Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Εμένα μου έχουν σπάσει τα νεύρα γιατί έχει καθυστερήσει πολύ η περίοδος , στις 21 μέρες στον προηγούμενο κύκλο ξεκίνησα το αίμα και λίγες μέρες μετά είχα την αρνητική χοριακή. Κράτησε 7 ολόκληρες μέρες αλλά καθάρισα και την περασμένη Παρασκευή έκανα και υστεροσκόπηση. Τώρα είναι λόγος η ταλαιπωρία με την αποτυχημένη εξωσωματική και την επέμβαση να έχει καθυστερήσει τόσο; Σήμερα έχω φτάσει 32 ημέρες κύκλο και τα νεύρα έχουν βαρέσει κόκκινο! Γενικά ο κύκλος μου είναι ότι να ναι αλλά αναρωτιέμαι ( ίσως λόγω και της ανησυχίας που έχω κατά βάθος με την χαμηλή αμη 1,29) πόσες μέρες σας έχει βγάλει μάξιμουμ από το σύνηθες η διαδικασία της εξωσωματικής; Πριν ξεκινήσω είχα ρυθμιστεί κάπως κοντά στις 28 ημέρες (25-30) , τώρα έτσι θα πάει;

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

@OctoberMom με το καλό, έλα οι κοριτσαρες μας!!!!

Τι βάζετε κοιλίτσα?για πείτε καμμία ιδέα?έχω δοκιμάσει της frezyderm τη κρέμα,bio oil και αμυγδαλελαιο ακόμα κ για πρόσωπο μαλλιά,κάτι φυσικό θέλω!!!κρέμα ημέρας βάζετε αυτή που βάζατε πάντα???

Κι αυτή της Mustela λέει, πολύ καλή. Εμένα με βλέπω να βάζω μέχρι 16η αυτές του Κορρέ (έχω μια καλή συλλογή ομολογουμένως!), μετά να τελειώσω το Bio Oil που το χω πάντα καβάτζα σπίτι δια πάσα νόσον και μαλακίαν και μετά να πάρω τη Mustela που θα χω κάνει όντως κοιλιά κοιλιά!

• Μου αρέσει 1

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, OctoberMom είπε:

Κι αυτή της Mustela λέει, πολύ καλή. Εμένα με βλέπω να βάζω μέχρι 16η αυτές του Κορρέ (έχω μια καλή συλλογή ομολογουμένως!), μετά να τελειώσω το Bio Oil που το χω πάντα καβάτζα σπίτι δια πάσα νόσον και μαλακίαν και μετά να πάρω τη Mustela που θα χω κάνει όντως κοιλιά κοιλιά!

Τι ωραια νεα! Κοριτσαρος λοιπν?

Αχ πες μ περισσοτερα!

Με το καλο κουκλα μ!

Λοιπν θελω να ρωτησω πως γινεται να ξερουν το φυλο αφου στην 16η εβδομαδα σχηματιζονται τα γεννητικα οργανα? Το ειχα απορια απ την 1η κυηση στην οποια το βρηκαν απ την αυχενικη διαφανεια.

Τα κοριτσια πως τα καταλαβαινουν?

Μας ειπε κ εμας κοριτσι,ο γιατρος που μας εκανε την αυχενικη, ο οποιος ειναι ο πιο εμπειρος γιατρος στην Αθηνα, μα ειπε να μην το ανακοινωσουμε ακομα τριγυρω και κραταω επιφυλαξεις ως τα επομενα ρβ με τν δικο μου γιατρο.

Για πειτε? Εχω διαβασει για πολλα λαθη που εχουν γινει

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Τι ωραια νεα! Κοριτσαρος λοιπν?

Αχ πες μ περισσοτερα!

Με το καλο κουκλα μ!

Λοιπν θελω να ρωτησω πως γινεται να ξερουν το φυλο αφου στην 16η εβδομαδα σχηματιζονται τα γεννητικα οργανα? Το ειχα απορια απ την 1η κυηση στην οποια το βρηκαν απ την αυχενικη διαφανεια.

Τα κοριτσια πως τα καταλαβαινουν?

Μας ειπε κ εμας κοριτσι,ο γιατρος που μας εκανε την αυχενικη, ο οποιος ειναι ο πιο εμπειρος γιατρος στην Αθηνα, μα ειπε να μην το ανακοινωσουμε ακομα τριγυρω και κραταω επιφυλαξεις ως τα επομενα ρβ με τν δικο μου γιατρο.

Για πειτε? Εχω διαβασει για πολλα λαθη που εχουν γινει

Εμεις πάντως κοιτάξαμε για αρκετή ώρα ανάμεσα στα ποδαράκια, ήταν συνεργάσιμη!!! Στον γιο φαινόταν το τσουτσουνακι το θυμάμαι. Στη β επιπέδου μάλιστα παραφαινοτανε!!:tongue:

Τώρα στη μικρή δε φαινόταν κάτι! 

Υπάρχει περίπτωση βέβαια στον επόμενο υπερηχο να έχει αλλάξει κ κάτι να υπάρχει στα ποδαράκια αλλά δε νομίζω!! Τη νιώθω τη κοράκλα να έρχεται!!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Εμεις πάντως κοιτάξαμε για αρκετή ώρα ανάμεσα στα ποδαράκια, ήταν συνεργάσιμη!!! Στον γιο φαινόταν το τσουτσουνακι το θυμάμαι. Στη β επιπέδου μάλιστα παραφαινοτανε!!:tongue:

Τώρα στη μικρή δε φαινόταν κάτι! 

Υπάρχει περίπτωση βέβαια στον επόμενο υπερηχο να έχει αλλάξει κ κάτι να υπάρχει στα ποδαράκια αλλά δε νομίζω!! Τη νιώθω τη κοράκλα να έρχεται!!

Και το δικο μ το νινι ηταν πολυ συνεργασιμο θα ελεγα, ειδα παλι χθες το dvd με τν συζυγο και δν ειδαμε κατι αναμεσα στ ποδια. Κ ειχε κανει κ ζουμ ο γιατρος.

Μα επειδη εχω αγχος ειπα μηπως ξερει καποια κατι πιο επιστημονικο να μας πει.χαχαχα

Μακαρι να ναι κορακλα! Στο ευχομαι

Για πες παλμους?

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Και το δικο μ το νινι ηταν πολυ συνεργασιμο θα ελεγα, ειδα παλι χθες το dvd με τν συζυγο και δν ειδαμε κατι αναμεσα στ ποδια. Κ ειχε κανει κ ζουμ ο γιατρος.

Μα επειδη εχω αγχος ειπα μηπως ξερει καποια κατι πιο επιστημονικο να μας πει.χαχαχα

Μακαρι να ναι κορακλα! Στο ευχομαι

Για πες παλμους?

Δεν θυμάμαι κάπου έχω το χαρτι:-P

Όσο τα θυμόμουν στη πρώτη κ τα κοιτούσα ξανά κ ξανά σε αυτή την εγκυμοσύνη μόνο τις φωτογραφίες κοιτάζω ! Τα υπόλοιπα αφού είναι καλά ειμαι καλυμμένη!!

Κοπηκα τώρα κ πήγα φαρμακείο να με συμμαζέψει η φαρμακοποιός, από το πρωί σήμερα έχω ξυπνήσει πολύ στραβά κ έκατσε κι αυτό κ έχω ξενερώσει όσο δεν πάει

Θέλω κι εγώ να ξαναδώ τη μπουμπού μου λίγο να χαρώ!! Θα κλείσω ραντεβού με τον γιατρουλη τις επόμενες μέρες!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 53 λεπτά , Christinα είπε:

Μην αποζητας αυτη τη ζεστη please! Εγω κοροιδευα κ ελεγα σιγά μη ζεσταίνομαι εγώ που σκεπαζομαι με κουβέρτα Πικέ όλο το καλοκαίρι...κι όμως τη πάτησα...κ δν με άφηνε ο γιατρός κ θάλασσα!!!!σνιφ κλαψ

Πόσες εβδομάδες μετά την Αυχενική πήγατε γιατρό?

Εγώ μετά από 3 εβδομαδες..γενικά κ όλα μου τα ραντεβού(υπέρηχοι) από το. Πρώτο μήνα ως τώρα ανα 3 εβδομαδες τα κλείνω..εσύ?

πρίν από 8 λεπτά , EugenJen είπε:

Ρε κορίτσια να ρωτήσω αυτό το ρημάδι το μαξιλάρι του θηλασμού που μου λένε όλοι πάρε κ πάρε θα σε βοηθήσει κ στον ύπνο έχει 50 ευρώ όντως τωραα;;;;;

Είναι ενα μαγαζί στο Περιστέρι που στο δίνει δωρεά με τη πρώτη σου επίσκεψη ο,τι κ αν πάρεις!! Αν σε ενδιαφέρει πες Μ να δω που το είχα δει..

Δεν θυμάμαι κάπου έχω το χαρτι:-P

Όσο τα θυμόμουν στη πρώτη κ τα κοιτούσα ξανά κ ξανά σε αυτή την εγκυμοσύνη μόνο τις φωτογραφίες κοιτάζω ! Τα υπόλοιπα αφού είναι καλά ειμαι καλυμμένη!!

Κοπηκα τώρα κ πήγα φαρμακείο να με συμμαζέψει η φαρμακοποιός, από το πρωί σήμερα έχω ξυπνήσει πολύ στραβά κ έκατσε κι αυτό κ έχω ξενερώσει όσο δεν πάει

Θέλω κι εγώ να ξαναδώ τη μπουμπού μου λίγο να χαρώ!! Θα κλείσω ραντεβού με τον γιατρουλη τις επόμενες μέρες!

Καλα θα κανεις να πας να την δεις τη κουκλα!

Εγω και στην 1η κ σ αυτη εχω φακελο με διαφανειες και τα τοποθετω με βαση την ημερ/νια.κ ετσι τα χω παντα μπροστα μ.

Ρωτησα για παλμους γτ θυμαμαι καποιοι λενε αν εχει ως 150+- ειναι αγορι ενω αν εχει 160_170+- κοριτσι.

Κοπηκες? Ωχ! Περαστικα!

Just now, Renez είπε:

Εγώ μετά από 3 εβδομαδες..γενικά κ όλα μου τα ραντεβού(υπέρηχοι) από το. Πρώτο μήνα ως τώρα ανα 3 εβδομαδες τα κλείνω..εσύ?

Είναι ενα μαγαζί στο Περιστέρι που στο δίνει δωρεά με τη πρώτη σου επίσκεψη ο,τι κ αν πάρεις!! Αν σε ενδιαφέρει πες Μ να δω που το είχα δει..

Το motherbaby ειναι. Μα ειναι χαλια και ποιοτικα κ χρωματικα. Χαχαχα

Και βασικα αν και θηλασα και μου ειχαν κανει κ δωρο ενα πανακριβο σε σχημα κοκορα μπλε, δν τα χρησιμοποιησα ποτε, ηταν αβολα!

Τον κοκορα το χουμε ως διακοσμητικο πια 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Annou είπε:

Kalimera!Na skeftesai thetika.K egw anoixa to showroom prin ena xrono akrivws.Prwtomagia kleinw xrono.Nai twra me karantina den eixame tin douleia pou exoume panta giati exw k e shop alla eimai aisodoxi.Pou tha paei?tha prolavoume to kalokairi mas!:D♥️

Μακάρι αγάπη μου!! Καλή επιτυχία κ σε εσένα!! Showroom..κάτσε γτ δε το πολύ έχω με αυτά..δλδ φτιάχνεις κ δικά σου ρούχα ή εκθέτεις αλλονων?

Just now, Ninamc είπε:

Καλα θα κανεις να πας να την δεις τη κουκλα!

Εγω και στην 1η κ σ αυτη εχω φακελο με διαφανειες και τα τοποθετω με βαση την ημερ/νια.κ ετσι τα χω παντα μπροστα μ.

Ρωτησα για παλμους γτ θυμαμαι καποιοι λενε αν εχει ως 150+- ειναι αγορι ενω αν εχει 160_170+- κοριτσι.

Κοπηκες? Ωχ! Περαστικα!

Το motherbaby ειναι. Μα ειναι χαλια και ποιοτικα κ χρωματικα. Χαχαχα

Τη Μόνικα από τα φιλαράκια τι την έχεις???

Κι εγώ έτσι τα είχα στην πρώτη!!! Τώρα όλα μαζί μέσα σε ένα φάκελο ούτε διαφάνειες ούτε τίποτα!!!

Για το μαξιλάρι από το mother baby είχα πάρει μια ωραία θήκη κι ήταν ωραιότατη!!!

Q1jtp2.png

Τη Μόνικα από τα φιλαράκια τι την έχεις???

Κι εγώ έτσι τα είχα στην πρώτη!!! Τώρα όλα μαζί μέσα σε ένα φάκελο ούτε διαφάνειες ούτε τίποτα!!!

Για το μαξιλάρι από το mother baby είχα πάρει μια ωραία θήκη κι ήταν ωραιότατη!!!

Χαχαχαχα καλο με τη Μονικα 

Να σ πω ειμαι πλ οργανωτικη και τα θελω ολα τακτοποιημενα

Ζυγος με Ζυγο ειπαμε χαχαχα

Εγω το μαξιλαρι το χαρισα. Οπως και τον Νταρτανιαν παλι απο το motherbaby, σε ανθρωπους που τα χρειαστηκαν

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Μου το είπε η Αναστασία!!! Thank you!! 

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Just now, OctoberMom είπε:

Χαχαχα! Έχει συνηθίσει, και τ αποτελέσματα της χοριακής το βράδυ τα μαθε ;);)
Κρίμα πάντως που δεν αφήνουν συζύγους μέσα λόγω της κατάστασης (τουλάχιστον Αθήνα), δεν τον είχαν αφήσει ούτε στον υπέρηχο αρχόμενης κύησης, γεννημένο θα το δει το μωρό σε λίγο!!

Ευχαριστώωω! Όλες Σαλονικίες μου είστε για 23/10 @Hope89 ! 

Δεν τραβηξες έστω βιντεάκι να μπει στο κλίμα ??:wub::?:

Κι εμάς μας αφήνουν στην Αθήνα οι γιατροί μας να μπαίνει μέσα ο άντρας μου. Στην αυχενική μπήκε και ο μικρός.( Δεν είχαμε να τον αφήσουμε κάπου)

Βέβαια άδεια τα ιατρεία... Βάζουν αραιά τα ραντεβού για να μη μαζευόμαστε πολλοι

Τελικά ο καθένας τα δικά του κάνει! Σε εμάς δεν αφήνουν κανέναν, πιεσαμε εμείς μήπως και... Αλλά είχαμε κ τον μικρό μαζί επειδή ακριβώς δεν έχουμε που να τον αφήσουμε λόγω των περιορισμών κ έφριξαν! Ο γιατρός μου είπε ότι αν δουν παιδί μέσα θα τον καταγγείλουν.. τι να πω.. κορίτσια για πείτε μου.. τι πληρώσατε στη. Αυχενική; Εμένα μου πήρε 180 για δίδυμα κ μου φάνηκαν πολλά.. Αναρρωτιεμαι τι θα ζητήσουν στη β επιπέδου! 

Just now, Jasmine@ είπε:

Μπράβο!!!! Με το καλό η κούκλα σου.... πάμε για ροζ:wub:

@Hope89 για τη χαλάρωση στην κοιλιά ψάχνω από τώρα κορσέδες κ κρέμες να τα έχω εροιμα! 
αχχχ κορίτσια είχε φτιάξει παστίτσιο η πεθερά μου κ έφαγα μισό κομμάτι! Επαναλαμβάνω μισό ακριβώς.... 2 εμετούς έχω κάνει! Δε γίνεται να βγάζω το μεσημεριανό κ το βράδυ τρώω φρούτα...

Έχεις καταλήξει κάπου;; Για πες κ εδώ καμια πρόταση... Εγώ μόνο αμυγδαλελαιο βάζω κ αυτο 2-3 φορές την εβδομάδα.μ πρέπει να γίνω πιο τυπική! 

Τι να πω βρε κορίτσι μου.. είναι κ βαρύ το παστίτσιο η αλήθεια είναι.. ο γιατρός τι σου λέει για τους εμετούς; Μήπως αφυδατώνεται κιόλας; Θέλει προσοχή..

πρίν από 24 λεπτά , Anastasia05 είπε:

Να βάζεις όσο μπορείς κρεμουλα και λαδακι στη κοιλιά κι ότι γίνει! Δημιουργείς δύο ανθρώπους μέσα σου συγχρόνως! Αν κάνεις κάποιο σημάδι ,παράσημο θα ειναι! Όσο για την χαλάρωση,όλες έχουμε λιγο πολύ αλλά αυτό διορθώνεται!!

Έτσι όπως το λες έχεις δίκιο.. ολόκληρους ανθρώπους δημιουργούμε! :)

• Μου αρέσει 1

@Renez  για πες μας για το φυλο?

Υπαρχει καμια επιστημονικη απαντηση πως το βλεπουν στην αυχενικη εφοσον τα γεννητ οργανα σχηματιζονται στην 16η εβδομαδα?

Ξερεις κατι?για παλμους κτλ?

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Σχετικά με το μαξιλάρι για τον ύπνο κ τον θηλασμό.. είχα πάρει στην εγκυμοσύνη ένα τέτοιο, που ήταν κ για τα δύο υποτίθεται! Στον ύπνο με βόλεψε πολύ.. αλλά στον θηλασμό παρά ηταν... πώς να το πω... Μαλακό κ είχαμε το σχήμα του οπότε πήρα κ άλλο για τον θηλασμό μετά που ήταν πιο σταθερό κ ήταν πολύ καλύτερο! Αλλά σίγουρα δεν το θεωρώ απαραίτητη αγορά!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...