Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Κάποια που να έλυσε το πρόβλημα με τα σκασμένα χειλη;;;;

Εγώ τα παστωνω με ένα λιποζαν  κεραλοιφης φυτικό που έχω.. κ απλή κεραλοιφη αν έχεις βάλε ενυδατωνει φουλ!! Βέβαια ακόμη έχω έτσι λίγο σκάσιμο αλλά από πριν πολύ καλύτερα!!

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Βαζελίνη?bio oil? Αμυγδαλελαιο?

Just now, Renez είπε:

Εγώ τα παστωνω με ένα λιποζαν  κεραλοιφης φυτικό που έχω.. κ απλή κεραλοιφη αν έχεις βάλε ενυδατωνει φουλ!! Βέβαια ακόμη έχω έτσι λίγο σκάσιμο αλλά από πριν πολύ καλύτερα!!

Βάζω εναλλάξ κεραλοιφη βαζελίνη κ ένα της nuxe... τίποτα δεν κάνουν μ, χάλια είναι ακόμη και φανταστείτε ότι λόγω καραντίνας δε βαφομαι! Κ παρατήρησα ότι έσκασαν κ οι φτέρνες μου που δεν είχα ποτέ προβλημα

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Βάζω εναλλάξ κεραλοιφη βαζελίνη κ ένα της nuxe... τίποτα δεν κάνουν μ, χάλια είναι ακόμη και φανταστείτε ότι λόγω καραντίνας δε βαφομαι! Κ παρατήρησα ότι έσκασαν κ οι φτέρνες μου που δεν είχα ποτέ προβλημα

Όλα αρχίζουν κ χαλάνε??? Χαχαχαχαχαχα! Θα δούμε πολλά ανεξήγητα ακόμη! Υπομονή κ όλα θα φτιάξουν!!

• Χαχα 2

Q1jtp2.png

Τι ακολουθεί?μαλλιά???δόντια???:angry:στηθος???:blink: πάει θα διαλυθουμε... ότι έχω τώρα στο πρώτο τρίμηνο, τα είχα στο 3ο στην πρώτη μ εγκυμοσύνη. @Jasmine@  εσύ έχεις κ 2 σωστά? Θα είναι λίγο πιο έντονα από τα δικά μας θεματάκια!!!πάντως πριν 10 μέρες γέννησε μια φίλη μ 2 αγοράκια 37 κ 4 μια χαρά όλα πήγαν,μόνο πονούσε λίγες μέρες παραπάνω μετά τη κτ.

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Κοριτσια η 1η λιστα ειναι απο το λητω,

2η λιστα βρηκα στο motherbaby

3η λιστα στο κοριτσι μαλαμα.6 μαρτιου 2015(λιστα για μαιευτηριο) ακολουθει κ β μερος ειδα τωρα.

4η λιστα Νεογέννητο μωράκι: τι θα χρειαστείς τις πρώτες μέρες από το μαιευτήριο στο σπίτι monpetit.gr

Οι αλλες λιστες ειναι δικες μου. Δειτε αυτα και αν χρειαστειτε και κατι αλλο πειτε μ.οι δυο τελευταιες ειναι πολυ αναλυτικες!επισης θα βρειτε αρκετα στο mama365

Καλο βραδυ

Επεξεργάστηκαν by Ninamc
  • Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Τι ακολουθεί?μαλλιά???δόντια???:angry:στηθος???:blink: πάει θα διαλυθουμε... ότι έχω τώρα στο πρώτο τρίμηνο, τα είχα στο 3ο στην πρώτη μ εγκυμοσύνη. @Jasmine@  εσύ έχεις κ 2 σωστά? Θα είναι λίγο πιο έντονα από τα δικά μας θεματάκια!!!πάντως πριν 10 μέρες γέννησε μια φίλη μ 2 αγοράκια 37 κ 4 μια χαρά όλα πήγαν,μόνο πονούσε λίγες μέρες παραπάνω μετά τη κτ.

Α ματώνουν τα ούλα μου πολύ!!!! Εσάς; Έχω ξεχάσει να μετράω συμπτώματα.... χαχαχαχα τι ωραία να σας ζήσουν!!! Μπήκαν θερμοκοιτίδα;

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!!!!!Χρόνια πολλά!!! ελπίζω να περάσατε τέλεια!!!!! εγω πέρασα ωραία και ξεκούραστα..... σας παρακολουθούσα στα κλεφτά αλλά αυτο το τετραημερο ήταν αφιερωμένο στο σύζυγο!!!!!οπότε γι αυτό και δεν έγραφα!!!! δεν τα πήγαμε και ασχημα..... ήταν ωραία!!!!;))))))θα αρχισω σίγα σιγα να διαβάζω αυτά που έχασα και θα σχολιάζω.....χιχιιχιχ.... είστε και πολυλογούδες.......!!!!! θα τα καταφέρωωωω.... και αρχίζωωωωω......σας φιλώ!!!!!

• Μου αρέσει 5
  • Χαχα 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Α ματώνουν τα ούλα μου πολύ!!!! Εσάς; Έχω ξεχάσει να μετράω συμπτώματα.... χαχαχαχα τι ωραία να σας ζήσουν!!! Μπήκαν θερμοκοιτίδα;

Κι εμένα ματώνουν γι αυτό το ειπα:-(

Καθόλου δν μπήκαν,ούτε ικτερο εκαναν(νομίζω από κτ συνήθως δν κανουν). Τελιωμηνα θεωρούνται, 2350 το ένα κ 2150 το άλλο! Μια χαρά παιδάκια, Καλό είναι να προσπαθήσεις να τα κρατήσεις όσο γίνεται να μν είναι πρόωρα δλδ χαλαρουιτα και όλα θα πάνε καλά!!!( εν τω μεταξύ η φίλη μ μεγαλουτσικη σε σχέση με εμάς κ με προβλήματα υγείας κ προσωπικά κ τα πήγε σούπερ όποτε ότι είναι να γίνει θα γίνει στην ουσία απλά βοηθάμε τη κατάσταση κι εμείς οι μανουλες ) 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Κι εμένα ματώνουν γι αυτό το ειπα:-(

Καθόλου δν μπήκαν,ούτε ικτερο εκαναν(νομίζω από κτ συνήθως δν κανουν). Τελιωμηνα θεωρούνται, 2350 το ένα κ 2150 το άλλο! Μια χαρά παιδάκια, Καλό είναι να προσπαθήσεις να τα κρατήσεις όσο γίνεται να μν είναι πρόωρα δλδ χαλαρουιτα και όλα θα πάνε καλά!!!( εν τω μεταξύ η φίλη μ μεγαλουτσικη σε σχέση με εμάς κ με προβλήματα υγείας κ προσωπικά κ τα πήγε σούπερ όποτε ότι είναι να γίνει θα γίνει στην ουσία απλά βοηθάμε τη κατάσταση κι εμείς οι μανουλες ) 

Ναι όταν είναι πάνω από 2 κιλά νομίζω δε μπαίνουν.... μωρε εγώ δεν πιστεύω ότι έχει σχέση η ηλικία της γυναίκας, ίσως έχει για να συλλάβει αλλά όχι για να φέρει εις πέρας την εγκυμοσύνη! Μι γνωστή μου έκανε διδυμα στα 48 παρακαλώ με εξωσωματική κ πήγαν όλα καλά...

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι όταν είναι πάνω από 2 κιλά νομίζω δε μπαίνουν.... μωρε εγώ δεν πιστεύω ότι έχει σχέση η ηλικία της γυναίκας, ίσως έχει για να συλλάβει αλλά όχι για να φέρει εις πέρας την εγκυμοσύνη! Μι γνωστή μου έκανε διδυμα στα 48 παρακαλώ με εξωσωματική κ πήγαν όλα καλά...

Επειδή κι εγώ με 2 ξεκίνησα  μ είχε πει ο γιατρός ότι δν είναι τοσο τα κιλα όσο η κατάσταση τ παιδιού ,κ ότι αν χρειαζόταν θα πήγαινα Ρέα αντί για Ολύμπιον γτ έχει τη καλύτερη μονάδα για μωρά. Για την ηλικία σωστά λες. Γενικά θεωρώ ότι η φύση ξέρει απλά πρέπει να τη βοηθάμε κ όχι να τη παραβιάζουμε και να ακούμε το σώμα μας. Δεν είμαστε κι άρρωστες πια!!!φυσιολογική κατάσταση είναι γτ μερικές το παρακάνουν κ εκνευρίζομαι!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Λοιπόν, λίγα λόγια για το "φάσκιωμα" ή swaddling αγγλιστί...

Φυσικά, με αυτόν τον όρο δεν αναφερόμαστε σ'ένα δυσάρεστο για το μωρό και πιεστικό φάσκιωμα που μόνο κακό θα μπορούσε να κάνει, αλλά σε μία ελαφριά περίδεση που "συγκρατεί" το μωρό. Επίσης, το φασκιωμα δεν πρέπει να συνεχίζεται μετά το 3ο-4ο μήνα και να μην περιλαμβάνει το κεφάλι.

Η ολη ιδέα της επαναφοράς του φασκιώματος συνάδει με την έννοια του "4ου τριμήνου", το μεταβατικό λοιπόν στάδιο μεταξύ της γέννησης και της εξωμήτριας ζωής.

Σε αυτό το τρίμηνο, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες, το μωρό δυσκολεύεται να διαχειριστεί τον άπλετο χώρο που έχει γύρω του, τα πολλαπλά ερεθίσματα και το διαχωρισμό του από το σώμα της μητέρας.

Εξ ου λοιπόν κι η χρήση φασκιώματος, μάρσιπου και λοιπών ειδών "babywearing", προϊόντα όπως το "sleepyhead" κλπ. τα οποία "οριοθετούν" το χώρο του μωρού, καθησυχάζοντάς το.

Αυτά τα ολίγα έμαθα για το φάσκιωμα (λόγω σχετικού επαγγέλματος).

• Μου αρέσει 2

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...