Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Kate89 είπε:

Καλημέρα!! Πόσο χάρηκα!! Είδες κορίτσι μου;;; Τελικά οι πονοκέφαλοι όπως και στην δική μου περίπτωση ήταν σημάδι εμφύτευσης!! Να έχεις μια τέλεια χοριακη 🥰

Πραγματικά αυτό σκεφτόμουν!!! Κι ότι τελικά τα ανύπαρκτα συμπτώματα καμία φορά είναι το σύμπτωμα που ψάχνουμε! Ειλικρινά είχα αναθαρρυσει τότε που μου είπες ότι είχες κι εσύ πονοκεφαλους γιατί σε άλλες εμβρυομεταφορες με πονοκέφαλο είχα πάρει κουλούρα οπότε λέω και τώρα έτσι θα είναι. Σε ευχαριστώ πολύ!!! 

• Μου αρέσει 1

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Marti είπε:

Εμενα κολπικό υπέρηχο δεν μου έκανε! Φοραω και γω παντελόνι γιατί το κατεβάζουν λιγο για να κανουν τον υπέρηχο! Επίση,ειχα ρωτησει για προετοιμασία κλπ πριν την αυχενικη και μουωειοαβ οχι.. Εύχομαι  να ειναι καλα τα αποτελέσματα σου!!! Μην έχεις άγχος! 

Εμένα μου έκανε μέτρηση μάλλον λόγω δίδυμων... αλλά μέτρησε κ τους παλμούς στις μηριαίες μου αρτηρίες! 
@OctoberMom Επίσης μου είχε πει να μην έχω βάλει κρέμα η λάδι στην κοιλιά!!!

Έχω βρει κάτι πολύ ωραία σεντονακια κούνιας με λάστιχο στο anesishome αλλά δε ξέρω για πανωσεντονα. Περίπου 8-9€ ξεκινάνε.... καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει μόλις μάθω φύλο!

• Ευχαριστώ 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Eval είπε:

Αχ κορίτσια ναι! Δε φαντάζεστε!!! Μου έχει ανοίξει κ η όρεξη πλεον!!! Λουκούμι μου φάνηκε η σουπιτσα!

Βέβαια δε με βλέπω καλά. Μ έχουν γεμίσει με τσουρέκια, σοκολατάκια , δεν μπορώ να αντισταθώ .... Με βλέπω να βάζω μονομιάς 5 κιλα έτσι!!!!

Ε να μην είμαι μόνο εγώ το χοντρό της παρέας :-)

• Χαχα 1

Χρόνια Πολλά κορίτσια και Χρόνια πολλά στις εορταζουσες!!!

Είμαι κι εγώ μανούλα Οκτωβρίου και παρακολουθώ καιρό τη παρέα σας κ επιτέλους πήρα απόφαση να κάνω εγγραφή!:)

• Μου αρέσει 6

IjnUp3.pngscOTp2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Heyyy, λίγα για τους Ζυγούς!! :tongue:

Μπορεί να είμαστε μουρλοί, people pleasers, ολίγον τί ψώνια και αναποφάσιστοι αλλά είμαστε και κομψοί και πολύ επικοινωνιακοί! Εγώ πάλι καλά έχω το Λέοντα που με εξισορροπεί κάπως...

Αλλά κι εγώ το μωρό ξενερώνω λίγο που προαναγγέλεται Σκορπιός... Με λίγη τύχη (ισχύει ότι η ΠΗΤ είναι ότι μέχρι τότε λογικά θα γεννήσεις??)
και αν αλλάξει κάτι στην αυχενική (ένα τριημεράκι δε θα το φάει??), μπορεί να βγεί Ζυγός σαν κι εμένα και τον αδερφό μου!

@Renez Με ρώτησες για το φύλο... Αύριο είναι η αυχενική μου, οπότε θα σου πω (ίσως) !! Η κολλητή που της έστελνα φωτό με κοιλιά για να εκφέρει άποψη (τί καθόμαστε και κάνουμε επιστήμονες άνθρωποι!!) / τα συμπτώματά μου που ελαφρά θα τα λεγα με το τί έχω διαβάσει εδω μέσα/ το ξίδι και το αλάτι που έχουν υποστεί έφοδο εδώ και 3 μήνες τείνουν πάντως να μας οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι έχω αγοράκι! Επιφυλασσόμεθα όμως, να μιλήσει ο υπέρηχος...

Ερωτησούλα! Τί να βάλω αύριο για την αυχενική? Θέλω να πω, το εσώρουχο το κρατάμε ή όχι? Γίνεται και διακολπική εξέταση? Λέω να βάλω ένα φόρεμα κ να το σηκώσω απλά, να κάνει ο άνθρωπος τη δουλειά του...

Επίσης, για τη σοκολάτα 10 λεπτά πριν... Παίζει ρόλο γάλακτος/υγείας ή όχι? Αν σας έχουν πει κάτι συγκεκριμένο, σας ακούω! Μου πε απλά 70 γραμμαρίων... (αχ, πείτε υγείας, η γάλακτος ανέκαθεν με ανακάτευε, πόσο μάλλον τώρα...... :wacko: )

Ούτε εμένα μου είχε πει για σοκολατά απλά όταν ήθελε λίγο να αλλάξει θέση το μωρό μου σκουνταγε την κοιλιά κ αυτό νευρίαζε κ σήκωνε τα χέρια χαχαχα!!

Εμένα μου έκανε κ κολπικό γιατί ήθελε να δει το τράχηλο μου , απλά αν βάλεις φόρεμα θα το σηκώσεις κ θα είσαι με το εσώρουχο από κάτω, αν νιώθεις άνετα οκ! Ενώ με παντελόνι απλά το κατεβάζεις μέχρι εκεί που χρειάζεται...καλά αποτελέσματα!!!!

Just now, Christinα είπε:

Είμαι κι εγώ μανούλα Οκτωβρίου και παρακολουθώ καιρό τη παρέα σας κ επιτέλους πήρα απόφαση να κάνω εγγραφή!:)

Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! Χαμός θα γίνει τον Οκτώβρη κοριτσιααααα!!!

έλα να ξεκινήσει η ανάκριση! Πόσο είσαι;;είναι το πρώτο σου;;έκανες αυχενική;;αν ναι ξέρεις φύλο;;ποτέ έχεις Πητ;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Χαχαχα!!!

Είμαι 15 εβδομάδων με ΠΗΤ 18/10, στην Αυχενική μου είπε μάλλον??κοριτσάκι! έχω και ένα αγοράκι δυόμιση χρονών!

Καπως μπερδεύτηκα στη χρηση ε???

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Πω πω πόσα κορίτσια μαζευόμαστε!!!!! Είναι τέλεια!!

Καλώς ήρθες και εσύ Christinα περιμενουμε τα νεακια σου!!! 

Κι άλλο κοριτσάκι στην παρέα κορίτσια!!!! Πανικός!!!!

Χαχαχα!!!

Είμαι 15 εβδομάδων με ΠΗΤ 18/10, στην Αυχενική μου είπε μάλλον??κοριτσάκι! έχω και ένα αγοράκι δυόμιση χρονών!

Καλώς ήρθες κορίτσι! Με το καλό το παιδάκι σου!

Just now, EugenJen είπε:

Ούτε εμένα μου είχε πει για σοκολατά απλά όταν ήθελε λίγο να αλλάξει θέση το μωρό μου σκουνταγε την κοιλιά κ αυτό νευρίαζε κ σήκωνε τα χέρια χαχαχα!!

Εμένα μου έκανε κ κολπικό γιατί ήθελε να δει το τράχηλο μου , απλά αν βάλεις φόρεμα θα το σηκώσεις κ θα είσαι με το εσώρουχο από κάτω, αν νιώθεις άνετα οκ! Ενώ με παντελόνι απλά το κατεβάζεις μέχρι εκεί που χρειάζεται...καλά αποτελέσματα!!!!

έλα να ξεκινήσει η ανάκριση! Πόσο είσαι;;είναι το πρώτο σου;;έκανες αυχενική;;αν ναι ξέρεις φύλο;;ποτέ έχεις Πητ;

Αν δει η Renez ότι ήρθε κ άλλο κορίτσι θα τρελαθεί! Χαχαχχαχαχαχ κ ότι της πήρες την δουλειά κ κανείς ανάκριση! Γελάω μόνη μου.... 

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Χαχαχα!!!

Καλώς ήρθες κορίτσι μου!!!!!

Με το καλό η μπεμπάρα(?) σου!!!!!!

Κι εμένα με ερωτηματικο μου είπαν κορίτσι αλλά το έδεσα κόμπο χαχαχαχαχα

Ttx1p3.png

Χαχαχα!!!

Καλωσήρθες!! :)

Που θα γεννήσεις με το καλο?

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Αχ κι εγω θελω...ηδη κοιτάζω ολο ροζ πραγματάκια!!! Αφου εξάντλησα τα μπλε τον γιο:xΑλλά λεω συγκρατήσου αρκεί να είναι καλά γτ είμαι και πολύ αγχωμένη ακόμα...

Να είναι γερά τα μωράκια μας αν και είδα ότι είστε πολύ γουρικη παρέα!!!

Πατρα Ολύμπιον!Εκεί πάει ο γιατρός μ κ εκεί γέννησα και το αγοράκι μ

IjnUp3.pngscOTp2.png

Αχ κι εγω θελω...ηδη κοιτάζω ολο ροζ πραγματάκια!!! Αφου εξάντλησα τα μπλε τον γιο:xΑλλά λεω συγκρατήσου αρκεί να είναι καλά γτ είμαι και πολύ αγχωμένη ακόμα...

Να είναι γερά τα μωράκια μας αν και είδα ότι είστε πολύ γουρικη παρέα!!!

Πατρα Ολύμπιον!Εκεί πάει ο γιατρός μ κ εκεί γέννησα και το αγοράκι μ

Γιατί είσαι αγχωμενη?? Εδώ πέρα πάντως κάνουμε γκρουπ θεραπι κ προσπαθούμε να χαλαρώσουμε όσο μπορούμε! :)

Κι εγώ έτσι ακριβώς,δεν το έχω με το ροζ αλλά τρελαίνομαι με φορεματακια κ φουφουλες :x ούτε εμένα είναι σίγουρα μπουμπού, ελπίζω αν το δούμε πιο καθαρά στους επόμενους υπερήχους!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Γιατί είσαι αγχωμενη?? Εδώ πέρα πάντως κάνουμε γκρουπ θεραπι κ προσπαθούμε να χαλαρώσουμε όσο μπορούμε! :)

Κι εγώ έτσι ακριβώς,δεν το έχω με το ροζ αλλά τρελαίνομαι με φορεματακια κ φουφουλες :x ούτε εμένα είναι σίγουρα μπουμπού, ελπίζω αν το δούμε πιο καθαρά στους επόμενους υπερήχους!

Είχα μια αποβολή τν Οκτώβρη και αυτή η κυηση ξεκίνησε δυδιμη αλλά δεν προχώρησε το ένα...δεν μένω σε αυτά βέβαια γτ είμαι αισιόδοξη φύση κ θέση αλλά δν ησυχάζω όταν δεν έχω τον έλεγχο!

Τελοσπαντων πάνε αυτά τώρα περιμένω πως κ πως κλωτσιτσες!!!! Βρε κορίτσια έχω νοιώσει 2-3φορες κάτι σαν κλωτσιτσα λίγο δεξιά και κάτω από τον αφαλό!? Χαζεψα τελείως?

• Μου αρέσει 1

IjnUp3.pngscOTp2.png

Είχα μια αποβολή τν Οκτώβρη και αυτή η κυηση ξεκίνησε δυδιμη αλλά δεν προχώρησε το ένα...δεν μένω σε αυτά βέβαια γτ είμαι αισιόδοξη φύση κ θέση αλλά δν ησυχάζω όταν δεν έχω τον έλεγχο!

Τελοσπαντων πάνε αυτά τώρα περιμένω πως κ πως κλωτσιτσες!!!! Βρε κορίτσια έχω νοιώσει 2-3φορες κάτι σαν κλωτσιτσα λίγο δεξιά και κάτω από τον αφαλό!? Χαζεψα τελείως?

Σιγά σιγά θα αρχίσουμε να τα νιώθουμε! Όσο περνάνε οι εβδομάδες και μεγαλώνουν! 

Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κι όσο περνάει ο καιρός να χαλαρώνεις και να το ευχαριστιεσαι περισσότερο!

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...