Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Αν το πάμε με το παράδειγμα της φίλης σου είμαστε μέσα είναι 3 εβδομάδες πριν την Πητ μας.αν κ δεν το θέλουμε , αλλά δεν αποκλείεται 

Αυτό ακριβώς..βέβαια από 37η αν κ το παιδί έχει καλό βάρος δε θεωρείται κρίσιμο..πολλές καισαρικές άλλωστε τις κάνουν 37η-38η συνήθως για να προλάβουν το σπάσιμο νερών κ να είναι κανονισμενο το ραντεβού .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Δεν αποκλείεται να γεννήσεις τότε @Renez από τη στιγμή που μπαίνεις στο μήνα σου όλα είναι πιθανά! Μια χαρά θα είσαι τότε 37-38 εβδ... Όπως κ οι περισσότερες ειδικά όσες ειμαστε μέχρι 10-15 για Σεπτεμβριο πάμε πιθανότατα. Περιμένουμε να μας πεις νέα για τη φίλη σου 

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Δεν αποκλείεται να γεννήσεις τότε @Renez από τη στιγμή που μπαίνεις στο μήνα σου όλα είναι πιθανά! Μια χαρά θα είσαι τότε 37-38 εβδ... Όπως κ οι περισσότερες ειδικά όσες ειμαστε μέχρι 10-15 για Σεπτεμβριο πάμε. Περιμένουμε να μας πεις νέα για τη φίλη σου 

Εμένα το πρώτο παιδί πήρε όλο το μήνα...κόντεψα να σκάσω!!εσένα? 

Q1jtp2.png

Δεν αποκλείεται να γεννήσεις τότε @Renez από τη στιγμή που μπαίνεις στο μήνα σου όλα είναι πιθανά! Μια χαρά θα είσαι τότε 37-38 εβδ... Όπως κ οι περισσότερες ειδικά όσες ειμαστε μέχρι 10-15 για Σεπτεμβριο πάμε πιθανότατα. Περιμένουμε να μας πεις νέα για τη φίλη σου 

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον Μαριάννα μου,να μαθαίνουμε κ εμείς τι γίνεται σε τέτοιες περιπτώσεις :-) θα σας ενημερώσω.

Just now, EugenJen είπε:

Εμ γι'αυτό ταιριάξαμε τα δυο μας!! :-D

Πότε αλλάζει ο παρθένος σε ζυγό;; ξέρουμε;;

ε δε θα είναι 22-23 Κάθε μήνα; κάπου εκεί! Θα προτιμούσα βέβαια ζυγό που είναι πιο σταθερά κ λογικά πλάσματα! Έχω 2 φίλες παρθένους που είναι μανιακες με τάξη οργάνωση καθαριότητα!

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Αυτό ακριβώς..βέβαια από 37η αν κ το παιδί έχει καλό βάρος δε θεωρείται κρίσιμο..πολλές καισαρικές άλλωστε τις κάνουν 37η-38η συνήθως για να προλάβουν το σπάσιμο νερών κ να είναι κανονισμενο το ραντεβού .

Πιστεύω θα ειναι μια χαρά η φίλη σου! Περιμένουμε νέα!:)

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Εγώ για κάποιο λόγο έχω το feeling ότι θα πάω νωρίτερα.. μπορεί να φταίει κ η αυχενική που έβγαλε ποσοστό πρόωρου, μου είπε κ η γιατρός ότι τα κορίτσια συνήθως βιάζονται...ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι πολύ νωρίτερα..

Το μωράκι της φίλης σου ειναι έτοιμο;;από κιλά κλπ;;

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Πω πω πωωωωω Ω ρε τί είστε εσείς ρε;;;καλά που γράφουμε και δεν μιλάμε γιατί θα παθαιναμε αφυδάτωση!!!

Κορίτσια εγώ Καρκίνος με Παρθένο!!!!

Η αδερφή μου Ζυγός και είναι φουλ αλάνι, ισχυρογνώμων,αναποφάσιστη αλλά άμα σε αγαπήσει σου δίνει και το βρακί της που λέει ο λόγος!

Νέες στην ομάδα ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ!!!Με το καλό τα μπεμπινια!

• Χαχα 4

Ttx1p3.png

@Anastasia05 γέννησα 39 εβδ ακριβώς!

@EugenJen κ εγώ έχω φιλινγκ για νωρίτερα. Τα ίδια μου έβγαλε κ εμένα στην αυχενική βασικά μου έβγαλε αυξημένη πιθανότητα για υπολειπόμενη ανάπτυξη μετά τις 37... Δεν πειράζει μαζί θα είμαστε στο Ρέα!

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

ε δε θα είναι 22-23 Κάθε μήνα; κάπου εκεί! Θα προτιμούσα βέβαια ζυγό που είναι πιο σταθερά κ λογικά πλάσματα! Έχω 2 φίλες παρθένους που είναι μανιακες με τάξη οργάνωση καθαριότητα!

Καλέ ο πατέρας μου, που του έχω τρελή αδυναμία αλλααααα Παναγίτσα μου δεν παλεύεται!! Χίλιες φορές ζυγακι!! 

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ για κάποιο λόγο έχω το feeling ότι θα πάω νωρίτερα.. μπορεί να φταίει κ η αυχενική που έβγαλε ποσοστό πρόωρου, μου είπε κ η γιατρός ότι τα κορίτσια συνήθως βιάζονται...ελπίζω τουλάχιστον να μην είναι πολύ νωρίτερα..

Το μωράκι της φίλης σου ειναι έτοιμο;;από κιλά κλπ;;

Σε κιλά ναι η μπουμπού είναι μια χαρά κ μάλιστα μπουλουκα κ η φίλη Μ είναι κ μισή χαψια η γλυκούλα που να χωρέσει εκεί το μωρό?? Χαχχαα 

Για αυτό δεν αγχώνομαι..εντομεταξυ θα πήγαινε μεθαύριο να κλείσει για καισαρική από δική της πεποίθηση γτ φοβόταν τον φυσιολογικο αλλά υπολόγιζε χωρις τη ξενοδοχα :-)

Just now, Hliolousti είπε:

Πω πω πωωωωω Ω ρε τί είστε εσείς ρε;;;καλά που γράφουμε και δεν μιλάμε γιατί θα παθαιναμε αφυδάτωση!!!

Κορίτσια εγώ Καρκίνος με Παρθένο!!!!

Η αδερφή μου Ζυγός και είναι φουλ αλάνι, ισχυρογνώμων,αναποφάσιστη αλλά άμα σε αγαπήσει σου δίνει και το βρακί της που λέει ο λόγος!

Νέες στην ομάδα ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ!!!Με το καλό τα μπεμπινια!

Κ μιας κ λες για αφυδάτωση..δε πίνω πολύ νερό γμτ μου..με ζοριζω βέβαια αλλα...δεν....τεσπα...σας αφήνω γτ με καλούν τα σκυλιά κ ο άντρας μου..βαρέθηκαν οι 3 τους :-)

Τα λέμε το απόγευμα αγαπούλες :)

• Μου αρέσει 3

Εγώ Ζυγός με καρκίνο κορίτσια 

Προσωπικά με τους Παρθένους έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις αλλά είναι περίεργα πλάσματα. Πολύ ψυχαναγκαστικοί! 

Πάντως συνήθως στις πρώτες εγκυμοσύνες τραβάει μέχρι τέλους του μήνα μας και όχι νωρίτερα... Όποτε προετοιμάζομαι περισσότερο για αυτήν την εκδοχή :shock:

• Μου αρέσει 2

@Anastasia05 γέννησα 39 εβδ ακριβώς!

@EugenJen κ εγώ έχω φιλινγκ για νωρίτερα. Τα ίδια μου έβγαλε κ εμένα στην αυχενική βασικά μου έβγαλε αυξημένη πιθανότητα για υπολειπόμενη ανάπτυξη μετά τις 37... Δεν πειράζει μαζί θα είμαστε στο Ρέα!

Τέλεια θελω να οργανωθούμε, να μας βάλουν κ σε διπλανό κρεβάτι :-D

Just now, elenioz είπε:

Εγώ Ζυγός με καρκίνο κορίτσια 

Προσωπικά με τους Παρθένους έχω πάρα πολύ καλές σχέσεις αλλά είναι περίεργα πλάσματα. Πολύ ψυχαναγκαστικοί! 

Πάντως συνήθως στις πρώτες εγκυμοσύνες τραβάει μέχρι τέλους του μήνα μας και όχι νωρίτερα... Όποτε προετοιμάζομαι περισσότερο για αυτήν την εκδοχή :shock:

Είπες την σωστή λέξη ψυχαναγκαστικοι!!!το είπες τέλεια!!!:mrgreen:

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Κορίτσια κάτι άσχετο!

Νιώθει καμία πονακια σαν τραβηγματακια ελαφριά;;;;

Τα νιώθω όπως στις αρχές της κύησης που μεγάλωνε η μήτρα αλλά πολύ πιο χαλαρά και ανεπαίσθητα

Ttx1p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Κορίτσια κάτι άσχετο!

Νιώθει καμία πονακια σαν τραβηγματακια ελαφριά;;;;

Τα νιώθω όπως στις αρχές της κύησης που μεγάλωνε η μήτρα αλλά πολύ πιο χαλαρά και ανεπαίσθητα

Egw ponakia katholou.Kati san tsibimata mono k auto kana 2 fores.Egw exw tous emetous pou me talaipwroun.Ta ponakia k ta travigmata mia xara tha itan na xa mono auta!♥️

Asxeto, xekinisa to Caliphate.

E top?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...