Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Όχι για το πρώτο προσπαθεί κ εκείνη, γι'αυτό θέλουμε πολύ να το περάσουμε μαζί, αλλά της λέω ήρεμα χαλαρά κ θα έρθει!!

Πάντως εννοείται ότι κ ένα κ δύο χρόνια διαφορά μια χαρά είναι από τη στιγμή που θα κάνουν παρέα από μικρακια :-) δλδ τώρα προσπαθεί εκείνη 4 μήνες? Από τον Γενάρη?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, EugenJen είπε:

Όχι για το πρώτο προσπαθεί κ εκείνη, γι'αυτό θέλουμε πολύ να το περάσουμε μαζί, αλλά της λέω ήρεμα χαλαρά κ θα έρθει!!

Καλα της λες!με το καλό να έρθει και στη φίλη σου! 

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Πάντως εννοείται ότι κ ένα κ δύο χρόνια διαφορά μια χαρά είναι από τη στιγμή που θα κάνουν παρέα από μικρακια :-) δλδ τώρα προσπαθεί εκείνη 4 μήνες? Από τον Γενάρη?

Ναι μαζί ξεκινήσαμε τις προσπάθειες, ε δεν το θεωρώ μεγάλο χρονικό διάστημα ,αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν περνάει ο καιρός σε πιάνει το άγχος

C1JTp3.png

@Eval κοριτσάρα μου μην σε αγχωνουν τα πονακια σου,εγώ τα έχω από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι κ τώρα που είμαι πλέον κ εγώ στον 4ο όπως εσύ..απλά πλέον όχι τόσο έντονα κ συχνά όσο στις αρχές..με πιάνει κυριως το βράδυ κ γενικά όταν ξαπλωνω είναι πιο έντονα ή τα νιώθω εγώ γτ εστιάζω εκεί. Ο γιατρός μου εφόσον οι υπέρηχοι είναι μια χαρά δεν έχει δείξει καμία ανησυχία,μου λέει απλά ότι είναι η μήτρα που μεγαλώνει κ να μην αγχώνομαι καθόλου :-)

Just now, EugenJen είπε:

Ναι μαζί ξεκινήσαμε τις προσπάθειες, ε δεν το θεωρώ μεγάλο χρονικό διάστημα ,αλλά η αλήθεια είναι ότι όταν περνάει ο καιρός σε πιάνει το άγχος

Όχι δεν είναι βέβαια,εμείς ήμασταν απλά από τις τυχερές που πιάσαμε από τον πρώτο μήνα. Ως επί των πλείστων από γκάλοπ στο ίντερνετ αλλά κ του κύκλου μου θέλουν μέσω όρο σύλληψης 3-5 μήνες οπότε είναι μια χαρά η φίλη σου. Μεταξύ μας ίσως την αγχωσε που έμεινες κ εσύ αμέσως ενώ εκείνη όχι(καταλαβαίνεις πως το εννοώ) όπως κ να χει να μην ανησυχει καθόλου,μόνο αν περάσουν 10 μήνες κ πάνω να δουν ένα γιατρό κατά εμέ..

Just now, Anastasia05 είπε:

Τι ωραία που θα έχουν τόσο μικρή διαφορά τα νινακια σας!! Πολύ καλό είναι το βάρος πάντως! Που γέννησε??

Πλησιάζει κ η σειρά μας,δεν είναι τόσο μακρια!!

Αχχχχ όπως το είπες θα περάσει ο καιρός κ δε θα το καταλάβουμε!  Γι αυτό πρέπει να ξεκινήσουμε τα ψώνια! 
@Renez να σας ζήσει!!! Καλε τι πρόωρακι μια χαρά είναι πάνω από 2 κιλά κ ήταν στο μήνα της! Πάντα γεροί κ οι 2!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Heyyy, λίγα για τους Ζυγούς!! :tongue:

Μπορεί να είμαστε μουρλοί, people pleasers, ολίγον τί ψώνια και αναποφάσιστοι αλλά είμαστε και κομψοί και πολύ επικοινωνιακοί! Εγώ πάλι καλά έχω το Λέοντα που με εξισορροπεί κάπως...

Αλλά κι εγώ το μωρό ξενερώνω λίγο που προαναγγέλεται Σκορπιός... Με λίγη τύχη (ισχύει ότι η ΠΗΤ είναι ότι μέχρι τότε λογικά θα γεννήσεις??)
και αν αλλάξει κάτι στην αυχενική (ένα τριημεράκι δε θα το φάει??), μπορεί να βγεί Ζυγός σαν κι εμένα και τον αδερφό μου!

@Renez Με ρώτησες για το φύλο... Αύριο είναι η αυχενική μου, οπότε θα σου πω (ίσως) !! Η κολλητή που της έστελνα φωτό με κοιλιά για να εκφέρει άποψη (τί καθόμαστε και κάνουμε επιστήμονες άνθρωποι!!) / τα συμπτώματά μου που ελαφρά θα τα λεγα με το τί έχω διαβάσει εδω μέσα/ το ξίδι και το αλάτι που έχουν υποστεί έφοδο εδώ και 3 μήνες τείνουν πάντως να μας οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι έχω αγοράκι! Επιφυλασσόμεθα όμως, να μιλήσει ο υπέρηχος...

Ερωτησούλα! Τί να βάλω αύριο για την αυχενική? Θέλω να πω, το εσώρουχο το κρατάμε ή όχι? Γίνεται και διακολπική εξέταση? Λέω να βάλω ένα φόρεμα κ να το σηκώσω απλά, να κάνει ο άνθρωπος τη δουλειά του...

Επίσης, για τη σοκολάτα 10 λεπτά πριν... Παίζει ρόλο γάλακτος/υγείας ή όχι? Αν σας έχουν πει κάτι συγκεκριμένο, σας ακούω! Μου πε απλά 70 γραμμαρίων... (αχ, πείτε υγείας, η γάλακτος ανέκαθεν με ανακάτευε, πόσο μάλλον τώρα...... :wacko: )

JeY7p2.png

Just now, OctoberMom είπε:

Μπορεί να είμαστε μουρλοί, people pleasers, ολίγον τί ψώνια και αναποφάσιστοι αλλά είμαστε και κομψοί και πολύ επικοινωνιακοί! Εγώ πάλι καλά έχω το Λέοντα που με εξισορροπεί κάπως...

Αλλά κι εγώ το μωρό ξενερώνω λίγο που προαναγγέλεται Σκορπιός... Με λίγη τύχη (ισχύει ότι η ΠΗΤ είναι ότι μέχρι τότε λογικά θα γεννήσεις??)
και αν αλλάξει κάτι στην αυχενική (ένα τριημεράκι δε θα το φάει??), μπορεί να βγεί Ζυγός σαν κι εμένα και τον αδερφό μου!

@Renez Με ρώτησες για το φύλο... Αύριο είναι η αυχενική μου, οπότε θα σου πω (ίσως) !! Η κολλητή που της έστελνα φωτό με κοιλιά για να εκφέρει άποψη (τί καθόμαστε και κάνουμε επιστήμονες άνθρωποι!!) / τα συμπτώματά μου που ελαφρά θα τα λεγα με το τί έχω διαβάσει εδω μέσα/ το ξίδι και το αλάτι που έχουν υποστεί έφοδο εδώ και 3 μήνες τείνουν πάντως να μας οδηγήσουν στο συμπέρασμα ότι έχω αγοράκι! Επιφυλασσόμεθα όμως, να μιλήσει ο υπέρηχος...

Ερωτησούλα! Τί να βάλω αύριο για την αυχενική? Θέλω να πω, το εσώρουχο το κρατάμε ή όχι? Γίνεται και διακολπική εξέταση? Λέω να βάλω ένα φόρεμα κ να το σηκώσω απλά, να κάνει ο άνθρωπος τη δουλειά του...

Επίσης, για τη σοκολάτα 10 λεπτά πριν... Παίζει ρόλο γάλακτος/υγείας ή όχι? Αν σας έχουν πει κάτι συγκεκριμένο, σας ακούω! Μου πε απλά 70 γραμμαρίων... (αχ, πείτε υγείας, η γάλακτος ανέκαθεν με ανακάτευε, πόσο μάλλον τώρα...... :wacko: )

Χαχαχχα τι άγχος κ αυτό για την αυχενική καλέ?! Συνήθως δε σου κάνουν κ διακολπικο αλλά να είσαι προετοιμασμένη καλού καλού ποτέ δε ξέρεις με τους γυναικολόγους μέσα στα πόδια σου χαχαχα

Εμμμ ναι φορεματακι οκ γτ όχι άνετο,αν κ με παντελόνι σιγά λίγο στο κατεβάζει όπως με τον απλό υπερηχο..

Όσο για σοκολάτα....εμένα δε Μ είχε πει κανείς τπτ τέτοιο κ δεν είχα φάει..εννοείται δεν έχει σημασία βρε τι σοκολάτα ο,τι θες προφανώς τη θέλουν γτ έχει ζάχαρη που είναι ενέργεια κ λογικά είναι πιο κινητικό το μωρό. Εμένα πάντως κ χωρίς σοκολάτα τούμπες έκανε!! :-)

• Ευχαριστώ 1

Ούτε εμενα μου είπε για σοκολάτα.. κανονικά ειχα φάει όπως κάθε μέρα(κι όπως πάντα τσίμπησα μια καραμελιτσα πριν μπω:tongue:)

Αυτό που λες για τους σκορπιούς θα το προσπεράσω(μετά από τόσα καλά που ειπα για τους ζυγούς????) 

Ναι Πητ είναι η τελική λένε.... Βέβαια υπάρχουν παραδείγματα όπως το πρώτο παιδάκι μου που είχε βολευτει κ βγήκε με πρόκληση 4 μέρες μετά την Πητ(Σκορπιός αντί για Ζυγός που ήταν να βγει)

Εμένα στους υπερήχους με βολεύει φόρμα ή άνετο παντελόνι με φαρδιά φασα

• Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Κ εμένα παντελόνι με βόλεψε το οποίο το κατεβάσαμε και λίγο πριν τελειώσουμε με έστειλε να βγάλω ρούχα κ να βάλω χειρουργική πόδια εκείνη της μιας χρήσης για να κάνει κολπικο υπέρηχο ξ να μέτρησει τράχηλο! Έφαγα ένα μικρό κομματάκι σοκοφρετα κ με ανακάτεψε! Τα μωρά έκαναν πάρτυ μέσα, δε ξέρω αν φταίει η σοκολάτα! Κατ έμε να έχεις ένα σοκολατακι μαζί κ αν χρειαστεί το τρως! Καλή επιτυχία κορίτσι μου... εγώ τους αγαπάω τους ζυγούς!

Επίσης δε θυμάμαι ποια κοπέλα είπε ότι θα μας δώσει λίστα;;; Θα μας βοηθούσε θεωρώ κ ο αριθμός δλδ σεντόνια ποσά ζευγάρια; Καταλάβατε τι εννοώ; Η τα λέω περίεργα; Κ μετά τη λίστα εγώ θα τα πολλαπλασιάσω με το 2 κ θα λιποθυμήσω!! Αχχαχαχαχ

• Ευχαριστώ 1
  • Χαχα 2

SqfGp3.png

Χαίρεται κορίτσια !!!!! Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά και καλά να έχουμε!

Πως είστε ; Τα μπεμπακια σας ;

Ήθελα να σας ρωτήσω μαγειρίτσα φάγατε; Γιατί άκουσα ότι δεν κάνει. 

Εγώ να σας πάω την αλήθεια έφαγα ένα πιάτο στην ανάσταση και σήμερα.... τρεια πιατα . Βέβαια έβαλα σηκωτακια κοτόπουλου όχι αρνίσια!!:rolleyes:

Εσείς????

Διαφημίσεις

Just now, Eval είπε:

Εγώ να σας πάω την αλήθεια έφαγα ένα πιάτο στην ανάσταση και σήμερα.... τρεια πιατα . Βέβαια έβαλα σηκωτακια κοτόπουλου όχι αρνίσια!!:rolleyes:

Εσείς????

Χρόνια πολλά κορίτσι μου! Εγώ δεν έφαγα γιατί δε με αφήνει να τρώω εντόσθια... άσε που κ να με άφηνε μόνο που θα μου μύριζε καταλαβαίνεις! Ελπίζω να το ευχαριστήθηκες....

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Eval είπε:

Εσείς????

Αν ήταν καλομαγειρεμενα μη σε νοιάζει σιγά για μια μέρα δε θα χαλάσει κ ο κόσμος!! Την ευχαριστήθηκες τουλάχιστον?? :-)

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ εμένα παντελόνι με βόλεψε το οποίο το κατεβάσαμε και λίγο πριν τελειώσουμε με έστειλε να βγάλω ρούχα κ να βάλω χειρουργική πόδια εκείνη της μιας χρήσης για να κάνει κολπικο υπέρηχο ξ να μέτρησει τράχηλο! Έφαγα ένα μικρό κομματάκι σοκοφρετα κ με ανακάτεψε! Τα μωρά έκαναν πάρτυ μέσα, δε ξέρω αν φταίει η σοκολάτα! Κατ έμε να έχεις ένα σοκολατακι μαζί κ αν χρειαστεί το τρως! Καλή επιτυχία κορίτσι μου... εγώ τους αγαπάω τους ζυγούς!

Επίσης δε θυμάμαι ποια κοπέλα είπε ότι θα μας δώσει λίστα;;; Θα μας βοηθούσε θεωρώ κ ο αριθμός δλδ σεντόνια ποσά ζευγάρια; Καταλάβατε τι εννοώ; Η τα λέω περίεργα; Κ μετά τη λίστα εγώ θα τα πολλαπλασιάσω με το 2 κ θα λιποθυμήσω!! Αχχαχαχαχ

Ναι κ εγώ θέλω αυτή τη λίστα!! Νομίζω η Αναστασία ή η Νίνα το είπαν..

Αχ κορίτσια ναι! Δε φαντάζεστε!!! Μου έχει ανοίξει κ η όρεξη πλεον!!! Λουκούμι μου φάνηκε η σουπιτσα!

Βέβαια δε με βλέπω καλά. Μ έχουν γεμίσει με τσουρέκια, σοκολατάκια , δεν μπορώ να αντισταθώ .... Με βλέπω να βάζω μονομιάς 5 κιλα έτσι!!!!

• Μου αρέσει 1

Εμενα κολπικό υπέρηχο δεν μου έκανε! Φοραω και γω παντελόνι γιατί το κατεβάζουν λιγο για να κανουν τον υπέρηχο! Επίση,ειχα ρωτησει για προετοιμασία κλπ πριν την αυχενικη και μουωειοαβ οχι.. Εύχομαι  να ειναι καλα τα αποτελέσματα σου!!! Μην έχεις άγχος! 

Just now, Renez είπε:

Αν ήταν καλομαγειρεμενα μη σε νοιάζει σιγά για μια μέρα δε θα χαλάσει κ ο κόσμος!! Την ευχαριστήθηκες τουλάχιστον?? :-)

Ναι κ εγώ θέλω αυτή τη λίστα!! Νομίζω η Αναστασία ή η Νίνα το είπαν..

Η Νίνα την έχει ακόμη από την πρώτη εγκυμοσύνη αν θυμάμαι καλα!! Ευχαρίστως να συμπληρώσω κι εγώ!

Σεντόνια να σου πω την αλήθεια εγώ είχα κάτι μεγάλα τετράγωνα για τη καλαθουνα 5 αν θυμάμαι καλά,και για την κούνια έχω  αλλά 5 αλλά περισσότερο χρησιμοποιώ 2 που είναι με λάστιχο! 

Κι εγώ έτσι την είχα τη λίστα τόσα ζιπουνακια τόσες πάνες βαμβακερές, τόσες λάβετες!!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...