Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Ορίστε @EugenJen τη βλέπεις τούτη εδώ να μην έχει χαβαλε ή να μην υπερασπίζεται τη γνώμη της η κυουρια?????? Δε νομιζωωωω

Καλέ δεν είπα ότι δεν έχουν χάβαλε!! Με παρεξηγείσατε , είναι η κολλητή μου Ζυγός κ είναι απίστευτο παιδί, απλά σε δικά τους προσωπικά θέματα λέω , δεν μιλάνε δεν υπερασπίζονται τον εαυτό τους...εγώ μια χαρά άψογη σχέση έχω μαζί τους!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Καλησπέρα κοριτσάρα!!!!!! Έκανα σίγουρα μισή ώρα να σας διαβάσω χαχα

Εγώ είμαι κριός..

Χαιρετώ και τα καινούρια κορίτσια με το καλό τα νινακια σας!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

Just now, EugenJen είπε:

Σίγουρα παίζει ρόλο κ η οικογένεια δεν το συζητώ, αλλά έχω γνωστούς ζυγούς κ είναι έτσι όλοι τους ήρεμοι , δεν μιλάνε , δεν λαλανε , δεν διεκδικουν ..

Εγώ δεν είμαι φασαριοζα ,μόνο την αδικία δεν μπορώ εκεί δεν σηκώνω κουβεντα όπως λες!! 

Καλε δε σας προλαβαίνω σήμερα!!! Γλωσσοκοπανες! 
εγω είμαι ιχθύς με λιοντάρι( ευτυχώς που έχω το λιοντάρι γιατί με πατάνε) την αδικία φίλη λιονταρίνα τρελαίνομαι και το ψέμα εννοείται... Τα δικά μου μάλλον για παρθένακια πάνε... 

εχω σκεφτεί να τα γράψω σε μια λίστα κ να σβήνω όπως είπατε! Το θέμα είναι να βρω ακριβώς τι χρειάζεται! 

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Annou είπε:

@Renez na sou pw fili mou oti upekupsa k xtes pswnisa k egw formakia gia ton paidaro mou!:grin:ma den antexw bainw k vlepw k ta thelw ola!!

Τι καλό πήρες??? Δε πειράζει αν υποκύπτεις αρκεί να μην τα πάρεις όλα από τώρα!!! Είναι υπέροχα τα βρεφικά απόλαυση να  τα ψωνιζεις

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Annou είπε:

@Renez na sou pw fili mou oti upekupsa k xtes pswnisa k egw formakia gia ton paidaro mou!:grin:ma den antexw bainw k vlepw k ta thelw ola!!

Χαχαχαχα το ξερά πως θα με ακολουθήσετε μανάδες του κόσμου!! Ας ενώσουμε λοιπόν!! Χαχαχ

Για πες..πόσα? Από πού? Νούμερο?

Just now, EugenJen είπε:

Καλέ δεν είπα ότι δεν έχουν χάβαλε!! Με παρεξηγείσατε , είναι η κολλητή μου Ζυγός κ είναι απίστευτο παιδί, απλά σε δικά τους προσωπικά θέματα λέω , δεν μιλάνε δεν υπερασπίζονται τον εαυτό τους...εγώ μια χαρά άψογη σχέση έχω μαζί τους!!!

Den isxuei kati tetoio.Mallon i kolliti sou einai etsi.Giati k egw perivallomai apo pollous zugous.Den einai katholou etsi.Alla nomizw exei na kanei k wroskopos

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλε δε σας προλαβαίνω σήμερα!!! Γλωσσοκοπανες! 
εγω είμαι ιχθύς με λιοντάρι( ευτυχώς που έχω το λιοντάρι γιατί με πατάνε) την αδικία φίλη λιονταρίνα τρελαίνομαι και το ψέμα εννοείται... Τα δικά μου μάλλον για παρθένακια πάνε... 

εχω σκεφτεί να τα γράψω σε μια λίστα κ να σβήνω όπως είπατε! Το θέμα είναι να βρω ακριβώς τι χρειάζεται! 

Εμ γι'αυτό ταιριάξαμε τα δυο μας!! :-D

Πότε αλλάζει ο παρθένος σε ζυγό;; ξέρουμε;;

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Άστα αυτά γυναίκα της φωτιάς!! 

• Χαχα 1

Just now, Renez είπε:

Χαχαχαχα το ξερά πως θα με ακολουθήσετε μανάδες του κόσμου!! Ας ενώσουμε λοιπόν!! Χαχαχ

Για πες..πόσα? Από πού? Νούμερο?

Pira apo to mother baby 2 formakia 30€ k ta pira apo 0-3 minwn :D

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Eγω για ζυγούς λίγα πράγματα ξερω.. Ωστόσο για μας που θα γεννήσουμε μαλλον σκορπιούς... Χμμμ.. Απότομοι, εσωτερικοι, καχύποπτοι αλλα η ψυχη της παρέας όταν νιώσουν ανετα και γενναιόδωροι! 

Just now, EugenJen είπε:

Εγω το παραδέχομαι ότι άμα με πιάσει το στραβό μου δεν παλευομαι, αλλά δεν γίνεται συχνά!! Είσαι η πρώτη σκορπίνα που γνωρίζω δεν έχω καθόλου σκορπιούς γνωστούς, εσύ δίνεις καλό δείγμα για το ζώδιο σου!

Τώρα που έκανες την αρχή σου εύχομαι να γνωρίσεις κι άλλους γιατί είμαστε γαματοι:tongue:

Just now, Marti είπε:

Eγω για ζυγούς λίγα πράγματα ξερω.. Ωστόσο για μας που θα γεννήσουμε μαλλον σκορπιούς... Χμμμ.. Απότομοι, εσωτερικοι, καχύποπτοι αλλα η ψυχη της παρέας όταν νιώσουν ανετα και γενναιόδωροι! 

Ναι σε όλα!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Εμ γι'αυτό ταιριάξαμε τα δυο μας!! :-D

Πότε αλλάζει ο παρθένος σε ζυγό;; ξέρουμε;;

22 είναι ο άντρας μου πάνω στην αλλαγή!! Ευελπιστούσε κ για τον γιο τότε αλλά δεν το κόβω..

Just now, Tsampika98 είπε:

Μπαίνω στη μέση παρακαλωωω κ εγώ τόσο ειμαιιιι του 98!! 

Τι καλά :) 

Χαίρομαι που δεν είμαι το μόνο "μικρό" της παρέας! Χαχα 

Αν και ο καθενας είναι ότι νιώθει η ψυχή του :wink: Όπως έλεγε και ο Κωνσταντάρας τι 30.. τι 40... τι 50 :razz:

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

22 είναι ο άντρας μου πάνω στην αλλαγή!! Ευελπιστούσε κ για τον γιο τότε αλλά δεν το κόβω..

Αν το πάμε με το παράδειγμα της φίλης σου είμαστε μέσα είναι 3 εβδομάδες πριν την Πητ μας.αν κ δεν το θέλουμε , αλλά δεν αποκλείεται 

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...