Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, marianna1986 είπε:

Μακάρι ρε κορίτσια να ανοίξουν τα μαγαζια και να ψωνίσουμε με την ησυχία μας, να τα δούμε απο κοντά... Έχει άλλη χάρη...

Κ εγώ με φ.τ. παρόλα αυτά ήμουν χάλια από τους πόνους, πονούσε όλο μου το σωμα κ ήμουν πιασμένη.

Κ εγώ πονούσα πολύ, να τα λέμε κ αυτά! Ήμουν κ πολύ ταλαιπωρημένη μετά από 18 ώρες, σε αντίθεση με την Νίνα! έκανα κ rooming in οπότε κ είχα αναλάβει εξ αρχής όλη τη φροντίδα.. αλλά φανταζομαι στην καισαρική είναι πολύ μεγαλύτερο το ζόρι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Hope89 είπε:

Κ εγώ πονούσα πολύ, να τα λέμε κ αυτά! Ήμουν κ πολύ ταλαιπωρημένη μετά από 18 ώρες, σε αντίθεση με την Νίνα! έκανα κ rooming in οπότε κ είχα αναλάβει εξ αρχής όλη τη φροντίδα.. αλλά φανταζομαι στην καισαρική είναι πολύ μεγαλύτερο το ζόρι..

Έχασα επεισόδια, κοιμησα τον μικρό μ κι αποκοιμηθηκα λιγακι!

Βρε καλά μου μν ανησυχήσετε όσες πατε για για κ.τ γιατί εγώ ήμουν μια χαρά,μάλλον είναι θέμα οργανισμού. Ναι μεν με νυχτικο, καθετήρα και ορο και αλλαγή από τις νοσοκόμες τη πρώτη μέρα αλλά νορμάλ πονος κ αιμα αφού σ δίνουν παυσίπονα και το μωράκι στο δωμάτιο μου μαζί με τη μαμά μ βέβαια . Το ταιζα, το άλλαζα μια χαρά,δεν ηθελα να το δινω καθολου!Έχεις τόση χαρά και δύναμη που όλα τα καταφέρνεις, τίποτα δεν είναι!

• Μου αρέσει 5

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Έχασα επεισόδια, κοιμησα τον μικρό μ κι αποκοιμηθηκα λιγακι!

Βρε καλά μου μν ανησυχήσετε όσες πατε για για κ.τ γιατί εγώ ήμουν μια χαρά,μάλλον είναι θέμα οργανισμού. Ναι μεν με νυχτικο, καθετήρα και ορο και αλλαγή από τις νοσοκόμες τη πρώτη μέρα αλλά νορμάλ πονος κ αιμα αφού σ δίνουν παυσίπονα και το μωράκι στο δωμάτιο μου μαζί με τη μαμά μ βέβαια . Το ταιζα, το άλλαζα μια χαρά,δεν ηθελα να το δινω καθολου!Έχεις τόση χαρά και δύναμη που όλα τα καταφέρνεις, τίποτα δεν είναι!

Ευτυχώς ακουμε κ αυτή την πλευρά κ παίρνουμε κουράγιο! Η αλήθεια είναι ότι ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά! Η κουμπάρα μου έκανε κ φτ κ κτ κ πιο πολύ ζοριστηκε με τα ράμματα από κάνω στον φτ παρά στην κτ!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Hope89 είπε:

Ευτυχώς ακουμε κ αυτή την πλευρά κ παίρνουμε κουράγιο! Η αλήθεια είναι ότι ο κάθε οργανισμός αντιδρά διαφορετικά! Η κουμπάρα μου έκανε κ φτ κ κτ κ πιο πολύ ζοριστηκε με τα ράμματα από κάνω στον φτ παρά στην κτ!! 

Εγω απο την κτ αναρρωσα πολυ δυσκολα, παρα τα παυσιπονα καθε μορφης και γενικα οσα κοριτσια περασαν απο το δωματιο, ετσι το βιωσαν. Ηταν κατι φασεις που κοιτουσαμε η μια την αλλη δακρυσμενες κι απλα συμπασχαμε.. Σιγουρα υπαρχουν και γυναικες που ειναι πιο.ανθεκτικες στον πονο.δεν το συζηταμε αυτο...γενικα παντως ξερω απειρες που εκαναν το 1ο παιδακι με κτ και προσπαθησαν ποοοολυ να κανουν το 2ο με φτ...το αντιστροφο, σαν επιλογη, δεν το εχω ακουσει απο καμια... οπως και να το κανεις, ειναι ενα χειρουργειο η κτ..δεν ειναι το ιδιο..γι αυτο εξαλλου και (κανονικα) γινεται μονο για ιατρικους λογους. Προσωπικα παντως ειχα ταλαιπωρηθει πολυ στην εγκυμοσυνη.και σθγουρα συντελεσε κι αυτο στο να μην αντεξει το χειρουργειο ο οργανισμος μου..αν με αξιωσει παντως ο Θεος κι η Παναγια να αποκτησω καποτε και 2ο παιδακι, θα εκανα σιγουρα προσπαθεια για vbac.

Όπως και να έχει ελπίζω η γουρλιδικη ομάδα να είναι τυχερή και να γεννησουμε όλες γρήγορα,υγιή νινακια κ να μη ζοριστουμε πολύ στη λοχεία.

Εγώ να πω πως μάλλον είμαι από τις τυχερές εδώ καθώς με πρόκληση γέννησα μετά από 9 ωρες. Μετά ήταν λίγο ζορικα τα ράμματα από κάτω αλλά εντάξει όχι τραγικά πράγματα. 

Ελπίζω να μη τρομάζετε πολύ με αυτά που διαβάζετε για τις γέννες μας! Εκείνη τη στιγμή θα ψάξετε και θα βρείτε τη δύναμη μέσα σας και θα τα καταφέρετε! 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Ελπίζω να είστε καλά.... αφού βρήκαμε τον τρόπο να ανεβάσουμε φωτό θα πάρει φωτιά!

Just now, Anastasia05 είπε:

Όπως και να έχει ελπίζω η γουρλιδικη ομάδα να είναι τυχερή και να γεννησουμε όλες γρήγορα,υγιή νινακια κ να μη ζοριστουμε πολύ στη λοχεία.

Εγώ να πω πως μάλλον είμαι από τις τυχερές εδώ καθώς με πρόκληση γέννησα μετά από 9 ωρες. Μετά ήταν λίγο ζορικα τα ράμματα από κάτω αλλά εντάξει όχι τραγικά πράγματα. 

Ελπίζω να μη τρομάζετε πολύ με αυτά που διαβάζετε για τις γέννες μας! Εκείνη τη στιγμή θα ψάξετε και θα βρείτε τη δύναμη μέσα σας και θα τα καταφέρετε! 

Εγώ είμαι προετοιμασμένη για καισαρική και για όλα όσα έπονται... τη δύναμη τη βρίσκεις φαντάζομαι για να ανταπεξέλθεις και μην ξεχνάμε ότι κάποτε γεννούσαν στο χώμα χωρίς γιατρό χωρίς φαρμακα!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα σε όλες! Ελπίζω να είστε καλά.... αφού βρήκαμε τον τρόπο να ανεβάσουμε φωτό θα πάρει φωτιά!

Εγώ είμαι προετοιμασμένη για καισαρική και για όλα όσα έπονται... τη δύναμη τη βρίσκεις φαντάζομαι για να ανταπεξέλθεις και μην ξεχνάμε ότι κάποτε γεννούσαν στο χώμα χωρίς γιατρό χωρίς φαρμακα!

Εσύ *2! Δεν έχεις κι άλλη επιλογή με τα δύο νινακια και ειναι για το καλό και των 3 σας.

Η γιαγιά της γιαγιάς μου ήταν στο χωράφι,γεννουσε κάτω από το δέντρο, έδενε το μωρό πάνω της σαν σε μάρσιπο, κ συνεχιζε στο χωράφι!! 

Q1jtp2.png

Εσύ *2! Δεν έχεις κι άλλη επιλογή με τα δύο νινακια και ειναι για το καλό και των 3 σας.

Η γιαγιά της γιαγιάς μου ήταν στο χωράφι,γεννουσε κάτω από το δέντρο, έδενε το μωρό πάνω της σαν σε μάρσιπο, κ συνεχιζε στο χωράφι!! 

Ναι ναι τα ξέρω, πολλές τα κρεμούσαν κ με πανιά στο δέντρο στη σκιά σαν κούνια κ συνέχιζαν. Εγώ το έχω πάρει απόφαση είναι πολύ δύσκολος ο φυσιολογικός, αλλά να είναι καλά τα παιδιά δε με νοιαζει

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Ναι ναι τα ξέρω, πολλές τα κρεμούσαν κ με πανιά στο δέντρο στη σκιά σαν κούνια κ συνέχιζαν. Εγώ το έχω πάρει απόφαση είναι πολύ δύσκολος ο φυσιολογικός, αλλά να είναι καλά τα παιδιά δε με νοιαζει

Ναι μη το σκέφτεσαι καν! Τώρα που είναι δύο καλώς ή κακώς αυτή την επιλογή έχεις. Κ είναι μια κ.τ. δύο νινακια!! ;-) 

Έχουμε κάποια κοπέλα με υπέρηχο αυτές τις μέρες? Εγω θα πάω ή τέλος αυτής της βδομάδας ή την επόμενη.

Q1jtp2.png

Ναι μη το σκέφτεσαι καν! Τώρα που είναι δύο καλώς ή κακώς αυτή την επιλογή έχεις. Κ είναι μια κ.τ. δύο νινακια!! ;-) 

Έχουμε κάποια κοπέλα με υπέρηχο αυτές τις μέρες? Εγω θα πάω ή τέλος αυτής της βδομάδας ή την επόμενη.

Δευτέρα έχω εγώ υπέρηχο!! Να πάω να τα δω να μου φύγει η αγωνια... 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Δευτέρα έχω εγώ υπέρηχο!! Να πάω να τα δω να μου φύγει η αγωνια... 

Να τα δεις να τα χαρείς και να μας πεις τα νέα σας! Εσύ που έχεις και δύο καταλαβαίνεις καμία Τούμπα που κανουν????

Q1jtp2.png

Να τα δεις να τα χαρείς και να μας πεις τα νέα σας! Εσύ που έχεις και δύο καταλαβαίνεις καμία Τούμπα που κανουν????

Μμμμμ κάποιες φορές νομίζω κάτι νιώθω αλλά μετά λέω τα έντερα θα είναι, δεν έχω κ εμπειρία για να ξέρω πως πρέπει να νιώσω. Αλλά πιστεύω μέχρι μέσα Μαΐου πρέπει να τα νιώθω.... έχω κάνει όμως λιγη κοιλιτσα ξεκινάει από ψηλά! Πάει το επίπεδο στομάχι που είχα 

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Μμμμμ κάποιες φορές νομίζω κάτι νιώθω αλλά μετά λέω τα έντερα θα είναι, δεν έχω κ εμπειρία για να ξέρω πως πρέπει να νιώσω. Αλλά πιστεύω μέχρι μέσα Μαΐου πρέπει να τα νιώθω.... έχω κάνει όμως λιγη κοιλιτσα ξεκινάει από ψηλά! Πάει το επίπεδο στομάχι που είχα 

Και που είσαι ακόμα!!! Κι εγώ αρκετά χάρηκα τη κοιλιά μου που ίσωσε γρήγορα (μετά την πρώτη εγκυμοσύνη)

Κι εγώ έχω πετάξει λίγη κοιλίτσα κ μου φαίνεται ότι πετάχτηκε κ πιο γρήγορα αυτή τη φορά!!

Σιγά σιγά θα τα νιώσεις να τριγυρίζουν μέσα στις επόμενες μέρες!

Q1jtp2.png

Και που είσαι ακόμα!!! Κι εγώ αρκετά χάρηκα τη κοιλιά μου που ίσωσε γρήγορα (μετά την πρώτη εγκυμοσύνη)

Κι εγώ έχω πετάξει λίγη κοιλίτσα κ μου φαίνεται ότι πετάχτηκε κ πιο γρήγορα αυτή τη φορά!!

Σιγά σιγά θα τα νιώσεις να τριγυρίζουν μέσα στις επόμενες μέρες!

Στην πρώτη εγκυμοσύνη ποτέ κάνατε κοιλιά; 

SqfGp3.png

Καλημέρα!!!

Κορίτσια??? Τρωτε κανονικά το βράδυ ή κατι ελαφρύ? τουλαχιστον οσες δεν εχετε συμμαχικές διαταραχές! Εγω τρώω,δεν κοιμάμαι γτ φουσκωνω ,τρώω ελαφρα δεν κοιμάμαι  γτ πειναω. Τι να κάνω πια? Χθες έφαγα σαλάτα κ 2 παιδάκια που είχαν μείνει,(μια χαρά χόρτασα δλδ) και φανταστείτε ζαλιζομουν...

• Χαχα 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...