Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Το έχω τσεκαρει εγώ κ λένε πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ουτε για το αν είναι καλό ούτε κακό.. 

Παλιά έκανε καλό στο ισχίο τους γτ τα τύλιγαν πολύ σφιχτά πλέον έχουν βγει κ ειδικά πανάκια που στα πόδια είναι σαν πόδια κ δε σφίγγει κ ίσα το τυλίγεις στα χεράκια όπως είπε η Αναστασία γιατι το ηρεμεί πολύ όσο είναι μωρό..επίσης λέει βοηθάει στο να μη ξυπνάει από τα ίδια του τα αντανακλαστικά επειδή κουνιούνται στον ύπνο.. τι να πω?!

Θα ρωτήσω εκείνη την ώρα κ τον παιδίατρο κ βλέπουμε..

Έχω δει κ κάτι υπνόσακους νομίζω τους λένε...

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Το έχω τσεκαρει εγώ κ λένε πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ουτε για το αν είναι καλό ούτε κακό.. 

Παλιά έκανε καλό στο ισχίο τους γτ τα τύλιγαν πολύ σφιχτά πλέον έχουν βγει κ ειδικά πανάκια που στα πόδια είναι σαν πόδια κ δε σφίγγει κ ίσα το τυλίγεις στα χεράκια όπως είπε η Αναστασία γιατι το ηρεμεί πολύ όσο είναι μωρό..επίσης λέει βοηθάει στο να μη ξυπνάει από τα ίδια του τα αντανακλαστικά επειδή κουνιούνται στον ύπνο.. τι να πω?!

5 παιδιατρους εχουμε αλλαξει. Ολοι το απαγορευαν. Οι δυο που μας παρακολουθουν δια ροπαλου. Τι να σου πω? Ειναι η αποψη μ. 

Τωρα οτι θελει η καθε μαμα. Τα χουμε πει αυτα.

Χαχαχ χαρουμενη μαμα, χαρουμενα παιδια!

Ρωτα καλου κακου τν παιδιατρο σου.

Just now, Jasmine@ είπε:

Αλλο ο υπνοσακος. Καμια σχεση με το φασκιωμα.

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Όχι υπνοσακος από νωρίς, θα σ τα πει ο παιδίατρος κ στο μαιευτήριο κ η κουβέρτα μ έλεγε από μασχάλη κ κάτω ,μάλιστα αυτός ο γιατρός δν την ήθελε καθόλου τη κουβέρτα 

Υπνοσακος με ποδαράκι από ενός εγώ χρησιμοποιώ ακόμα γτ ξεσκεπαζεται κ κατουργιεται αν κρυωνει

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Όχι υπνοσακος από νωρίς, θα σ τα πει ο παιδίατρος κ στο μαιευτήριο κ η κουβέρτα μ έλεγε από μασχάλη κ κάτω ,μάλιστα αυτός ο γιατρός δν την ήθελε καθόλου τη κουβέρτα 

Ποσο συμφωνω βρε κοριτσι μ! Κ οι δικοι μας παιδιατροι τ ιδια!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Κι αυτό που λέει η @Ninamc όλοι το βολεύει τη μαμα!στη πράξη θα δείτε,Όχι άγχος!!!

Οχι αγχος! Πλ σωστα μιλας!

Οχι πανικος!

Τα παντα θα τα δειτε , τι θελει το μωρο. Οτι ευχαριστει τη μαμα κ το μωρο! Γιατι ο κοσμος θα περιστρεφεται γυρω σασ κοριτσια!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια μου!! Μην πανικοβάλλεστε με τα ψώνια πολλά από αυτά που υπάρχουν στη λίστα ειτε δεν θα τα χρειαστείτε καθόλου είτε δεν είναι επείγον για ένα νεογέννητο (πχ καρέκλα φαγητού,ρηλαξ ) 

Σχεδόν όλα τα μαγαζιά που έχουν βρεφικά φορμακια κλπ είναι βαμβακερα, ακόμα και από τα Τζαμπο δηλαδή που μου φέρανε δεν είναι κακοραμμενο ούτε πολύ ανοιχτος ο λαιμός και είναι βαμβακερο...στην αρχή αλλάζουν πολύ γρήγορα νούμερο οπότε δεν θα τα φορέσουν και πολύ!! 

Να σας πω εγώ που βρήκα προσφορές 

φαρμακεία

Thinkpharmasy

oneforcare 

πανες και μωρομαντηλα:

Superpanes.gr

Makeupworld

Λευκά είδη:

Λευκά όνειρα 

Spitishop

Jumbo

Ρουχαλακια:

Σας συμφέρει να βγάλετε κάρτα στα orhestra και να πάρετε από εκεί όλα τα πρώτα του ρουχαλακια έχουν πολύ καλή ποιότητα και πολύ οικονομικά.

Kiddo και εδώ έχει να βγάλετε κάρτα αλλά βάζει και πολλές προσφορές χωρίς κάρτα 

Casualo βρήκα πολύ φθηνά και έχουν απίστευτη ποιότητα τα ζιπουνακια της.

Γράψτε την λίστα σε ένα χαρτί και ξεχωρίστε τι είναι για το μωρό και τι για εσας... ξεχωρίστε τι δεν επείγει και τι επείγει και τέλος επειδή θα σας ρωτάνε γενικά τι θα θέλατε να πάρουν στο μωρό αν τους έχετε θάρρος πείτε τους τι να πάρουν! 

• Μου αρέσει 3

Just now, Renez είπε:

Emena to kanei i kolliti mou stin koroula tis,tis to proteine o paidiatros k mou leei ta kalytera.Oti to paidi einai iremo,den xupnaei ston upno tou,den kounietai polu kai genika apolamvanei ton upno.K mena k ton aderfo mou mas faskiwne i mama mas ara den borw na sumfwnisw oti einai o,ti xeirotero.

• Μου αρέσει 1

Just now, Annou είπε:

Emena to kanei i kolliti mou stin koroula tis,tis to proteine o paidiatros k mou leei ta kalytera.Oti to paidi einai iremo,den xupnaei ston upno tou,den kounietai polu kai genika apolamvanei ton upno.K mena k ton aderfo mou mas faskiwne i mama mas ara den borw na sumfwnisw oti einai o,ti xeirotero.

Καλα κανεις και δν συμφωνεις κοριτσαρα. Δν ειναι αναγκη να συμφωνουμε σε ολα. Η καθε μια λεει την αποψη της. 

Εγω ειμαι κατα. Αλλα ειπα η καθε μια ξερει τι θα κανει.

Εγω στα δικα μ παιδια δν το κανω. Η μαμα μ το κανε σε μας. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Τα orchestra συμφερουν πολυ αλλα είναι στενά βρε κορίτσια, εμένα δεν είναι παχουλό αλλά πολύ ψηλό και ήθελε πάντα 1 νούμερο μεγαλύτερο από τους μήνες της ετικέτας!

Και τα τζάμπο τα πατουσακια ήταν μικρά κ ο λαιμός φαρδύς φαινόταν το φανελάκι από μέσα κ τα φανελάκια το ίδιο. Και τα γαντακια μικρα. Ίσως παίζει ρόλο κ το μέγεθος του μωρού. Αλλά καλτσακια,σεντονακια και λοιπά -ακια μια χαρά .

Από mothercare είχα πάρει φορμάκια εξόδου αυτά τα 3 με 30€ και ήταν σούπερ με ενσωματωμένο γαντακι!!!!βέβαια είχα πάρει το newborn για να του είναι ίσα ίσα κ όχι μεγάλα  να είναι ωραίος κ τα φόρεσα 2 εβδομαδες κ πολύ λέω.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Τα orchestra συμφερουν πολυ αλλα είναι στενά βρε κορίτσια, εμένα δεν είναι παχουλό αλλά πολύ ψηλό και ήθελε πάντα 1 νούμερο μεγαλύτερο από τους μήνες της ετικέτας!

Και τα τζάμπο τα πατουσακια ήταν μικρά κ ο λαιμός φαρδύς φαινόταν το φανελάκι από μέσα κ τα φανελάκια το ίδιο. Και τα γαντακια μικρα. Ίσως παίζει ρόλο κ το μέγεθος του μωρού. Αλλά καλτσακια,σεντονακια και λοιπά -ακια μια χαρά .

Από mothercare είχα πάρει δρομάκια εξόδου αυτά τα 3 με 30€ και ήταν σούπερ με ενσωματωμένο γαντακι!!!!βέβαια είχα πάρει το newborn για να του είναι ίσα ίσα κ όχι μεγάλα  να είναι ωραίος κ τα φόρεσα 2 εβδομαδες κ πολύ λέω.

Όντως είναι στενά αλλά τι πειράζει να τα πάρεις ένα νούμερο μεγαλύτερο? 

• Μου αρέσει 2

Καλού κακού τέλη Αυγούστου να είναι έτοιμη η βαλίτσα, ποτε δν ξέρεις πότε θα σκάσουν μύτη...

Και τα του φαρμακείου μια μεγάλη παραγγελία μαζί με τις τελευταίες κρέμες τις δικές σας γύρω στον 7ο.

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Blonde είπε:

Κορίτσια μου!! Μην πανικοβάλλεστε με τα ψώνια πολλά από αυτά που υπάρχουν στη λίστα ειτε δεν θα τα χρειαστείτε καθόλου είτε δεν είναι επείγον για ένα νεογέννητο (πχ καρέκλα φαγητού,ρηλαξ ) 

Σχεδόν όλα τα μαγαζιά που έχουν βρεφικά φορμακια κλπ είναι βαμβακερα, ακόμα και από τα Τζαμπο δηλαδή που μου φέρανε δεν είναι κακοραμμενο ούτε πολύ ανοιχτος ο λαιμός και είναι βαμβακερο...στην αρχή αλλάζουν πολύ γρήγορα νούμερο οπότε δεν θα τα φορέσουν και πολύ!! 

Να σας πω εγώ που βρήκα προσφορές 

φαρμακεία

Thinkpharmasy

oneforcare 

πανες και μωρομαντηλα:

Superpanes.gr

Makeupworld

Λευκά είδη:

Λευκά όνειρα 

Spitishop

Jumbo

Ρουχαλακια:

Σας συμφέρει να βγάλετε κάρτα στα orhestra και να πάρετε από εκεί όλα τα πρώτα του ρουχαλακια έχουν πολύ καλή ποιότητα και πολύ οικονομικά.

Kiddo και εδώ έχει να βγάλετε κάρτα αλλά βάζει και πολλές προσφορές χωρίς κάρτα 

Casualo βρήκα πολύ φθηνά και έχουν απίστευτη ποιότητα τα ζιπουνακια της.

Γράψτε την λίστα σε ένα χαρτί και ξεχωρίστε τι είναι για το μωρό και τι για εσας... ξεχωρίστε τι δεν επείγει και τι επείγει και τέλος επειδή θα σας ρωτάνε γενικά τι θα θέλατε να πάρουν στο μωρό αν τους έχετε θάρρος πείτε τους τι να πάρουν! 

Σε ευχαριστούμε τόσο πολύ!!

Just now, Blonde είπε:

Θα πετάγομαι να σας λέω ότι βρίσκω :-P:-D με το καλό οι αγορές σας!! 

Να το κάνεις κυρία μου!! Όπως κατάλαβες είμαστε από τις πιο ψυχαναγκαστικές ,οργανωτικές κ ολίγον αγχωτικές ομαδουλες κ πολλές πρωταρες οπότε θέλουμε βοήθεια όσων έχετε μια παραπάνω γνώση!!

Έχουμε βέβαια κ τα εδώ κορίτσια μας αλλά κάθε λίστα βοηθάει :-)

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...