Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Christinα είπε:

@Renez περαστικά! Νομίζω είναι τα λιπαρά που φάγαμε και μας ταλαιπωρούν...Θα αρχίσω βοσκή!

@Ninamc εγώ με τις φούστες ήμουν σαν κακοβαλμενη κουρτίνα με τη κοιλιά...:mrgreen:κρίμα κι έχω πολλές...μακάρι να τις χαρείς! Άσε που πέρσυ το Σεπτέμβριο είχα πάρει 3 φορεματάκια καλοκαιρινά για φέτος και μια φόρμα ολόσωμη και είναι στενουτσικα σε κοιλιά κ στηθος...τα λιγουρευομαι...δεν τα φόρεσα ποτέ κ με κοιτούν στη ντουλάπα με παράπονο!!!

Αχ! Σε νιωθω! Ολα στενα τα φοραω εγω. Χαχαχα 

Τι ωραια τα στενα βρε παιδι μ!

Να τα πιεις στο ποτηρι!

Τα φορεματα θα μας χρειαστουν παντως, ειδικα τν αυγουστο. Θα χει ζεστη , θα ναι κ οι ορμονες. Αστα βραστα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα κορίτσια !

@Christinα Και εγώ αυτό θα σου πρότεινα πολλά κ μικρά γεύματα. Ας πούμε ένα μήλο μετά από κανένα μισάωρο την σαλατουλα κτλπ. 

Εμένα πάντως πλέον που μου έχουν φύγει οι πολλές ανακατοσουρες και άνοιξε η όρεξη μου. Ξυπνάω και μέσα στο βράδυ αργά (μπορεί κ πάνω από μια φορα) από την πείνα. Οπότε έχω πάρει δίπλα μου αμύγδαλα φουντούκια (ανάλατα) και τρώω λίγα όταν με πιάνει κ ηρεμώ :D Το έχει πάθει καμία; Η είμαι η μόνη με περίεργες μεταμεσονύχτιες λιγούρες. 

@Renez Με το καλό να ανοίξετε! Και μακάρι όλοι μας να ξανά μπούμε σε ρυθμούς πραγματικότητας σιγά σιγά. 

• Μου αρέσει 1

@Renez περαστικά! Νομίζω είναι τα λιπαρά που φάγαμε και μας ταλαιπωρούν...Θα αρχίσω βοσκή!

@Ninamc εγώ με τις φούστες ήμουν σαν κακοβαλμενη κουρτίνα με τη κοιλιά...:mrgreen:κρίμα κι έχω πολλές...μακάρι να τις χαρείς! Άσε που πέρσυ το Σεπτέμβριο είχα πάρει 3 φορεματάκια καλοκαιρινά για φέτος και μια φόρμα ολόσωμη και είναι στενουτσικα σε κοιλιά κ στηθος...τα λιγουρευομαι...δεν τα φόρεσα ποτέ κ με κοιτούν στη ντουλάπα με παράπονο!!!

Του χρόνου αγάπη μου θα τα φοράς κ θα έχεις κ το παιδάκι σου στην αγκαλιά σου να περάσετε τις πιο όμορφες στιγμές!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Αχχχ δε μπορώ να πω αυτές οι 4 εβδομαδες που είμαι μέσα με τον άντρα μου εν τέλη φύγανε γρήγορα κ περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές μαζί κ με τη βαρεμάρα μας βέβαια :-) απλα το γμτ είναι ότι είχαμε ανοίξει το μαγαζί ένα μήνα ακριβώς πριν μας κλείσουν κ πάνω που πήγαινε καλά κ κάναμε όνειρα για να πάρουμε πχ κ άλλο υπάλληλο κ ντελιβερι κτλ τσουκ μας έκλεισαν κ μας τσάκισε λίγο το ηθικό..

Τουλάχιστον με τον εγκλεισμό καταλάβαμε ακόμη μια φορά πόσο δεμένοι κ ενωμένοι είμαστε ,οργανωθηκαμε στρατηγικά για τα βήματα μας από όταν θα ανοίξουμε ξανά κ πλέον περιμένω πως κ πως να ανοίξουμε ξανά τα φτερά μας..

Καπως έτσι κ με αυτές τις σκέψεις ξύπνησα σήμερα..  

Μη σας τσακιζει! Ολα θα πανε καλα! Θα χετε το παιδακι σας κ θα τα κανετε ολα θα δεις!

Θα πατε πολλα μα πολλα βηματα παραπερα!

Θα γινετε μεξικανικο σαν εμας! Στο λεω!

Επεξεργάστηκαν by Ninamc

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, elenioz είπε:

Καλημέρα κορίτσια !

@Christinα Και εγώ αυτό θα σου πρότεινα πολλά κ μικρά γεύματα. Ας πούμε ένα μήλο μετά από κανένα μισάωρο την σαλατουλα κτλπ. 

Εμένα πάντως πλέον που μου έχουν φύγει οι πολλές ανακατοσουρες και άνοιξε η όρεξη μου. Ξυπνάω και μέσα στο βράδυ αργά (μπορεί κ πάνω από μια φορα) από την πείνα. Οπότε έχω πάρει δίπλα μου αμύγδαλα φουντούκια (ανάλατα) και τρώω λίγα όταν με πιάνει κ ηρεμώ :D Το έχει πάθει καμία; Η είμαι η μόνη με περίεργες μεταμεσονύχτιες λιγούρες. 

@Renez Με το καλό να ανοίξετε! Και μακάρι όλοι μας να ξανά μπούμε σε ρυθμούς πραγματικότητας σιγά σιγά. 

Χμμμ μεταμεσονύχτια κρεπαλιασματα όχι δεν έχω..αυτό μου έλειπε,δε μου έφταναν όλης της μέρας εμένα :P

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Just now, elenioz είπε:

Καλημέρα κορίτσια !

Ας μη μιλησω για λιγουρες! Θελω τα παντα οτι ωρα και να ναι!

Μα κρατιεμαι! Χαχαχαχα

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Μη σας τσακιζει! Ολα θα πανε καλα! Θα χετε το παιδακι σας κ θα τα κανετε ολα θα δεις!

Θα πατε πολλα μα πολλα βηματα παραπερα!

Από το στόμα σου κ στου Θεού το αυτή Νίνα μου..κάποιες φορές αλήθεια λέω τι καλά θα ήταν αν ήμουν υπάλληλος..είναι τόσο δύσκολο στις μέρες μας (από το 2010 κ μετά) να είσαι επιχειρηματίας..θα μου πεις τι το ανοιξες αν το πιστεύεις αυτό? Γιατί όσες δεν ξέρετε έχει ήδη οικογενιακη επιχειρήση ο άντρας μου οπότε το μαγαζί μας είναι παρακλάδι της ουσιαστικά..απαλό μπήκα κ εγώ νομιμα στην επιχείρηση τους με αυτό ..

Just now, Renez είπε:

Από το στόμα σου κ στου Θεού το αυτή Νίνα μου..κάποιες φορές αλήθεια λέω τι καλά θα ήταν αν ήμουν υπάλληλος..είναι τόσο δύσκολο στις μέρες μας (από το 2010 κ μετά) να είσαι επιχειρηματίας..θα μου πεις τι το ανοιξες αν το πιστεύεις αυτό? Γιατί όσες δεν ξέρετε έχει ήδη οικογενιακη επιχειρήση ο άντρας μου οπότε το μαγαζί μας είναι παρακλάδι της ουσιαστικά..απαλό μπήκα κ εγώ νομιμα στην επιχείρηση τους με αυτό ..

Ολα θα πανε καλα! Αν εισαι νοικοκυρης και δουλευταρας ολα θα γινουν!

Μην ανησυχεις, απλα θελει υπομονη και οχι αποτομα ανοιγματα. Να σκεφτειτε την καθε κινηση. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@Renez μου μν αγχώνεσαι, θα ανοίξετε κ θα πάνε όλα καλά  να κυκλοφορείς στο μαγαζί σου με την όμορφη κοιλίτσα σου!!

@elenioz όταν φάω ελαφρά πχ μήλο,γιαούρτι ξυπνάω από τη πείνα...πικρααα κ θέλω να προσέχω γτ είχα οριακό ζάχαρο...

@Ninamc η καλοκαιρινή ζέστη με την εγκυμοσύνη δεν παλεύεται...Εγώ γέννησα Νοέμβριο κ το καλοκαιράκι ήμουν σε ημιλιποθημη φάση 12.00 με 7 μ.μ κ γενικα δν με πιανει η ζεστη,κρυουλιαρα ειμαι.

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

@Renez μου μν αγχώνεσαι, θα ανοίξετε κ θα πάνε όλα καλά  να κυκλοφορείς στο μαγαζί σου με την όμορφη κοιλίτσα σου!!

@elenioz όταν φάω ελαφρά πχ μήλο,γιαούρτι ξυπνάω από τη πείνα...πικρααα κ θέλω να προσέχω γτ είχα οριακό ζάχαρο...

@Ninamc η καλοκαιρινή ζέστη με την εγκυμοσύνη δεν παλεύεται...Εγώ γέννησα Νοέμβριο κ το καλοκαιράκι ήμουν σε ημιλιποθημη φάση 12.00 με 7 μ.μ κ γενικα δν με πιανει η ζεστη,κρυουλιαρα ειμαι.

Εγώ αυτή την ζέστη της εγκυμοσύνης περιμένω που μου λένε όλοι!!!που είμαι ακόμα με κουβερτουλα στο καναπέ κ κρυαδες! 

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Ωχχ οπότε φορεματακι κ Άγιος ο Θεός ε?!

Τπτ κ εγώ από σήμερα μόνο σαλάτες θέλω κ φρούτα τέλος αλλιώς θα σκάσω!!

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ αυτή την ζέστη της εγκυμοσύνης περιμένω που μου λένε όλοι!!!που είμαι ακόμα με κουβερτουλα στο καναπέ κ κρυαδες! 

Φίλη κ εγώ με Φλις είμαι στον καναπέ κ το βράδυ πάπλωμα κανονικοτατα αλλααααα αν σκεφτώ κάτι βράδυα καλοκαιριού που στριφογυρναω από τη ζέστη για να κοιμηθώ 3 ώρες μετά κανοντας κρύο ντους στη 1 το βράδυ ΧΩΡΙΣ να είμαι έγκυος, φοβού για τη ζέστη με εγκυμοσυνη!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, EugenJen είπε:

Μην αποζητας αυτη τη ζεστη please! Εγω κοροιδευα κ ελεγα σιγά μη ζεσταίνομαι εγώ που σκεπαζομαι με κουβέρτα Πικέ όλο το καλοκαίρι...κι όμως τη πάτησα...κ δν με άφηνε ο γιατρός κ θάλασσα!!!!σνιφ κλαψ

Πόσες εβδομάδες μετά την Αυχενική πήγατε γιατρό?

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Renez είπε:

Ωχχ οπότε φορεματακι κ Άγιος ο Θεός ε?!

Τπτ κ εγώ από σήμερα μόνο σαλάτες θέλω κ φρούτα τέλος αλλιώς θα σκάσω!!

Φίλη κ εγώ με Φλις είμαι στον καναπέ κ το βράδυ πάπλωμα κανονικοτατα αλλααααα αν σκεφτώ κάτι βράδυα καλοκαιριού που στριφογυρναω από τη ζέστη για να κοιμηθώ 3 ώρες μετά κανοντας κρύο ντους στη 1 το βράδυ ΧΩΡΙΣ να είμαι έγκυος, φοβού για τη ζέστη με εγκυμοσυνη!! 

Κι εγω έτσι είμαι.....κ το καλοκαίρι που ήμουν έγκυος μόνο με το εσώρουχο άντεχα! Κι όχι πάντα!!!

Στο κρεβάτι έχω ακόμη κ πάπλωμα κ κουβέρτα κ πριν ξαπλωσω ανάβω κ την ηλεκτρική κουβέρτα για δέκα λεπτά!!

Μην αποζητας αυτη τη ζεστη please! Εγω κοροιδευα κ ελεγα σιγά μη ζεσταίνομαι εγώ που σκεπαζομαι με κουβέρτα Πικέ όλο το καλοκαίρι...κι όμως τη πάτησα...κ δν με άφηνε ο γιατρός κ θάλασσα!!!!σνιφ κλαψ

Είμαι στις 17 μέρες από την αυχενική κ μάλλον θα πάω αρχές του Μάη στον γιατρό. Δηλαδή μετά από ένα μήνα. Εσύ?

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Μου είχε πει να πάω μετά τις διακοπές του Πάσχα δλδ θα κλείσω ραντεβού για την άλλη εβδομάδα. Ρώτησα γτ διαβάζω ότι πολλές θα πάνε κανα μήνα μετά αλλά εγώ δεν μπορωωωωω,δν κρατιέμαι, φαντάσου Τετάρτη 8/04ειχα Αυχενική κ τη Παρασκευή πριν πήγα με το ετσι θέλω κ γέλαγε ο γιατρός με τη κατάσταση μου...

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Εγώ μετά την αυχενική έκανα λήψη τροφοβλάστη οπότε η γιατρός με είδε 2 μέρες μετά για να τσεκαρουμε ότι πάνε όλα οκ!! 

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...