Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Ειναι δωρεαν η θα πληρωσουμε?

Τελεια! Πηρατε ποδηλατο? Η οχι ακομα? Εμεις μια χαρα τα παμε, δν εχει κτλβει κατι, μα ειναι και ολη μερα μπαλκονι η ταρατσα οποτε ξεχνιεται. Και του αρεσει και μεσα. 

Εγω εχω φρικαρει γτ θελω να παω να δω φιλους κ συγγενεις χαχαχα

Επισης θα βαφτισω το μικρο σε 2 μηνες οποτε θελω να ναι εκτος καραντινας η φαση.

Θα το παραγγείλουμε σήμερα κι ένας θεός ξέρει πότε θα φτάσει!!!

Έχετε βαφτίσια ε? Δεν σας έχει ανησυχήσει η κατάσταση ,θα λειτουργήσουν όλα κανονικά? Κι εγω αν είχα κανονίσει θα έβλεπα πως θα πήγαινε κ τον Μάιο πρώτα κ μετά αν έκανα κάποια κίνηση. . 

Πιστεύω(και ελπίζω!!!) μέσα μαιου να είμαστε πολύ πιο άνετοι κ να λειτουργήσουν όλα σιγά σιγά απλά με κάποιους περιορισμούς!

Q1jtp2.png

Κορίτσια μου μν τα κρατάτε μέσα τα παιδάκια σας! Μια βολτίτσα στη γειτονιά να περπατήσουν ή με το καρότσι να χαζεψουν πρέπει να βγαίνουν, εγώ είμαι και επαρχία και άκρη της πολης και το αφήνω και τρέχει σε κάτι δρομάκια έρημα. 

Φορεματάκια  μακό μακρυά είχα ,όχι εγκυμοσύνης one size,θέλω να βρω τα ίδια γτ τα έλιωσα!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Θα το παραγγείλουμε σήμερα κι ένας θεός ξέρει πότε θα φτάσει!!!

Έχετε βαφτίσια ε? Δεν σας έχει ανησυχήσει η κατάσταση ,θα λειτουργήσουν όλα κανονικά? Κι εγω αν είχα κανονίσει θα έβλεπα πως θα πήγαινε κ τον Μάιο πρώτα κ μετά αν έκανα κάποια κίνηση. . 

Πιστεύω(και ελπίζω!!!) μέσα μαιου να είμαστε πολύ πιο άνετοι κ να λειτουργήσουν όλα σιγά σιγά απλά με κάποιους περιορισμούς!

Ποιο πηρατε τελικα? Εκανες κι αλλη ερευνα?

Μεγια του! Να το ευχαριστηθει!

Οχι δν με ανησυχει καθολου. Ειτε με 3 ατομα , ειτε με 150 εγω θα την κανω την βαπτιση και οπως την εχω ονειρευτει.

Να βαπτιστει το παιδακι μ , με ενδιαφερει οχι ο κοσμος που θα ρθει κ αν θα επιτρεπεται να υπαρχουν και καλεσμενοι δλδ.

Οποτε ολα μια χαρα! Το αν θα λειτουργησουν η οχι θα φανει αμεσα πιστευω, αλλα οπως σου ειπα εμενα με ενδιαφερει να το βαπτισω.

Με την κοιλια τουρλα εγω δν κανω βαπτιση, καλοκαιρι και σεπτεμβρη. Οποτε ειναι θεμα χρονου να γινει.

Αναμενουμε

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

Ελπίζω να είστε καλά και εσείς και τα νινακια σας στην κοιλίτσα σας!

Εμένα έχει αρχίσει κ φαίνεται η κοιλιά αλλά μπορεί κάποιος να το μπερδέψει με κοιλιά ξεκοιλιασματος στο φαγητο. Στην πρώτη εγκυμοσύνη άρχισαν να με καταλαβαίνουν από τον 6ο κ μετά ( εκτός από τους μαθητές μου που με κατάλαβαν από τον 4ο)

Κ εμείς έχουμε βαφτίσια αρχες Ιουλίου που βαφτίζει ο αδερφός μου τα διδυμακια του. Ελπίζω να γίνουν...

Γιατρό έχω τέλος της εβδομάδας...

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Christinα είπε:

Κορίτσια μου μν τα κρατάτε μέσα τα παιδάκια σας! Μια βολτίτσα στη γειτονιά να περπατήσουν ή με το καρότσι να χαζεψουν πρέπει να βγαίνουν, εγώ είμαι και επαρχία και άκρη της πολης και το αφήνω και τρέχει σε κάτι δρομάκια έρημα. 

Φορεματάκια  μακό μακρυά είχα ,όχι εγκυμοσύνης one size,θέλω να βρω τα ίδια γτ τα έλιωσα!

Βγαίνουμε κορίτσι μου αλλά δεν είναι το ίδιο.. πάμε εδώ γύρω στη γειτονιά μόνο κι έχει υπερβολικά πολύ κόσμο αυτές τις μέρες επειδή η γειτονιά μου είναι δίπλα στη θάλασσα κ έρχονται απο ολή τη πόλη εδώ κ γίνεται χαμος.. 

Τόσο κόσμο στη γειτονιά δεν έχω ξαναδεί ποτέ!!!

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Ειναι δωρεαν η θα πληρωσουμε?

Τελεια! Πηρατε ποδηλατο? Η οχι ακομα? Εμεις μια χαρα τα παμε, δν εχει κτλβει κατι, μα ειναι και ολη μερα μπαλκονι η ταρατσα οποτε ξεχνιεται. Και του αρεσει και μεσα. 

Εγω εχω φρικαρει γτ θελω να παω να δω φιλους κ συγγενεις χαχαχα

Επισης θα βαφτισω το μικρο σε 2 μηνες οποτε θελω να ναι εκτος καραντινας η φαση.

Με το καλό να βαφτίσεις το παιδάκι σου και να έχουν τελειώσει όλα να το χαρείς όπως θέλεις :-P

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Ετσι οπως τα λες. Οχι εμεις μεσα δν θα το λεγα οτι ειμαστε. Μα περναμε μια χαρα. Καθε μερα παμε 1ωρα περιπατο με το ποδηλατο του, η με το καροτσι αν δν ειναι καλος ο καιρος.

Εγω πηρα φουστες απο celestino,

Μα τωρα εχουν εξαντληθει ειδα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλημερα κοριτσουδια!! Χθες ήμουν χάλια το βράδυ..αφού έβγαλα το αρνί που έφαγα το μεσημέρι(ποιος εγώ! Σκέψου!) Με εκδικείται η μοίρα κ ενώ είμαι μια χαρά ξερναω ο,τι λιγουρευομαι πιο πολύ,τη μία το τσουρέκι κ την άλλη το αρνί πφφφ μετά είχα καούρες κ ξινηλα πολύ ώρα μέχρι εν τέλη να αποκοιμηθω..

Κατά τα άλλα..αναμένω 4 του Μάη με το καλό να ανοίξει το μαγαζάκι μας να ξεφευγω κ εγώ λίγο...

Just now, Renez είπε:

Καλημερα κοριτσουδια!! Χθες ήμουν χάλια το βράδυ..αφού έβγαλα το αρνί που έφαγα το μεσημέρι(ποιος εγώ! Σκέψου!) Με εκδικείται η μοίρα κ ενώ είμαι μια χαρά ξερναω ο,τι λιγουρευομαι πιο πολύ,τη μία το τσουρέκι κ την άλλη το αρνί πφφφ μετά είχα καούρες κ ξινηλα πολύ ώρα μέχρι εν τέλη να αποκοιμηθω..

Κατά τα άλλα..αναμένω 4 του Μάη με το καλό να ανοίξει το μαγαζάκι μας να ξεφευγω κ εγώ λίγο...

Με το καλο να επιστρεψετε στην κανονικοτητα!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Περαστικά,σε ζορισε το αρνί! Μακάρι να ανοίξουνε ,είναι κ ο καιρός περίεργος κ δεν βοηθάει!!!

Q1jtp2.png

Με το καλό να βαφτίσεις το παιδάκι σου και να έχουν τελειώσει όλα να το χαρείς όπως θέλεις :-P

Να σαι καλα! Οπως ειπα ολα θα γινουν οπως τα θελω, με η χωρις συγγενεις χαχαχαχαχα

Ευχαριστω πολυ!

Να μαστε ολοι καλα!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

@Renez περαστικά! Νομίζω είναι τα λιπαρά που φάγαμε και μας ταλαιπωρούν...Θα αρχίσω βοσκή!

@Ninamc εγώ με τις φούστες ήμουν σαν κακοβαλμενη κουρτίνα με τη κοιλιά...:mrgreen:κρίμα κι έχω πολλές...μακάρι να τις χαρείς! Άσε που πέρσυ το Σεπτέμβριο είχα πάρει 3 φορεματάκια καλοκαιρινά για φέτος και μια φόρμα ολόσωμη και είναι στενουτσικα σε κοιλιά κ στηθος...τα λιγουρευομαι...δεν τα φόρεσα ποτέ κ με κοιτούν στη ντουλάπα με παράπονο!!!

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αχχχ δε μπορώ να πω αυτές οι 4 εβδομαδες που είμαι μέσα με τον άντρα μου εν τέλη φύγανε γρήγορα κ περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές μαζί κ με τη βαρεμάρα μας βέβαια :-) απλα το γμτ είναι ότι είχαμε ανοίξει το μαγαζί ένα μήνα ακριβώς πριν μας κλείσουν κ πάνω που πήγαινε καλά κ κάναμε όνειρα για να πάρουμε πχ κ άλλο υπάλληλο κ ντελιβερι κτλ τσουκ μας έκλεισαν κ μας τσάκισε λίγο το ηθικό..

Τουλάχιστον με τον εγκλεισμό καταλάβαμε ακόμη μια φορά πόσο δεμένοι κ ενωμένοι είμαστε ,οργανωθηκαμε στρατηγικά για τα βήματα μας από όταν θα ανοίξουμε ξανά κ πλέον περιμένω πως κ πως να ανοίξουμε ξανά τα φτερά μας..

Καπως έτσι κ με αυτές τις σκέψεις ξύπνησα σήμερα..  

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...