Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Το κολπο για τα σεντονια να σας πω οταν κ αν το χρειαστειτε.

Ειναι μυστικο. Χαχαχα

@EugenJen @Jasmine@

Για πες !!! Αν κ εμένα μου τα φτιάχνει η μανούλα μου όλα τα σεντόνια με λάστιχο , αλλά άμα είναι να την βγάλω από τον κόπο!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Για πες !!! Αν κ εμένα μου τα φτιάχνει η μανούλα μου όλα τα σεντόνια με λάστιχο , αλλά άμα είναι να την βγάλω από τον κόπο!!

Just now, EugenJen είπε:

παραμανες παιδικες τεραστιες ασφαλειας. Κ εχω ραψει λαστιχο το οποιο το περναω σφιχτα γυρω απο τ στρωμα κ απο το σεντονι και το σταθεροποιει φουλ

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αστα πολύ μπέρδεμα.... πρέπει να ξεκινήσουμε από τώρα τα ψώνια! Βουνό μου φαίνονται....

Α είπα κ εγώ γιατί θα τρελαινομουν.... μου φάνηκαν πολύ λίγα όπως τα είπες κ λέω τόση μεγάλη διαφορά επειδή είναι διδυμα;  Τουλάχιστον για καρότσια δεν έχω πολλές επιλογές κ έχω καταλήξει, μένει μόνο να το δω από κοντά. Όπως κ κούνιες τις έχει στο λητω είναι για διδυμα.... θα τις δω κ αυτές εννοείται!

Με έχει πιάσει το κεφαλάκι μου κ μόνο του βλέπω...όχι απλά βουνό!! Από αύριο πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε τζόκερ μόνο αυτό θα μας σώσει!!!

Just now, Ninamc είπε:

παραμανες παιδικες τεραστιες ασφαλειας. Κ εχω ραψει λαστιχο το οποιο το περναω σφιχτα γυρω απο τ στρωμα κ απο το σεντονι και το σταθεροποιει φουλ

Το λάστιχο υποθέτω μπαίνει στο πλάι από το στρώμα;;όπως στις ταβέρνες ένα πράγμα!!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Με έχει πιάσει το κεφαλάκι μου κ μόνο του βλέπω...όχι απλά βουνό!! Από αύριο πρέπει να αρχίσουμε να παίζουμε τζόκερ μόνο αυτό θα μας σώσει!!!

Το λάστιχο υποθέτω μπαίνει στο πλάι από το στρώμα;;όπως στις ταβέρνες ένα πράγμα!!!

Χαχαχαχαχαχα οπως στις ταβερνες χαχαχα

.επισης οι παραμανες 4. Οσες κ οι πλευρες της κουνιας.

Σας αφηνω πλ σας κουρασα σημερα. Αν με πιασει δν σταματω. Φιλια κ καλα ψωνια! Εμπιστευθειτε το ενστικτο σας κοριτσια. Τα καλυτερα διαλεξτε.

Φιλια σε ολες!

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Πωπω είδα όλα αυτά που χρειαζονται κ με έπιασε πονοκέφαλος! Που να είχα να τα ψωνίσω κιόλας! Κ πάνε 4 χρόνια από τότε που τσεκαρα λίστες... Ουφ... Πολυ καλή η λίστα της renez. Τα ειχα αγοράσει όλα εκτός από πάπλωμα, πάντα, πιπίλες κ κάτι άλλα ψιλά. Σελτεδακια όντως κ εγώ πήρα και πήγαν άχρηστα...καλύτερα μιας χρήσης!

Καλέ @Jasmine@ έχει ΙΚΕΑ στην Πάτρα!

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια ψυχραιμία!Πολλά λεφτά ρε κορίτσια!Κάντε κράτει γιατί έχουμε πολύ μέλλον!!! 

Από ΙΚΕΑ πήρα σεντονακια με λάστιχο, τα έχει σε συσκευασία των 2, σελτεδακι για τη κούνια πολύ ωραίο, αυτά κανάλια για τις δουλίτσες φυσικά τέλεια,μπουρνουζακι, κουβερτούλα λεπτή κ φυσικά κούνια κ στρώμα. Οοοολα τα χρησιμοποιώ ακόμα 2,5 Χρόνια!!!

Τα αγόρια όντως λερωνονται πολύ...Αλλά εγώ σελτεδακι βαζω κάτω απο το σεντονι και μετα τα πλενω ολα...και τι εγινε? Ουτως ή αλλως πλυντήριο του παιδιού θα μπαινει πολυυυυ ,πόσο να κρατήσεις στο καλάθι τα κατουριμενα?. Το σελτεδακια τ ΙΚΕΑ δν είναι σαν τα τζάμπο,δν κάνει θόρυβο είναι πολύ ποιοτικό! Αλλαξιερα δν είχα, μόνο ένα σελτεδακι πάνω στο κρεββάτι μόνιμα ή κ στον καναπέ κ τν άλλαζα εκεί,δν τα λερωνε κι ακόμα το ίδιο κάνω!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Θα πω στον πατέρα μου που πέτυχε τα διδυμα στον ύπνο να δει κ 5 νούμερα! Μου φαίνονται πολλά τα λεφτά.... κ είναι ότι ξέρεις ότι τα χοντρά κούνιες λίκνο κλπ κάνουν χ λεφτά. Δεν υπολογίζεις ότι όλα τα γύρω γύρω κάνουν αλλά τοσα!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Με τόσα έξοδα άρχισα να σκέφτομαι την ιδέα του baby shower και μάντεψε ποιες θα είναι οι πρώτες μου καλεσμένες κορίτσια χαχαχαχα

Πέραν τη πλακα μη τρελενομαστε!! Εκτός κούνιας ,καροτσιου,μπανακι κ ποιοτικά ρουχαλακια βαμβακερά για τα δερματακια τους οοοοολα τα άλλα εύκολα τα βρίσκουμε κ από jumbo οικονομικά κ άλλα τέτοια μαγαζιά...μη ξεχνάμε κ τις εκπτώσεις Αυγούστου που εκεί ποντάρω κ για τα λευκά είδη γτ απ' ότι είδαμε τσούζουν κ στα τζαμπο δεν έχει..

• Μου αρέσει 1

Just now, Christinα είπε:

Κορίτσια ψυχραιμία!Πολλά λεφτά ρε κορίτσια!Κάντε κράτει γιατί έχουμε πολύ μέλλον!!! 

Από ΙΚΕΑ πήρα σεντονακια με λάστιχο, τα έχει σε συσκευασία των 2, σελτεδακι για τη κούνια πολύ ωραίο, αυτά κανάλια για τις δουλίτσες φυσικά τέλεια,μπουρνουζακι, κουβερτούλα λεπτή κ φυσικά κούνια κ στρώμα. Οοοολα τα χρησιμοποιώ ακόμα 2,5 Χρόνια!!!

Τα αγόρια όντως λερωνονται πολύ...Αλλά εγώ σελτεδακι βαζω κάτω απο το σεντονι και μετα τα πλενω ολα...και τι εγινε? Ουτως ή αλλως πλυντήριο του παιδιού θα μπαινει πολυυυυ ,πόσο να κρατήσεις στο καλάθι τα κατουριμενα?. Το σελτεδακια τ ΙΚΕΑ δν είναι σαν τα τζάμπο,δν κάνει θόρυβο είναι πολύ ποιοτικό! Αλλαξιερα δν είχα, μόνο ένα σελτεδακι πάνω στο κρεββάτι μόνιμα ή κ στον καναπέ κ τν άλλαζα εκεί,δν τα λερωνε κι ακόμα το ίδιο κάνω!

Τα σελτεδακια πως τα γράφει στη σελίδα; Μόνο εγώ δεν τα βρίσκω; Επίσης υπάρχουν πανωσέντονα χωριστά; Τα κατωσέντονα που είναι 2-2 τα έχω βρει...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Θα πω στον πατέρα μου που πέτυχε τα διδυμα στον ύπνο να δει κ 5 νούμερα! Μου φαίνονται πολλά τα λεφτά.... κ είναι ότι ξέρεις ότι τα χοντρά κούνιες λίκνο κλπ κάνουν χ λεφτά. Δεν υπολογίζεις ότι όλα τα γύρω γύρω κάνουν αλλά τοσα!

Ναι ρε συ κ εγώ είχα καθησυχαστει γιατί κάποια πράγματα θα μου τα δώσουν αλλά τώρα μου άναψαν φωτιές, γιατί αυτά δεν υπολόγιζα πόσο θα πάνε ,ελεγα μικροπραγματα είναι!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Φίλη αυτό ξανά πες το!! Τέλος η μόνη λύση για απόσβεση είναι μόλις γεννησουμε να πάμε για 2ο!! Τσάμπα θα μας φανει χαχαχα

Just now, Jasmine@ είπε:

Τα σελτεδακια πως τα γράφει στη σελίδα; Μόνο εγώ δεν τα βρίσκω; Επίσης υπάρχουν πανωσέντονα χωριστά; Τα κατωσέντονα που είναι 2-2 τα έχω βρει...

Είναι τα αδιάβροχα κατωσεντονα..

Just now, Renez είπε:

Με τόσα έξοδα άρχισα να σκέφτομαι την ιδέα του baby shower και μάντεψε ποιες θα είναι οι πρώτες μου καλεσμένες κορίτσια χαχαχαχα

Πέραν τη πλακα μη τρελενομαστε!! Εκτός κούνιας ,καροτσιου,μπανακι κ ποιοτικά ρουχαλακια βαμβακερά για τα δερματακια τους οοοοολα τα άλλα εύκολα τα βρίσκουμε κ από jumbo οικονομικά κ άλλα τέτοια μαγαζιά...μη ξεχνάμε κ τις εκπτώσεις Αυγούστου που εκεί ποντάρω κ για τα λευκά είδη γτ απ' ότι είδαμε τσούζουν κ στα τζαμπο δεν έχει..

Να σου πω την αλήθεια προτιμώ να πάρω το καρότσι τον Αύγουστο παρα τα λευκά είδη... φοβάμαι λόγω δίδυμων ποτέ θα γεννήσω κ θέλω να τα έχω όλα έτοιμα τον Αύγουστο.... πείτε με τρελή πείτε με υπερβολική!

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Να σου πω την αλήθεια προτιμώ να πάρω το καρότσι τον Αύγουστο παρα τα λευκά είδη... φοβάμαι λόγω δίδυμων ποτέ θα γεννήσω κ θέλω να τα έχω όλα έτοιμα τον Αύγουστο.... πείτε με τρελή πείτε με υπερβολική!

Εντάξει σεβαστό το άγχος σου..οποτε..ψάχνε φίλη!! Κ τώρα βλέπω προσφορές...

Just now, Jasmine@ είπε:

Καθόλου υπερβολική! Για Σεπτέμβρη είσαστε? Πότε έχεις Πητ?

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Όχι όχι συμφωνώ απόλυτα!!! Αυτά όλα θέλουν προετοιμασίας πλύσιμο σιδέρωμα ο Αύγουστος είναι τελευταία στιγμή , το καρότσι κ να αργήσει λίγο δεν πειράζει...εγώ έχω αρχίσει να σκέφτομαι μήπως επειδή θα έχω λίκνο καθυστερήσω την κούνια για όταν την χρειαστεί...

έχουμε πανικοβληθεί μια στάλα ε;;;

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...