Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε έφαγα χθες φασολάκια με ντοματούλα...

Τον έχουν αφήσει τον άντρα μου σε όλους τους υπερήχους κ στην αυχενική!!!

Δεν είναι η ντομάτα ρε κορίτσια όλα τα άλλα είναι τα βαρια,κιμάς,μπεσαμέλ κτλ..εδώ εγώ που σε όλη την εγκυμοσύνη έχω 3 εμετούς ο πρώτος οκ πρωινός,ο 2ος από τσουρέκι με Μερέντα(βαρύ) και ο 3ος ήταν από αρνί (βαρύ!) Νομίζω πως γενικά δεν αντέχουμε έτσι τα βαριά κρέατα,κρέμες,σάλτσες πολλές,κτλ..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Hope89 είπε:

Τελικά ο καθένας τα δικά του κάνει! Σε εμάς δεν αφήνουν κανέναν, πιεσαμε εμείς μήπως και... Αλλά είχαμε κ τον μικρό μαζί επειδή ακριβώς δεν έχουμε που να τον αφήσουμε λόγω των περιορισμών κ έφριξαν! Ο γιατρός μου είπε ότι αν δουν παιδί μέσα θα τον καταγγείλουν.. τι να πω.. κορίτσια για πείτε μου.. τι πληρώσατε στη. Αυχενική; Εμένα μου πήρε 180 για δίδυμα κ μου φάνηκαν πολλά.. Αναρρωτιεμαι τι θα ζητήσουν στη β επιπέδου! 

Έχεις καταλήξει κάπου;; Για πες κ εδώ καμια πρόταση... Εγώ μόνο αμυγδαλελαιο βάζω κ αυτο 2-3 φορές την εβδομάδα.μ πρέπει να γίνω πιο τυπική! 

Τι να πω βρε κορίτσι μου.. είναι κ βαρύ το παστίτσιο η αλήθεια είναι.. ο γιατρός τι σου λέει για τους εμετούς; Μήπως αφυδατώνεται κιόλας; Θέλει προσοχή..

Έτσι όπως το λες έχεις δίκιο.. ολόκληρους ανθρώπους δημιουργούμε! :)

Εγω 120 μα παω σε συγκεκριμενο στο Κολωνακι.

Τα 180 μ ακουγονται λιγα.

Στο μαιευτηριο ηταν 100 που το χα κανει στην 1η κυηση.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

@Renez  για πες μας για το φυλο?

Υπαρχει καμια επιστημονικη απαντηση πως το βλεπουν στην αυχενικη εφοσον τα γεννητ οργανα σχηματιζονται στην 16η εβδομαδα?

Ξερεις κατι?για παλμους κτλ?

Κ εμένα αυτό μου είπαν.. ότι δημιουργείται μετά την 16η εβδομάδα! Προφανώς κάτι άλλο βλέπουν κ από αυτό βγάζουν συμπεράσματα.. τι να πω..

• Ευχαριστώ 1

Just now, Ninamc είπε:

Υπαρχει καμια επιστημονικη απαντηση πως το βλεπουν στην αυχενικη εφοσον τα γεννητ οργανα σχηματιζονται στην 16η εβδομαδα?

Αυτό με τους παλμούς δεν ισχύει πάντα!!!

Εμάς μας είχε εξηγήσει τι έβλεπε κ πως καταλήγει στο φύλο..ισως δεν είναι σχηματισμένα υπάρχει όμως κάτι άλλο που να  φαίνεται τι .... Θα φυτρώσει???

Εσύ τι νιώθεις ότι είναι???

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 είπε:

Αυτό με τους παλμούς δεν ισχύει πάντα!!!

Εμάς μας είχε εξηγήσει τι έβλεπε κ πως καταλήγει στο φύλο..ισως δεν είναι σχηματισμένα υπάρχει όμως κάτι άλλο που να  φαίνεται τι .... Θα φυτρώσει???

Εσύ τι νιώθεις ότι είναι???

Ναι εννοειται δν ισχυει. Μα εδω ακουω περιπτωσεις που τους λενε αγορι κ γεννανε κοριτσι κ τουμπαλιν. Τι να πω?

Εγω δν νιωθω. Οπως κ στην 1η τπτ.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Τι ωραια νεα! Κοριτσαρος λοιπν?

Αχ πες μ περισσοτερα!

Με το καλο κουκλα μ!

Λοιπν θελω να ρωτησω πως γινεται να ξερουν το φυλο αφου στην 16η εβδομαδα σχηματιζονται τα γεννητικα οργανα? Το ειχα απορια απ την 1η κυηση στην οποια το βρηκαν απ την αυχενικη διαφανεια.

Τα κοριτσια πως τα καταλαβαινουν?

Μας ειπε κ εμας κοριτσι,ο γιατρος που μας εκανε την αυχενικη, ο οποιος ειναι ο πιο εμπειρος γιατρος στην Αθηνα, μα ειπε να μην το ανακοινωσουμε ακομα τριγυρω και κραταω επιφυλαξεις ως τα επομενα ρβ με τν δικο μου γιατρο.

Για πειτε? Εχω διαβασει για πολλα λαθη που εχουν γινει

16η όπως είπες αγάπη σχηματίζονται ολοκληρωτικά τα γεννητικά οργανα αλλά ουσιαστικά το φύλλο του μωρού στο dna του είναι από την αρχή της σύλληψης κ η αρχή σχηματισμού οργάνων είναι από την 6η-7η εβδομάδα . Οπότε ανάλογα κ την εμπειρία του γιατρού το καταλαβαίνει. Καμια φορά κάνουν λάθος γτ η κλειτορίδα από τα κοριτσάκια είναι στην αρχή σχεδόν όσο το τσουτσουνακι κ σιγά σιγά σχηματίζεται η σχισμή από το κουτάκι κ μικραίνει κ η κλειτορίδα ενώ στα αγόρια μεγαλώνει το τσουτσουνακι. Έτσι συνήθως οι γιατροί είναι πιο σίγουροι από τη 15η εβδομάδα κ μετά..

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Just now, Hope89 είπε:

180 λίγα;; Εεε δεν τα λες κ λίγα...

Λιγα για δυο εμβρυα. Οταν σ λεω 120 για ενα

Just now, Renez είπε:

16η όπως είπες αγάπη σχηματίζονται ολοκληρωτικά τα γεννητικά οργανα αλλά ουσιαστικά το φύλλο του μωρού στο dna του είναι από την αρχή της σύλληψης κ η αρχή σχηματισμού οργάνων είναι από την 6η-7η εβδομάδα . Οπότε ανάλογα κ την εμπειρία του γιατρού το καταλαβαίνει. Καμια φορά κάνουν λάθος γτ η κλειτορίδα από τα κοριτσάκια είναι στην αρχή σχεδόν όσο το τσουτσουνακι κ σιγά σιγά σχηματίζεται η σχισμή από το κουτάκι κ μικραίνει κ η κλειτορίδα ενώ στα αγόρια μεγαλώνει το τσουτσουνακι. Έτσι συνήθως οι γιατροί είναι πιο σίγουροι από τη 15η εβδομάδα κ μετά..

Πολυ μ αρεσε η απαντηση σ!

Ευχαριστω! Τωρα μαλιστα!

Γι αυτο μ αρεσεις γτ εισαι ψαγμενη!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Ναι εννοειται δν ισχυει. Μα εδω ακουω περιπτωσεις που τους λενε αγορι κ γεννανε κοριτσι κ τουμπαλιν. Τι να πω?

Εγω δν νιωθω. Οπως κ στην 1η τπτ.

Θα το δειτε τις επόμενες φορές!!

Q1jtp2.png

Just now, Hope89 είπε:

Τελικά ο καθένας τα δικά του κάνει! Σε εμάς δεν αφήνουν κανέναν, πιεσαμε εμείς μήπως και... Αλλά είχαμε κ τον μικρό μαζί επειδή ακριβώς δεν έχουμε που να τον αφήσουμε λόγω των περιορισμών κ έφριξαν! Ο γιατρός μου είπε ότι αν δουν παιδί μέσα θα τον καταγγείλουν.. τι να πω.. κορίτσια για πείτε μου.. τι πληρώσατε στη. Αυχενική; Εμένα μου πήρε 180 για δίδυμα κ μου φάνηκαν πολλά.. Αναρρωτιεμαι τι θα ζητήσουν στη β επιπέδου! 

Έχεις καταλήξει κάπου;; Για πες κ εδώ καμια πρόταση... Εγώ μόνο αμυγδαλελαιο βάζω κ αυτο 2-3 φορές την εβδομάδα.μ πρέπει να γίνω πιο τυπική! 

Τι να πω βρε κορίτσι μου.. είναι κ βαρύ το παστίτσιο η αλήθεια είναι.. ο γιατρός τι σου λέει για τους εμετούς; Μήπως αφυδατώνεται κιόλας; Θέλει προσοχή..

Έτσι όπως το λες έχεις δίκιο.. ολόκληρους ανθρώπους δημιουργούμε! :)

120€ έδωσα εγώ....

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ωραια τα λες.με τα κουτάκια κ τα τσουτσουνια...:tongue:

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Για παλμούς το είχα ακούσει αγάπες μου ότι όσο πιο πολλοί είναι κορίτσι αλλά εμένα έχει 160 κ είναι αγόρι..τι να πω?! Χαχαχαχα έχω ακούσει κ με σπιτικά τεστ φύλλου με σοδα μαγειρική αν ενδιαφέρεστε :P

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Για παλμούς το είχα ακούσει αγάπες μου ότι όσο πιο πολλοί είναι κορίτσι αλλά εμένα έχει 160 κ είναι αγόρι..τι να πω?! Χαχαχαχα έχω ακούσει κ με σπιτικά τεστ φύλλου με σοδα μαγειρική αν ενδιαφέρεστε :P

Τα χω κανει ολα στην 1η χαχαχα

Αρα τζιφος! Χαχαχαχαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Λιγα για δυο εμβρυα. Οταν σ λεω 120 για ενα

Πολυ μ αρεσε η απαντηση σ!

Ευχαριστω! Τωρα μαλιστα!

Γι αυτο μ αρεσεις γτ εισαι ψαγμενη!

Ε καλά, το ότι είναι 2 δεν σημαίνει ότι θα διπλασιαστεί κιόλας η τιμή! Λογικό να είναι παραπάνω αλλά τόσο; Η Jasmine 140 έδωσε, όπως κ άλλη γνωστή μου με δίδυμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...