Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, OctoberMom είπε:

Heyyy, λίγα για τους Ζυγούς!! :tongue:

Μπορεί να είμαστε μουρλοί, people pleasers, ολίγον τί ψώνια και αναποφάσιστοι αλλά είμαστε και κομψοί και πολύ επικοινωνιακοί! Εγώ πάλι καλά έχω το Λέοντα που με εξισορροπεί κάπως...

Αλλά κι εγώ το μωρό ξενερώνω λίγο που προαναγγέλεται Σκορπιός... Με λίγη τύχη (ισχύει ότι η ΠΗΤ είναι ότι μέχρι τότε λογικά θα γεννήσεις??)
και αν αλλάξει κάτι στην αυχενική (ένα τριημεράκι δε θα το φάει??), μπορεί να βγεί Ζυγός σαν κι εμένα και τον αδερφό μου!

@Renez Με ρώτησες για το φύλο... Αύριο είναι η αυχενική μου, οπότε θα σου πω (ίσως) !! Η κολλητή που της έστελνα φωτό με κοιλιά για να εκφέρει άποψη (τί καθόμαστε και κάνουμε επιστήμονες άνθρωποι!!) / τα συμπτώματά μου που ελαφρά θα τα λεγα με το τί έχω διαβάσει εδω μέσα/ το ξίδι και το αλάτι που έχουν υποστεί έφοδο εδώ και 3 μήνες τείνουν πάντως να μας οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι έχω αγοράκι! Επιφυλασσόμεθα όμως, να μιλήσει ο υπέρηχος...

Ερωτησούλα! Τί να βάλω αύριο για την αυχενική? Θέλω να πω, το εσώρουχο το κρατάμε ή όχι? Γίνεται και διακολπική εξέταση? Λέω να βάλω ένα φόρεμα κ να το σηκώσω απλά, να κάνει ο άνθρωπος τη δουλειά του...

Επίσης, για τη σοκολάτα 10 λεπτά πριν... Παίζει ρόλο γάλακτος/υγείας ή όχι? Αν σας έχουν πει κάτι συγκεκριμένο, σας ακούω! Μου πε απλά 70 γραμμαρίων... (αχ, πείτε υγείας, η γάλακτος ανέκαθεν με ανακάτευε, πόσο μάλλον τώρα...... :wacko: )

Emena mou eixan pei na faw sokolata ena 20’ prin bw sto dwmatio.(O,ti na nai sokolata), ekana stin arxi uperixo stin koilia gia kana 40’ (o giatros mou itan polu pseiras k ta eide ola),meta mou piran  aima kai meta ekana kai kolpiko uperixo.Episis mou eixe pei na min aplwsw kamia krema stin koilia apo to proigoumeno vradu k to prwi na min piw coffee i xumo.

Auta!!Polu kali epituxia sou euxomai!Ola tha einai teleia!!

2 ώρες πρίν, Eval είπε:

Χαίρεται κορίτσια !!!!! Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά και καλά να έχουμε!

Πως είστε ; Τα μπεμπακια σας ;

Ήθελα να σας ρωτήσω μαγειρίτσα φάγατε; Γιατί άκουσα ότι δεν κάνει. 

Εγώ να σας πάω την αλήθεια έφαγα ένα πιάτο στην ανάσταση και σήμερα.... τρεια πιατα . Βέβαια έβαλα σηκωτακια κοτόπουλου όχι αρνίσια!!:rolleyes:

Εσείς????

Egw eutuxws sixainomai tin mageiritsa..!!

1 hour ago, Christinα είπε:

Χρόνια Πολλά κορίτσια και Χρόνια πολλά στις εορταζουσες!!!

Είμαι κι εγώ μανούλα Οκτωβρίου και παρακολουθώ καιρό τη παρέα σας κ επιτέλους πήρα απόφαση να κάνω εγγραφή!:)

Welcome Christina!!Euxomai mia teleiomini kusi!!♥️

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, marianna1986 είπε:

Δίνουν κ κάτι σερβιεταρες για τα λόχεια οι οποίες συγκρατούνται από ένα διχτυωτο βρακι. Μήπως βολεύουν καλύτερα πάνες ακράτειας; 

Υποθέτω πως θα είναι πιο άνετες οι πάνες βρακάκι αντί του διχτυωτου ,ειδικά τις πρώτες μέρες.. είναι κ πιο λεπτές κ βολεύουν καλύτερα στις κινήσεις.

Δε το ειχα δοκιμάσει αλλά μου έδωσες ιδεα

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Τις πρωτες μερες επιβαλλεται νυχτικο, ειτε φ.τ. ειτε κ.τ.

Θα σας τα πουν και οι μαιες και γενικα ολες οσες εχουμε γεννησει.

Εχει δικιο η σκορπινα!

Οποτε ψωνιστε εξυπνα.

Ισχυει οτι ειδικα την πρωτη μερα και στην κτ συνεχεια σε κοιταν απο κατω, οποτε επιβαλεται νυχτικο. Πρωτα απο ολα εχεις καθετηρα, δευτερον λογω επισκληρηδιου τις πρωτες ωρες δεν νιωθεις καν τα ποδια σου, τριτον ερχονται οι μαιες καθε τρεις και λιγο για αλλαγη εσωρουχων-σερβιετων και πλυσιμο των λοχειων. Επισης απο τον πονο, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να σε βοηθαν να σηκωσεις την μεση για να σε καθαρισουν, το να βαζεις/βγαζεις παντελονι ουτε καν μπορω να το διανοηθω...τα εχω προσφατα και σας τα λεω..απο τη 2η μερα που πλεον βγαινει ο καθετηρας και αναγκαστικα αρχιζεις να πηγαινεις τουαλετα και αλλαζεις μονη σου σερβιετες, ναι. τοτε μπορεις να φορεσεις παντελονι.

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Πω πω, σήμερα πρωί ξεκίνησα απόγευμα τελείωσα να σας διαβάζω...:P

@Christinα καλωσήρθες στην παρέα μας

Κι εγώ ξεκίνησα την έρευνα σιγά σιγά, αλλά πρώτα γράφω την λίστα με τα πράγματα που θέλω να έχω στην βαλίτσα του μαιευτηρίου. Προς το παρόν έχω πάρει μια νυχτικιά με κουμπάκια μπροστά για να μπορώ να θηλάζω πιο εύκολα και μια κρέμα (σε δειγματάκι) για τις θηλές. Έχει και στο youtube σχετικά βιντεάκια που βοηθάνε. Μετά θα γράψω και τα πράγματα του μωρού. Γενικά μου αρέσει να κάνω λίστες και να σβήνω πράγματα, ειδικά τώρα που οι αγορές είναι για τόσο ευχάριστο λόγο είμαι ακόμα πιο χαρούμενη!:) 

Για το γάλα που συζητούσατε πριν, εγώ θα προσπαθήσω να θηλάσω από την αρχή, και για λόγους υγείας (του μωρού κυρίως αλλά και της δικής μου) και για πρακτικούς/οικονομικούς λόγους (θα έχω πάντα έτοιμη τροφή για το μωρό, δε θα χρειάζεται να αγοράζω, κουβαλάω μαζί, ετοιμάζω/ζεσταίνω φόρμουλα κτλ.). Τώρα αν δε τα καταφέρω εννοείται ότι δε θα τα βάψω και μαύρα, αλλά θα το προσπαθήσω όσο μπορώ. Η αδερφή μου, που είμαστε και δίδυμες, είχε πει από την αρχή ότι ήθελε να θηλάσει αποκλειστικά στο μαιευτήριο, αλλά οι νοσοκόμες χωρίς να της το πουν καν έδωσαν στο μωρό και συμπλήρωμα από φόρμουλα. Το καημένο το μωρό έκανε αλλεργία στο γάλα και έκλαιγε ασταμάτητα όλη μέρα και νύχτα για εβδομάδες στη σειρά, και οι καημένοι οι γονείς ήτανε σαν ζόμπι τους πρώτους μήνες (γιατί με το ζόρι καταφέρνανε να κοιμηθούνε ένα δίωρο την ημέρα ο καθένας, με βάρδιες). Μέχρι να το βρουν τί φταίει είδανε και πάθανε. Δε λέω βέβαια ότι αυτό συνηθίζεται, αλλά επειδή οι αλλεργίες σε ένα βαθμό είναι και κληρονομικές, εγώ θα προσπαθήσω αποκλειστικό θηλασμό στην αρχή και μετά βλέπουμε.

Μακάρι κοπέλα μου να τα καταφέρεις! Η αλήθεια είναι ότι η αρχή είναι δυσκολη αλλά η συνέχεια σε αποζημειωνει, κ από άποψη ευκολίας κ από συναισθηματική! 

Just now, marianna1986 είπε:

Δίνουν κ κάτι σερβιεταρες για τα λόχεια οι οποίες συγκρατούνται από ένα διχτυωτο βρακι. Μήπως βολεύουν καλύτερα πάνες ακράτειας; 

Εμένα με βολεψαν πολύ οι πάνες ακράτειας τελικά!! Έχετε το κατά νου... Όσο για νυχτικά κτλ, εμένα με βόλεψε καλύτερα τελικά το παντελόνι (αερατο βέβαια) αλλά με όλο αυτό το αίμα κάτω ένιωθα πιο ασφαλής, ότι συγκρατείται καλύτερα η πάνα/σεεβιετα.. ο καθένας όπως βολεύεται! Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχει τρομερή ζεστή εκεί μέσα οπότε πάρτε ελαφρυα πράγματα!

Πάντως είστε απίστευτες που τα ψάχνετε από τώρα!! Μπράβο σας! Εγώ στον 7ο είχα αρχίσει να ασχολούμαι κ να φτιάχνω λίστες! Με αγχωνει όλο αυτό κ δεν μπορώ να έχω αυτό το άγχος από τώρα!! Όταν με πιάνει κ το σκέφτομαι χάνω τον ύπνο μου..

• Μου αρέσει 2

Just now, Jasmine@ είπε:

Που είναι τα νυχτικακια θηλασμού celestino? Σε ποια κατηγορία; Δε τα βρίσκω πουθενά 

Sorry μόλις έβγαλα το μεσημεριανό αρνάκι..δεν άντεξα μάλλον 2ημερα συνεχόμενα..

Τεσπα..δεν είναι εγκυμοσύνης ακριβώς απλά βρήκα μια ρομπιτσα κ κουμπάκια στο στήθος κ άλλη μια επίσης με κουμπάκια.. αυτή με τη ρόμπα είναι μια πουά μπλε ραφ(19.90€)η αλλη έχει εξαντληθεί απ' ότι είδα(12€ ).

• Μου αρέσει 1

Just now, Pagotoula είπε:

Ισχυει οτι ειδικα την πρωτη μερα και στην κτ συνεχεια σε κοιταν απο κατω, οποτε επιβαλεται νυχτικο. Πρωτα απο ολα εχεις καθετηρα, δευτερον λογω επισκληρηδιου τις πρωτες ωρες δεν νιωθεις καν τα ποδια σου, τριτον ερχονται οι μαιες καθε τρεις και λιγο για αλλαγη εσωρουχων-σερβιετων και πλυσιμο των λοχειων. Επισης απο τον πονο, το μονο που μπορεις να κανεις ειναι να σε βοηθαν να σηκωσεις την μεση για να σε καθαρισουν, το να βαζεις/βγαζεις παντελονι ουτε καν μπορω να το διανοηθω...τα εχω προσφατα και σας τα λεω..απο τη 2η μερα που πλεον βγαινει ο καθετηρας και αναγκαστικα αρχιζεις να πηγαινεις τουαλετα και αλλαζεις μονη σου σερβιετες, ναι. τοτε μπορεις να φορεσεις παντελονι.

Αυτα ισχυουν μάλλον στην περίπτωση της καισαρικής γτ εγώ μόνη μου τα έκανα ολα( τουαλέτα, αλλαγή κτλ) κ δεν έρχονταν τόσο συχνά να με δουν από κάτω.. ούτε καθετήρα είχα..

Just now, Hope89 είπε:

Αυτα ισχυουν μάλλον στην περίπτωση της καισαρικής γτ εγώ μόνη μου τα έκανα ολα( τουαλέτα, αλλαγή κτλ) κ δεν έρχονταν τόσο συχνά να με δουν από κάτω.. ούτε καθετήρα είχα..

ναι το εγραψα οτι αφορα κτ. στον φτ εισαι κιουρια..στην κτ εισαι αστα βραστα την πρωτη μερα...:-P

Διαφημίσεις

ναι το εγραψα οτι αφορα κτ. στον φτ εισαι κιουρια..στην κτ εισαι αστα βραστα την πρωτη μερα...:-P

Ναι μωρέ, μετά το είδα το κτ!! Αχ αυτή η κτ λοιπόν... Αυτή τη φορά δεν θα τη γλίτωσω οπότε μάλλον πρέπει να εφοδιαστω με νυχτικιές!!! 

• Μου αρέσει 1

Οπως τα πες ολα! ακριβως ετσι!

Κιουρια ημουν επειτα απο 17ωρες φ.τ.

Χαχαχα και ειχα και rooming in

Ποσο πιο τελειο?

Χαχαχαχα

Επισης στα  oysho ειχα παρει τελειες ρομπες τν αυγουστο με εκπτωση.

Κρατηθειτε σας λεω και παρτε τα οταν θα ανοιξουν τα καταστηματα. Δυστυχως λογω της καταστασης θα κανουν ολοι εκπτωσεις απο νωρις. Οποτε θα το εκμεταλευτουμε.

Καληνυχτα! Νανι τωρα χαχα

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Μακάρι ρε κορίτσια να ανοίξουν τα μαγαζια και να ψωνίσουμε με την ησυχία μας, να τα δούμε απο κοντά... Έχει άλλη χάρη...

Κ εγώ με φ.τ. παρόλα αυτά ήμουν χάλια από τους πόνους, πονούσε όλο μου το σωμα κ ήμουν πιασμένη.

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

1 ώρα πρίν, Christinα είπε:

Χρόνια Πολλά κορίτσια και Χρόνια πολλά στις εορταζουσες!!!

Είμαι κι εγώ μανούλα Οκτωβρίου και παρακολουθώ καιρό τη παρέα σας κ επιτέλους πήρα απόφαση να κάνω εγγραφή!:)

Καλώς ήρθες στην παρέα μας κορίτσι :)

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

@Mara@ καλησπερα,μπορείς σε παρακαλώ να μας πεις πως ανέβασες τις φωτό από τα ρούχα στο site? Θέλουμε να ανεβάσουμε φωτό μια λίστα με πράγματα για το μωρό κ δε ξέρουμε πως..

Καλησπέρα. Φτιάχνεις δωρεάν λογαριασμό στο imageshack η στο photobucket. Ανεβάζεις εκεί τις φωτογραφίες που θέλεις και μετά κάνεις copy το λινκ της κάθε φωτογραφίας εκεί που λέει forum και το κάνεις paste εδώ. Υπάρχουν οδηγίες. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...