για την ακρίβεια αλλά όλη η πατούσα μη μείνει σημείο παραπονεμενο!

3. Καλά εννοείται στήθος ορισμένο φουλ κ επειδή δεν είχα πριν κιόλας εγώ τώρα δε με βολεύει ούτε στο κρεβάτι όταν το πιέζω,δεν έχω συνηθίσει δε ξέρω,πονάει. Κ έχουν αλλάξει σχήμα κ οι ρώγες μου είναι πιο μυτερές-κωνικες νομίζω πλέον..

7.αγχος για ο,τι αφορά την διάρκεια εγκυμοσυνης,τον τοκετό κ φυσικά πράγματα του μωρού κτλ

Αυτααα είναι κάποια απ' όσα μπορώ να θυμηθώ..αχχχχ εγκυμοσύνη η καλύτερη περίοδος μας!!

Υπάρχουν κάτι βίντεο που δείχνουν τις αλλαγές που πρέπει να υποστεί το σώμα μιας γυναίκας από τη στιγμή που μένει έγκυος μέχρι να γεννήσει.. προσωπικά με βοήθησαν πολύ στο να καταλάβω πολλά πράγματα.

Όπως κ να έχει όλες αυτές οι αλλαγές είναι πολύ ζορικες και δεν αντιμετωπίζονται όλες.

Όλα όμως σε φέρνουν πιο κοντά στο μωρό σου.  Κι όταν θα το κρατάς σίγουρα όλα αυτά δε θα σε ενοχλούν τόσο!!:x

Μέχρι τότε εδώ είμαστε να παραπονιομαστε κ να βοηθάμε όσο μπορούν η μία την αλλη

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Ελααα ποσοοοο σε νιώθω!!! Κι έλεγα ότι θα είμαι κουλ.μιας και τα έχω πέρασει 1 φορά να είμαι χαλαρή τη 2η!!! Αλλά η τρελή χαίρομαι με το χαλί μ γτ λέω θα είναι καλά το μωρό κι όταν νοιώθω καλά ανησυχώ ότι κάτι έπαθε...σχιζοφρένεια...αυτές οι ορμόνες καταστρέφουν συνειδήσεις...ο αντρας μ ήρωας οτι κ να κανει κτ μου βρωμαει

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αχ κορίτσια, ξεκίνησα και σήμερα το πρωί να σας διαβάζω πίνοντας τον καφέ μου... 5 σελίδες διάβαζα, 3 καινούργιες φυτρώνανε... το απόγευμα με πήρε πάλι! :P

10 hours ago, Renez said:

Αχχχ δε μπορώ να πω αυτές οι 4 εβδομαδες που είμαι μέσα με τον άντρα μου εν τέλη φύγανε γρήγορα κ περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές μαζί κ με τη βαρεμάρα μας βέβαια :-) απλα το γμτ είναι ότι είχαμε ανοίξει το μαγαζί ένα μήνα ακριβώς πριν μας κλείσουν κ πάνω που πήγαινε καλά κ κάναμε όνειρα για να πάρουμε πχ κ άλλο υπάλληλο κ ντελιβερι κτλ τσουκ μας έκλεισαν κ μας τσάκισε λίγο το ηθικό..

Τουλάχιστον με τον εγκλεισμό καταλάβαμε ακόμη μια φορά πόσο δεμένοι κ ενωμένοι είμαστε ,οργανωθηκαμε στρατηγικά για τα βήματα μας από όταν θα ανοίξουμε ξανά κ πλέον περιμένω πως κ πως να ανοίξουμε ξανά τα φτερά μας..

Καπως έτσι κ με αυτές τις σκέψεις ξύπνησα σήμερα..  

Θα περάσει ο καιρός κοπέλα μου και θα ξεκινήσετε πάλι δουλειά στο μαγαζάκι σας... όλα θα γίνουν! Και μετά με το μωράκι σας παρέα!:wink: 

Όσο για το στομάχι, υπομονή... Πρόσεχε λίγο πάλι τη διατροφή σου με λαχανικά, λίγο ρυζάκι, κάνα φρουτάκι, και θα συνέλθει!

9 hours ago, Christinα said:

Μην αποζητας αυτη τη ζεστη please! Εγω κοροιδευα κ ελεγα σιγά μη ζεσταίνομαι εγώ που σκεπαζομαι με κουβέρτα Πικέ όλο το καλοκαίρι...κι όμως τη πάτησα...κ δν με άφηνε ο γιατρός κ θάλασσα!!!!σνιφ κλαψ

Πόσες εβδομάδες μετά την Αυχενική πήγατε γιατρό?

Αχ εγώ κορίτσια να δείτε που μετά την αυχενική στον εμβρυολόγο μου ξαναέκλεισαν ραντεβού 7 εβδομάδες μετά (σε ένα μήνα δηλαδή από τώρα). Εδώ σου κλείνουν αυτοί ραντεβού όποτε θέλουν και δε μπορείς να αλλάξεις γιατρό ή να πας σε άλλο κέντρο (είναι όπου σε στείλει η ασφάλειά σου), οπότε ό,τι σου πουν απλά το δέχεσαι και κάνεις υπομονή. 

9 hours ago, Hope89 said:

Γεια σας κορίτσια μου!  @Pagotoula μου όπως τα λες, είναι χειρουργείο η κτ με όλα όσα συνοδεύουν ένα χειρουργείο.. δεν νομίζω ότι έχει να κάνει τόσο η αντοχή στον πόνο, όσο ίσως η δουλειά που γίνεται κ ο οργανισμός κάθε γυναίκας! Θα σου πω την εμπειρία μου πρώτα ο Θεός!

Κορίτσια κ εγώ πεινάω κ τρώω κανονικα το βράδυ γτ αν δεν το κάνω γουργουριζω πολύ μετά! Έτσι κ αλλιώς Δλδ, μπορεί να ξυπνήσω στις 5 κ να πεινάω αλλά προς το παρόν κρατιέμαι κ δεν υποκύπτω! 

Η δε κοιλια σίγουρα πετάχτηκε πιο νωρίς από την πρώτη εγκυμοσύνη.. δεν ξέρω αν φταίει που είναι κ 2 αλλά από όσο ξέρω στο 2ο φαίνεται πιο γρήγορα! Στο πρώτο έκανα μια μικρή κοιλίτσα, στον 7ο άρχισαν να με καταλαβαίνουν.. Τώρα πάλι δεν με καταλαβαίνουν σίγουρα αλλά τη βλέπω ότι θα μεγαλώσει! Αφήστε κ εχθές έβλεπα βίντεο κ φωτό με κοιλίες μετά από δίδυμα κ ένα σοκ το έπαθα... Στο πρώτο γέννησα κ εφυγε όλη η κοιλιά κατευθείαν.. τώρα με αυτά που είδα δεν με βλέπω καλά! Φίλη @Jasmine@ καλό μας κουράγιο!!

@Renez αγάπη μου όλα θα πάνε καλά! Σας χαίρομαι πολύ που είστε έτσι κ ενωμένοι κ αγαπημένοι! Μαζί θα τα αντιμετωπίσετε όλα.. Δυστυχώς αυτή τηβ περίοδο οι περισσότεροι από εμάς πλήττονται οικονομικα αλλά θα περάσει κ αυτό πιστεύω!!

Η κοιλίτσα και εμένα λίγο με προβληματίζει. Αν και δεν ήταν ποτέ το δυνατό μου σημείο, δε θέλω να ξεχειλώσει κιόλας όμως. Ήδη είναι αρκετά φουσκωμένη γιατί το στομάχι μου είναι πρησμένο όσο δεν πάει. Τώρα άρχισε λίγο να φουσκώνει και χαμηλά κάτω από τον αφαλό (που είναι λογικό γιατί εκεί είναι το μωρό) και αναρρωτιέμαι πού θα φτάσει. Η αδερφή μου έκανε τεράστια κοιλιά, ειδικά στην 2η εγκυμοσύνη, γιατί το μωρό ήταν σχεδόν 5 κιλά (4,890 για την ακρίβεια.. στην κλινική λέγανε ότι καιρό είχαν να δουν τόσο μεγάλο μωρό και πρώτη φορά βλέπανε τόσο μεγάλο πλακούντα), οπότε η καημένη τώρα έχει και ραγάδες και πολύ χαλάρωση στην κοιλιά, σαν να έχει ξεκολλήσει το δέρμα. Και γενικά έχει πολύ καλό δέρμα και κρέμες έβαζε, αλλά τί να σου κάνουν...

8 hours ago, OctoberMom said:

Κορρρίιιτσια πήγα για την αυχενική τελικάαα!!!

Όλα καλά, παρά τη σοκολάτα (γάλακτος είχε μόνο στα 70 γραμμάρια, μπιιιιιιχ) το μωρό είχε λέει χωθεί σε μια εσοχή της μήτρας και δεν ήθελε να βγει με τίποτα! Το κούναγε ο γιατρός, εκεί αυτό! Απλά μας κλώτσαγε όταν το πολυκουνάγαμε, χαχαχα! 

Μου έκανε εντύπωση που οι κινήσεις του ήταν σαν να επιπλέει, ένα μικρό ψαράκι! Όλα στη θέση τους, μπήκε και η δική μου καρδιά στη θέση της όταν άκουσα τις λέξεις "Εγκυμοσύνη Χαμηλού Κινδύνου"!

7,5 εκατοστά ήταν, με 157 παλμούς, μου το βγαλε λίγο πιο μεγάλο απ΄ότι νομίζαμε, 13 και 4! Το φάγαμε το 3ημεράκι οπότε Ζυγός κυρίες και κύριοι (23/10)!!

Α, και το καλύτερο... "Για κοριτσάκι  πάμε!" Ενθουσιασμός στο ακροατήριο!!! 

Έκανε ηδη την ηλιοθεραπεία της σε φανταστική ξαπλώστρα με το ένα χέρι τεντωμένο πάνω απ το κεφάλι και το άλλο λυγισμένο στο κεφάλι, χαχα!

Οπότε φίλτατη @Renez, πρόσθεσε στο πινακάκι σου ΑΛΛΟ ένα κοριτσάκι με ΠΗΤ 23/10 :D 

Τον σύζυγο δεν τον αφήσανε οπότε θα παίξει gender reveal το βράδυ πήρα marshmallows σε ροζ χωνάκι και σοκολατάκια με ροζ κορδέλλααααα!!! :wub:

Τέλεια, συγχαρητήρια! Τον σύζυγο περιμένει μια μεγάλη έκπληξη... πες μας πώς θα πάει!:) Ζηλεύω, κι εγώ πάντα ήθελα κοριτσάκι, αλλά ελπίζω στο επόμενο!!

7 hours ago, elenioz said:

Ούτε εμένα στην αυχενική άφησαν τον άνδρα μου :mellow: Και μάλιστα εκτός από μάσκα με έβαλαν να φορέσω κτ ειδικά σακουλάκια στα πόδια να πάω να πλύνω χέρια εκατό φορές. Καθόμασταν με αρκετή απόσταση μεταξύ μας σε όλοι την διάρκεια, ακόμα κ το φλασάκι για τα βίντεο κ τις φωτογραφίες, το ψέκασαν :shock:. Γενικά ήταν αρκετά αυστηροί (που από την μια είναι πολύ καλό από την άλλη με είχαν κατά αγχώσει) 

Στους υπέροχους όταν πάμε στην γιατρό μου, είναι πολύ χαλαρά. Και ο άνδρας μου μπαίνει μέσα και ούτε μάσκες κτλπ ζητάει. 

Καλά, τώρα όλοι προσέχουν, αλλά το κάθε ιατρείο-κλινική παίρνει τα δικά του μέτρα. Εγώ όταν πήγα τελευταία φορά, εκτός του ότι απαγορεύονταν συνοδοί και σου έπαιρναν θερμοκρασία και σε έβαζαν να φορέσεις μάσκα στην είσοδο, την πάτησα έξω στην αίθουσα αναμονής. Καθαρίζανε μανιωδώς τα καθίσματα με κάποιο απολυμαντικό (που από ότι φαίνεται είχε χλωρίνη μέσα) και είχα κάνει το λάθος να βάλω μαύρο παντελόνι. Όταν γύρισα σπίτι είδα ότι είχε ξεβάψει πίσω στον πωπό!:wacko: Τώρα ψάχνω στο ίντερνετ κάνα tutorial που να δείχνει πώς να ξεβάψεις τουλάχιστον ολόκληρο το παντελόνι σωστά, για να μη φαίνεται έτσι!

3 hours ago, Annou said:

Emena o giatros mou mou eipe apo avrio na xekinisw salospir 160 .Proliptika mou eipe einai.To pairnei kamia alli?

Εγώ salospir παίρνω προληπτικά από την εμβρυομεταφορά και μετά. Μου το είχε γράψει η κλινική που έκανα την εξωσωματική και μετά μου το σύστησε και ο γιατρός μου εδώ (1 χάπι την ημέρα μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης) γιατί μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης προεκλαμψίας (όχι ότι ανήκω σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για προεκλαμψία, αλλά τελείως προληπτικά).

Just now, Jasmine@ said:

Κάποια που να έλυσε το πρόβλημα με τα σκασμένα χειλη;;;;

Για τα σκασμένα χείλη δοκίμασε λανολίνη... είναι το μόνο που πραγματικά κάνει δουλειά σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις. Μου είχαν στείλει δειγματάκι nipple cream που ήταν 100% λανολίνη. Είχε πλάκα γιατί η συγκεκριμένη κρέμα ενδείκνυται για ενυδάτωση/καταπράυνση των θηλών μετά το θηλασμό, αλλά την διαφημίζουν και σαν lip balm για πολύ σκασμένα/αφυδατωμένα χείλη. Τώρα κοιτάω να αγοράσω ένα μεγάλο σωληνάριο για να έχω να χρησιμοποιώ και σαν lip balm και σαν ενυδατική θηλών μετά που θα θηλάζω. Δοκίμασέ το!:wink:

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

2 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Αχ κορίτσια, ξεκίνησα και σήμερα το πρωί να σας διαβάζω πίνοντας τον καφέ μου... 5 σελίδες διάβαζα, 3 καινούργιες φυτρώνανε... το απόγευμα με πήρε πάλι! :P

Θα περάσει ο καιρός κοπέλα μου και θα ξεκινήσετε πάλι δουλειά στο μαγαζάκι σας... όλα θα γίνουν! Και μετά με το μωράκι σας παρέα!:wink: 

Όσο για το στομάχι, υπομονή... Πρόσεχε λίγο πάλι τη διατροφή σου με λαχανικά, λίγο ρυζάκι, κάνα φρουτάκι, και θα συνέλθει!

Αχ εγώ κορίτσια να δείτε που μετά την αυχενική στον εμβρυολόγο μου ξαναέκλεισαν ραντεβού 7 εβδομάδες μετά (σε ένα μήνα δηλαδή από τώρα). Εδώ σου κλείνουν αυτοί ραντεβού όποτε θέλουν και δε μπορείς να αλλάξεις γιατρό ή να πας σε άλλο κέντρο (είναι όπου σε στείλει η ασφάλειά σου), οπότε ό,τι σου πουν απλά το δέχεσαι και κάνεις υπομονή. 

Η κοιλίτσα και εμένα λίγο με προβληματίζει. Αν και δεν ήταν ποτέ το δυνατό μου σημείο, δε θέλω να ξεχειλώσει κιόλας όμως. Ήδη είναι αρκετά φουσκωμένη γιατί το στομάχι μου είναι πρησμένο όσο δεν πάει. Τώρα άρχισε λίγο να φουσκώνει και χαμηλά κάτω από τον αφαλό (που είναι λογικό γιατί εκεί είναι το μωρό) και αναρρωτιέμαι πού θα φτάσει. Η αδερφή μου έκανε τεράστια κοιλιά, ειδικά στην 2η εγκυμοσύνη, γιατί το μωρό ήταν σχεδόν 5 κιλά (4,890 για την ακρίβεια.. στην κλινική λέγανε ότι καιρό είχαν να δουν τόσο μεγάλο μωρό και πρώτη φορά βλέπανε τόσο μεγάλο πλακούντα), οπότε η καημένη τώρα έχει και ραγάδες και πολύ χαλάρωση στην κοιλιά, σαν να έχει ξεκολλήσει το δέρμα. Και γενικά έχει πολύ καλό δέρμα και κρέμες έβαζε, αλλά τί να σου κάνουν...

Τέλεια, συγχαρητήρια! Τον σύζυγο περιμένει μια μεγάλη έκπληξη... πες μας πώς θα πάει!:) Ζηλεύω, κι εγώ πάντα ήθελα κοριτσάκι, αλλά ελπίζω στο επόμενο!!

Καλά, τώρα όλοι προσέχουν, αλλά το κάθε ιατρείο-κλινική παίρνει τα δικά του μέτρα. Εγώ όταν πήγα τελευταία φορά, εκτός του ότι απαγορεύονταν συνοδοί και σου έπαιρναν θερμοκρασία και σε έβαζαν να φορέσεις μάσκα στην είσοδο, την πάτησα έξω στην αίθουσα αναμονής. Καθαρίζανε μανιωδώς τα καθίσματα με κάποιο απολυμαντικό (που από ότι φαίνεται είχε χλωρίνη μέσα) και είχα κάνει το λάθος να βάλω μαύρο παντελόνι. Όταν γύρισα σπίτι είδα ότι είχε ξεβάψει πίσω στον πωπό!:wacko: Τώρα ψάχνω στο ίντερνετ κάνα tutorial που να δείχνει πώς να ξεβάψεις τουλάχιστον ολόκληρο το παντελόνι σωστά, για να μη φαίνεται έτσι!

Εγώ salospir παίρνω προληπτικά από την εμβρυομεταφορά και μετά. Μου το είχε γράψει η κλινική που έκανα την εξωσωματική και μετά μου το σύστησε και ο γιατρός μου εδώ (1 χάπι την ημέρα μέχρι το τέλος της εγκυμοσύνης) γιατί μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης προεκλαμψίας (όχι ότι ανήκω σε ομάδα αυξημένου κινδύνου για προεκλαμψία, αλλά τελείως προληπτικά).

Για τα σκασμένα χείλη δοκίμασε λανολίνη... είναι το μόνο που πραγματικά κάνει δουλειά σε πολύ σοβαρές περιπτώσεις. Μου είχαν στείλει δειγματάκι nipple cream που ήταν 100% λανολίνη. Είχε πλάκα γιατί η συγκεκριμένη κρέμα ενδείκνυται για ενυδάτωση/καταπράυνση των θηλών μετά το θηλασμό, αλλά την διαφημίζουν και σαν lip balm για πολύ σκασμένα/αφυδατωμένα χείλη. Τώρα κοιτάω να αγοράσω ένα μεγάλο σωληνάριο για να έχω να χρησιμοποιώ και σαν lip balm και σαν ενυδατική θηλών μετά που θα θηλάζω. Δοκίμασέ το!:wink:

Καλημέρα συμπεθερα:wub:! Δε ξέρω κ τι ώρα εινα εκεί.... θα το ψάξω για λανολινη κ θα παραγγείλω! Πολύ περίεργο ρε παιδί μου να σας κλείνουν μετά από 7 εβδομάδες ραντεβού. Έδω μας λένε ανα 4 πρέπει να μας βλέπουν κ εμένα με τα διδυμα ανα 3. Βέβαια όλες εμείς δεν κρατιόμαστε κ πηγαίνουμε όποτε θελουμε!!! Τα ραντεβού τα πληρωνετε?

Ο άντρας μου γεννήθηκε 5100, όταν τον πήγαν στον πατέρα του να τον δει είπε στη νοσοκόμα : μα άλλον κάποιο λάθος κανετε ο γιος μου γεννήθηκε σήμερα αυτό είναι μεγάλο παιδί. Χαχαχαχα βέβαια είναι τεράστιος ακόμα πολύ ψηλός κ με πλάτες. Κ η αδερφή του 4700. Δε θα ήθελα να έχω τόσο μεγάλα παιδιά στην κοιλιά θα σκασωωωωω 

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα συμπεθερα:wub:! Δε ξέρω κ τι ώρα εινα εκεί.... θα το ψάξω για λανολινη κ θα παραγγείλω! Πολύ περίεργο ρε παιδί μου να σας κλείνουν μετά από 7 εβδομάδες ραντεβού. Έδω μας λένε ανα 4 πρέπει να μας βλέπουν κ εμένα με τα διδυμα ανα 3. Βέβαια όλες εμείς δεν κρατιόμαστε κ πηγαίνουμε όποτε θελουμε!!! Τα ραντεβού τα πληρωνετε?

Ο άντρας μου γεννήθηκε 5100, όταν τον πήγαν στον πατέρα του να τον δει είπε στη νοσοκόμα : μα άλλον κάποιο λάθος κανετε ο γιος μου γεννήθηκε σήμερα αυτό είναι μεγάλο παιδί. Χαχαχαχα βέβαια είναι τεράστιος ακόμα πολύ ψηλός κ με πλάτες. Κ η αδερφή του 4700. Δε θα ήθελα να έχω τόσο μεγάλα παιδιά στην κοιλιά θα σκασωωωωω 

Δεν νομιζω απαραιτητα να εχεις τοσο μεγαλο μωρακι.. γιατι αντικειμενικα το 5100 ειναι τεραστιο..χαχαχα!! επισης εστω και τοσο να ειναι, αν γενικα δεν βαλεις πολλα εξτρα κιλα, μια χαρα θα εισαι. εγω γεννηθηκα 3800 κι ο αντρας μου 4500 κι η μικρη μας γεννηθηκε 3060 (εγω πηρα 4 κιλα σε ολη την εγκυμοσυνη και μεχρι τον 9ο τα εκανα ολα μονη μου, ξυρισμα, κορδονια, βαθια καθισματα, σκυψιμο μπροστα). κι η μπεμπα μια χαρα παιδακι ηταν, δεν την ελεγες μικρουλα. η κοιλιτσα ηταν κυριολεκτικα μονο το παιδι, εχασα στη γεννα 7 κιλα, γυρισα σπιτι με κοιλια φλατ (τωρα πηρα 3, αλλα τρωω τον αμπακα γιατι ειχα ρεψει και τα ειχα αναγκη). θελω να πω οτι μην αγχωνεσαι για το βαρος του μωρου. Και ξερω και γυναικες που πηραν οι ιδιες 20 κιλα και εκαναν παιδακι γυρω στα 2μιση. 

Οσο γι αυτο που λετε για την μενν, δεν παιζει ρολο μονο το βαρος, αλλα χιλια δυο αλλα πραγματα. Δηλαδη μπορει ενα παιδακι 2 κιλα να μην χρειαστει να νοσηλευτει κι ενα παιδι 4 κιλα, να χρειαστει. Η δικη μου εμεινε 6 μερες λογω ταχυπνοιας και στο δωματιο ηταν γυναικες με παιδακια λιγο πανω απο τα 2 κιλα, που δεν παρουσιασαν τιποτα και τα ειχαν μαζι τους. Στη μενν ηταν μια κοπελα με ενα μπεμπη 3950 που κι αυτος ειχε το ιδιο θεμα, ταχυπνοια. Οποτε γενικα...μην αγχωνεστε με τα κιλα του μωρου και μην τα συνδεετε με το δικο σας βαρος ουτε με την υπολοιπη οργανικη του κατασταση. εννοειται θελουμε να ειναι πάνω απο 2 κιλα, γιατι τις πρωτες μερες χανουν κιολας, χωρις ομως αυτο να προδικαζει οτι ολα ειναι καλα η το αντιθετο. Με το καλο τα μωρα σας να ξερετε σας παρακολουθω εντατικα γιατι και μια απο τις καλυτερες μου φιλες γενναει μαζι σας! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Pagotoula είπε:

Δεν νομιζω απαραιτητα να εχεις τοσο μεγαλο μωρακι.. γιατι αντικειμενικα το 5100 ειναι τεραστιο..χαχαχα!! επισης εστω και τοσο να ειναι, αν γενικα δεν βαλεις πολλα εξτρα κιλα, μια χαρα θα εισαι. εγω γεννηθηκα 3800 κι ο αντρας μου 4500 κι η μικρη μας γεννηθηκε 3060 (εγω πηρα 4 κιλα σε ολη την εγκυμοσυνη και μεχρι τον 9ο τα εκανα ολα μονη μου, ξυρισμα, κορδονια, βαθια καθισματα, σκυψιμο μπροστα). κι η μπεμπα μια χαρα παιδακι ηταν, δεν την ελεγες μικρουλα. η κοιλιτσα ηταν κυριολεκτικα μονο το παιδι, εχασα στη γεννα 7 κιλα, γυρισα σπιτι με κοιλια φλατ (τωρα πηρα 3, αλλα τρωω τον αμπακα γιατι ειχα ρεψει και τα ειχα αναγκη). θελω να πω οτι μην αγχωνεσαι για το βαρος του μωρου. Και ξερω και γυναικες που πηραν οι ιδιες 20 κιλα και εκαναν παιδακι γυρω στα 2μιση. 

Οσο γι αυτο που λετε για την μενν, δεν παιζει ρολο μονο το βαρος, αλλα χιλια δυο αλλα πραγματα. Δηλαδη μπορει ενα παιδακι 2 κιλα να μην χρειαστει να νοσηλευτει κι ενα παιδι 4 κιλα, να χρειαστει. Η δικη μου εμεινε 6 μερες λογω ταχυπνοιας και στο δωματιο ηταν γυναικες με παιδακια λιγο πανω απο τα 2 κιλα, που δεν παρουσιασαν τιποτα και τα ειχαν μαζι τους. Στη μενν ηταν μια κοπελα με ενα μπεμπη 3950 που κι αυτος ειχε το ιδιο θεμα, ταχυπνοια. Οποτε γενικα...μην αγχωνεστε με τα κιλα του μωρου και μην τα συνδεετε με το δικο σας βαρος ουτε με την υπολοιπη οργανικη του κατασταση. εννοειται θελουμε να ειναι πάνω απο 2 κιλα, γιατι τις πρωτες μερες χανουν κιολας, χωρις ομως αυτο να προδικαζει οτι ολα ειναι καλα η το αντιθετο. Με το καλο τα μωρα σας να ξερετε σας παρακολουθω εντατικα γιατι και μια απο τις καλυτερες μου φιλες γενναει μαζι σας! 

Καλημέρα! Δε συνέδεσα το βάρος του μωρού με το δικό μου βάρος απλά επειδή είναι 2 σκέφτομαι ότι αν είναι μεγάλα μωρά θα δυσκολεύονται πολύ στην κοιλιά! Φαντάσου τώρα να γεννηθούν διδυμα 4 κιλά το καθένα.... δε θα τα αφήσουν πρώτα από όλα να φτάσουν τόσο κ θα μου τα πάρουν νωρίτερα!
να μας παρακολουθείς και να πεις στη φίλη σου να μπει στην παρέα μας, μη ντρέπεται! 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα! Δε συνέδεσα το βάρος του μωρού με το δικό μου βάρος απλά επειδή είναι 2 σκέφτομαι ότι αν είναι μεγάλα μωρά θα δυσκολεύονται πολύ στην κοιλιά! Φαντάσου τώρα να γεννηθούν διδυμα 4 κιλά το καθένα.... δε θα τα αφήσουν πρώτα από όλα να φτάσουν τόσο κ θα μου τα πάρουν νωρίτερα!
να μας παρακολουθείς και να πεις στη φίλη σου να μπει στην παρέα μας, μη ντρέπεται! 

Εννοω μην ανησυχεις απο τα κιλα που γεννηθηκατε εσυ κι ο συζυγος..αλλα εφοσον ειναι και διδυμα ποσο μαλλον..δεν φτανουν ποτε 4κιλα το καθενα..μην αγχωνεσαι ομως, θα τα παρουν αφου βγουν!χαχαχα δεν τα προλαβαινεις ετσι που μεγαλωνουν..

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Δεν νομίζω να τα αφήσουν να φτάσουν τόσο!! Στο επόμενο ραντεβού να ρωτήσεις κ τον γυναικολογο σου να μας λυθεί η απορία!:)

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

@Jasmine@ μην αγχώνεσαι! 4 κιλά το καθένα δεν πρόκειται να φτάσουν, δεν θα  τα αφήσουν κ όλας! Κ ο άντρας σου με την αδερφή υου μπορεί να βγήκαν μεγαλόσωμοι αλλά μπορεί η μαμά τους να είχε διαβήτη κύησης και γι αυτό να μεγάλωσαν τόσο... Εκείνες τις εποχές δεν τα κοιτούσαν αυτά!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

7 ώρες πρίν, Christinα είπε:

Ελααα ποσοοοο σε νιώθω!!! Κι έλεγα ότι θα είμαι κουλ.μιας και τα έχω πέρασει 1 φορά να είμαι χαλαρή τη 2η!!! Αλλά η τρελή χαίρομαι με το χαλί μ γτ λέω θα είναι καλά το μωρό κι όταν νοιώθω καλά ανησυχώ ότι κάτι έπαθε...σχιζοφρένεια...αυτές οι ορμόνες καταστρέφουν συνειδήσεις...ο αντρας μ ήρωας οτι κ να κανει κτ μου βρωμαει

Hahah k egw otan xafnika mia mera den ekana emeto (stis arxes) ,to idio elega!Oti mipws kati epathe to mwro.Idea mas ola!!Kalimera!!♥️

• Χαχα 1

Ωραια που δεν κρατησατε πολλές σελίδες για τον κορωνοιο κοριτσια!! όντως το θέμα μας έχει κουράσει..... και δεν χρειάζεται περαιτερω ανάλυση!

εμείς το πάσχα φάγαμε κρεατάκι και μας έφαγε!!! ακόμα και σήμερα νιώθω ότι δεν το έχουμε χωνέψει....

@Renez τα πρωτα φορμάκια????τέλεια!!!!με έβαλες στον πειρασμό και κοίταξα κ εγω μερικά αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα θα ήθελα να τα πάρουμε μαζι με τον άντρα μου και να τα χαζέψουμε απο κοντά.....θα περιμένω λίγο ακόμα!!! Έχω μπερδευτεί λίγο με τα νούμερα.... γτ βλέπω υπάρχουν για διάφορα ύψη....αν το δικό μου μπεμπακι πάρει απο εμένα θα ανήκει στην πιο μικ΄ρη κατηγορία όσον αφορά το ύψος αν πάρει από τον αντρα μου θα ανηκει στην άλλη κατηγορία.... είμαστε από τα αστεία ζζευγαρια που ο άντρας είναι πολύ ψηλός και η γυναίκα κοντή! ναι ναι αυτοι είμαστε......τι να του πάρω του παιδιού μου το μικρό ή το μεγάλο???απο ποιον θα πάρει......?????

Kαλώς ήρθατε νέα κορίτσια!!!!

από ζώδιο εγώ Τοξότης!!!!& @Christinα & @Renez κ εγω από Αμαλιάδα(εκεί μεγάλωσα) αλλά μένω Αθήνα!!!

Ραντεβού για υπέρηχο έχω αύριο και ανυπομονώ να πάω να τον δω τον γλυκούλη μου(αν τελικά είναι αγόρι!!!χαχαχαχα γτ σας διαβάζω και μ εχουν δημιουργηθεί αμφιβολίες)αν και ο γιατρός στην αυχενική ήταν σίγουρος!λέτε να αλλάξει?

Εν τω μεταξύ τα διάβασα όλα όσα είχα χάσει και ταυτόχρονα δημιουργούσα και τη λίστα μου με τα αντίστοιχα σχόλια!! σας ευχαριστώ όλες!

Για το φάσκιωμα δεν έχω ξανακούσει κάτι...... θα διάβασω και θα δω...... επίσης για τις αλλαγές στο σώμα να ξέρετε χθες με έπιασαν τα κλαματα καθώς έχω αρχίσει και αποκτώ "ψαχνάκια" που τα λέει και ο αντρας μου....... πρπ να το διαχειριστώ...... και να ανοιξουν τα μαγαζιά να παρω κανενα ρουχαλάκι να μου φτιάξει η διάθεση.....

επίσης εγω από συμπτώματα τιποτα βρε κορίτσια....όλοι μου λένε ότι έχω καλή εγκυμοσύνη αλλά μήπως κάτι δεν πάει καλα???????ανησυχω......Μόνο η απέχθεια προς το κρέας συνεχίζεται και καμια ζάλη που κ που.....τιποτα άλλο!

Just now, Irinoula86 είπε:

Ωραια που δεν κρατησατε πολλές σελίδες για τον κορωνοιο κοριτσια!! όντως το θέμα μας έχει κουράσει..... και δεν χρειάζεται περαιτερω ανάλυση!

εμείς το πάσχα φάγαμε κρεατάκι και μας έφαγε!!! ακόμα και σήμερα νιώθω ότι δεν το έχουμε χωνέψει....

@Renez τα πρωτα φορμάκια????τέλεια!!!!με έβαλες στον πειρασμό και κοίταξα κ εγω μερικά αλλά η αλήθεια είναι ότι τα πρώτα θα ήθελα να τα πάρουμε μαζι με τον άντρα μου και να τα χαζέψουμε απο κοντά.....θα περιμένω λίγο ακόμα!!! Έχω μπερδευτεί λίγο με τα νούμερα.... γτ βλέπω υπάρχουν για διάφορα ύψη....αν το δικό μου μπεμπακι πάρει απο εμένα θα ανήκει στην πιο μικ΄ρη κατηγορία όσον αφορά το ύψος αν πάρει από τον αντρα μου θα ανηκει στην άλλη κατηγορία.... είμαστε από τα αστεία ζζευγαρια που ο άντρας είναι πολύ ψηλός και η γυναίκα κοντή! ναι ναι αυτοι είμαστε......τι να του πάρω του παιδιού μου το μικρό ή το μεγάλο???απο ποιον θα πάρει......?????

από ζώδιο εγώ Τοξότης!!!!& @Christinα & @Renez κ εγω από Αμαλιάδα(εκεί μεγάλωσα) αλλά μένω Αθήνα!!!

Ραντεβού για υπέρηχο έχω αύριο και ανυπομονώ να πάω να τον δω τον γλυκούλη μου(αν τελικά είναι αγόρι!!!χαχαχαχα γτ σας διαβάζω και μ εχουν δημιουργηθεί αμφιβολίες)αν και ο γιατρός στην αυχενική ήταν σίγουρος!λέτε να αλλάξει?

Εν τω μεταξύ τα διάβασα όλα όσα είχα χάσει και ταυτόχρονα δημιουργούσα και τη λίστα μου με τα αντίστοιχα σχόλια!! σας ευχαριστώ όλες!

Για το φάσκιωμα δεν έχω ξανακούσει κάτι...... θα διάβασω και θα δω...... επίσης για τις αλλαγές στο σώμα να ξέρετε χθες με έπιασαν τα κλαματα καθώς έχω αρχίσει και αποκτώ "ψαχνάκια" που τα λέει και ο αντρας μου....... πρπ να το διαχειριστώ...... και να ανοιξουν τα μαγαζιά να παρω κανενα ρουχαλάκι να μου φτιάξει η διάθεση.....

επίσης εγω από συμπτώματα τιποτα βρε κορίτσια....όλοι μου λένε ότι έχω καλή εγκυμοσύνη αλλά μήπως κάτι δεν πάει καλα???????ανησυχω......Μόνο η απέχθεια προς το κρέας συνεχίζεται και καμια ζάλη που κ που.....τιποτα άλλο!

καλημέρα κιόλας!!!!!!!!

• Μου αρέσει 1

Τι άλλο σύμπτωμα θα ήθελες??? Κι εγώ τίποτα δεν έχω μόνο κάποιες φορές δυσκολία στη χωνεψη. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είναι ούτε αυτο!!!

Το μωρακι θα βλέπεις κάθε μήνα πόσο ψηλώνει κ στο τέλος θα ξέρεις πόσο περίπου θα βγει. Όπως και να έχει μην πάρεις πολύ μικρά φορμακια γιατί δε θα τα φορέσει πόλυ. Εγώ στο πρώτο παιδάκι πήρα δύο φορμακια μόνο για 0-3 κ τα έβαλε μόνο δύο φορές! Γεννήθηκε 54 πόντους .  Ήταν κ κολλητά δεν ήταν άνετος!!

Κι εγώ περιμένω για τα πρώτα φορμακια να πάω να χαζέψω και να διαλέξω από κοντά!! Είναι όμορφο να το μοιραστείς με τον άντρα σου κι εμείς έτσι κάνουμε!

Όπως κ το φύλο..και αύριο θα δείτε πιο καθαρά αν είναι αγοράκι!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Kalimera,oxi vre den exei na kanei me to an exeis subtwmata i oxi.Xerw kopeles pou den eixan tpt k gennisan mia xara ygiestata paidakia.Apla kapoia paidakia lene na talaipwrisoun ligo tin mama tous apo twra hahahaja (plaka kanw).Einai apo mia ormoni oi emetoi!♥️

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...