Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Κορίτσια 346 η χοριακη!!! Καλή νομίζω είναι. Η TSH από 0,89 πήγε 1,55 όμως είναι μια χαρά αλλά θα μιλήσω και με τον ενδοκρινολογο μου. Σε δύο μέρες τώρα πάλι άγχος για το διπλασιασμό. 

Τελειααααααααα ολαααααα συγχαρητήρια και πάλι κορίτσι μου 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Hliolousti είπε:

Κορίτσια κάτι άσχετο!

Νιώθει καμία πονακια σαν τραβηγματακια ελαφριά;;;;

Τα νιώθω όπως στις αρχές της κύησης που μεγάλωνε η μήτρα αλλά πολύ πιο χαλαρά και ανεπαίσθητα

Συνέχεια έχω, κ πονάκια δεξιά , αριστερά, κ λίγο σαν πίεση νιώθω ώρες ώρες...μεγαλώνει το μωράκι!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Κορίτσια κάτι άσχετο!

Νιώθει καμία πονακια σαν τραβηγματακια ελαφριά;;;;

Τα νιώθω όπως στις αρχές της κύησης που μεγάλωνε η μήτρα αλλά πολύ πιο χαλαρά και ανεπαίσθητα

Ναι, στιγμιαία, περνάνε αμέσως! Μεγαλώνουμε άνθρωπο, λογικό να αισθανόμαστε διάφορα!!

Αν νιώσεις πονο,δυσφορία θα το καταλάβεις για να ενημερώσεις γιατρό!:)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Ναι!!!κατάλαβα ότι δεν είναι κάτι κακό και ότι είναι επειδή μεγαλώνει το μπεμπεκι απλά λέω κάτσε να δω αν είναι σύμπτωμα γενικο ή ατομικό....

Εγώ όταν νιώθω αυτά τα τσιμπήματα,όλο κάνω συνειρμούς...λέω τώρα κολυμπάει,τώρα χορεύει,τώρα της άρεσε αυτό που εφαγα!

Τρελαίνομαι σιγά-σιγα αλλά σταθερά ε;;;;:lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Ttx1p3.png

Ναι!!!κατάλαβα ότι δεν είναι κάτι κακό και ότι είναι επειδή μεγαλώνει το μπεμπεκι απλά λέω κάτσε να δω αν είναι σύμπτωμα γενικο ή ατομικό....

Εγώ όταν νιώθω αυτά τα τσιμπήματα,όλο κάνω συνειρμούς...λέω τώρα κολυμπάει,τώρα χορεύει,τώρα της άρεσε αυτό που εφαγα!

Τρελαίνομαι σιγά-σιγα αλλά σταθερά ε;;;;:lol:

Πολύ πιθανό να είναι κάτι από αυτά!! Είναι πολύ καλό να κάνεις εικόνα το νινακι εκεί μέσα!και Αγχολυτικο!:x 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Κοριτσουδια μου γεννησαμε!!

Γέννησε εν τέλη η φίλη μου κ ήταν 36εβδ κ 2 ημ όχι 5 που νόμιζα τεσπα..

Με καισαρική πήγε κ γτ στάνταρ θα το ζήτησε αλλά ήταν κ ανάποδα το νινι ,βγήκε υγιέστατο απλά λίγο αδύνατο σαν προωρακι (2780κιλα) κ μέχρι να επανέλθει από την ανάνηψη η φίλη μου της δίνουν λίγο ξένο γάλα γτ είχε λέει οριακό ζάχαρο..

Αυταααα..κατά τ αλλά ο πατέρας έχει τρελαθεί από τη χαρά του κ όλα καλά :-)

• Μου αρέσει 10

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Με καισαρική πήγε κ γτ στάνταρ θα το ζήτησε αλλά ήταν κ ανάποδα το νινι ,βγήκε υγιέστατο απλά λίγο αδύνατο σαν προωρακι (2780κιλα) κ μέχρι να επανέλθει από την ανάνηψη η φίλη μου της δίνουν λίγο ξένο γάλα γτ είχε λέει οριακό ζάχαρο..

Τι ωραία που θα έχουν τόσο μικρή διαφορά τα νινακια σας!! Πολύ καλό είναι το βάρος πάντως! Που γέννησε??

Πλησιάζει κ η σειρά μας,δεν είναι τόσο μακρια!!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Τι ωραία που θα έχουν τόσο μικρή διαφορά τα νινακια σας!! Πολύ καλό είναι το βάρος πάντως! Που γέννησε??

Πλησιάζει κ η σειρά μας,δεν είναι τόσο μακρια!!

Αχχχ αυτό σκέφτομαι εδώ ήδη φάγαμε το μισό πλέον!! Στη Βέροια είναι σε δημόσιο..ευτυχώς ήταν άδειο κ όλοι πέσαν πάνω της :-)

Όντως είναι δίπλα δίπλα τα νινακια μας κ το καλύτερο είναι ότι κ η δεύτερη μου κολλητή+κουμπάρα που μας πάντρεψε κ εκείνη περιμένει τώρα τον Ιούνη με το καλό το 2ο της οπότε πάλι είμαστε μαζί :-)

Φέτος γενικά κορίτσια πολλές εγκυουλες γύρω μου.. έχω άλλες 3 ξαρεδφες έγκυες,για την ακρίβεια η 1 γέννησε πριν 2 εβδομαδες!! Χαμουλης!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Αχχχ αυτό σκέφτομαι εδώ ήδη φάγαμε το μισό πλέον!! Στη Βέροια είναι σε δημόσιο..ευτυχώς ήταν άδειο κ όλοι πέσαν πάνω της :-)

Να σας ζήσει μωρέ!! Γερό κ δυνατό να είναι το βιαστικουλι!! Καλέ για πρόωρακι μια χαρά είναι τα κιλα του!! Τόσο γεννήθηκε η αδερφή μου που ήταν κανονικά στον μήνα της!! 

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Νομίζω για πρόωρακι έχει πολύ καλά κιλά... Έχουν γεννηθεί πρόωρα πολύ πιο μικρά. Φτου φτου να της ζήσει να είναι υγιέστατο. 

Ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσια μου!! Άντε κ στα δικά μας με το καλό ,σκεφτείτε αν χαιρόμαστε για αυτό(ειδικά κ εσείς που σας είναι κ ξένο απλά το ζητάς μέσω εμού) σκεφτείτε πως θα κάνουμε η μία για της άλλης περιμένοντας τη σειρά μας !!!!! :D:wub:

• Μου αρέσει 5

Διαφημίσεις

Μπράβο η φίλη σου!!! Μια χαρά είναι τα κιλά του καλέ! Απλά είναι οριακά πρόωρο (έτσι λένε οι γιατροί τα μωρά που γεννιούνται πριν τις 37). 

Εμείς είπαμε με τις 2 από τις καλύτερες μου φίλες (η μια είναι κ κουμπάρα μου κ νονά στο 1ο) να πάμε για δεύτερο παιδί το 2020 γιατί αλλιώς δεν το αποφασίζαμε... Μειναμε και οι 3 έγκυες και γεννάμε οι δύο τον Οκτώβριο κ η κουμπάρα Νοέμβριο!

• Μου αρέσει 6
  • Χαχα 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Μπράβο η φίλη σου!!! Μια χαρά είναι τα κιλά του καλέ! Απλά είναι οριακά πρόωρο (έτσι λένε οι γιατροί τα μωρά που γεννιούνται πριν τις 37). 

Εμείς είπαμε με τις 2 από τις καλύτερες μου φίλες (η μια είναι κ κουμπάρα μου κ νονά στο 1ο) να πάμε για δεύτερο παιδί το 2020 γιατί αλλιώς δεν το αποφασίζαμε... Μειναμε και οι 3 έγκυες και γεννάμε οι δύο τον Οκτώβριο κ η κουμπάρα Νοέμβριο!

Τι τέλειο!! Κ εμενα η κολλητή μου προσπαθεί να μείνει έγκυος να είμαστε κοντά  αλλά επειδή έχει αγχωθει πιστεύω δεν τα καταφέρνει...της λέω να μην αγχώνεται κ θα έρθει στην ώρα του, κ ένα χρόνο διάφορα να έχουν πάλι κοντά ειναι!!

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Όντως είναι δίπλα δίπλα τα νινακια μας κ το καλύτερο είναι ότι κ η δεύτερη μου κολλητή+κουμπάρα που μας πάντρεψε κ εκείνη περιμένει τώρα τον Ιούνη με το καλό το 2ο της οπότε πάλι είμαστε μαζί :-)

Φέτος γενικά κορίτσια πολλές εγκυουλες γύρω μου.. έχω άλλες 3 ξαρεδφες έγκυες,για την ακρίβεια η 1 γέννησε πριν 2 εβδομαδες!! Χαμουλης!!

Είναι πολύ καλό για το παιδάκι να έχει κι άλλα παιδάκια κοντά του! Εμείς δεν είχαμε στο πρώτο, μόνο μια φίλη κι ένα φίλο, αλλά δε τους βλέπουμε συχνά.

Είναι αλλα παιδάκια όταν έχουν παρέα!! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, marianna1986 είπε:

Ωχ γμτ... Μακάρι να τα καταφέρει γρήγορα γιατί μετά σε παίρνει πολύ από κάτω όλο αυτό... Έχει άλλο παιδάκι;

Όχι για το πρώτο προσπαθεί κ εκείνη, γι'αυτό θέλουμε πολύ να το περάσουμε μαζί, αλλά της λέω ήρεμα χαλαρά κ θα έρθει!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...