Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, OctoberMom είπε:

Χαχαχα! Έχει συνηθίσει, και τ αποτελέσματα της χοριακής το βράδυ τα μαθε ;);)
Κρίμα πάντως που δεν αφήνουν συζύγους μέσα λόγω της κατάστασης (τουλάχιστον Αθήνα), δεν τον είχαν αφήσει ούτε στον υπέρηχο αρχόμενης κύησης, γεννημένο θα το δει το μωρό σε λίγο!!

Ευχαριστώωω! Όλες Σαλονικίες μου είστε για 23/10 @Hope89 ! 

Μπράβο!!!! Με το καλό η κούκλα σου.... πάμε για ροζ:wub:

@Hope89 για τη χαλάρωση στην κοιλιά ψάχνω από τώρα κορσέδες κ κρέμες να τα έχω εροιμα! 
αχχχ κορίτσια είχε φτιάξει παστίτσιο η πεθερά μου κ έφαγα μισό κομμάτι! Επαναλαμβάνω μισό ακριβώς.... 2 εμετούς έχω κάνει! Δε γίνεται να βγάζω το μεσημεριανό κ το βράδυ τρώω φρούτα...

• Μου αρέσει 1
  • Λυπημένη/-ος 3

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Στους απλούς υπερήχους δεν αφήνει ο γυναικολόγος σου;;εμένα τον άφησε με μάσκα κ γάντια!!!

Στο Έλενα είχα κάνει αρχόμενης, είχαμε φάει ένα "Απαγορεύεται" απο μία εκεί που έμοιαζε με την Ούρσουλα απ'την Άριελ......

• Χαχα 2

JeY7p2.png

Επίσης κ εμένα που την έκανα στο Άργος την αυχενική τον άντρα μου τον άφησαν. Καλά @OctoberMom παίζει να μας την έκανε ο ίδιος γιατρός την αυχενική με της συνυφαδας σου. Εμένα αυτός εκτός από Άργος πάει κ Τρίπολη και Σπάρτη για αυχενικες.

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Επίσης κ εμένα που την έκανα στο Άργος την αυχενική τον άντρα μου τον άφησαν. Καλά @OctoberMom παίζει να μας την έκανε ο ίδιος γιατρός την αυχενική με της συνυφαδας σου. Εμένα αυτός εκτός από Άργος πάει κ Τρίπολη και Σπάρτη για αυχενικες.

Αυτός είναι καλέ!! 

JeY7p2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Μπράβο!!!! Με το καλό η κούκλα σου.... πάμε για ροζ:wub:

@Hope89 για τη χαλάρωση στην κοιλιά ψάχνω από τώρα κορσέδες κ κρέμες να τα έχω εροιμα! 
αχχχ κορίτσια είχε φτιάξει παστίτσιο η πεθερά μου κ έφαγα μισό κομμάτι! Επαναλαμβάνω μισό ακριβώς.... 2 εμετούς έχω κάνει! Δε γίνεται να βγάζω το μεσημεριανό κ το βράδυ τρώω φρούτα...

Ρε αγαπούλα στο παστίτσιο θα είχε σάλτσα ντομάτας γι'αυτό...πονάει το στομάχακι μου κ μόνο που σε ακούω!! Μήπως να έβγαζες όσο μπορείς τον κιμά κ να έτρωγες μόνο τα μακαρόνια κ μπεσαμέλ;;

C1JTp3.png

Τρίπολη, τη συνυφάδα (κι αυτή είναι για Οκτώβρη, της είπα να μπει αλλά ΒΑΡΙΕΤΑΙ να ξαναφτιάχνει μέιλ) χαλαρουϊτα, αφήσανε μέσα το κουνιαδάκι...

Εμενα ο γιατρός η αληθεια είναι το παρακάνει... Μονο ματια βλέπω.. Είναι ντυμενος απο πανω μέχρι κατω στα πράσινα.. Εύχομαι σε λίγο καιρο τουλάχιστο στη β επιπέδου να μπιρεινα μπει ο καημένος.! 

• Χαχα 1

@OctoberMom με το καλό, έλα οι κοριτσαρες μας!!!!

Τι βάζετε κοιλίτσα?για πείτε καμμία ιδέα?έχω δοκιμάσει της frezyderm τη κρέμα,bio oil και αμυγδαλελαιο ακόμα κ για πρόσωπο μαλλιά,κάτι φυσικό θέλω!!!κρέμα ημέρας βάζετε αυτή που βάζατε πάντα???

IjnUp3.pngscOTp2.png

Νομίζω στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα. Στην επαρχία είναι αλλιώς γιατί δεν υπάρχουν κρούσματα... Ας μας πει κ η @Jasmine@ και η @Christinατι παίζει σε Πάτρα και Πύργο!

@OctoberMom να πεις στην κοντοχωριανη συνυφαδα σου να μπει στην ομάδα μας.

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Ρε αγαπούλα στο παστίτσιο θα είχε σάλτσα ντομάτας γι'αυτό...πονάει το στομάχακι μου κ μόνο που σε ακούω!! Μήπως να έβγαζες όσο μπορείς τον κιμά κ να έτρωγες μόνο τα μακαρόνια κ μπεσαμέλ;;

Καλε έφαγα χθες φασολάκια με ντοματούλα...

Just now, marianna1986 είπε:

Νομίζω στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη είναι πολύ πιο αυστηρά τα πράγματα. Στην επαρχία είναι αλλιώς γιατί δεν υπάρχουν κρούσματα... Ας μας πει κ η @Jasmine@ και η @Christinατι παίζει σε Πάτρα και Πύργο!

@OctoberMom να πεις στην κοντοχωριανη συνυφαδα σου να μπει στην ομάδα μας.

Τον έχουν αφήσει τον άντρα μου σε όλους τους υπερήχους κ στην αυχενική!!!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Κι εμάς μας αφήνουν στην Αθήνα οι γιατροί μας να μπαίνει μέσα ο άντρας μου. Στην αυχενική μπήκε και ο μικρός.( Δεν είχαμε να τον αφήσουμε κάπου)

Βέβαια άδεια τα ιατρεία... Βάζουν αραιά τα ραντεβού για να μη μαζευόμαστε πολλοι

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Ούτε εμένα στην αυχενική άφησαν τον άνδρα μου :mellow: Και μάλιστα εκτός από μάσκα με έβαλαν να φορέσω κτ ειδικά σακουλάκια στα πόδια να πάω να πλύνω χέρια εκατό φορές. Καθόμασταν με αρκετή απόσταση μεταξύ μας σε όλοι την διάρκεια, ακόμα κ το φλασάκι για τα βίντεο κ τις φωτογραφίες, το ψέκασαν :shock:. Γενικά ήταν αρκετά αυστηροί (που από την μια είναι πολύ καλό από την άλλη με είχαν κατά αγχώσει) 

Στους υπέροχους όταν πάμε στην γιατρό μου, είναι πολύ χαλαρά. Και ο άνδρας μου μπαίνει μέσα και ούτε μάσκες κτλπ ζητάει. 

• Μου αρέσει 1

Ναιιι, πραγματικό σοκ μόλις το είδα εντελώς σχηματισμένο, λέω "Έχω εγώ τέτοιο πράγμα στην κοιλιά μου??" 

Ααααα, και μ'αρέσουν πολύ οι εκπλήξεις! Θα βάλω και το μοναδικό ροζ μπλουζάκι της γκαρνταρόμπας μου, τα χω σκεφτεί όλα...!

Συγχαρητήρια!!!!!με το καλό η κορούλα σας!!!!!

Έφυγε το μεγάλο άγχος της αυχενικης!!!!τώρα μόνο χαμόγελα!:x

• Ευχαριστώ 1

Ttx1p3.png

Just now, Christinα είπε:

@OctoberMom με το καλό, έλα οι κοριτσαρες μας!!!!

Τι βάζετε κοιλίτσα?για πείτε καμμία ιδέα?έχω δοκιμάσει της frezyderm τη κρέμα,bio oil και αμυγδαλελαιο ακόμα κ για πρόσωπο μαλλιά,κάτι φυσικό θέλω!!!κρέμα ημέρας βάζετε αυτή που βάζατε πάντα???

Κρεμα ημέρας αυτή που εβαζα.. Προς το παρον βαζω bio oil αν και ο γαθτριεμ μ πε από την 16 εβδ. Και μετα.. Ωστόσο εγω βαζω.. Και τώρα είπα να παραγγείλω την κρεμα της φρεζυderm.. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...