Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Δεν επιθυμω να θηλασω. Ειναι αποφαση μου.

Εγω εργαζομουν και συνεχιζω να εργαζομαι. και το 1ο το θηλασα κι αυτο καποιους μηνες. Μετα εδωσα φορμουλα.

Μην πεσετε να με φατε. Η καθε γυναικα_μαμα ξερει τι ειναι το καλυτερο για το παιδι της, τα χουμε ξαναπει σωστα? 

Ναι ειναι δυσκολο να κοπει ο θηλασμος και ειδικα οταν το παιδι ειναι και σε μια καποια ηλικια (μετα τν χρονο)

Αν μπορω να σας στειλω τις λιστες πολυ ευχαριστως. Μονο να μας πει καποια το πως χαχαχαχα

Πως θα την επισυναψω? Εισαι σιγουρη?

Χαιρομαι που εισαι καλυτερα!

Εγω εχω λιγες καουρες αλλα μια χαρα, το ξεπερναω. Θα περασει και ολα θα πανε καλα! Μην ανησυχεις!

Καλέ γιατί να πέσουμε να σε φάμε??? Η κάθε μανούλα κάνει ότι νιώθει σωστό για εκείνη κ το μωράκι της!! δικαίωμα σου κ επιλογή σου!!!

Εγώ να ρωτήσω γίνεται να θηλάζεις κ να δίνεις κ ξένο; Γιατί κ εγώ θα γυρίσω νωρίς στην δουλειά οπότε δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο θα είναι να αντλώ γάλα..

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

10 ώρες πρίν, elenioz είπε:

Εγώ είμαι 23 :) 

Να φανταστώ η μικρότερη στην παρέα; 

Αχ εγώ παίρνω κ ασβέστιο κ μαγνήσιο και έχω μια συνεχή πίκρα στο στόμα όλοι μέρα και είναι σίγουρη ότι είναι από αυτά.  Τάχα το ασβέστιο έχει κ γεύση πορτοκάλι τρομάρα του.... 

Κούκλα μου εγώ κ εσύ οι μικρότερες στην παρέα μας  εύχομαι να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη!!!

• Μου αρέσει 2

Just now, EugenJen είπε:

Καλέ γιατί να πέσουμε να σε φάμε??? Η κάθε μανούλα κάνει ότι νιώθει σωστό για εκείνη κ το μωράκι της!! δικαίωμα σου κ επιλογή σου!!!

Εγώ να ρωτήσω γίνεται να θηλάζεις κ να δίνεις κ ξένο; Γιατί κ εγώ θα γυρίσω νωρίς στην δουλειά οπότε δεν ξέρω κατά πόσο εύκολο θα είναι να αντλώ γάλα..

Γίνεται κ λέγεται μεικτή διατροφή! Κι εγώ σκέφτομαι ότι δύσκολο κ να δουλεύεις κ να αντλεις. Απλά σταματας θηλασμό πιο γρήγορα αν κάνεις μεικτή.(αν δεν κάνω λάθος)

Q1jtp2.png

Just now, EugenJen είπε:

Συνηθως οι γυναικες κρινουμε η μια την αλλη χωρις να ξερουμε το υποβαθρο και την ιστορια της. 

Αυτο δεν συμβαινει κι εδω βεβαια.. ευτυχως!

Κοιτα να σου πω βεβαια και γινεται αυτο που λες, αρκει να τα καταφερνεις με το θηλαστρο.

Και να μαθεις την διαδικασια αποθηκευσης γαλακτος κτλ.

Ολα θα πανε μια χαρα! Και θα τα καταφερεις

Μα κι αν δν τα καταφερεις δωσε φορμουλα. Δεν χαλασε ο κοσμος. 

Νομιζω δν σταματα ο θηλασμος με την μεικτη. Απλα παραγει λιγοτερη ποσοτητα. Το στηθος ειναι προσφορα και ζητηση. Χαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Renez είπε:

Δε ξέρω ρε γαμωτο μου,δε ξέρω..να έχεις κάνει 9 μήνες τοοοσες εξετάσεις κ τελικά να μην έχουν βρει τα σημαντικότερα..τι να πω?! Τουλάχιστον όταν γεννηθεί στο μαιευτήριο δεν τους κάνουν κάποιες εξετάσεις υποτίθεται??

Ναιιιι είσαι η μικρότερη :-) κ μου χαλάς τη σειρά γτ ήμουν εγώ (27) να ξέρεις αλλά τέλος πάντων,θα δώσω τόπο στα νιάτα!! Χαχαχα

Μπαίνω στη μέση παρακαλωωω κ εγώ τόσο ειμαιιιι του 98!! 

• Μου αρέσει 2

Just now, Ninamc είπε:

Δεν επιθυμω να θηλασω. Ειναι αποφαση μου.

Εγω εργαζομουν και συνεχιζω να εργαζομαι. και το 1ο το θηλασα κι αυτο καποιους μηνες. Μετα εδωσα φορμουλα.

Μην πεσετε να με φατε. Η καθε γυναικα_μαμα ξερει τι ειναι το καλυτερο για το παιδι της, τα χουμε ξαναπει σωστα? 

Ναι ειναι δυσκολο να κοπει ο θηλασμος και ειδικα οταν το παιδι ειναι και σε μια καποια ηλικια (μετα τν χρονο)

Αν μπορω να σας στειλω τις λιστες πολυ ευχαριστως. Μονο να μας πει καποια το πως χαχαχαχα

Πως θα την επισυναψω? Εισαι σιγουρη?

Χαιρομαι που εισαι καλυτερα!

Εγω εχω λιγες καουρες αλλα μια χαρα, το ξεπερναω. Θα περασει και ολα θα πανε καλα! Μην ανησυχεις!

Γιατί να σε φάμε?? Η κάθε μία κανει τις επιλογές της. Εγώ ρωτησα μήπως μετά που έκοψε κ ο μεγάλος σου ήταν πιο καλά και για τους δυο σας κ λες να το κάνεις διαφορετικά τώρα. Δεν ξέρω ακόμη παλεύω να το κόψουμε κι εμείς κ σκέφτομαι πως θα είναι πιο εύκολο κ για μενα,μετά από τόσο καιρό κουράστηκα

Δε βοηθάνε κ οι ορμόνες..κ εγώ έγκυος κι αυτός έχει τα δόντια του κ ο καθένας με τον πόνο του!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Γίνεται κ λέγεται μεικτή διατροφή! Κι εγώ σκέφτομαι ότι δύσκολο κ να δουλεύεις κ να αντλεις. Απλά σταματας θηλασμό πιο γρήγορα αν κάνεις μεικτή.(αν δεν κάνω λάθος)

Όταν λες πιο γρήγορα;;εγώ πχ δεν έχω σκοπό να θηλάζω μέχρι να πάει το παιδί τριών!!Δεν έχω βέβαια κ χρονικό περιθώριο γτ αποτι έχω καταλάβει βλέπεις κ κάνεις, μια γνωστή μου πχ δεν θήλαζε γτ μου λέει ένιωθε σαν αγελάδα, άλλη ενώ ήθελε, δεν μπορούσε πέτρωσε το στήθος;κάτι τέτοιο

C1JTp3.png

Γιατί να σε φάμε?? Η κάθε μία κανει τις επιλογές της. Εγώ ρωτησα μήπως μετά που έκοψε κ ο μεγάλος σου ήταν πιο καλά και για τους δυο σας κ λες να το κάνεις διαφορετικά τώρα. Δεν ξέρω ακόμη παλεύω να το κόψουμε κι εμείς κ σκέφτομαι πως θα είναι πιο εύκολο κ για μενα,μετά από τόσο καιρό κουράστηκα

Δε βοηθάνε κ οι ορμόνες..κ εγώ έγκυος κι αυτός έχει τα δόντια του κ ο καθένας με τον πόνο του!!

Χαχαχαχα

Ο γιος μου εκοψε τν θηλασμο πριν τους 6 μηνες. @EugenJen

Και ολα πηγαν και πανε τελεια. 

Ευχομαι να τα καταφερετε, και δουλεια και θηλασμο!

Μα ακομα και αν δεν..μη νιωσετε τυψεις.

Τα παιδια θελουν χαρουμενη μαμα για να ναι κ εκεινα χαρουμενα!

Αστα @Anastasia05 ο καθενας με τν πονο του! Ειδικα ο μικρος σου θα περασει σοκ, θα του κακοφανει πιστευω. Να μοιραζεται και τους γονεις , μα και το στηθος?

Ε οχι χαχαχα

Να του το κοψετε σιγα σιγα, δν σε βλεπω καλα .και δουλεια και δυο μωρα να θηλαζουν

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Συνηθως οι γυναικες κρινουμε η μια την αλλη χωρις να ξερουμε το υποβαθρο και την ιστορια της. 

Αυτο δεν συμβαινει κι εδω βεβαια.. ευτυχως!

Κοιτα να σου πω βεβαια και γινεται αυτο που λες, αρκει να τα καταφερνεις με το θηλαστρο.

Και να μαθεις την διαδικασια αποθηκευσης γαλακτος κτλ.

Ολα θα πανε μια χαρα! Και θα τα καταφερεις

Μα κι αν δν τα καταφερεις δωσε φορμουλα. Δεν χαλασε ο κοσμος. 

Νομιζω δν σταματα ο θηλασμος με την μεικτη. Απλα παραγει λιγοτερη ποσοτητα. Το στηθος ειναι προσφορα και ζητηση. Χαχαχα

Νομίζω με την μεικτή είναι πιο εύκολο κ για το παιδί να τρώει τη φόρμουλα 

Just now, EugenJen είπε:

Όταν λες πιο γρήγορα;;εγώ πχ δεν έχω σκοπό να θηλάζω μέχρι να πάει το παιδί τριών!!Δεν έχω βέβαια κ χρονικό περιθώριο γτ αποτι έχω καταλάβει βλέπεις κ κάνεις, μια γνωστή μου πχ δεν θήλαζε γτ μου λέει ένιωθε σαν αγελάδα, άλλη ενώ ήθελε, δεν μπορούσε πέτρωσε το στήθος;κάτι τέτοιο

Ειναι αυτό που είπε κ η Νίνα,όσο υπάρχει ζήτηση το στήθος παράγει γάλα. Πιστεύω με την φόρμουλα συνηθίζει κ το μωρό (είναι πιο εύκολο να φάει από το μπουκάλι απ' ότι από το στήθος) 

Κι εγώ έλεγα μετά τον χρόνο θα το έκοβα αλλά δεν!!! Όταν είμαι όλη μέρα μαζί του κ με μυρίζει κ με βλέπει είναι πιο δύσκολο.. κι όσο μεγαλώνει δυσκολεύει κι άλλο!!

Αν έχεις φεισμπουκ να μπεις στην ομάδα θηλασμού να διαβασεις από τα αρχεία που έχουν,βοηθάνε πολύ αν θες να θηλασεις!

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ελπίζω να είστε καλά μετά το χτεσινό φαγοπότι!!!

@Jasmine@ εγώ στην πρώτη εγκυμοσύνη είχα τοσες καούρες και ειδικά προς το τέλος κοιμόμουν καθιστή στο κρεβάτι... Κ δεν ευθυνόταν διατροφή γιατί είχα διαβήτη και δεν έτρωγα γλυκα, ζυμαρικα, σάλτσες κλπ. Υπομονή...

Τα πράγματα του μωρού καλό θα είναι να είναι έτοιμα μέχρι τις 32 εβδ, ειδικά η βαλίτσα! Στην πρώτη μου γέννα στο διπλανό κρεβάτι ήταν μια που είχε έρθει για το ντοπλερ στο ρεα κ κάτι της βρήκαν κ την εχωσαν επιτόπου για γεννα!Έτρεχε κ δεν έφτανε γιατί δεν είχε ετοιμάσει τπτ!

Τώρα για το θηλασμό το πρώτο το θήλασα 2.5 χρόνια και στο δεύτερο δεν σκοπεύω ούτε μερα:?. Η ομάδα στο φμπ λέγεται Αττική εθελοντική ομάδα υποστήριξης θηλασμού!

Επεξεργάστηκαν by marianna1986
  • Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχα

Αστα @Anastasia05 ο καθενας με τν πονο του! Ειδικα ο μικρος σου θα περασει σοκ, θα του κακοφανει πιστευω. Να μοιραζεται και τους γονεις , μα και το στηθος?

Ε οχι! 

Δε πειράζει, θα το συνηθίσει!! Να μάθει να μοιράζεται από μικρούλης!

• Χαχα 1

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχα

Ε οχι! 

Όχι καλέ προς το παρόν δεν έχω τέτοια θέματα,αν δεν μας βγει , δεν βγήκε! Όπως το λες είναι , να είναι κ η μαμά κ το παιδί χαρούμενοι!!

Νομίζω με την μεικτή είναι πιο εύκολο κ για το παιδί να τρώει τη φόρμουλα 

Ειναι αυτό που είπε κ η Νίνα,όσο υπάρχει ζήτηση το στήθος παράγει γάλα. Πιστεύω με την φόρμουλα συνηθίζει κ το μωρό (είναι πιο εύκολο να φάει από το μπουκάλι απ' ότι από το στήθος) 

Κι εγώ έλεγα μετά τον χρόνο θα το έκοβα αλλά δεν!!! Όταν είμαι όλη μέρα μαζί του κ με μυρίζει κ με βλέπει είναι πιο δύσκολο.. κι όσο μεγαλώνει δυσκολεύει κι άλλο!!

Αν έχεις φεισμπουκ να μπεις στην ομάδα θηλασμού να διαβασεις από τα αρχεία που έχουν,βοηθάνε πολύ αν θες να θηλασεις!

Ααααα τέλεια!!! Έτσι το ψάχνω;;;ομάδα θηλασμού;;;εγώ δεν θα είμαι στο σπίτι όλη μέρα οπότε , δεν θα έχει στήθος όσο κ να ψάξει!!!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

10 ώρες πρίν, Ninamc είπε:

Κοριτσια εγω δν πηρα ποτε ασβεστιο, ουτε στην 1η εγκυμοσυνη. Μαγνησιο, προγεστερονη, φολικο οξυ, σιδηρο. 

Τρωω ολη μερα γαλακτοκομικα. Μαλλν γι αυτο.

Δν χρειαστηκε ευτυχως.

Σε εσας εδειξαν οι εξετασεις οτι εχετε ελειψη?

Egw pantws mono fulliko oxu.Tipota allo!!

Just now, EugenJen είπε:

Όχι καλέ προς το παρόν δεν έχω τέτοια θέματα,αν δεν μας βγει , δεν βγήκε! Όπως το λες είναι , να είναι κ η μαμά κ το παιδί χαρούμενοι!!

Αυτο να κρατησεις! Να ναι η οικογενεια χαρουμενη και να ναι ψυχικα και συναισθηματικα υγιης η μαμα!

Γιατι η επιλοχειος καραδοκει. Ξερω πολλες περιπτωσεις δυστυχως.

Παντως εγω οταν ξεκινησα ειχα μια μανια με τν θηλασμο και να μην δωσω φορμουλα και αηδιες.

Τελικα εσκασε σα φουσκα το ονειρο. Χαχαχα 

Ελπιζω να καταφερετε να θηλασετε και να στε ολες καλα!

Και για μενα μη σκατε φορμουλα και ξερο ψωμι χαχαχαχ.

Just now, Annou είπε:

Egw pantws mono fulliko oxu.Tipota allo!!

Αρα δν ειμαι ημονη χαχαχα

Καλημερουδια εισαι καλα? Πως ειναι το μπεμπε?

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...