Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, EugenJen είπε:

Όχι καλέ προς το παρόν δεν έχω τέτοια θέματα,αν δεν μας βγει , δεν βγήκε! Όπως το λες είναι , να είναι κ η μαμά κ το παιδί χαρούμενοι!!

Ααααα τέλεια!!! Έτσι το ψάχνω;;;ομάδα θηλασμού;;;εγώ δεν θα είμαι στο σπίτι όλη μέρα οπότε , δεν θα έχει στήθος όσο κ να ψάξει!!!

Αττική: εθελοντική ομάδα υποστήριξης θηλασμού!

Έχει πολλά αρχεία κι αν θες να ψάξεις κάτι συγκεκριμένο το πατάς στην αναζήτηση και βλέπεις ανάλογες ερωτήσεις.

Από τη μια σκέφτομαι πως στον πρώτο παιδί είχα όλο το χρόνο μαζί του να τον χαρώ, να τον θηλάσω να να να.. αλλά δε γίνεται θέλω κι εγώ να δουλέψω ξανά επιτέλους οπότε αναγκαστικά με το δεύτερο δε θα είναι ακριβώς έτσι. 

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Παντως και για φορμουλα οποια θελει να δωσει, εστω και για μεικτη διατροφη,

Να ψαξει πολυ καλα το θεμα τι ξενο γαλα θα δωσει στο μωρο.

Εχω κανει ερευνα μεγαλη μεσω παιδιατρων. Θα χαρω να τα μοιραστω μαζι σας!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Παντως και για φορμουλα οποια θελει να δωσει, εστω και για μεικτη διατροφη,

Να ψαξει πολυ καλα το θεμα τι ξενο γαλα θα δωσει στο μωρο.

Εχω κανει ερευνα μεγαλη μεσω παιδιατρων. Θα χαρω να τα μοιραστω μαζι σας!

Έχω ακούσει ότι κάνουν αλλεργίες πολλά μωράκια σε φόρμουλα κ ότι πολλοί αλλάζουν πολλές μάρκες μέχρι να καταλήξουν.

Εσεις καταλήξατε εύκολα?

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Just now, Tsampika98 είπε:

Μπαίνω στη μέση παρακαλωωω κ εγώ τόσο ειμαιιιι του 98!! 

Aaaaaa tou ‘98 manoula?

teleia!Egw tou ‘88 .Eimai 32 alla den mou fainetai k emena.Ase pou aisthanomai 27 akoma gia kapoion logo.Kalimera koritsia!!Exw koimithei xalia.Xtes sikwthika gurw stis 8 fores gia pipi

• Μου αρέσει 1

Just now, Anastasia05 είπε:

Έχω ακούσει ότι κάνουν αλλεργίες πολλά μωράκια σε φόρμουλα κ ότι πολλοί αλλάζουν πολλές μάρκες μέχρι να καταλήξουν.

Εσεις καταλήξατε εύκολα?

Εμεις αλλαξαμε 2 ειδη φορμουλας. Αλλα για αλλεργιες τα ποσοστα ειναι μικρα. Αν το σκεφτεσαι οτι θα σου τυχει τοτε θεωρω ειναι σαν να το προκαλεις.

Παντως αν εχεις καλο παιδιατρο ολα πανε καλα, ουτε αλλεργια παθαμε ουτε τιποτα. Βεβαια οι γονεις θα πρεπει να συζητησουν το ιστορικο τους με τν γιατρο ωστε να τους στρεψει προς την σωστη κατευθυνση.

Εμεις υπηρξαμε τυχεροι. Του αρεσε πολυ το γαλα που διαλεξαμε και ακομα αυτο πινουμε. Γενικα αν πας στις δυο μεγαλες εταιρειες που σκεφτομαι, τοτε πας σωστα. Και υπαρχουν και υποαλλεργικα, κολικων, δυσκοιλιοτητας, αντιαναγωγικα. Τα παντα υπαρχουν για οτιδηποτε, μπορει να τυχει.

Γιατι με τν θηλασμο αποφευγεις τους κολικους? Αποφευγεις την γοπ?

Οχι. . . Ξερω απειρες περιπτωσεις που στραφηκαν σε φορμουλα κ ας θηλαζαν μια χαρα.

Μεγαλο θεμα ανοιξαμε και οι νεες μαμαδς θα αγχωθουν.

Εμεις 5 οικογενειες που δινουμε το ιδιο γαλα στα παιδια μας, δν ειχαν ποτε κανενα θεμα αλλεργιας.

Ολα πηγαν καλα και δν αλλαξαμε γαλα. 

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Αττική: εθελοντική ομάδα υποστήριξης θηλασμού!

Έχει πολλά αρχεία κι αν θες να ψάξεις κάτι συγκεκριμένο το πατάς στην αναζήτηση και βλέπεις ανάλογες ερωτήσεις.

Από τη μια σκέφτομαι πως στον πρώτο παιδί είχα όλο το χρόνο μαζί του να τον χαρώ, να τον θηλάσω να να να.. αλλά δε γίνεται θέλω κι εγώ να δουλέψω ξανά επιτέλους οπότε αναγκαστικά με το δεύτερο δε θα είναι ακριβώς έτσι. 

Είναι δύσκολο για εσάς τις μανουλες που έχετε δύο κ ειδικά με μικρή διαφορά, αλλά είναι λογικό το πρώτο να έχει απολαύσει πιο πολύ χρόνο με την μαμά , απο το δεύτερο!! Είπαμε χαρούμενα παιδιά , χαρούμενη μαμά κ χαρούμενη οικογένεια!!!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Πάντως στην ομάδα αυτή είναι πολύ πορωμενες αλλά γενικα για όποια θέλει να θηλάσει είναι βοηθητική κ χρήσιμη. Στην αρχή πρέπει να ξεχάσεις νοικοκυριό και ύπνο αν θες να τα καταφέρεις!

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Εμεις αλλαξαμε 2 ειδη φορμουλας. Αλλα για αλλεργιες τα ποσοστα ειναι μικρα. Αν το σκεφτεσαι οτι θα σου τυχει τοτε θεωρω ειναι σαν να το προκαλεις.

Παντως αν εχεις καλο παιδιατρο ολα πανε καλα, ουτε αλλεργια παθαμε ουτε τιποτα. Βεβαια οι γονεις θα πρεπει να συζητησουν το ιστορικο τους με τν γιατρο ωστε να τους στρεψει προς την σωστη κατευθυνση.

Εμεις υπηρξαμε τυχεροι. Του αρεσε πολυ το γαλα που διαλεξαμε και ακομα αυτο πινουμε. Γενικα αν πας στις δυο μεγαλες εταιρειες που σκεφτομαι, τοτε πας σωστα. Και υπαρχουν και υποαλλεργικα, κολικων, δυσκοιλιοτητας, αντιαναγωγικα. Τα παντα υπαρχουν για οτιδηποτε, μπορει να τυχει.

Οχι. . . Ξερω απειρες περιπτωσεις που στραφηκαν σε φορμουλα κ ας θηλαζαν μια χαρα.

Εμεις 5 οικογενειες που δινουμε το ιδιο γαλα στα παιδια μας, δν ειχαν ποτε κανενα θεμα αλλεργιας.

Καλημέρα κορίτσια!!παρακολουθούσα την συζήτηση σας για τα γάλατα κ ήθελα να δω αν μπορούσατε να με βοηθήσετε.αυριο το αγοράκι μου γίνεται 8 μηνών κ εγώ 12εβδομαδων:x μέχρι τώρα τον θήλαζα αποκλειστικά,αλλά πλέον ζοριζομαι αρκετά (με εμετούς,αναγουλες κτλ) κ θα ήθελα να το γυρίσω σε μεικτή ούτως ώστε μέχρι να γεννηθεί το άλλο μωράκι να έχει αποθηλασει τελείως!!μου είπαν κοπέλες να προσπαθήσω να θηλάζω κ τα δυο αλλά μου φαίνεται αδιανόητο αυτήν την στιγμή κ δεν θα το κάνω!ο μικρός δεν έχει κάποια αλλεργία,τρώω τα πάντα δηλαδή κ πίνει κ από μπουκάλι μιας κ έβγαζα με θηλαστρο γιατί στους 4 μήνες γύρισα δουλειά κάποιες ώρες κ του το έδινε ο άντρας μου οπότε δεν έχει θέμα να πιάσει μπουκάλι.

Επειδή είδα ότι έχεις κάνει έρευνα,θα μπορούσες να μου πεις εσύ τι γαλατακι δίνεις/έδινες για να το έχω κατά νου;είτε εδώ είτε σε πμ αν δεν επιτρέπεται να το πεις εδώ..

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Αγαπούλα καλημέρα!! Τόσο ανυπόφορες οι καούρες που ξαγρυπνας γμτ? Η φαγούρα τουλάχιστον εφυγε επιτέλους? Πριν την εγκυμοσύνη είχες καούρες έστω λιγότερες ή ξαφνικά εμφανίστηκαν?

Καλημερα σε όλες κορίτσια μου!!

Ρε παιδιά πόσο αγχωτικό ον έχω ξαφνικά το τελευταίο χρόνο γίνει γμτ μου??

Παρότι κοιμήθηκα εν τέλη σύνολο 6 ώρες(ευτυχώς ) εμεινα ξύπνια κάνα 2 ωρο από άγχος ξαφνικό που με έπιασε συνοδευόμενο από δυσφορία γτ σκεφτόμουν τι πράγματα κ ρούχα θέλει το μωρό!! Μλκ αφού κορόιδευα τον εαυτό μου κ έλεγα " έχεις 5 μήνες ακόμη,πας καλά??!!" 

Καλημέρα!!!! Πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα ότι ώρα κ να έτρωγα καούρες ποτέ!

κ εγώ τα σκέφτομαι τι πρέπει να πάρω κ να ξεκινήσω ας πούμε να πάρω κάτι ουδέτερο όπως σεντόνια η πετσέτες η κάτι τέλος πάντων...

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια !

Έχετε δει την ταινία που λέει "Εμ δεν το φαγες το αρνί, σ'εφαγε το αρνί Μιχαλάκη μου!" Αυτό ακριβώς έπαθα χθες με 2 κομματάκια ψαχνό που έφαγα! Χαλάλι έζησα λίγο Πάσχα!

@Jasmine@ νομίζω εμείς οι δυο πρέπει απλά να το πάρουμε απόφαση, έτσι θα μας παει μέχρι την γέννα! Δοκίμασε λίγο κόκα κόλα zero εμένα με βοηθάει πολύ! 

@Renez καλέ όλες τα ίδια είμαστε ,άγχος κάθε μέρα για κάτι διαφορετικό! Γι'αυτό είμαστε όλες να βοηθήσουν οι παλιές , να κάνουμε τις λίστες μας κ να μην μας ξεφύγει τπτ!!

Σε έφαγε το αρνί τζενακι.... ναι όπως είπες δεν πίνω κοκα κολα, σόδα πίνω όταν έχω δυσπεψία, αν με πιάσουν καούρες κ πιω σόδα χειροτερεύει έχω ρέψιμο με καούρα ταυτόχρονα!

Just now, Ninamc είπε:

Δεν επιθυμω να θηλασω. Ειναι αποφαση μου.

Εγω εργαζομουν και συνεχιζω να εργαζομαι. και το 1ο το θηλασα κι αυτο καποιους μηνες. Μετα εδωσα φορμουλα.

Μην πεσετε να με φατε. Η καθε γυναικα_μαμα ξερει τι ειναι το καλυτερο για το παιδι της, τα χουμε ξαναπει σωστα? 

Ναι ειναι δυσκολο να κοπει ο θηλασμος και ειδικα οταν το παιδι ειναι και σε μια καποια ηλικια (μετα τν χρονο)

Αν μπορω να σας στειλω τις λιστες πολυ ευχαριστως. Μονο να μας πει καποια το πως χαχαχαχα

Πως θα την επισυναψω? Εισαι σιγουρη?

Χαιρομαι που εισαι καλυτερα!

Εγω εχω λιγες καουρες αλλα μια χαρα, το ξεπερναω. Θα περασει και ολα θα πανε καλα! Μην ανησυχεις!

Καλε γιατί να πέσουμε να σε φάμε! Η κάθε μια είναι υπεύθυνη για την ανατροφή του παιδιού κ κανείς άλλος.... το θέμα είναι να είμαστε καλά κ να μεγαλώνουν τα παιδάκια σωστά, είτε με ξένο γάλα είτε με το δικό μας!

Just now, marianna1986 είπε:

Πάντως στην ομάδα αυτή είναι πολύ πορωμενες αλλά γενικα για όποια θέλει να θηλάσει είναι βοηθητική κ χρήσιμη. Στην αρχή πρέπει να ξεχάσεις νοικοκυριό και ύπνο αν θες να τα καταφέρεις!

Ρε έχω μπει στην αντίστοιχη ομάδα Πάτρας, όπως το είπες είναι όλες πολύ φανατισμένες με το θηλασμό κ την συγκοιμιση, αν τολμήσει κάποια να ρωτήσει κάτι ανάποδο τα σχόλια βροχή...

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Annou είπε:

Aaaaaa tou ‘98 manoula?

teleia!Egw tou ‘88 .Eimai 32 alla den mou fainetai k emena.Ase pou aisthanomai 27 akoma gia kapoion logo.Kalimera koritsia!!Exw koimithei xalia.Xtes sikwthika gurw stis 8 fores gia pipi

Και εγώ το ίδιο κ με έντονες ναυτίες πάλι τώρα που προχωράμε για τον τέταρτο!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!!!! Πριν την εγκυμοσύνη δεν είχα τίποτα ότι ώρα κ να έτρωγα καούρες ποτέ!

κ εγώ τα σκέφτομαι τι πρέπει να πάρω κ να ξεκινήσω ας πούμε να πάρω κάτι ουδέτερο όπως σεντόνια η πετσέτες η κάτι τέλος πάντων...

Σε έφαγε το αρνί τζενακι.... ναι όπως είπες δεν πίνω κοκα κολα, σόδα πίνω όταν έχω δυσπεψία, αν με πιάσουν καούρες κ πιω σόδα χειροτερεύει έχω ρέψιμο με καούρα ταυτόχρονα!

Καλε γιατί να πέσουμε να σε φάμε! Η κάθε μια είναι υπεύθυνη για την ανατροφή του παιδιού κ κανείς άλλος.... το θέμα είναι να είμαστε καλά κ να μεγαλώνουν τα παιδάκια σωστά, είτε με ξένο γάλα είτε με το δικό μας!

Ρε έχω μπει στην αντίστοιχη ομάδα Πάτρας, όπως το είπες είναι όλες πολύ φανατισμένες με το θηλασμό κ την συγκοιμιση, αν τολμήσει κάποια να ρωτήσει κάτι ανάποδο τα σχόλια βροχή...

Δυστυχώς αυτό με την ομάδα θηλασμού συμβαινει. Όπως κ με τις περισσότερες ομάδες στο φεισμπουκ.

Εγώ ποτέ δεν έχω σχολιάσει ή ρωτήσει κάτι. Απλά διαβάζω ότι χρειάζομαι να μάθω.

Q1jtp2.png

Just now, MumMaria είπε:

Καλημέρα κορίτσια!!παρακολουθούσα την συζήτηση σας για τα γάλατα κ ήθελα να δω αν μπορούσατε να με βοηθήσετε.αυριο το αγοράκι μου γίνεται 8 μηνών κ εγώ 12εβδομαδων:x μέχρι τώρα τον θήλαζα αποκλειστικά,αλλά πλέον ζοριζομαι αρκετά (με εμετούς,αναγουλες κτλ) κ θα ήθελα να το γυρίσω σε μεικτή ούτως ώστε μέχρι να γεννηθεί το άλλο μωράκι να έχει αποθηλασει τελείως!!μου είπαν κοπέλες να προσπαθήσω να θηλάζω κ τα δυο αλλά μου φαίνεται αδιανόητο αυτήν την στιγμή κ δεν θα το κάνω!ο μικρός δεν έχει κάποια αλλεργία,τρώω τα πάντα δηλαδή κ πίνει κ από μπουκάλι μιας κ έβγαζα με θηλαστρο γιατί στους 4 μήνες γύρισα δουλειά κάποιες ώρες κ του το έδινε ο άντρας μου οπότε δεν έχει θέμα να πιάσει μπουκάλι.

Επειδή είδα ότι έχεις κάνει έρευνα,θα μπορούσες να μου πεις εσύ τι γαλατακι δίνεις/έδινες για να το έχω κατά νου;είτε εδώ είτε σε πμ αν δεν επιτρέπεται να το πεις εδώ..

Θα σου στειλω μνμτακι αργοτερα γιατι τωρα εχει ξυπνησει ο κουκλος μου και θελω να παιξω μαζι του. Θα σ στειλω οπωσδηποτε!,

Και σε @Anastasia05

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Γοπ δεν είχαμε μόνο κολικούς. Πες ποιο γάλα αν μπορείς γιατί δεν χω ιδέα από αυτά!

Και κάποιες φίλες με μωράκια κι αυτές θηλασανε κ δεν έχω κάποια γνωστή να μου πει οπότε οποια πληροφορία δώσεις ,δεκτή!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...