Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα κοριτσια! Και εγω αγχος εχω σημερα! Τι στο καλο? Ειναι μεταδοτικο ?

@Renez

Εγω εχω αγχος για το πως θα τα περναμε τις πρωτες μερες με τα δυο παιδακια?

Ειμαι λιγο φοβισμενη, αν θα αλλαξει η συμπεριφορα του μικρου λογω ζηλιας κτλ.

Θα μου περασει που θα παει. Χαχαχα

Και μενα μια απο τα ιδια. Τελικα ελαχιστα χρειαστηκαν. Τωρα ειδικα που εχω αποφασισει να μην θηλασω, δεν θα παρω τιποτα απ ολα αυτα. Χαχαχα

Καλυτερα να στε προετοιμασμενες ομως ολα τα νεα κοριτσια_νεες μαμαδες, γιατι στην αρχη ειναι λιγο σκουρα τα πραγματα. Θυμαμαι ετρεμα και να το πιασω, να το κανω μπανιο χαχαχα

Τι να πω?! Παίζει να έχουμε κ κάνα Ερμή ανάδρομο χαχαχα

Μην αγχώνεσαι εσύ πάντως,είστε τόσο δεμένη οικογένεια που ακόμη κ τα μικρό πρόβλημα ίσως στην αρχή θα τα περάσετε σαν να μην έγινε τπτ..

Κ μιας κ το πα,αν κ ξέρω μόνο τα βασικά για το κάθε ένα,τι ζώδιο είστε φίλες??

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Αγαπούλα καλημέρα!! Τόσο ανυπόφορες οι καούρες που ξαγρυπνας γμτ? Η φαγούρα τουλάχιστον εφυγε επιτέλους? Πριν την εγκυμοσύνη είχες καούρες έστω λιγότερες ή ξαφνικά εμφανίστηκαν?

Καλημερα σε όλες κορίτσια μου!!

Ρε παιδιά πόσο αγχωτικό ον έχω ξαφνικά το τελευταίο χρόνο γίνει γμτ μου??

Παρότι κοιμήθηκα εν τέλη σύνολο 6 ώρες(ευτυχώς ) εμεινα ξύπνια κάνα 2 ωρο από άγχος ξαφνικό που με έπιασε συνοδευόμενο από δυσφορία γτ σκεφτόμουν τι πράγματα κ ρούχα θέλει το μωρό!! Μλκ αφού κορόιδευα τον εαυτό μου κ έλεγα " έχεις 5 μήνες ακόμη,πας καλά??!!" 

Κι εγώ το είχα αυτό :shock: ειδικά με την δυσφορία σκεφτόμουν ότι δεν ξέρω τι χρειάζεται πως από πού νομίζω ότι όλες οι πρώτομανουλες το παθαίνουμε!! Αν μπεις στο θέμα "πράγματα που θα χρειαστούμε για το μωρό μας" μια κοπέλα μας έβαλε μια λίστα για το τι θα χρειαστούμε...!! Εγώ μετα την αυχενική διαφάνεια ξεκίνησα και έπαιρνα λίγα λίγα πράγματα για να φεύγουν....είχε και εκπτώσεις τότε και ξεκίνησα με τα λευκά είδη!! Τα πήρα από τα "λευκά όνειρα" και spitishop είναι βαμβακερα και πολύ ποιοτικά και οικονομικά!! Εμείς σκέψου το φύλο το μάθαμε στην β επιπέδου Και τα έπαιρνα όλα ουδέτερα χρώματα!!! Έτσι τώρα που είμαι στον 8ο δεν μου φάνηκε και βουνό τα ψώνια και δεν αγχώνομαι πια! Γράψε την λίστα σε ένα χαρτί και κάθε φορά που παίρνεις κάτι τράβα μια μολύβια!! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!!!! Πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα ότι ώρα κ να έτρωγα καούρες ποτέ!

κ εγώ τα σκέφτομαι τι πρέπει να πάρω κ να ξεκινήσω ας πούμε να πάρω κάτι ουδέτερο όπως σεντόνια η πετσέτες η κάτι τέλος πάντων...

Σε έφαγε το αρνί τζενακι.... ναι όπως είπες δεν πίνω κοκα κολα, σόδα πίνω όταν έχω δυσπεψία, αν με πιάσουν καούρες κ πιω σόδα χειροτερεύει έχω ρέψιμο με καούρα ταυτόχρονα!

Καλε γιατί να πέσουμε να σε φάμε! Η κάθε μια είναι υπεύθυνη για την ανατροφή του παιδιού κ κανείς άλλος.... το θέμα είναι να είμαστε καλά κ να μεγαλώνουν τα παιδάκια σωστά, είτε με ξένο γάλα είτε με το δικό μας!

Ρε έχω μπει στην αντίστοιχη ομάδα Πάτρας, όπως το είπες είναι όλες πολύ φανατισμένες με το θηλασμό κ την συγκοιμιση, αν τολμήσει κάποια να ρωτήσει κάτι ανάποδο τα σχόλια βροχή...

Εγω τις φανατισμενες τις εχω και γραμμενες χαχαχαχα

Οποτε αν υπαρχει φανατισμενη δν με απασχολει.εγω ξερω τι θα κανω και πως θα μεγαλωσω τα παιδια μ!

Κανεις αλλος!

Οσες ενδιαφερονται για γαλα να μ στειλουν μνμτακι γτ ξυπνησε ο κουκλος μου.

• Μου αρέσει 3
  • Χαχα 4

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Δεν επιθυμω να θηλασω. Ειναι αποφαση μου.

Εγω εργαζομουν και συνεχιζω να εργαζομαι. και το 1ο το θηλασα κι αυτο καποιους μηνες. Μετα εδωσα φορμουλα.

Μην πεσετε να με φατε. Η καθε γυναικα_μαμα ξερει τι ειναι το καλυτερο για το παιδι της, τα χουμε ξαναπει σωστα? 

Ναι ειναι δυσκολο να κοπει ο θηλασμος και ειδικα οταν το παιδι ειναι και σε μια καποια ηλικια (μετα τν χρονο)

Αν μπορω να σας στειλω τις λιστες πολυ ευχαριστως. Μονο να μας πει καποια το πως χαχαχαχα

Πως θα την επισυναψω? Εισαι σιγουρη?

Χαιρομαι που εισαι καλυτερα!

Εγω εχω λιγες καουρες αλλα μια χαρα, το ξεπερναω. Θα περασει και ολα θα πανε καλα! Μην ανησυχεις!

Καλέ γτ να σε φάμε?? Επειδή είναι απαράδεκτο ενώ έχεις το νέκταρ να μη το δίνεις στο παιδί σου? Χαχαχχα

Πλάκα κάνω!! Εννοείται όλα είναι επιλογές,κ ο θηλασμός κ η καισαρική κ όλα αν είναι δυνατόν αν μετράτε από εκεί η αγάπη μας!! Όπως νιώθει κ ο,τι μπορεί η κάθε μία μας. Κ ξέρεις καλά ότι στην ομαδαρα μας δεν κατακρίνουμε!!

Just now, Tsampika98 είπε:

Μπαίνω στη μέση παρακαλωωω κ εγώ τόσο ειμαιιιι του 98!! 

Μπουμπούκι σε πήρε κοπέλα μου απαπαπα κ εγώ γκρινιάζω στον άντρα μου που με "γκαστρωσε" στα 27!! Χαχαχχα

** Άσχετα ότι εγώ του το ζήτησα :P

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Τι να πω?! Παίζει να έχουμε κ κάνα Ερμή ανάδρομο χαχαχα

Μην αγχώνεσαι εσύ πάντως,είστε τόσο δεμένη οικογένεια που ακόμη κ τα μικρό πρόβλημα ίσως στην αρχή θα τα περάσετε σαν να μην έγινε τπτ..

Κ μιας κ το πα,αν κ ξέρω μόνο τα βασικά για το κάθε ένα,τι ζώδιο είστε φίλες??

Ydroxoos me aigokero!!♥️

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Καλέ γτ να σε φάμε?? Επειδή είναι απαράδεκτο ενώ έχεις το νέκταρ να μη το δίνεις στο παιδί σου? Χαχαχχα

Πλάκα κάνω!! Εννοείται όλα είναι επιλογές,κ ο θηλασμός κ η καισαρική κ όλα αν είναι δυνατόν αν μετράτε από εκεί η αγάπη μας!! Όπως νιώθει κ ο,τι μπορεί η κάθε μία μας. Κ ξέρεις καλά ότι στην ομαδαρα μας δεν κατακρίνουμε!!

Το νεκταρ ειναι στο μυαλο και στην καρια της μανας!

Οχι στο στηθος!

Οποιος κρινει , κρινει τν εαυτο του. Εμεις οχι ειμαστε πιο light απο αλλες ομαδες!

Σας αφηνω κοριτσια παω να παιξω με τον παιδαρο μας!

Εχεις δικιο παντως! Οταν η οικογενεια ειναι μια γροθια τα υπολοιπα ειναι περιττα χαχαχα

Ζυγος με Ζυγο!

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Αττική: εθελοντική ομάδα υποστήριξης θηλασμού!

Έχει πολλά αρχεία κι αν θες να ψάξεις κάτι συγκεκριμένο το πατάς στην αναζήτηση και βλέπεις ανάλογες ερωτήσεις.

Από τη μια σκέφτομαι πως στον πρώτο παιδί είχα όλο το χρόνο μαζί του να τον χαρώ, να τον θηλάσω να να να.. αλλά δε γίνεται θέλω κι εγώ να δουλέψω ξανά επιτέλους οπότε αναγκαστικά με το δεύτερο δε θα είναι ακριβώς έτσι. 

Βέβαια ,παραδέχτητε το επιτέλους οι μανάδες πως εμείς τα πρώτα τα πρωτότοκα ήμασταν κ θα είμαστε τα λατρεμένα σας κ αφήστε τις δικαιολογίες για δουλειές κτλ !!!!!:D

Just now, Blonde είπε:

Κι εγώ το είχα αυτό :shock: ειδικά με την δυσφορία σκεφτόμουν ότι δεν ξέρω τι χρειάζεται πως από πού νομίζω ότι όλες οι πρώτομανουλες το παθαίνουμε!! Αν μπεις στο θέμα "πράγματα που θα χρειαστούμε για το μωρό μας" μια κοπέλα μας έβαλε μια λίστα για το τι θα χρειαστούμε...!! Εγώ μετα την αυχενική διαφάνεια ξεκίνησα και έπαιρνα λίγα λίγα πράγματα για να φεύγουν....είχε και εκπτώσεις τότε και ξεκίνησα με τα λευκά είδη!! Τα πήρα από τα "λευκά όνειρα" και spitishop είναι βαμβακερα και πολύ ποιοτικά και οικονομικά!! Εμείς σκέψου το φύλο το μάθαμε στην β επιπέδου Και τα έπαιρνα όλα ουδέτερα χρώματα!!! Έτσι τώρα που είμαι στον 8ο δεν μου φάνηκε και βουνό τα ψώνια και δεν αγχώνομαι πια! Γράψε την λίστα σε ένα χαρτί και κάθε φορά που παίρνεις κάτι τράβα μια μολύβια!! 

Ουφφφ αυτό ακριβώς θα κάνω φίλη!! Άσε κ σήμερα με πήρε ο κουμπάρος μου κ μου είπε πως γεννάει η φίλη μουυυ κ το τρελό? Είναι 36 εν κ 5 ημ κ απλά της έσπασαν τα νερά ρεεε!! Όλα θα πάνε καλά ελπίζω γτ το νινι στο τελευταίο υπέρηχο πριν 1 εβδομαδα ήταν ήδη τροφαντο οπότε είμαι πολύ αισιόδοξη αλλα το λέω γτ να πως ξαφνικά γίνεται κάτι κ αν δεν είσαι έτοιμη τρέχεις κ δε φτάνεις!!

• Χαχα 1

Επισης κοριτσια ειμαι Υπερ του θηλασμου μα και Υπερ της φορμουλας

Υπερ στο να κοιμουνται τα μωρα στο δικο τους δωματιο μα και Υπερ της συγκοιμησης.

Ειμαι Υπερ της ΜΑΜΑΣ!

Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΟΧΙ Η ΝΙΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΝΙΝΑ. 

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ, ΛΙΩΣΤΕ ΤΟ, ΖΟΥΛΗΞΤΕ ΤΟ, ΘΗΛΑΣΤΕ ΤΟ, ΔΩΣΤΕ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΑΧΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΥΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ.

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΑΜΑ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!

• Μου αρέσει 6

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Καλησπέρα κορίτσια, 

Οντως μιλάτε πολύ.. Δε σας προλαβαίνω! Χιχιχι

Η δική μ άποψη ειναι μετρον άριστον σχετικά με το θηλασμό.. Δε μπορώ τις υπερβολές απο οπου και αν προέρχονται.. Η κάθε μια κάνει ο. Τι νομίζει καλύτερο αρκεί βέβαια να φίλτραρει τις πληροφορίες που ρις δίνονται και τοτε αναλόγως αξιολογεί..! 

Τώρα κάπου κατάλαβα οτι μιλάτε και για ζωδια.. So αιγόκερως με δίδυμο! 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!!!! Πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα ότι ώρα κ να έτρωγα καούρες ποτέ!

κ εγώ τα σκέφτομαι τι πρέπει να πάρω κ να ξεκινήσω ας πούμε να πάρω κάτι ουδέτερο όπως σεντόνια η πετσέτες η κάτι τέλος πάντων...

Σε έφαγε το αρνί τζενακι.... ναι όπως είπες δεν πίνω κοκα κολα, σόδα πίνω όταν έχω δυσπεψία, αν με πιάσουν καούρες κ πιω σόδα χειροτερεύει έχω ρέψιμο με καούρα ταυτόχρονα!

Καλε γιατί να πέσουμε να σε φάμε! Η κάθε μια είναι υπεύθυνη για την ανατροφή του παιδιού κ κανείς άλλος.... το θέμα είναι να είμαστε καλά κ να μεγαλώνουν τα παιδάκια σωστά, είτε με ξένο γάλα είτε με το δικό μας!

Ρε έχω μπει στην αντίστοιχη ομάδα Πάτρας, όπως το είπες είναι όλες πολύ φανατισμένες με το θηλασμό κ την συγκοιμιση, αν τολμήσει κάποια να ρωτήσει κάτι ανάποδο τα σχόλια βροχή...

Γενικά υπάρχουν κ αυτές οι ομάδες που αν πεις κατι αντίθετο σε κυνηγάνε!! Εγώ θα μπω κ απλά θα βλέπω μήπως κ μάθω κάτι, γενικά στο fb δεν μπαίνω σε διαδικασία να μιλήσω γιατί κυκλοφορούν πολλοί κ πολλές ανεγκεφαλοι που δεν μπορείς να κάνεις διάλογο.Καλυτερα να μιλάς με ντουβαρι!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Εγώ παρεπιπτόντως,Δίδυμος με Σκορπιό..τα νινακια μας με το καλό θα είναι Ζυγοί,εγώ πολύ τους πάω είναι κ αυτοί του αέρα κ ταιριζω φουλ!

Ζυγος με ζυγο φιλη μ!

Μα το νινι αν κ πλ θα το θελα ζυγο, το βλεπω για σκορπιο χαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Επισης κοριτσια ειμαι Υπερ του θηλασμου μα και Υπερ της φορμουλας

Υπερ στο να κοιμουνται τα μωρα στο δικο τους δωματιο μα και Υπερ της συγκοιμησης.

Ειμαι Υπερ της ΜΑΜΑΣ!

Η ΜΑΜΑ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ.ΟΧΙ Η ΝΙΝΑ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΝΙΝΑ. 

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ, ΛΙΩΣΤΕ ΤΟ, ΖΟΥΛΗΞΤΕ ΤΟ, ΘΗΛΑΣΤΕ ΤΟ, ΔΩΣΤΕ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΜΑΧΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΩΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

ΑΥΤΑ ΑΞΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ.

ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΑΜΑ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!

Χαχχαα το σύνθημα της ημέρας!! ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΑΜΑ,ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ :P

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Εγώ παρεπιπτόντως,Δίδυμος με Σκορπιό..τα νινακια μας με το καλό θα είναι Ζυγοί,εγώ πολύ τους πάω είναι κ αυτοί του αέρα κ ταιριζω φουλ!

Εγώ είμαι λιοντάρι!! Με τι δεν ξέρω!!:-D

Ρε παιδιά οι Ζυγόι πολύ καλα παιδία δεν λέω , ήσυχα αλλά είναι κ λίγο θύματα, δεν σηκώνουν ανάστημα ούτε για αστείο!!

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...