Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Eternity είπε:

Κορίτσια μου καλημέρα! Σήμερα κράτησα το 1ο θετικό τεστ ούρων στα χέρια μου! Ένας σταυρός πολύ έντονος! Πήρα το clearblue του 1ος λεπτού. Όλο το βράδυ δε μπορούσα να κοιμηθώ. Κάποια στιγμή είχα σκάσει για τουαλέτα αλλά η ώρα ήταν 1. 30 το βράδυ! Αν ήταν αρνητικο αντε να κοιμηθώ εγώ μετά... οπότε σηκώθηκα ξανά στις 8.Ο άντρας μου έφυγε έξω βόλτα και περίμενε τηλέφωνο! Χαχαααα! Δε μπορώ να το πιστεψω... δεν το περίμενα.... όμως θελω βήμα βήμα τη φορά γιατί με το ιστορικό αποβολών που έχω φοβάμαι πολύ. 

Συγχαρητήρια!!! Εύχομαι κ με μια τεράστια χοριακή!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Για πες, ΑΕ ή ΑΗ? Δέχομαι κ διαβατήρια!! Χαχαχαχα

Έξυπνο αλλά δε θα φαίνεται ολόκληρη λογικά..

Φωτογραφίες με πράγματα από site μπορείς να ανεβάσεις απλά χρειάζονται έγκριση 

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Ασε με κ εγώ για πιο γρήγορο το είχα κ εν τέλη το έγραψα από την αρχη:confused: 

Χαλαλι μας,σαμπος έχω κ τπτ καλύτερο να κάνω τώρα?! :tongue:

Δε μπορώ να κάνω αλλά ριαξιονς θα τρελαθώ

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Το νέο,αγαπημένο και εξελιγμένο πινακακι μας λοιποοοον!!

@Eval αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 26/9 

@kristalenia αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Κλινική Τσεπετη, Χανιά - Κριός)

@Mariamaraki κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Irinoula86 αγοράκι --} ΠΗΤ: 8/10 (Κλινική Μητέρα)

@EugenJen κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Κλινική Ρέα - Λέων)

@Renez αντρακλας --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Δίδυμος)

@marianna1986 κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Κλινική Ρέα - Καρκίνος)

@P.L.L. αγοράκι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Eva137 αγοράκι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο Αμερικής..)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτήριο Θεσσαλονίκης - Καρκίνος)

@Anastasia05 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 13/10 (Κλινική Λητώ - Σκορπιός)

@Jasmine@ 2(!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας - Ιχθύς)

@AuroraS ?? --} ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Christinα κοριτσάκι(?) --} ΠΗΤ: 18/10 (Μαιευτήριο Ολύμπιον, Πάτρας)

@elenioz αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα - Καρκίνος)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10 

@Annou αγοράκι --} ΠΗΤ: 21/10 (Κλινική Γαία - Υδροχόος)

@Hope89 (2!) Κοριτσάκια (?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Κλινική Γένεσις, Θεσσαλονίκης)

@Marti ?? --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

@OctoberMom ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Κλινική Λητώ)

@Ninamc κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Κλινική Ρέα)

Απολογισμός:

Μανουλες 21!!

Αγοράκια 8!!

Κοριτσάκια 12!!

Τσεκαρετε το όλες κοριτσουδια κ ο,τι λάθος ή θέλετε να συμπληρώσω μου λέτε..

Κ εγώ είμαι από Αμαλιάδα αλλά γεννημα ήρεμα Αθηναία.. έχασα κ το Πάσχα μου στο χωριο φέτος :(

Πφφφ μόνο να τη γράφεις..αλλιώς....αν μπεις να ρωτήσεις σε κάτι θέματα που πουλάνε ρούχα κτλ πως ανεβάζουν τις φωτό ώστε να μας το στείλεις σε φωτό μη κάθεσαι να γράφεις.. είναι κάποια εδω μέσα με τίτλο "πουλάω ρούχα παιδικά" κτλ..

@RenezΈπρεπε να το είχα καταλάβει το ταπεραμέντο!!!αχαχαχα

• Χαχα 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Πω πω, σήμερα πρωί ξεκίνησα απόγευμα τελείωσα να σας διαβάζω...:P

@Christinα καλωσήρθες στην παρέα μας

Κι εγώ ξεκίνησα την έρευνα σιγά σιγά, αλλά πρώτα γράφω την λίστα με τα πράγματα που θέλω να έχω στην βαλίτσα του μαιευτηρίου. Προς το παρόν έχω πάρει μια νυχτικιά με κουμπάκια μπροστά για να μπορώ να θηλάζω πιο εύκολα και μια κρέμα (σε δειγματάκι) για τις θηλές. Έχει και στο youtube σχετικά βιντεάκια που βοηθάνε. Μετά θα γράψω και τα πράγματα του μωρού. Γενικά μου αρέσει να κάνω λίστες και να σβήνω πράγματα, ειδικά τώρα που οι αγορές είναι για τόσο ευχάριστο λόγο είμαι ακόμα πιο χαρούμενη!:) 

Για το γάλα που συζητούσατε πριν, εγώ θα προσπαθήσω να θηλάσω από την αρχή, και για λόγους υγείας (του μωρού κυρίως αλλά και της δικής μου) και για πρακτικούς/οικονομικούς λόγους (θα έχω πάντα έτοιμη τροφή για το μωρό, δε θα χρειάζεται να αγοράζω, κουβαλάω μαζί, ετοιμάζω/ζεσταίνω φόρμουλα κτλ.). Τώρα αν δε τα καταφέρω εννοείται ότι δε θα τα βάψω και μαύρα, αλλά θα το προσπαθήσω όσο μπορώ. Η αδερφή μου, που είμαστε και δίδυμες, είχε πει από την αρχή ότι ήθελε να θηλάσει αποκλειστικά στο μαιευτήριο, αλλά οι νοσοκόμες χωρίς να της το πουν καν έδωσαν στο μωρό και συμπλήρωμα από φόρμουλα. Το καημένο το μωρό έκανε αλλεργία στο γάλα και έκλαιγε ασταμάτητα όλη μέρα και νύχτα για εβδομάδες στη σειρά, και οι καημένοι οι γονείς ήτανε σαν ζόμπι τους πρώτους μήνες (γιατί με το ζόρι καταφέρνανε να κοιμηθούνε ένα δίωρο την ημέρα ο καθένας, με βάρδιες). Μέχρι να το βρουν τί φταίει είδανε και πάθανε. Δε λέω βέβαια ότι αυτό συνηθίζεται, αλλά επειδή οι αλλεργίες σε ένα βαθμό είναι και κληρονομικές, εγώ θα προσπαθήσω αποκλειστικό θηλασμό στην αρχή και μετά βλέπουμε.

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Eva137 είπε:

Κι εγώ ξεκίνησα την έρευνα σιγά σιγά, αλλά πρώτα γράφω την λίστα με τα πράγματα που θέλω να έχω στην βαλίτσα του μαιευτηρίου. Προς το παρόν έχω πάρει μια νυχτικιά με κουμπάκια μπροστά για να μπορώ να θηλάζω πιο εύκολα και μια κρέμα (σε δειγματάκι) για τις θηλές. Έχει και στο youtube σχετικά βιντεάκια που βοηθάνε. Μετά θα γράψω και τα πράγματα του μωρού. Γενικά μου αρέσει να κάνω λίστες και να σβήνω πράγματα, ειδικά τώρα που οι αγορές είναι για τόσο ευχάριστο λόγο είμαι ακόμα πιο χαρούμενη!:) 

Για το γάλα που συζητούσατε πριν, εγώ θα προσπαθήσω να θηλάσω από την αρχή, και για λόγους υγείας (του μωρού κυρίως αλλά και της δικής μου) και για πρακτικούς λόγους (θα έχω πάντα έτοιμη τροφή για το μωρό, δε θα χρειάζεται να αγοράζω, κουβαλάω μαζί, ετοιμάζω/ζεσταίνω φόρμουλα κτλ.). Τώρα αν δε τα καταφέρω εννοείται ότι δε θα τα βάψω και μαύρα, αλλά θα το προσπαθήσω όσο μπορώ. Η αδερφή μου, που είμαστε και δίδυμες, είχε πει από την αρχή ότι ήθελε να θηλάσει αποκλειστικά στο μαιευτήριο, αλλά οι νοσοκόμες χωρίς να της το πουν καν έδωσαν στο μωρό και συμπλήρωμα από φόρμουλα. Το καημένο το μωρό έκανε αλλεργία στο γάλα και έκλαιγε ασταμάτητα όλη μέρα και νύχτα για εβδομάδες στη σειρά, και οι καημένοι οι γονείς ήτανε σαν ζόμπι τους πρώτους μήνες (γιατί με το ζόρι καταφέρνανε να κοιμηθούνε ένα δίωρο την ημέρα ο καθένας, με βάρδιες). Μέχρι να το βρουν τί φταίει είδανε και πάθανε. Δε λέω βέβαια ότι αυτό συνηθίζεται, αλλά επειδή οι αλλεργίες σε ένα βαθμό είναι και κληρονομικές, εγώ θα προσπαθήσω αποκλειστικό θηλασμό στην αρχή και μετά βλέπουμε.

Η αρχή είναι δύσκολη με τον θηλασμό. Μετά σου λύνει τα χέρια! Σου εύχομαι να τα καταφερεις!

Για το συμπλήρωμα εμένα με είχανε ενημερωσει στο μαιευτήριο ότι αν θέλω να δώσουν φόρμουλα πρέπει να υπογράψω ένα έγγραφο. Οριακά δεν δώσαμε(λόγω χαμηλού σακχάρου) απλά δεν κοιμήθηκα ένα βράδυ για να τον θηλαζω και τα καταφέραμε!

Αγαπημένες λίστες! Με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω κι εγώ μια για το τι θέλω να πάρω για τη μικρή μου κι άλλη μια για μαιευτήριο:x Α! Κι από εκεί μου είχανε δώσει μια λίστα όταν είχα πάει για μια εξέταση πριν γεννησω! Να ζητησετε!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Για το μαιευτήριο  μπορείτε να πάρετε τηλεφωνο και να σας πουν τι πρέπει να έχετε γτ κάθε μαιευτήριο παρέχει αλλά πράγματα ειδικά για το μωρό .

Και για το σπίτι η δική μου εμπειρία είναι ότι δεν χρειάζονται τελικά όλα αυτά που μας πουλανε

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, Eva137 είπε:

Για το γάλα που συζητούσατε πριν, εγώ θα προσπαθήσω να θηλάσω από την αρχή, και για λόγους υγείας (του μωρού κυρίως αλλά και της δικής μου) και για πρακτικούς λόγους (θα έχω πάντα έτοιμη τροφή για το μωρό, δε θα χρειάζεται να αγοράζω, κουβαλάω μαζί, ετοιμάζω/ζεσταίνω φόρμουλα κτλ.). Τώρα αν δε τα καταφέρω εννοείται ότι δε θα τα βάψω και μαύρα, αλλά θα το προσπαθήσω όσο μπορώ. Η αδερφή μου, που είμαστε και δίδυμες, είχε πει από την αρχή ότι ήθελε να θηλάσει αποκλειστικά στο μαιευτήριο, αλλά οι νοσοκόμες χωρίς να της το πουν καν έδωσαν στο μωρό και συμπλήρωμα από φόρμουλα. Το καημένο το μωρό έκανε αλλεργία στο γάλα και έκλαιγε ασταμάτητα όλη μέρα και νύχτα για εβδομάδες στη σειρά, και οι καημένοι οι γονείς ήτανε σαν ζόμπι τους πρώτους μήνες (γιατί με το ζόρι καταφέρνανε να κοιμηθούνε ένα δίωρο την ημέρα ο καθένας, με βάρδιες). Μέχρι να το βρουν τί φταίει είδανε και πάθανε. Δε λέω βέβαια ότι αυτό συνηθίζεται, αλλά επειδή οι αλλεργίες σε ένα βαθμό είναι και κληρονομικές, εγώ θα προσπαθήσω αποκλειστικό θηλασμό στην αρχή και μετά βλέπουμε.

Καλησπέρα κορίτσι !!

Ναι είναι όμορφη διαδικασία οι λίστες..κ αγχολυτικη όταν αρχίζεις κ διαγράφεις πράγματα :-)

Ααα εσύ άρχισες από τη τσάντα ε?!χμμ εγώ προς το παρόν μόνο 2 νυχτικες παραγγειλα όπου η μία έχει κ ρόμπα για το μαιευτήριο να τις φορέσω κ όλο το καλοκαίρι κ αφού γεννήσω (γτ μέχρι τώρα σαν καλοκαιρινές πιτζάμες έχω όλο τύπου μπέιμπι Ντολ κ δε με κόβω τρομάρα μου να μπαίνω στα σορτσάκια τους οπότε..2 σε ένα η αγορά αυτή..)

Just now, Renez είπε:

Καλησπέρα κορίτσι !!

Ναι είναι όμορφη διαδικασία οι λίστες..κ αγχολυτικη όταν αρχίζεις κ διαγράφεις πράγματα :-)

Ααα εσύ άρχισες από τη τσάντα ε?!χμμ εγώ προς το παρόν μόνο 2 νυχτικες παραγγειλα όπου η μία έχει κ ρόμπα για το μαιευτήριο να τις φορέσω κ όλο το καλοκαίρι κ αφού γεννήσω (γτ μέχρι τώρα σαν καλοκαιρινές πιτζάμες έχω όλο τύπου μπέιμπι Ντολ κ δε με κόβω τρομάρα μου να μπαίνω στα σορτσάκια τους οπότε..2 σε ένα η αγορά αυτή..)

Από που πήρες νυχτικακια;;;; Γιατί δεν είπες τίποτα; Ποια είσαι στ αλήθεια Renez με τον προικισμένο γιο;

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Anastasia05 said:

Η αρχή είναι δύσκολη με τον θηλασμό. Μετά σου λύνει τα χέρια! Σου εύχομαι να τα καταφερεις!

Για το συμπλήρωμα εμένα με είχανε ενημερωσει στο μαιευτήριο ότι αν θέλω να δώσουν φόρμουλα πρέπει να υπογράψω ένα έγγραφο. Οριακά δεν δώσαμε(λόγω χαμηλού σακχάρου) απλά δεν κοιμήθηκα ένα βράδυ για να τον θηλαζω και τα καταφέραμε!

Αγαπημένες λίστες! Με την πρώτη ευκαιρία θα κάνω κι εγώ μια για το τι θέλω να πάρω για τη μικρή μου κι άλλη μια για μαιευτήριο:x Α! Κι από εκεί μου είχανε δώσει μια λίστα όταν είχα πάει για μια εξέταση πριν γεννησω! Να ζητησετε!!

Ναι, η αρχή λένε όλοι ότι είναι δύσκολη. Μπράβο σου που τα κατάφερες, ελπίζω να μπορέσω κι εγώ! Και στο μαιευτήριο βέβαια μπράβο που παίρνουν την άδεια της μητέρας πριν δώσουν φόρμουλα... νομίζω ότι πολλοί δίνουν την φόρμουλα έτσι απλά για ευκολία και για να μην πεινάσει σίγουρα το μωρό, αλλά δε σου δίνουν λίγο την ευκαιρία και τον χρόνο να προσπαθήσεις να θηλάσεις πρώτα.

Καλή ιδέα αυτή να ρωτήσουμε το μαιευτήριο, γιατί πράγματι το καθένα παρέχει διαφορετικά πράγματα. Κι εγώ μόλις επιτέλους κανονίσουμε την μετακόμιση (που μόνο αυτό μας έλειπε τώρα, αλλά τί να κάνουμε) και μάθω σε ποιο μαιευτήριο θα γεννήσω, θα το κοιτάξω σίγουρα!

vNpVm5.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Από που πήρες νυχτικακια;;;; Γιατί δεν είπες τίποτα; Ποια είσαι στ αλήθεια Renez με τον προικισμένο γιο;

Χαχαχχα πάψε μαρηηη!! Από το celestino ακόμη βέβαια κ αυτές τις περιμένω... 

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Χαχαχχα πάψε μαρηηη!! Από το celestino ακόμη βέβαια κ αυτές τις περιμένω... 

Έχει το Celestino νυχτικα εγκυμοσυνης:shock:;;; Δεν έχω πάρει ποτέ γενικως... όταν σου έρθουν να μας πεις αν είναι καλές!

SqfGp3.png

Just now, Renez said:

Καλησπέρα κορίτσι !!

Καλά εγώ ήδη δε φοράω πιτζάμες γιατί δεν αντέχω τίποτα να ακουμπάει την κοιλιά μου... με νυχτικιές τη βγάζω!

Έκανες κι εσύ την αρχή λοιπόν!;) Εγώ πήρα μια νυχτικιά κοντομάνικη με κουμπάκια που είναι αεράτη και πολύ άνετη και μετά θέλω να πάρω και μια αμάνικη με ενσωματωμένο σουτιέν θηλασμού (αυτή με τα τιραντάκια που ανοιγοκλείνουν) και ασορτί ρόμπα αν βρω γιατί σίγουρα θα με βολέψει πολύ και στο μαιευτήριο και αργότερα στο σπίτι. Απλά θα περιμένω λίγο ακόμα γιατί φοβάμαι ότι θα φουσκώσω κι άλλο στην κοιλιά (εννοείται) αλλά και στο στήθος μέχρι τότε!

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...