Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Jasmine@ είπε:

Στην πρώτη εγκυμοσύνη ποτέ κάνατε κοιλιά; 

Ήμουν ακριβώς ίδια περίοδο έγκυος.. μου φαίνεται πως την κοιλίτσα που έχω τωρα την είχα τέλη μαϊου!!! Μόλις είδα φωτογραφίες!

Τοτε ήμουν κ 3 κιλά παραπάνω.. 

Just now, Christinα είπε:

Καλημέρα!!!

Κορίτσια??? Τρωτε κανονικά το βράδυ ή κατι ελαφρύ? τουλαχιστον οσες δεν εχετε συμμαχικές διαταραχές! Εγω τρώω,δεν κοιμάμαι γτ φουσκωνω ,τρώω ελαφρα δεν κοιμάμαι  γτ πειναω. Τι να κάνω πια? Χθες έφαγα σαλάτα κ 2 παιδάκια που είχαν μείνει,(μια χαρά χόρτασα δλδ) και φανταστείτε ζαλιζομουν...

Να φας απλά όχι ότι σε φουσκώνει! Και ίσως αν τρως μικρότερη ποσότητα περισσότερες φορές να σε βοηθησει! 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εμένα η κοιλίτσα μου μια φουσκώνει μια ξεφουσκωνει τι στο καλό;;με πιάνει ο άντρας μου κ μου λέει τι κάνεις επιτέλους που είναι η κοιλιά;;:mrgreen:

Το στήθος από την άλλη έχει φτάσει επίπεδα κουνελάκι του playboy!!έχω τρομάξει!!!που θα φτάσει πια;;;

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Καλημέρα!!!

Κορίτσια??? Τρωτε κανονικά το βράδυ ή κατι ελαφρύ? τουλαχιστον οσες δεν εχετε συμμαχικές διαταραχές! Εγω τρώω,δεν κοιμάμαι γτ φουσκωνω ,τρώω ελαφρα δεν κοιμάμαι  γτ πειναω. Τι να κάνω πια? Χθες έφαγα σαλάτα κ 2 παιδάκια που είχαν μείνει,(μια χαρά χόρτασα δλδ) και φανταστείτε ζαλιζομουν...

Χαχχαχαχα να τρως όσο θέλεις κ αν έχεις δυσπεψία πίνεις 2 γουλιτσες σόδα! 
Εγώ τρώω 2-3 φρούτα επειδή έχω καούρες, γενικως όμως δεν πεινάω δε μου έχει ανοίξει η όρεξη.... ακόμα!!!!

SqfGp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!!

Εμένα η κοιλίτσα μου μια φουσκώνει μια ξεφουσκωνει τι στο καλό;;με πιάνει ο άντρας μου κ μου λέει τι κάνεις επιτέλους που είναι η κοιλιά;;:mrgreen:

Το στήθος από την άλλη έχει φτάσει επίπεδα κουνελάκι του playboy!!έχω τρομάξει!!!που θα φτάσει πια;;;

Καλημέρα σας κορίτσια!!!!

Καλά και εγώ το ίδιο εχω πάθει... ενω προχθες η κοιλια μου χαμηλα είχε γίνει σαν πεπονακι χθες ήταν ελάχιστα φουσκωμένο το ίδιο και σήμερα..  Τι γίνεται??? Νόμιζα ήταν ιδέα μου!

Δεν θέλω να τρώω όσο θέλω...:shock:αχαχαχα

Εμένα η κοιλίτσα έχει πεταχτεί αρκετά! Γενικά όπως είπε και η @Anastasia05 στην 1η γύρω στον 5 μήνα +εμφανίστηκε ,αφου δν το ειχα πει και δεν ειχαν καταλαβει στη δουλεία μου μεχρι τον ιουνιο που σταματήσαμε και ξαναπηγα τν Σεπτέμβρη φουσκωμενη και τώρα έχει ήδη σκάσει μύτη και πάλι καλά που κυκλοφορώ μόνο σπίτι με πιτζάμες ! Ξεκινησα κ πιο αφρατουλα τώρα...:oops:

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Mariamaraki είπε:

Καλημέρα σας κορίτσια!!!!

Καλά και εγώ το ίδιο εχω πάθει... ενω προχθες η κοιλια μου χαμηλα είχε γίνει σαν πεπονακι χθες ήταν ελάχιστα φουσκωμένο το ίδιο και σήμερα..  Τι γίνεται??? Νόμιζα ήταν ιδέα μου!

Μας παίζουν κρυφτουλι τα μικρά από τώρα!!

Δεν θέλω να τρώω όσο θέλω...:shock:αχαχαχα

Εμένα η κοιλίτσα έχει πεταχτεί αρκετά! Γενικά όπως είπε και η @Anastasia05 στην 1η γύρω στον 5 μήνα +εμφανίστηκε ,αφου δν το ειχα πει και δεν ειχαν καταλαβει στη δουλεία μου μεχρι τον ιουνιο που σταματήσαμε και ξαναπηγα τν Σεπτέμβρη φουσκωμενη και τώρα έχει ήδη σκάσει μύτη και πάλι καλά που κυκλοφορώ μόνο σπίτι με πιτζάμες ! Ξεκινησα κ πιο αφρατουλα τώρα...:oops:

Νομίζω έχουν να κάνουν κ τα κιλά μας... θυμάμαι μια κοπέλα έγκυος στον 7ο μήνα κ κοιλιά δεν υπήρχε!! απίστευτο πράγμα! 

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Καλημερα κοριτσια! Εγω στην 1η ειχα παρει 10 κιλα, πηγα να γεννησω κ δν ειχα κοιλια. Ηταν σαν να μουν στν 6ο μηνα. Τωρα ηδη εχει αρχισει και φαινεται πιστευω.

Βεβαια εμεινα εγκυος πριν κλεισω χρονο ως προς την 1η. Οποτε περιμενω οτι θα φανει νωριτερα τωρα. 

Εγω τρωω συνεχεια. Και το βραδυ. Εχω παρει κιλα μα τωρα προσεχω πιο πλ. Στις αρχες ετρωγα δι.μαγουλαα

Ειμαι πλ χαρουμενη τελος η προγεστερονη χαχαχα

Ενα μειον! 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα κοριτσια! Εγω στην 1η ειχα παρει 10 κιλα, πηγα να γεννησω κ δν ειχα κοιλια. Ηταν σαν να μουν στν 6ο μηνα. Τωρα ηδη εχει αρχισει και φαινεται πιστευω.

Βεβαια εμεινα εγκυος πριν κλεισω χρονο ως προς την 1η. Οποτε περιμενω οτι θα φανει νωριτερα τωρα. 

Εγω τρωω συνεχεια. Και το βραδυ. Εχω παρει κιλα μα τωρα προσεχω πιο πλ. Στις αρχες ετρωγα δι.μαγουλαα

Ειμαι πλ χαρουμενη τελος η προγεστερονη χαχαχα

Ενα μειον! 

Μπράβο!! Δε πρόλαβε καλά καλά να επανέλθει η κοιλίτσα σου! Λογικό!

Εγώ σκέψου νομίζω ότι ο αφαλός παει από τωρα να πεταχτεί ενώ στη πρώτη είχε αργήσει πολύ!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Μπράβο!! Δε πρόλαβε καλά καλά να επανέλθει η κοιλίτσα σου! Λογικό!

Εγώ σκέψου νομίζω ότι ο αφαλός παει από τωρα να πεταχτεί ενώ στη πρώτη είχε αργήσει πολύ!

Χαχαχαχα! Εγω δεν χαιρομαι και πολυ καθως στην 1η δν αγορασα ρουχα εγκυμοσυνης.μου εκαναν ολα, και τα σακακια μ, και τα πουκαμισα και τα skinny jeans. 

Ειχα παρει ενα μαυρο κολαν καλο, απο τον καπετανη με μπασκα, και 2 τζιν απο hm. 

Τωρα πρεπει να αγορασω και η αληθεια ειναι οτι δν μου αρεσει η ιδεα. Αστα.

Εσυ τι κανεις? Πως ειστε? Ο παιδαρος?,

Το νινι?

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχα! Εγω δεν χαιρομαι και πολυ καθως στην 1η δν αγορασα ρουχα εγκυμοσυνης.μου εκαναν ολα, και τα σακακια μ, και τα πουκαμισα και τα skinny jeans. 

Σκεφτομουν για κολάν! Αλλά λέω ότι έρχεται καλοκαίρι κ δε θα βολεψουν.... χθες το βράδυ έγραψε μια κοπέλα τη λύση πως να βάλεις φωτογραφία!

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Mara@ είπε:

Καλησπέρα. Φτιάχνεις δωρεάν λογαριασμό στο imageshack η στο photobucket. Ανεβάζεις εκεί τις φωτογραφίες που θέλεις και μετά κάνεις copy το λινκ της κάθε φωτογραφίας εκεί που λέει forum και το κάνεις paste εδώ. Υπάρχουν οδηγίες. 

Ευχαριστούμε :-)

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Σκεφτομουν για κολάν! Αλλά λέω ότι έρχεται καλοκαίρι κ δε θα βολεψουν.... χθες το βράδυ έγραψε μια κοπέλα τη λύση πως να βάλεις φωτογραφία!

Ναι? Ποια το ειπε θυμαστε?

Τα κολαν οχι. Δν θα βολεψουν.

Εγω πηρα καποιες φουστες αερινες ηδη, γιατι με βολευουν πολυ, και το καλοκαιρι με βλεπω απλα με φορεματα. 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εγώ σε τζιν δεν μπήκα ούτε στην πρώτη ούτε σε αυτή!!! Δεν Μπορώ ούτε λίγη πίεση στη κοιλίτσα!

Το αγόρι μου έχει αρχίσει κ ενοχλείται με την κατάσταση όπως εγώ!! Αλονιζαμε όλη τη πόλη με το καρότσι,πηγαίναμε στη μεγάλη παιδική χαρά,πίναμε τους καφέδες μας με τη νονά. Πηγαίναμε για ψώνια..

Έχουμε αρχίσει να ζοριζομαστε!!!

Τα πάμε καλά με τον θηλασμό (έχουμε μειώσει πολύ)κ προσπαθώ όσο μπορώ να του εξηγώ ότι σε λίγο καιρό θα έχει παρέα!!!

Εσείς πως τα πάτε με την κλεισούρα?

Just now, Ninamc είπε:

Ναι? Ποια το ειπε θυμαστε?

Τα κολαν οχι. Δν θα βολεψουν.

Εγω πηρα καποιες φουστες αερινες ηδη, γιατι με βολευουν πολυ, και το καλοκαιρι με βλεπω απλα με φορεματα. 

Κι εγώ με φορέματα την έβγαλα στην πρώτη,όπως κάθε καλοκαίρι δηλαδη:grin:

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Ευχαριστούμε :-)

Ειναι δωρεαν η θα πληρωσουμε?

Just now, Anastasia05 είπε:

Εγώ σε τζιν δεν μπήκα ούτε στην πρώτη ούτε σε αυτή!!! Δεν Μπορώ ούτε λίγη πίεση στη κοιλίτσα!

Το αγόρι μου έχει αρχίσει κ ενοχλείται με την κατάσταση όπως εγώ!! Αλονιζαμε όλη τη πόλη με το καρότσι,πηγαίναμε στη μεγάλη παιδική χαρά,πίναμε τους καφέδες μας με τη νονά. Πηγαίναμε για ψώνια..

Έχουμε αρχίσει να ζοριζομαστε!!!

Τα πάμε καλά με τον θηλασμό (έχουμε μειώσει πολύ)κ προσπαθώ όσο μπορώ να του εξηγώ ότι σε λίγο καιρό θα έχει παρέα!!!

Εσείς πως τα πάτε με την κλεισούρα?

Κι εγώ με φορέματα την έβγαλα στην πρώτη,όπως κάθε καλοκαίρι δηλαδη:grin:

Τελεια! Πηρατε ποδηλατο? Η οχι ακομα? Εμεις μια χαρα τα παμε, δν εχει κτλβει κατι, μα ειναι και ολη μερα μπαλκονι η ταρατσα οποτε ξεχνιεται. Και του αρεσει και μεσα. 

Εγω εχω φρικαρει γτ θελω να παω να δω φιλους κ συγγενεις χαχαχα

Επισης θα βαφτισω το μικρο σε 2 μηνες οποτε θελω να ναι εκτος καραντινας η φαση.

Επεξεργάστηκαν by Ninamc

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...