Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Marti είπε:

Καλησπέρα κορίτσια, 

Οντως μιλάτε πολύ.. Δε σας προλαβαίνω! Χιχιχι

Η δική μ άποψη ειναι μετρον άριστον σχετικά με το θηλασμό.. Δε μπορώ τις υπερβολές απο οπου και αν προέρχονται.. Η κάθε μια κάνει ο. Τι νομίζει καλύτερο αρκεί βέβαια να φίλτραρει τις πληροφορίες που ρις δίνονται και τοτε αναλόγως αξιολογεί..! 

Τώρα κάπου κατάλαβα οτι μιλάτε και για ζωδια.. So αιγόκερως με δίδυμο! 

Αμμμ στο λέγαμε κ δε μας πίστευες!! Χαχχα κ εγώ έκανα 1.5 ώρα να μπω κ βλέπω 3 σελίδες χαχχαχα

Just now, Ninamc είπε:

Ζυγος με ζυγο φιλη μ!

Μα το νινι αν κ πλ θα το θελα ζυγο, το βλεπω για σκορπιο χαχαχα

Ααααα εσένα πάει στο τέλος ε?! Δε πειράζει θα είναι ερωτιλος χαχαχ

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Βέβαια ,παραδέχτητε το επιτέλους οι μανάδες πως εμείς τα πρώτα τα πρωτότοκα ήμασταν κ θα είμαστε τα λατρεμένα σας κ αφήστε τις δικαιολογίες για δουλειές κτλ !!!!!:D

Ουφφφ αυτό ακριβώς θα κάνω φίλη!! Άσε κ σήμερα με πήρε ο κουμπάρος μου κ μου είπε πως γεννάει η φίλη μουυυ κ το τρελό? Είναι 36 εν κ 5 ημ κ απλά της έσπασαν τα νερά ρεεε!! Όλα θα πάνε καλά ελπίζω γτ το νινι στο τελευταίο υπέρηχο πριν 1 εβδομαδα ήταν ήδη τροφαντο οπότε είμαι πολύ αισιόδοξη αλλα το λέω γτ να πως ξαφνικά γίνεται κάτι κ αν δεν είσαι έτοιμη τρέχεις κ δε φτάνεις!!

Άσε και γω ξέρεις πως το σκέφτομαι αυτό? Χαχχα! Έχω ήδη τακτοποιήσει την ντουλάπα της μικρης μου και η βαλίτσα στο πάνω ντουλάπι, ότι παίρνω τα βάζω στην ντουλάπα να είναι όλα Μαζεμενα σε μια μεριά να μην ψάχνω τελευταια στιγμή!! :P

• Χαχα 1

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ είμαι λιοντάρι!! Με τι δεν ξέρω!!:-D

Ρε παιδιά οι Ζυγόι πολύ καλα παιδία δεν λέω , ήσυχα αλλά είναι κ λίγο θύματα, δεν σηκώνουν ανάστημα ούτε για αστείο!!

Οοοχι κυρία μου,εσύ είσαι πολύ "δε σηκώνω μίγα στο σπαθί μου" κ η υπόλοιπη αγέλη σου με τα λιονταράκια!! Στον μικρό μου αδερφό ειδαμε κ πάθαμε να μάθει να χάνει σε παιχνίδια κ ακόμη (14χρ) δεν είμαι σίγουρη ότι δεν τον αγγίζει χαχαχαχα

Πάντως ναι,ποντάρω στο δίκαια κ ήσυχα τώρα είναι κ ο ωροσκόπος πάντα όπως φυσικά η οικογένεια κ ο κύκλος του κάθε ανθρώπου..

• Χαχα 1

Just now, EugenJen είπε:

Εγώ είμαι λιοντάρι!! Με τι δεν ξέρω!!:-D

Ρε παιδιά οι Ζυγόι πολύ καλα παιδία δεν λέω , ήσυχα αλλά είναι κ λίγο θύματα, δεν σηκώνουν ανάστημα ούτε για αστείο!!

Εγώ όσους ζυγούς ξέρω(όχι πολλούς) έχουμε συνεργαστεί πολύ καλά(με λίγους τόσο καλά), δουλευταραδες, ισχυρογνώμων (σε σημείο ξεροκεφαλιας), κοκετες(και άντρες και γυναίκες) . Γενικά έχω πολύ καλή άποψη!

Εγώ είμαι Σκορπιός κ είναι κ ο γιος μου Σκορπιός ! Τι νινι στη κοιλιτσα λίγο ήθελε να βγει κ αυτή Σκορπιός να πάρει τα βουνά ο άντρας μου(δίδυμος!)

Όσο για θηλασμους, φόρμουλες, συγκοιμηση κλπ. Όπως βγει στη κάθε μαμά κ όπως γουστάρει η κάθε μαμά! Κ κανένας λόγος δεν πέφτει στους γύρω γύρω! Με αγαπη

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Οοοχι κυρία μου,εσύ είσαι πολύ "δε σηκώνω μίγα στο σπαθί μου" κ η υπόλοιπη αγενή σου με τα λιονταράκια!! Στον μικρό μου αδερφό ειδαμε κ πάθαμε να μάθει να χάνει σε παιχνίδια κ ακόμη (14χρ) δεν είμαι σίγουρη ότι δεν τον αγγίζει χαχαχαχα

Πάντως ναι,ποντάρω στο δίκαια κ ήσυχα τώρα είναι κ ο ωροσκόπος πάντα όπως φυσικά η οικογένεια κ ο κύκλος του κάθε ανθρώπου..

Σίγουρα παίζει ρόλο κ η οικογένεια δεν το συζητώ, αλλά έχω γνωστούς ζυγούς κ είναι έτσι όλοι τους ήρεμοι , δεν μιλάνε , δεν λαλανε , δεν διεκδικουν ..

Εγώ δεν είμαι φασαριοζα ,μόνο την αδικία δεν μπορώ εκεί δεν σηκώνω κουβεντα όπως λες!! 

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Εγώ παρεπιπτόντως,Δίδυμος με Σκορπιό..τα νινακια μας με το καλό θα είναι Ζυγοί,εγώ πολύ τους πάω είναι κ αυτοί του αέρα κ ταιριζω φουλ!

Emena uparxei periptwsi na vgei k idia mera me ton antra mou.Polu pithano na einai 18 alliws ama tou aresei ekei stin koilitsa tha vgei sigoura skorpios

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Just now, EugenJen είπε:

Σίγουρα παίζει ρόλο κ η οικογένεια δεν το συζητώ, αλλά έχω γνωστούς ζυγούς κ είναι έτσι όλοι τους ήρεμοι , δεν μιλάνε , δεν λαλανε , δεν διεκδικουν ..

Εγώ δεν είμαι φασαριοζα ,μόνο την αδικία δεν μπορώ εκεί δεν σηκώνω κουβεντα όπως λες!! 

Και με λιοντάρια πολύ καλή συνεργασία ειχα! Ώρες ώρες δεν αντέχεστε αλλά εγώ σας έχω αδυναμια:)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Emena einai antras mou zugos k o kollitos mas k einai k oi duo polu petuximenoi kai mia xara ta xwnoun opote prepei!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

Τι να σου πω..εγώ επειδή από τη φύση μου είμαι κοινωνική,μπίρι μπιρι κ πειραχτιρι πάντα ισορροπούσα  με ζυγούς που ήταν πιο ήρεμοι από εμένα..μια δειξει..μωρέ γερά να είναι!!

Κορίτσια είδατε ρε που είπα ότι η φίλη μ γεννάει ξαφνικά σήμερα 36εβδ κ 5 ημ? Κανονικά με σπασμένα νερά όχι ότι έγινε κτλ..τώρα να δω αν θα πάει για καισαρική ή φυσιολογικό..τι να πω?! Τέτοια γίνονται κ με βλέπω αύριο να παραγγέλνω κούνια χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Το μοτο ολης μου της εμπειριας ως μαμα.

Χαρουμενη μαμα, χαρουμενα παιδια. Θα καταλαβετε με το καλο οταν θα τα χετε στην αγκαλια σας!

Και οχι να το παινευτω μα οι ζυγοι ειμαστε και γ.μω τα παιδια! Τα συμπερασματα δικα σας φιλες μ!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαρουμενη μαμα, χαρουμενα παιδια. Θα καταλαβετε με το καλο οταν θα τα χετε στην αγκαλια σας!

Και οχι να το παινευτω μα οι ζυγοι ειμαστε και γ.μω τα παιδια! Τα συμπερασματα δικα σας φιλες μ!

Ορίστε @EugenJen τη βλέπεις τούτη εδώ να μην έχει χαβαλε ή να μην υπερασπίζεται τη γνώμη της η κυουρια?????? Δε νομιζωωωω

• Χαχα 2

Just now, Ninamc είπε:

Eiste k egw sas goustarw polu!!♥️

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Και με λιοντάρια πολύ καλή συνεργασία ειχα! Ώρες ώρες δεν αντέχεστε αλλά εγώ σας έχω αδυναμια:)

Εγω το παραδέχομαι ότι άμα με πιάσει το στραβό μου δεν παλευομαι, αλλά δεν γίνεται συχνά!! Είσαι η πρώτη σκορπίνα που γνωρίζω δεν έχω καθόλου σκορπιούς γνωστούς, εσύ δίνεις καλό δείγμα για το ζώδιο σου!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...