Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Επίσης να θίξω ένα άλλο θέμα.... ποσά λεφτά θέλεις ρε κορίτσια για όλα αυτά; Βγάλε κουτί κ καρότσι λίκνο.Μιλαω για Όλα τα υπόλοιπα.... όπως είπε η @EugenJen βάζω στο καλάθι κ βλέπω σύνολα!

Ναι είναι πολλά τα λεφτά..κ σίγουρα κάποια από αυτά θα στα φέρουν δώρα αλλά πχ θα σου φέρουν 2 κουβέρτες εσύ θες παραπάνω..

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Επίσης να θίξω ένα άλλο θέμα.... ποσά λεφτά θέλεις ρε κορίτσια για όλα αυτά; Βγάλε κουτί κ καρότσι λίκνο.Μιλαω για Όλα τα υπόλοιπα.... όπως είπε η @EugenJen βάζω στο καλάθι κ βλέπω σύνολα!

Εγω επειδη τα πηρα ολα μονη μ, καθως δν μου εδωσαν τπτ χρησιμοποιημενο, μαζι με τα της γεννας θυμαμαι ενα 5.000

Δλδ 3.000 η γεννα κ τα υπολοιπα 2.000 τα πραγματα. Κ ισως να ξεχανω κ ορισμενα. Ισως κ παραπανω.

Στανταρ ολα ολα.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εγω επειδη τα πηρα ολα μονη μ, καθως δν μου εδωσαν τπτ χρησιμοποιημενο, μαζι με τα της γεννας θυμαμαι ενα 5.000

Δλδ 3.000 η γεννα κ τα υπολοιπα 2.000 τα πραγματα. Κ ισως να ξεχανω κ ορισμενα. Ισως κ παραπανω.

Στανταρ ολα ολα.

Κι εγώ κάπου τόσα. Κι όλα αυτά μετά από έρευνα κ προσπάθεια να είναι λογικές οι τιμές και ποιοτικά πράγματα.

Επίσης σημαντικό μια μεγάλη παραγγελία από φαρμακείο με αφρολουτρα,ορακια,γαζουλες, οινόπνευμα,κρέμες από κάποιο φαρμακείο με προσφορές

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Στανταρ ολα ολα.

Εννοείς χωρίς καρότσι κούνια λίκνο 2000; Γιατί εμένα 2000 είναι μόνο το καρότσι οι κούνιες κ τα καθησματααυτοκινητοθ!

Just now, EugenJen είπε:

Ναι είναι πολλά τα λεφτά..κ σίγουρα κάποια από αυτά θα στα φέρουν δώρα αλλά πχ θα σου φέρουν 2 κουβέρτες εσύ θες παραπάνω..

Κάτσε να σου πω τον πόνο μου που είμαστε πρωτάρες μπας κ με καταλάβεις! Εγώ πολλά δεν τα ξεχωρίζω... δλδ στα ικεα γράφει πετσέτα κ έχει κάτι χρωματακια πάνω σαν αυτά που βάζεις διαχωριστικό στα βιβλία! Είναι αυτά για τις γουλιές; Ποιος ξέρει; 

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εννοείς χωρίς καρότσι κούνια λίκνο 2000; Γιατί εμένα 2000 είναι μόνο το καρότσι οι κούνιες κ τα καθησματααυτοκινητοθ!

Κάτσε να σου πω τον πόνο μου που είμαστε πρωτάρες μπας κ με καταλάβεις! Εγώ πολλά δεν τα ξεχωρίζω... δλδ στα ικεα γράφει πετσέτα κ έχει κάτι χρωματακια πάνω σαν αυτά που βάζεις διαχωριστικό στα βιβλία! Είναι αυτά για τις γουλιές; Ποιος ξέρει; 

Ναι κορίτσι αυτά είναι! Μικρά πετσετακια!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι αυτα για τις γουλιες

Παρτα τελεια ειναι!

Μα σας ειπα εχουν χρωματιστα για να κρεμονται χαχαχα

Εχεις δικιο 2.000 πανε αυτα που πες. Ρωτησα τν αντρα μ κ μ πε γυρω στα 7. Ειχαμε ξοδεψει ολα ολα. 

Με συμβουλους θηλασμου μεσα. Χαχαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Χαχαχαχα μα να σου πω κ εγώ το ίδιο έπαθα!! Άρα μικρά πετσέτακια είναι σαν αυτά που έχουμε για τα χέρια!!

C1JTp3.png

Συμφωνω με @anastasia05 τα του φαρμακειου

Θερμομετρο, γαζες,ορους,οινοπνευμα 70 βθμων, νυχοκοπτη, ψαλιδι, χτενακι, λιμα, σουντοκρεμ η οτι διαλεξει η καθεμια. Αφρολουτρα,λαδακια, σαμπουαν, φυσικο σφουγγαρι,

Πιπιλες, αποστειρωτες, μπιμπερο, θηλες, θερμος, πανες , βιταμινη d3 θα το πουν σε ολες, 

Ντεπονακι να χετε παντα. 

Μασητικα για πιο μετα

Τωρα δν θυμαμαι τι αλλο.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, EugenJen είπε:

Χαχαχαχα μα να σου πω κ εγώ το ίδιο έπαθα!! Άρα μικρά πετσέτακια είναι σαν αυτά που έχουμε για τα χέρια!!

Αστα πολύ μπέρδεμα.... πρέπει να ξεκινήσουμε από τώρα τα ψώνια! Βουνό μου φαίνονται....

Just now, Ninamc είπε:

Ναι αυτα για τις γουλιες

Παρτα τελεια ειναι!

Μα σας ειπα εχουν χρωματιστα για να κρεμονται χαχαχα

Εχεις δικιο 2.000 πανε αυτα που πες. Ρωτησα τν αντρα μ κ μ πε γυρω στα 7. Ειχαμε ξοδεψει ολα ολα. 

Με συμβουλους θηλασμου μεσα. Χαχαχαχα

Α είπα κ εγώ γιατί θα τρελαινομουν.... μου φάνηκαν πολύ λίγα όπως τα είπες κ λέω τόση μεγάλη διαφορά επειδή είναι διδυμα;  Τουλάχιστον για καρότσια δεν έχω πολλές επιλογές κ έχω καταλήξει, μένει μόνο να το δω από κοντά. Όπως κ κούνιες τις έχει στο λητω είναι για διδυμα.... θα τις δω κ αυτές εννοείται!

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Το κολπο για τα σεντονια να σας πω οταν κ αν το χρειαστειτε.

Ειναι μυστικο. Χαχαχα

@EugenJen @Jasmine@

Αφού λύσσας με το κόλπο πέστο! Τα πιάνεις με παραμανες; Αν κ εγώ θελωμε λάστιχο γιατί κ στο δικό μου το κρεβάτι αυτά με βολεύουν 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Αφού λύσσας με το κόλπο πέστο! Τα πιάνεις με παραμανες; Αν κ εγώ θελωμε λάστιχο γιατί κ στο δικό μου το κρεβάτι αυτά με βολεύουν 

Χαχαχα οπωσ το πες παραμανες παιδικες τεραστιες ασφαλειας. Κ εχω ραψει λαστιχο το οποιο το περναω σφιχτα γυρω απο τ στρωμα κ απο το σεντονι και το σταθεροποιει φουλ.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...