Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ χρειάστηκα και επιπλέον από αυτά που μπορούσα να πάρω. Ωστόσο εμένα τα επιπλέον μου τα έδωσε ο γιατρός μου. Ρώτησε κι εσύ τον γιατρό σου γιατί κρατάνε από άλλες κοπέλες που δεν τα χρειάστηκαν και κυρίως έχουν συνεργασία με τις φαρμακευτικές οπότε ίσως μπορεί να σε βοηθήσει έστω και με μια καλύτερη τιμή. Επειδή έκανα τα Meriofert και πάνω στο κουτί λέει τιμή, στις 10 των 150 είναι 365,27€ η προτεινόμενη λιανική τιμή της εταιρείας και η 75αρα είναι κάπου στα 21 κάτι. Τουλάχιστον μέσω του γιατρού σου να μην τα πληρώσεις παραπάνω. Ελπίζω να βρεις φάρμακα, είναι πολύ κρίμα να συμβαίνει κάτι τέτοιο. 

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Καλή συνέχεια! Επιτυχία κι ευτυχία εύχομαι! 

• Ευχαριστώ 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Eva137 είπε:

Καλά εγώ ήδη δε φοράω πιτζάμες γιατί δεν αντέχω τίποτα να ακουμπάει την κοιλιά μου... με νυχτικιές τη βγάζω!

Έκανες κι εσύ την αρχή λοιπόν!;) Εγώ πήρα μια νυχτικιά κοντομάνικη με κουμπάκια που είναι αεράτη και πολύ άνετη και μετά θέλω να πάρω και μια αμάνικη και ενσωματωμένο σουτιέν θηλασμού (αυτή με τα τιραντάκια που ανοιγοκλείνουν) και ασορτί ρόμπα αν βρω γιατί σίγουρα θα με βολέψει πολύ και στο μαιευτήριο και αργότερα στο σπίτι. Απλά θα περιμένω λίγο ακόμα γιατί φοβάμαι ότι θα φουσκώσω κι άλλο στην κοιλιά (εννοείται) αλλά και στο στήθος μέχρι τότε!

Σταματήστε όλες γιατί ζήλεψα τώρα κ τα θέλω ολααααααααα! Κ ακόμα εκείνα τα φορεματακια που έχω παραγγείλει δεν έχουν ερθει...

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Eva137 είπε:

Ναι, η αρχή λένε όλοι ότι είναι δύσκολη. Μπράβο σου που τα κατάφερες, ελπίζω να μπορέσω κι εγώ! Και στο μαιευτήριο βέβαια μπράβο που παίρνουν την άδεια της μητέρας πριν δώσουν φόρμουλα... νομίζω ότι πολλοί δίνουν την φόρμουλα έτσι απλά για ευκολία και για να μην πεινάσει σίγουρα το μωρό, αλλά δε σου δίνουν λίγο την ευκαιρία και τον χρόνο να προσπαθήσεις να θηλάσεις πρώτα.

Καλή ιδέα αυτή να ρωτήσουμε το μαιευτήριο, γιατί πράγματι το καθένα παρέχει διαφορετικά πράγματα. Κι εγώ μόλις επιτέλους κανονίσουμε την μετακόμιση (που μόνο αυτό μας έλειπε τώρα, αλλά τί να κάνουμε) και μάθω σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσω, θα το κοιτάξω σίγουρα!

Επισης είχα παρακολουθησει μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο ΙΚΑ Περιστερίου. Τα κορίτσια εκεί είναι απίθανα. Κι εκεί μας έδωσαν λιστα!

Τελικά λέω λέω για την Νίνα αλλά κι εγώ από λίστες καλά κρατώ. Θα ψάξω να τις βρω να ανεβάσω μια σούμα τους. Με τα βασικα  

Κι εμείς μετακομίσαμε όταν μπήκα στον μήνα μου! Σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!

Just now, Jasmine@ είπε:

Από που πήρες νυχτικακια;;;; Γιατί δεν είπες τίποτα; Ποια είσαι στ αλήθεια Renez με τον προικισμένο γιο;

Νταξει πέθανα με αυτό το σχόλιο:tongue:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Επισης είχα παρακολουθησει μαθήματα ανώδυνου τοκετού στο ΙΚΑ Περιστερίου. Τα κορίτσια εκεί είναι απίθανα. Κι εκεί μας έδωσαν λιστα!

Τελικά λέω λέω για την Νίνα αλλά κι εγώ από λίστες καλά κρατώ. Θα ψάξω να τις βρω να ανεβάσω μια σούμα τους. Με τα βασικα  

Μα δε φταίωωωωω όλο λέει κρατιέται κ όλο κρυφοψωνιζει κ μας τα λέει σιγά σιγά στο ασχετο

• Χαχα 1

SqfGp3.png

ΑΑΑα για πες γιατί είμαι κοντά σε αυτό το ΙΚΑ είναι πρωινές ώρες;;

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

ΑΑΑα για πες γιατί είμαι κοντά σε αυτό το ΙΚΑ είναι πρωινές ώρες;;

Ναι! Να πάρεις αύριο τηλέφωνο να σε βάλουν στο πρόγραμμα!!! 210 5705684 

έμενα Περιστέρι κι εγώ τότε! Δε θα το μετανιώσεις!:) 

Όταν σε ρωτήσουν πως έμαθες για αυτά τα μαθήματα να πεις από κοπέλα που τα παρακολούθησε το 2018 κι ότι ήταν πολύ χρήσιμα κ σε μένα, δε πρόλαβα να τις ευχαριστήσω από κοντά γιατί μετακόμισα!!

Γίνονται πιο μετά στην εγκυμοσύνη απλά καλό είναι να πάρεις από νωρίς να το προγραμματίσουν

Just now, Jasmine@ είπε:

Μα δε φταίωωωωω όλο λέει κρατιέται κ όλο κρυφοψωνιζει κ μας τα λέει σιγά σιγά στο ασχετο

Χαχαχαχαχαχαχα 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μην τρελενεστε για ρομπες και νυχτικα. 3 νυχτικα κ μια πιτζαμα και 2 ρομπες αρκουν. Και ολα παρτε τα κοντομανικα, κανει πλ ζεστη στο μαιευτηριο. Εγω ειχα παρει απο ενα σαιτ μωρο μου.gr

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Κοριτσια μην τρελενεστε για ρομπες και νυχτικα. 3 νυχτικα κ μια πιτζαμα και 2 ρομπες αρκουν. Και ολα παρτε τα κοντομανικα, κανει πλ ζεστη στο μαιευτηριο. Εγω ειχα παρει απο ενα σαιτ μωρο μου.gr

Α!! Κ σαγιονάρες!!! Να μπαινοβγαίνετε στη ντουζιέρα άνετα.

Q1jtp2.png

Καταναλωτικά πλασματακιαααα:mrgreen: Με πιάνουν κάτι λιγουρες για ψώνια!!! Άντε να σιγουρεψω το φύλλο να πάρω ότι ροζ υπάρχει να τρελαίνομαι! Έχω σχεδόν τα πάντα από το πρώτο μ μωράκι αλλά θέλω θέλω!!!

Τα νυχτικακια celestino  φαίνονται ωραία και με ασορτί ρομπακια, (έχω ήδη έτοιμο καλάθι εκει) αλλα κοριτσια αν είστε της πιτζαμας πάρτε ένα κι ένα γτ ίσως μόνο τη πρώτη μέρα χρειαστεί το νυχτικο .Ρίξτε μια ματιά motherbaby και μπεμπουλινο για οικονομικα πραγματάκια και ρουχαλάκια H&M πολυ καλα!

• Μου αρέσει 2

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Christinα είπε:

Καταναλωτικά πλασματακιαααα:mrgreen: Με πιάνουν κάτι λιγουρες για ψώνια!!! Άντε να σιγουρεψω το φύλλο να πάρω ότι ροζ υπάρχει να τρελαίνομαι! Έχω σχεδόν τα πάντα από το πρώτο μ μωράκι αλλά θέλω θέλω!!!

Τα νυχτικακια celestino  φαίνονται ωραία και με ασορτί ρομπακια, (έχω ήδη έτοιμο καλάθι εκει) αλλα κοριτσια αν είστε της πιτζαμας πάρτε ένα κι ένα γτ ίσως μόνο τη πρώτη μέρα χρειαστεί το νυχτικο .Ρίξτε μια ματιά motherbaby και μπεμπουλινο για οικονομικα πραγματάκια και ρουχαλάκια H&M πολυ καλα!

Που είναι τα νυχτικακια θηλασμού celestino? Σε ποια κατηγορία; Δε τα βρίσκω πουθενά 

SqfGp3.png

Αν έχεις κουράγιο να γδυνεσαι και να ντύνεσαι για την εξέταση. Ειδικά πρώτη μέρα με εξέταζαν συχνά οι μαίες κ βόλευε πολυ η νυχτικια.

Φοράς κ τη σερβιετα βρακακι κ όσο να είναι το νυχτικό σου δίνει τον....αέρα που χρειάζεσαι!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Που είναι τα νυχτικακια θηλασμού celestino? Σε ποια κατηγορία; Δε τα βρίσκω πουθενά 

Δεν θυμάμαι, από διαφημίσεις στο facebook μπαίνω κατευθείαν.. 

Εγώ έκανα καισαρική και δν έβλεπαν εκεί κάτω κατω

IjnUp3.pngscOTp2.png

Δεν θυμάμαι, από διαφημίσεις στο facebook μπαίνω κατευθείαν.. 

Εγώ έκανα καισαρική και δν έβλεπαν εκεί κάτω κατω

Ε ναι οπότε ίσως βοηθάει περισσότερο η πιτζαμουλα!

Q1jtp2.png

Αν έχεις κουράγιο να γδυνεσαι και να ντύνεσαι για την εξέταση. Ειδικά πρώτη μέρα με εξέταζαν συχνά οι μαίες κ βόλευε πολυ η νυχτικια.

Φοράς κ τη σερβιετα βρακακι κ όσο να είναι το νυχτικό σου δίνει τον....αέρα που χρειάζεσαι!!

Τις πρωτες μερες επιβαλλεται νυχτικο, ειτε φ.τ. ειτε κ.τ.

Θα σας τα πουν και οι μαιες και γενικα ολες οσες εχουμε γεννησει.

Εχει δικιο η σκορπινα!

Οποτε ψωνιστε εξυπνα.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Τις πρωτες μερες επιβαλλεται νυχτικο, ειτε φ.τ. ειτε κ.τ.

Θα σας τα πουν και οι μαιες και γενικα ολες οσες εχουμε γεννησει.

Εχει δικιο η σκορπινα!

Οποτε ψωνιστε εξυπνα.

Χαχαχαχαχα! Η αλήθεια είναι ότι είναι δύσκολο να κρατηθείς...κι εγώ είχα ξεφύγει (ελάχιστα! άνετα ομως το έχανα αν δεν είχα αυτοσυγκράτηση....και λίστα) 

Είναι κ η πρώτη φορά στις περισσότερες κοπέλες εδώ και τα βλέπεις και τα θες όλα!!! Κ δε ξέρεις κ ποια θα χρειαστούν ακριβώς!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...