Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, marianna1986 είπε:

Πωπω είδα όλα αυτά που χρειαζονται κ με έπιασε πονοκέφαλος! Που να είχα να τα ψωνίσω κιόλας! Κ πάνε 4 χρόνια από τότε που τσεκαρα λίστες... Ουφ... Πολυ καλή η λίστα της renez. Τα ειχα αγοράσει όλα εκτός από πάπλωμα, πάντα, πιπίλες κ κάτι άλλα ψιλά. Σελτεδακια όντως κ εγώ πήρα και πήγαν άχρηστα...καλύτερα μιας χρήσης!

Καλέ @Jasmine@ έχει ΙΚΕΑ στην Πάτρα!

Ρε αγάπη μόνο αποθήκη έχει! Πήγαν τον Οκτώβρη κάτι φίλοι μου να δουν έπιπλα κ είναι μόνο αποθήκη, δλδ τα ψωνίζεις από Αθήνα Ή online κ τα παραλαμβάνεις Πάτρα. Έχει αλλάξει κάτι;

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Καθόλου υπερβολική! Για Σεπτέμβρη είσαστε? Πότε έχεις Πητ?

Είμαι για Οκτώβρη αλλά μου είπαν όλοι ότι γιατροί ότι τα διδυμα τα παίρνουν νωρίς αρχές 9ου δλδ Σεπτέμβρη! Αλλά επειδή πολλά γίνονται στις διπλές κυήσεις κ γεννάνε πρόωρα θέλω Αύγουστο να είμαι έτοιμη!

Just now, EugenJen είπε:

Όχι όχι συμφωνώ απόλυτα!!! Αυτά όλα θέλουν προετοιμασίας πλύσιμο σιδέρωμα ο Αύγουστος είναι τελευταία στιγμή , το καρότσι κ να αργήσει λίγο δεν πειράζει...εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως επειδή θα έχω λίκνο καθυστερήσω την κούνια για όταν την χρειαστεί...

έχουμε πανικοβληθεί μια στάλα ε;;;

Ναι ναι από Δευτέρα μετά τον υπέρηχο μήπως δούμε φύλο θα πάρω τετράδιο κ θα φτιάξω λίστα, σιγά σιγά να ψωνιζω μικροπράγματα!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Τα σελτεδακια πως τα γράφει στη σελίδα; Μόνο εγώ δεν τα βρίσκω; Επίσης υπάρχουν πανωσέντονα χωριστά; Τα κατωσέντονα που είναι 2-2 τα έχω βρει...

Δεν θυμάμαι...τα πανωσεντονα τι τα θες?πάνες αγκαλιάς τζάμπο δλδ μικρά σεντονακια. Α και ρουχαλάκια από τζάμπο δεν θα πρότεινα,είναι φαρδιά κ κοντά κ ο λαιμός πολύ ανοιχτός. Τα H&M με τις σουστιτσες στο πλάι για την αρχή κ μετά τα κλασικά, εγώ σχεδόν αποκλειστικά από κει ψωνίζω του μικρου στις προσφορές, δν με πρόδωσαν ποτε!

Θα σας φέρουν κ δώρα κουβέρτες, σεντόνια κ ρούχα κ πετσέτες πάρτε 2 απ το καθένα κ βλέπετε

2 κουβέρτες χοντρές χρησιμοποίησα,2 φλις,2-3σεντονια,2-3 πετσέτες,4 σελτεδακια για το αλλαγμα και 2 για τη κούνια (σας το λέω γτ έχω πολλά κ έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ 2 από όλα,τα αλλά έχουν μείνει καινούργια για το 2ο)

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Εντάξει σεβαστό το άγχος σου..οποτε..ψάχνε φίλη!! Κ τώρα βλέπω προσφορές...

Σεντονακια κούνιας δεν έχω πάρει εκτός από δύο σετ επειδή μου φέρανε αρκετά δώρο όταν γέννησα.  Όπως και φορμακια και ρούχα πολλα.

Δε μπορείς να υπολογίζεις σε αυτά αν δε ξέρεις τι κ πως , απλά στη λίστα εκεί που γράφεις ζιπουνακια να έχεις κι έναν αριθμό δίπλα να ξέρεις πάνω κάτω πόσα θα σου βγούνε 

Q1jtp2.png

Just now, Christinα είπε:

Δεν θυμάμαι...τα πανωσεντονα τι τα θες?πάνες αγκαλιάς τζάμπο δλδ μικρά σεντονακια. Α και ρουχαλάκια από τζάμπο δεν θα πρότεινα,είναι φαρδιά κ κοντά κ ο λαιμός πολύ ανοιχτός. Τα H&M με τις σουστιτσες στο πλάι για την αρχή κ μετά τα κλασικά, εγώ σχεδόν αποκλειστικά από κει ψωνίζω του μικρου στις προσφορές, δν με πρόδωσαν ποτε!

Θα σας φέρουν κ δώρα κουβέρτες, σεντόνια κ ρούχα κ πετσέτες πάρτε 2 απ το καθένα κ βλέπετε

2 κουβέρτες χοντρές χρησιμοποίησα,2 φλις,2-3σεντονια,2-3 πετσέτες,4 σελτεδακια για το αλλαγμα και 2 για τη κούνια (σας το λέω γτ έχω πολλά κ έχω καταλήξει να χρησιμοποιώ 2 από όλα,τα αλλά έχουν μείνει καινούργια για το 2ο)

Ε θα ακουμπάει η κουβέρτα κατευθείαν το παιδί; Δε χρειάζεται σεντόνι πάνω;

SqfGp3.png

Και βρε κορίτσια μου θα είναι χειμώνας που θα πάμε με καρότσι?μπορείτε να το καθυστερησετε. Εγώ το είχα μέσα στο σπίτι στο σαλόνι καθαρο για καλαθουνα τη μερα(ήταν 3 σε 1)κ τον έβαζα στον καναπέ δίπλα μας να τεντώνεται κ κάναμε γυμναστηκουλα κ το βράδυ κούνια στο ψηλό σημείο το στρώμα σχεδόν δίπλα μας! Αυτό για 4 μήνες ήταν κ μεγάλο παιδί κ ριλαξ τον έβαλα νωρίς στο ξαπλωτο αλλά αυτός σήκωνε το κεφάλι να σηκωθεί κ το κόψαμε κι αυτό 6 μηνών κ αρχίσαμε το πάτωμα το καλοκαίρι κ μπουσουλισαμε.

Just now, Jasmine@ είπε:

Πρώτα το τυλίγει με το σεντονακια αυτό το τζάμπο το μικρό κ μετά τη κουβέρτα 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Άραγε οι προσφορές που έχουν τώρα είναι πραγματικές η μας δουλεύουν;;;

Αυτό το ερώτημα πρέπει να ισχύει σε όλες τις προσφορές αλλά τεσπα..τσεκαρε τες τώρα που έχουμε χρόνο κ διάλεξε τις καλύτερες!

• Μου αρέσει 1

@Jasmine@παιζει να είναι αποθήκη αλλά άμα θες να δεις από κοντά πράγματα έχει πολλα και κούνιες κ όλα τα έχει νομίζω. Είχα πάει πρόσφατα πριν κάνα τριμηνο. Αλλά όντως ίσως να μην είναι ετοιμοπαραδοτα... Αλλά και στα Λητώ και σε αυτά δεν είναι ετοιμοπαραδοτα τουλάχιστον οι κούνιες και τα καρότσια και κάνουν κ κάνα μήνα να στα φέρουν. 

Τώρα για τα πανωσεντονα  είναι όπως θέλει ο καθένας. Εγώ είχα κατευθείαν κουβέρτα.

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Κι εγώ χωρίς πανωσεντονο..ούτε η κουβέρτα ούτε το πανωσεντονο θα ακουμπάνε το παιδί το περισσότερο βράδυ!!

Just now, Renez είπε:

Κορίτσια τι γνώμη έχετε για το φασκιωμα?

Εγώ τον φασκιωνα,χαλαρά όμως, όταν ήταν πολύ μωράκι κ τον ηρεμούσε πολυ

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Καλά Όχι με τη παραδοσιακή έννοια!Θα το τυλίγει με σεντονακι κ φλις αν κάνει κρυο γτ θέλουν να χουχουλιαζουν. 

Ένα ένα τα θυμάμαι,Ρίξτε μια ματιά Amazon για αποστειρωτες,θερμαντηρες,νεσεσερακι με ψαλίδι κλ, κ θήλαστρο,ακόμα κα πάντα με πάπλωμα ασορτί είχα πάρει από κει πολύ πιο φτηνά από Ελλάδα αλλά τώρα δν ξέρω αν ισχύει το ίδιο γτ έχουμε αλλαγές βλέπεις 

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Την χειροτερη. Απαγορευεται συμφωνα με την συγχρονη παιδιατρικη. Δν το εκανα ποτε στο μωρο. Ουτε τωρα θα το κανω. Οπως και το κουνημα. Απαγορευεται κ αυτο. Ψαξτε το .

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Την χειροτερη. Απαγορευεται συμφωνα με την συγχρονη παιδιατρικη. Δν το εκανα ποτε στο μωρο. Ουτε τωρα θα το κανω. Οπως και το κουνημα. Απαγορευεται κ αυτο. Ψαξτε το .

Το έχω τσεκαρει εγώ κ λένε πως δεν υπάρχουν αποδείξεις ουτε για το αν είναι καλό ούτε κακό.. 

Παλιά έκανε καλό στο ισχίο τους γτ τα τύλιγαν πολύ σφιχτά πλέον έχουν βγει κ ειδικά πανάκια που στα πόδια είναι σαν πόδια κ δε σφίγγει κ ίσα το τυλίγεις στα χεράκια όπως είπε η Αναστασία γιατι το ηρεμεί πολύ όσο είναι μωρό..επίσης λέει βοηθάει στο να μη ξυπνάει από τα ίδια του τα αντανακλαστικά επειδή κουνιούνται στον ύπνο.. τι να πω?!

Θα ρωτήσω εκείνη την ώρα κ τον παιδίατρο κ βλέπουμε..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...