Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Στην πρώτη εγκυμοσύνη που γέννησα τέλος Ιουνίου εσκαγα τόσο πολύ απ' τη ζέστη εγώ η κρυουλιαρα. Και το πετσί μου αν μπορούσα να βγαλω, θα το εβγαζα. Αφού έλεγα πως αντέχουν αυτές που τρώνε όλο το καλοκαίρι έγκυες κ γεννανε Σεπτεμβριο και Οκτώβριο; Πάρτα τώρα...

Αυχενική έκανα τέλος Μαρτίου και μου είπε να πάω πάλι μετά το Πάσχα. Αυτή την εβδομάδα δλδ αλλά θα του στείλω μνμ να κανονίσουμε μέρα κ ώρα.

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Γεια σας κορίτσια μου!  @Pagotoula μου όπως τα λες, είναι χειρουργείο η κτ με όλα όσα συνοδεύουν ένα χειρουργείο.. δεν νομίζω ότι έχει να κάνει τόσο η αντοχή στον πόνο, όσο ίσως η δουλειά που γίνεται κ ο οργανισμός κάθε γυναίκας! Θα σου πω την εμπειρία μου πρώτα ο Θεός!

Κορίτσια κ εγώ πεινάω κ τρώω κανονικα το βράδυ γτ αν δεν το κάνω γουργουριζω πολύ μετά! Έτσι κ αλλιώς Δλδ, μπορεί να ξυπνήσω στις 5 κ να πεινάω αλλά προς το παρόν κρατιέμαι κ δεν υποκύπτω! 

Η δε κοιλια σίγουρα πετάχτηκε πιο νωρίς από την πρώτη εγκυμοσύνη.. δεν ξέρω αν φταίει που είναι κ 2 αλλά από όσο ξέρω στο 2ο φαίνεται πιο γρήγορα! Στο πρώτο έκανα μια μικρή κοιλίτσα, στον 7ο άρχισαν να με καταλαβαίνουν.. Τώρα πάλι δεν με καταλαβαίνουν σίγουρα αλλά τη βλέπω ότι θα μεγαλώσει! Αφήστε κ εχθές έβλεπα βίντεο κ φωτό με κοιλίες μετά από δίδυμα κ ένα σοκ το έπαθα... Στο πρώτο γέννησα κ εφυγε όλη η κοιλιά κατευθείαν.. τώρα με αυτά που είδα δεν με βλέπω καλά! Φίλη @Jasmine@ καλό μας κουράγιο!!

@Renez αγάπη μου όλα θα πάνε καλά! Σας χαίρομαι πολύ που είστε έτσι κ ενωμένοι κ αγαπημένοι! Μαζί θα τα αντιμετωπίσετε όλα.. Δυστυχώς αυτή τηβ περίοδο οι περισσότεροι από εμάς πλήττονται οικονομικα αλλά θα περάσει κ αυτό πιστεύω!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Hope89 είπε:

Γεια σας κορίτσια μου!  @Pagotoula μου όπως τα λες, είναι χειρουργείο η κτ με όλα όσα συνοδεύουν ένα χειρουργείο.. δεν νομίζω ότι έχει να κάνει τόσο η αντοχή στον πόνο, όσο ίσως η δουλειά που γίνεται κ ο οργανισμός κάθε γυναίκας! Θα σου πω την εμπειρία μου πρώτα ο Θεός!

Κορίτσια κ εγώ πεινάω κ τρώω κανονικα το βράδυ γτ αν δεν το κάνω γουργουριζω πολύ μετά! Έτσι κ αλλιώς Δλδ, μπορεί να ξυπνήσω στις 5 κ να πεινάω αλλά προς το παρόν κρατιέμαι κ δεν υποκύπτω! 

Η δε κοιλια σίγουρα πετάχτηκε πιο νωρίς από την πρώτη εγκυμοσύνη.. δεν ξέρω αν φταίει που είναι κ 2 αλλά από όσο ξέρω στο 2ο φαίνεται πιο γρήγορα! Στο πρώτο έκανα μια μικρή κοιλίτσα, στον 7ο άρχισαν να με καταλαβαίνουν.. Τώρα πάλι δεν με καταλαβαίνουν σίγουρα αλλά τη βλέπω ότι θα μεγαλώσει! Αφήστε κ εχθές έβλεπα βίντεο κ φωτό με κοιλίες μετά από δίδυμα κ ένα σοκ το έπαθα... Στο πρώτο γέννησα κ εφυγε όλη η κοιλιά κατευθείαν.. τώρα με αυτά που είδα δεν με βλέπω καλά! Φίλη @Jasmine@ καλό μας κουράγιο!!

@Renez αγάπη μου όλα θα πάνε καλά! Σας χαίρομαι πολύ που είστε έτσι κ ενωμένοι κ αγαπημένοι! Μαζί θα τα αντιμετωπίσετε όλα.. Δυστυχώς αυτή τηβ περίοδο οι περισσότεροι από εμάς πλήττονται οικονομικα αλλά θα περάσει κ αυτό πιστεύω!!

Να βάζεις όσο μπορείς κρεμουλα και λαδακι στη κοιλιά κι ότι γίνει! Δημιουργείς δύο ανθρώπους μέσα σου συγχρόνως! Αν κάνεις κάποιο σημάδι ,παράσημο θα ειναι! Όσο για την χαλάρωση,όλες έχουμε λιγο πολύ αλλά αυτό διορθώνεται!!

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Ρε κορίτσια να ρωτήσω αυτό το ρημάδι το μαξιλάρι του θηλασμού που μου λένε όλοι πάρε κ πάρε θα σε βοηθήσει κ στον ύπνο έχει 50 ευρώ όντως τωραα;;;;;

Εγω βολεύτηκα με ενα μαξιλάρι θηλασμού που μου έδωσαν δώρο σε γνωστό κατάστημα στο Περιστέρι. Πιο πολύ με βόλεψε στον ύπνο κ λίγο στις αρχές που θήλαζα το μωρό κ ήταν μικρουλι

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Ρε κορίτσια να ρωτήσω αυτό το ρημάδι το μαξιλάρι του θηλασμού που μου λένε όλοι πάρε κ πάρε θα σε βοηθήσει κ στον ύπνο έχει 50 ευρώ όντως τωραα;;;;;

Και εμένα πανάκριβο μου φάνηκε όταν έψαξα :rolleyes:

Με πολλά απλά μαξιλάρια η ίδια δουλειά δεν θα γίνει; Τουλάχιστον στον ύπνο..... 

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγω βολεύτηκα με ενα μαξιλάρι θηλασμού που μου έδωσαν δώρο σε γνωστό κατάστημα στο Περιστέρι. Πιο πολύ με βόλεψε στον ύπνο κ λίγο στις αρχές που θήλαζα το μωρό κ ήταν μικρουλι

Γιααα πες μαγαζί γιατί με τρεις ώρες ύπνο είμαι πάλι η δολια...

Just now, Renez είπε:

Ωχχ οπότε φορεματακι κ Άγιος ο Θεός ε?!

Τπτ κ εγώ από σήμερα μόνο σαλάτες θέλω κ φρούτα τέλος αλλιώς θα σκάσω!!

Φίλη κ εγώ με Φλις είμαι στον καναπέ κ το βράδυ πάπλωμα κανονικοτατα αλλααααα αν σκεφτώ κάτι βράδυα καλοκαιριού που στριφογυρναω από τη ζέστη για να κοιμηθώ 3 ώρες μετά κανοντας κρύο ντους στη 1 το βράδυ ΧΩΡΙΣ να είμαι έγκυος, φοβού για τη ζέστη με εγκυμοσυνη!! 

Έχεις φυσιολογικο άντρα μάλλον γιατί ο δικός μου είναι Εσκιμώος , το καλοκαίρι κοιμομαστε με ελαφρύ πάπλωμα καθώς το air-condition είναι στους 20 βαθμούς!!!

Just now, elenioz είπε:

Και εμένα πανάκριβο μου φάνηκε όταν έψαξα :rolleyes:

Με πολλά απλά μαξιλάρια η ίδια δουλειά δεν θα γίνει; Τουλάχιστον στον ύπνο..... 

Καλέ έχουμε γεμίσει το κρεβάτι μαξιλάρια αλλά τίποτα ξυπνάω κάθε μέρα στις 3 για τσισακια κ μετά τέλος δεν βολευομαι πουθενα...κ εννοειται με παίρνει ο ύπνος όταν χτυπάει το ξυπνητήρι!!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Κι εγώ το σκέφτομαι...στην 1η δν πήρα αλλά στο τέλος έβαζα 4 μαξιλάρια, 2 κεφάλι,1 πλατη,1 κοιλιά αααα κ 1 ανάμεσα στα πόδια!!!Πόσο πια να με καλύψει το θηλασμού???είχα δει 1 στο mothercare μεγάλο εγκυμοσύνης αλλά ήταν λεπτό κ εγώ ήθελα φουσκωτά. Το μωρό το βάζεις κ σε απλο μαξιλάρι στον θηλασμό. Εγώ ούτε καλαθουνα χρειάστηκα, ούτε λίκνο. Είχα το καρότσι στο σαλόνι με το καλαθάκι τ(ήταν 3 σε1)και στη κούνια ανέβαινε το στρώμα ψηλά κ δεν έσκυβα κιόλας, τη είχα δίπλα στο κρεβάτι.

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Γιααα πες μαγαζί γιατί με τρεις ώρες ύπνο είμαι πάλι η δολια...

Έχεις φυσιολογικο άντρα μάλλον γιατί ο δικός μου είναι Εσκιμώος , το καλοκαίρι κοιμομαστε με ελαφρύ πάπλωμα καθώς το air-condition είναι στους 20 βαθμούς!!!

Από το mother baby! Nα πας μια βόλτα όταν με το καλό ανοίξουν έχει ωραία πράγματα!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Από το mother baby! Nα πας μια βόλτα όταν με το καλό ανοίξουν έχει ωραία πράγματα!

Δεν μου λέει κάτι σαν όνομα, αλλά θα το βρω!! Μόλις ανοίξουν να δω που θα πρωτοπαμε!!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εχει κ e shop και εμενα μου αρεσε! Και το beboulino και το rocksugarbaby εχει κατι φωλιτσες ακριβουλες αλλα νομιζω βολικες για τη κουνια,καναπε ,κρεβάτι οπου καθεσαι να το βαζεις διπλα σου

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Από το στόμα σου κ στου Θεού το αυτή Νίνα μου..κάποιες φορές αλήθεια λέω τι καλά θα ήταν αν ήμουν υπάλληλος..είναι τόσο δύσκολο στις μέρες μας (από το 2010 κ μετά) να είσαι επιχειρηματίας..θα μου πεις τι το ανοιξες αν το πιστεύεις αυτό? Γιατί όσες δεν ξέρετε έχει ήδη οικογενιακη επιχειρήση ο άντρας μου οπότε το μαγαζί μας είναι παρακλάδι της ουσιαστικά..απαλό μπήκα κ εγώ νομιμα στην επιχείρηση τους με αυτό ..

Kalimera!Na skeftesai thetika.K egw anoixa to showroom prin ena xrono akrivws.Prwtomagia kleinw xrono.Nai twra me karantina den eixame tin douleia pou exoume panta giati exw k e shop alla eimai aisodoxi.Pou tha paei?tha prolavoume to kalokairi mas!:D♥️

• Μου αρέσει 1

Just now, EugenJen είπε:

Δεν μου λέει κάτι σαν όνομα, αλλά θα το βρω!! Μόλις ανοίξουν να δω που θα πρωτοπαμε!!!

Περιστερι δεν είσαι?

Τα περισσότερα από Περιστέρι τα πήρα(εκτός από καρότσι) έχει όλα τα μαγαζιά γύρω τριγύρω σε μια μέρα τα βλέπεις όλα!!

Just now, Christinα είπε:

Εχει κ e shop και εμενα μου αρεσε! Και το beboulino και το rocksugarbaby εχει κατι φωλιτσες ακριβουλες αλλα νομιζω βολικες για τη κουνια,καναπε ,κρεβάτι οπου καθεσαι να το βαζεις διπλα σου

Κι εγώ όλο έλεγα να πάρω φωλιτσα,πότε δε πήρα αλλά δε μου έλειψε κιόλας!!! Εστρωνα το γυμναστήριο κ μια κουβερτουλα από πάνω κ ξάπλωνε κ πάλευε εκει!! Έπαιζε,τον έπαιρνε κ ο ύπνος,μια χαρά 

Q1jtp2.png

Καλησπέρα κοριτσαρες!

@Renezμε αιφνιδιασες με τον εμετουλη σου!!!!!γιατί ρε γμτ;μάλλον ο μπέμπης θελει να σου βγει με κορμάκι φέτες!!!!Σου κάνει διατροφή!!!:P  με τα φρουτάκια και κάνα γιαουρτακι θα ηρεμήσεις!

@EugenJenεγω έχω δει για αυτά τα μαξιλάρια μέχρι κ κάτι 70αρια!σοκ!Έχω κάτι μαξιλαρες φιγούρας στην κρεβατοκάμαρα και βολεύομαι προς στιγμήν

Όσο για την κοιλίτσα,άρχισε να ανεβαίνει προς τα πάνω κορίτσια και το στομαχακι φούσκωσε!

Έχω υπέρηχο τη Δευτέρα!!!!!!!Και είμαι Θεέ μου τόσο ανυπόμονηηηηη!!!!!

• Μου αρέσει 4

Ttx1p3.png

Περιστερι δεν είσαι?

Τα περισσότερα από Περιστέρι τα πήρα(εκτός από καρότσι) έχει όλα τα μαγαζιά γύρω τριγύρω σε μια μέρα τα βλέπεις όλα!!

Κι εγώ όλο έλεγα να πάρω φωλιτσα,πότε δε πήρα αλλά δε μου έλειψε κιόλας!!! Εστρωνα το γυμναστήριο κ μια κουβερτουλα από πάνω κ ξάπλωνε κ πάλευε εκει!! Έπαιζε,τον έπαιρνε κ ο ύπνος,μια χαρά 

Σωστη!κι εγω αυτο εκανα κ παλι το ιδιο μαλλον γτ δεν είμαστε για εξοδα,εχουμε και το ριλαξ εξάλλου! 

Να σας πω?κουνια ειχα παρει απο ΙΚΕΑ κ στρώμα, αν και δυσπιστη ,τελικα βγηκαν μια χαρά, 15 κιλα παιδι ακομα χοροπηδαει εκει πανω

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...