Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ εγώ σκεφτομουν να πάρω αρκετά κατωσέντονα με λάστιχο! Αλλά δε ξέρω αν πωλούνται μεμωνομενα πανωσέντονα;;; Επίσης νομίζω μαξιλάρια κ πάπλωμα απαγορεύονται, κ λέω να πάρω 4 κουβερτουλες σίγουρα. Όταν λες υπόσεντονα εννοείς αυτά που έχουμε κ εμείς η αυτά που βάζουν στους παππούδες που είναι μιας χρήσης;

Αυτα της μιας χρησης! Σου λεω μας εσωσαν.πινουμε νερο στ ονομα τους!

Εχουμε ηδη γεμισει την ντουλαπα για το 2ο. Χαχαχα

Ναι πωλουνται απ οσο θυμαμαι δλδ.

Αν δν βρεις θα σ πω κολπακι να τα κανεις να φαινονται σαν να χουν λαστιχο και να μην κουνιουνται

Just now, Renez είπε:

Ααα εννοείς μιας χρήσεως υποσεντονο? Για πες για πες.. σελτεδακι τι είναι? Αυτό για να ρευτει? Κ τι βάζεις αν δεν έχεις τέτοια?

Το σελτεδακι ειναι βαμβακερο απ τη μια, πλαστικο αδιαβροχο απ την αλλη, για να αλλαζεις το νινι. Αχρηστο για μενα. Λερωνεται αμεσως κ μεσα στν ημερα μπορει να γεμισεις μια πλυση απο δαυτα. Χαχαχα

Εγω περνω σεπτονα. Χαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ εγώ σκεφτομουν να πάρω αρκετά κατωσέντονα με λάστιχο! Αλλά δε ξέρω αν πωλούνται μεμωνομενα πανωσέντονα;;; Επίσης νομίζω μαξιλάρια κ πάπλωμα απαγορεύονται, κ λέω να πάρω 4 κουβερτουλες σίγουρα. Όταν λες υπόσεντονα εννοείς αυτά που έχουμε κ εμείς η αυτά που βάζουν στους παππούδες που είναι μιας χρήσης;

Νομίζω κ οι 4 κουβέρτες πολλές είναι ρε αγαπη.. 2-3 καλά είναι ..γτ σκέψου δε λερώνονται όπως πχ τα σεντονακια..

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Νομίζω κ οι 4 κουβέρτες πολλές είναι ρε αγαπη.. 2-3 καλά είναι ..γτ σκέψου δε λερώνονται όπως πχ τα σεντονακια..

Εγω εχω 5. Δυο για το καροτσι, 3 για κουνια.

Λερωνονται αν σου πεσουν κατω την ωρα που το βγαζεις να το πας στο τουτου η να πας γενικα καπου. Το χω παθει πολλακις.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Καλε θα έχω 2 κούνιες! Κ λέω αν πλένω τις 2 να έχω να βάλω τις άλλες.... να με υπολογίζετε επι 2 εμένα!

Just now, Ninamc είπε:

Αυτα της μιας χρησης! Σου λεω μας εσωσαν.πινουμε νερο στ ονομα τους!

Εχουμε ηδη γεμισει την ντουλαπα για το 2ο. Χαχαχα

Ναι πωλουνται απ οσο θυμαμαι δλδ.

Αν δν βρεις θα σ πω κολπακι να τα κανεις να φαινονται σαν να χουν λαστιχο και να μην κουνιουνται

Το σελτεδακι ειναι βαμβακερο απ τη μια, πλαστικο αδιαβροχο απ την αλλη, για να αλλαζεις το νινι. Αχρηστο για μενα. Λερωνεται αμεσως κ μεσα στν ημερα μπορει να γεμισεις μια πλυση απο δαυτα. Χαχαχα

Εγω περνω σεπτονα. Χαχαχα

Ναι ναι τα ξέρω παίρνω γι το σκυλάκι μου όταν βρέχει πολύ κ δε βγαίνει βόλτα....χαχχαχαχ

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Επισης μη κανετε το λαθος κ παρετε αυτα τα πανακια για το ρεψιμο απο τα τζαμπο. Πολυ σκληρα και ναυλον.

Εγω πηρα ικεα, 10δες ασπρο με χρωματιστες ακρες και ηταν τελεια. Κ πηρα κ πανες αγκαλιας απο εκει. Φανταστικες!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Επισης μη κανετε το λαθος κ παρετε αυτα τα πανακια για το ρεψιμο απο τα τζαμπο. Πολυ σκληρα και ναυλον.

Εγω πηρα ικεα, 10δες ασπρο με χρωματιστες ακρες και ηταν τελεια. Κ πηρα κ πανες αγκαλιας απο εκει. Φανταστικες!

Κι εγώ τα πήρα από ικεα αυτά. Τέλεια δε χρειάστηκαν αλλά πανακια!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Αυτά για το ρέψιμο που λέτε είναι οι πάνες???..περιττό να σας πω ότι όσο μιλάμε έχω μπει στο spitishop κ βάζω στο καλάθι ....

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Πλ πλ πλ χαιρομαι που συμφωνουμε!μετα γινονται πετσετακια κουζινας κιολας χαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Κ εγώ από ικεα θέλω να τα πάρω μου το έχουν πει. Θα ήθελα να τα δω όλα αυτά από κοντά βέβαια, αλλά δεν έχει ικεα στην Πάτρα.... θα δούμε ποτέ θα ανοίξουν τα μαγαζιά κιολας! Τι άλλο πήρες από ικεα κ σου φάνηκε χρήσιμο;

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Αυτά για το ρέψιμο που λέτε είναι οι πάνες???..περιττό να σας πω ότι όσο μιλάμε έχω μπει στο spitishop κ βάζω στο καλάθι ....

Αυτά για το ρέψιμο είναι μικρά πετσετακια! Ή αλλιώς λάβετες!

Έχει υπέροχα πράγματα το σπιτισοπ και είναι πολύ εξυπηρετικοί...κ είναι κ Περιστέρι.:x

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Ninamc είπε:

Εγω εχω 5. Δυο για το καροτσι, 3 για κουνια.

Λερωνονται αν σου πεσουν κατω την ωρα που το βγαζεις να το πας στο τουτου η να πας γενικα καπου. Το χω παθει πολλακις.

Εγώ μιλάω για τις κουβέρτες της κούνιας. Δεν νομίζω με αυτή που έχεις στο αμάξι η στο καρότσι ν στη βάζεις μετα κούνια..δε ξέρω..εγώ σκεφτόμουν να έχω 2 για τις βόλτες ξεχωριστές κ 2 για το σπίτι μόνο για τη κούνια του..

Αυτά για το ρέψιμο είναι μικρά πετσετακια! Ή αλλιώς λάβετες!

Έχει υπέροχα πράγματα το σπιτισοπ και είναι πολύ εξυπηρετικοί...κ είναι κ Περιστέρι.:x

Ναι καλέ το ξέρω το μαγαζί ψωνίζω από εκεί αλλά δεν ήξερα ότι έχει βρεφικά!!!

C1JTp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ εγώ από ικεα θέλω να τα πάρω μου το έχουν πει. Θα ήθελα να τα δω όλα αυτά από κοντά βέβαια, αλλά δεν έχει ικεα στην Πάτρα.... θα δούμε ποτέ θα ανοίξουν τα μαγαζιά κιολας! Τι άλλο πήρες από ικεα κ σου φάνηκε χρήσιμο;

Λοιπν τα πανακια λαβετες, οι πανες αγκαλιας, τις ειχα παντα μαζι σε περιπτωση που βγαλει γουλιτσα, η κρυωσει κ ακομα κ το καλοκαιρι τις ειχα αντι για σεντονακι.

Τελεια τα χνουδωτα του ικεα, μια καμηλοπαρδαλη κ ενα γυριστο με πλανητες.

Επισης πηρα το καθισμα φγτου και μας εβγαλε ασπροπροσωπους.

Ειναι τελειο. Κ παμε παντου με αυτο. Ακομα κ στ χωριο. Στις διακοπες

20 ευρω κ ξεμπερδεψαμε. Και πολυ στιβαρη κατασκευη. Ειδικα τα ποδια .

Οι σουηδοι ειναι πλ μπροστα.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Επίσης να θίξω ένα άλλο θέμα.... ποσά λεφτά θέλεις ρε κορίτσια για όλα αυτά; Βγάλε κουτί κ καρότσι λίκνο.Μιλαω για Όλα τα υπόλοιπα.... όπως είπε η @EugenJen βάζω στο καλάθι κ βλέπω σύνολα!

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Εγώ μιλάω για τις κουβέρτες της κούνιας. Δεν νομίζω με αυτή που έχεις στο αμάξι η στο καρότσι ν στη βάζεις μετα κούνια..δε ξέρω..εγώ σκεφτόμουν να έχω 2 για τις βόλτες ξεχωριστές κ 2 για το σπίτι μόνο για τη κούνια του..

Το ειδος τους εννοω.εγω ολες κουνιας της αγορασα. Αγκαλιας η καροτσιου σκετες δν πηρα ποτε. 

5 χρειαζονται. 2 για βολτα. 3 για κουνια. Τα αγορια κατουριουνται συχνα .και το πλυντηριο θα μπαινει πλ συχνα στις αρχες.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...