Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Pagotoula είπε:

Δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα συνηθως εντεινονται στο τελος, γιατι τοτε πιεζεται το διαφραγμα απο τον ογκο της μητρας. Προσπαθησε να αποφευγεις το ξινομηλο. Φαε κανονικο μηλο ή μπανανα. επισης βοηθανε το κρυο γαλα και το παγωτο μαστιχα. Εφοσον εχεις κοψει ηδη τα παντα κι επιμενουν, εχεις ευαισθησια προφανως. σου ευχομαι να περασουν συντομα.

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Μακάρι να περάσουν γιατί δε παλεύονται... έχω δει ότι το  ξινομηλο με βοηθάει πολύ γι αυτό το τρώω! 
Χαχαχαχαχ κατάλαβα με περιμένουν δύσκολες μερες στο τέλος...

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

4 ώρες πρίν, Hope89 είπε:

Άντε μωρέ γλυκούλα μου... Ευχαριστούμε πολύ που μας σκέφτηκες!! :wub:

Βρε αγάπη σου εχω πει 2 φορές ότι θα γεννήσω στο Γενεσις στη Θεσσαλονίκη, το βάζεις στο πινακακι αλλά εξαφανίζεται μετά πάλι!! Χαχα.. Για φύλο μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη κ ίσως είναι κοριτσάκια αλλά το είπε πολύ αβέβαια.. Επίσης η ΠΗΤ μου πήγε 23 Οκτωβρίου! 

Εσείς επιτέλους!! Απορώ πως κρατιοσουν τόσο καιρό!! Κοίτα να δεις όμως ένστικτο ο ατιμος... απίστευτο!!! 

Πφφ... Περίεργο βρε παιδί μου που αντί να καλυτερευεις χειροτερεύεις.. τι να πω... Τα κοριτσάκια σου σε θέλουν φιτ!! 

Άντε μωρέ το καημενακι, τόσο δα μικρουλι τι τραβάει... Εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία!! Δυναμη στους γονείς κ ευχομαι σύντομα όλες οι δυσκολίες να ξεπεραστούν!

@Marti καλωσόρισες στην παρέα μας!! Με το καλό το μωράκι σου! Έχουμε ίδια μέρα Πητ!!

Σε ευχαριστώ πολυ! Ναι!! Η πητ μ αλλαξε την Παρασκευή για 23/10 για να δούμε ποτε θα ρθει!

Just now, Jasmine@ είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου! Μακάρι να περάσουν γιατί δε παλεύονται... έχω δει ότι το  ξινομηλο με βοηθάει πολύ γι αυτό το τρώω! 

Το πράσινο μηλο σε καούρες έχει βοηθήσει και μενα.. Εύχομαι να περάσουν γρήγορα! 

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

Ticher λες... πήγαινε σελίδα 23 το εξηγώ ακριβώς!

Εχω βρει καιρό το τρόπο να φτιάχνω μόνο δε βρίσκω που είναι η υπογραφή!!!

Τη βρήκα την υπογραφή επιτέλους!!

Έβαλα κ δύο! Δεν μου έφτανε μόνο το ένα!

• Μου αρέσει 4

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

πρίν από 56 λεπτά , Jasmine@ είπε:

Αγαπούλα καλημέρα!! Τόσο ανυπόφορες οι καούρες που ξαγρυπνας γμτ? Η φαγούρα τουλάχιστον εφυγε επιτέλους? Πριν την εγκυμοσύνη είχες καούρες έστω λιγότερες ή ξαφνικά εμφανίστηκαν?

Καλημερα σε όλες κορίτσια μου!!

Ρε παιδιά πόσο αγχωτικό ον έχω ξαφνικά το τελευταίο χρόνο γίνει γμτ μου??

Παρότι κοιμήθηκα εν τέλη σύνολο 6 ώρες(ευτυχώς ) εμεινα ξύπνια κάνα 2 ωρο από άγχος ξαφνικό που με έπιασε συνοδευόμενο από δυσφορία γτ σκεφτόμουν τι πράγματα κ ρούχα θέλει το μωρό!! Μλκ αφού κορόιδευα τον εαυτό μου κ έλεγα " έχεις 5 μήνες ακόμη,πας καλά??!!" 

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Αγαπούλα καλημέρα!! Τόσο ανυπόφορες οι καούρες που ξαγρυπνας γμτ? Η φαγούρα τουλάχιστον εφυγε επιτέλους? Πριν την εγκυμοσύνη είχες καούρες έστω λιγότερες ή ξαφνικά εμφανίστηκαν?

Καλημερα σε όλες κορίτσια μου!!

Ρε παιδιά πόσο αγχωτικό ον έχω ξαφνικά το τελευταίο χρόνο γίνει γμτ μου??

Παρότι κοιμήθηκα εν τέλη σύνολο 6 ώρες(ευτυχώς ) εμεινα ξύπνια κάνα 2 ωρο από άγχος ξαφνικό που με έπιασε συνοδευόμενο από δυσφορία γτ σκεφτόμουν τι πράγματα κ ρούχα θέλει το μωρό!! Μλκ αφού κορόιδευα τον εαυτό μου κ έλεγα " έχεις 5 μήνες ακόμη,πας καλά??!!" 

Λογικό είναι ,μανούλα θα γίνεις!!! Κι εγώ είχα πολύ άγχος,μετά δεν έφυγε απλά άλλαξαν οι λόγοι που αγχώνομαι!

Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε θα κάνουμε ωραία λίστα με ψώνια και λίστα για το μαιευτήριο! Μέχρι τότε μπορείς να δεις κ πιντερεστ κ γενικά στο διαδίκτυο για να έχεις κάποια ιδεα!

Μέχρι να τα μάθεις όλα θα πάρει λίγο χρόνο...κ όταν αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς θα δεις τι σου χρειάζεται περισσότερο!

Υπάρχουν κάποια βασικά(πάνες,ζιπουνακια,φορμακια) και κάποια όχι τόσο βασικά (ρούχα κανονικά) που θα σας βοηθήσουμε κ οι πιο παλιές!

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Λογικό είναι ,μανούλα θα γίνεις!!! Κι εγώ είχα πολύ άγχος,μετά δεν έφυγε απλά άλλαξαν οι λόγοι που αγχώνομαι!

Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε θα κάνουμε ωραία λίστα με ψώνια και λίστα για το μαιευτήριο! Μέχρι τότε μπορείς να δεις κ πιντερεστ κ γενικά στο διαδίκτυο για να έχεις κάποια ιδεα!

Μέχρι να τα μάθεις όλα θα πάρει λίγο χρόνο...κ όταν αρχίσεις να τα χρησιμοποιείς θα δεις τι σου χρειάζεται περισσότερο!

Υπάρχουν κάποια βασικά(πάνες,ζιπουνακια,φορμακια) και κάποια όχι τόσο βασικά (ρούχα κανονικά) που θα σας βοηθήσουμε κ οι πιο παλιές!

Ουφφφ ευχαριστώ ρε Αναστασία μου..κ μόνο που μου λες πως είναι λογικό με ανακουφίζει :P

Εννοείται εκεί γύρω στον Ιούλιο Αύγουστο που θ αρχίσουμε τα βαρια ψώνια θα θέλουμε σκονακια φουλ!!

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Ουφφφ ευχαριστώ ρε Αναστασία μου..κ μόνο που μου λες πως είναι λογικό με ανακουφίζει :P

Εννοείται εκεί γύρω στον Ιούλιο Αύγουστο που θ αρχίσουμε τα βαρια ψώνια θα θέλουμε σκονακια φουλ!!

είχα το κρεβατάκι του στρωμένο ,έτοιμο να τον υποδεχτεί μισό μήνα πριν γεννηθεί!!!! Οπότε καταλαβαίνεις άγχος!!

Ρούχα,πετσέτες,σεντόνια, πλυμένα ,σιδερωμενα στη συρταριερα, βαλίτσα μαιευτηριου έτοιμη αλλά κ πάλι άγχος είχα!! 

Στο μαιευτήριο ούτε τα μισά δε μου χρειάστηκαν του μικρού,αλλά δε μετάνιωσα στιγμή που τα πήρα μαζί!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημερα κοριτσια! Και εγω αγχος εχω σημερα! Τι στο καλο? Ειναι μεταδοτικο ?

@Renez

Εγω εχω αγχος για το πως θα τα περναμε τις πρωτες μερες με τα δυο παιδακια?

Ειμαι λιγο φοβισμενη, αν θα αλλαξει η συμπεριφορα του μικρου λογω ζηλιας κτλ.

Θα μου περασει που θα παει. Χαχαχα

είχα το κρεβατάκι του στρωμένο ,έτοιμο να τον υποδεχτεί μισό μήνα πριν γεννηθεί!!!! Οπότε καταλαβαίνεις άγχος!!

Ρούχα,πετσέτες,σεντόνια, πλυμένα ,σιδερωμενα στη συρταριερα, βαλίτσα μαιευτηριου έτοιμη αλλά κ πάλι άγχος είχα!! 

Στο μαιευτήριο ούτε τα μισά δε μου χρειάστηκαν του μικρού,αλλά δε μετάνιωσα στιγμή που τα πήρα μαζί!!

Και μενα μια απο τα ιδια. Τελικα ελαχιστα χρειαστηκαν. Τωρα ειδικα που εχω αποφασισει να μην θηλασω, δεν θα παρω τιποτα απ ολα αυτα. Χαχαχα

Καλυτερα να στε προετοιμασμενες ομως ολα τα νεα κοριτσια_νεες μαμαδες, γιατι στην αρχη ειναι λιγο σκουρα τα πραγματα. Θυμαμαι ετρεμα και να το πιασω, να το κανω μπανιο χαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια !

Έχετε δει την ταινία που λέει "Εμ δεν το φαγες το αρνί, σ'εφαγε το αρνί Μιχαλάκη μου!" Αυτό ακριβώς έπαθα χθες με 2 κομματάκια ψαχνό που έφαγα! Χαλάλι έζησα λίγο Πάσχα!

@Jasmine@ νομίζω εμείς οι δυο πρέπει απλά να το πάρουμε απόφαση, έτσι θα μας παει μέχρι την γέννα! Δοκίμασε λίγο κόκα κόλα zero εμένα με βοηθάει πολύ! 

@Renez καλέ όλες τα ίδια είμαστε ,άγχος κάθε μέρα για κάτι διαφορετικό! Γι'αυτό είμαστε όλες να βοηθήσουν οι παλιές , να κάνουμε τις λίστες μας κ να μην μας ξεφύγει τπτ!!

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα κορίτσια !

Έχετε δει την ταινία που λέει "Εμ δεν το φαγες το αρνί, σ'εφαγε το αρνί Μιχαλάκη μου!" Αυτό ακριβώς έπαθα χθες με 2 κομματάκια ψαχνό που έφαγα! Χαλάλι έζησα λίγο Πάσχα!

@Jasmine@ νομίζω εμείς οι δυο πρέπει απλά να το πάρουμε απόφαση, έτσι θα μας παει μέχρι την γέννα! Δοκίμασε λίγο κόκα κόλα zero εμένα με βοηθάει πολύ! 

@Renez καλέ όλες τα ίδια είμαστε ,άγχος κάθε μέρα για κάτι διαφορετικό! Γι'αυτό είμαστε όλες να βοηθήσουν οι παλιές , να κάνουμε τις λίστες μας κ να μην μας ξεφύγει τπτ!!

Εισαι καλυτερα σημερα?

Εχω ετοιμες λιστες απο την 1η !

Οτι χρειαστειτε πειτε μ.

Μπορω να σας την στειλω με φωτο?

Just now, Ninamc είπε:

Εισαι καλυτερα σημερα?

Οτι χρειαστειτε πειτε μ.

Αλλα και η @Anastasia05γνωριζει παρα παρα παρα πολλα χαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα κοριτσια! Και εγω αγχος εχω σημερα! Τι στο καλο? Ειναι μεταδοτικο ?

@Renez

Εγω εχω αγχος για το πως θα τα περναμε τις πρωτες μερες με τα δυο παιδακια?

Ειμαι λιγο φοβισμενη, αν θα αλλαξει η συμπεριφορα του μικρου λογω ζηλιας κτλ.

Θα μου περασει που θα παει. Χαχαχα

Και μενα μια απο τα ιδια. Τελικα ελαχιστα χρειαστηκαν. Τωρα ειδικα που εχω αποφασισει να μην θηλασω, δεν θα παρω τιποτα απ ολα αυτα. Χαχαχα

Καλυτερα να στε προετοιμασμενες ομως ολα τα νεα κοριτσια_νεες μαμαδες, γιατι στην αρχη ειναι λιγο σκουρα τα πραγματα. Θυμαμαι ετρεμα και να το πιασω, να το κανω μπανιο χαχαχα

Γιατί είσαι αποφασισμένη να μην θηλασεις? Εγώ σκέφτομαι για μεικτή διατροφή επειδή θελω να πάω για δουλειά. 

Βλέπω ότι είναι δύσκολο να σταματήσουμε με τον μικρό μου πιστεύω όμως πως αν πιάσω δουλειά θα μεινει μόνο κάποιος βραδινος θηλασμός.

Όσες ευκολίες έχει ο θηλασμός άλλο τόσο δύσκολο να κοπεί..

Just now, Ninamc είπε:

Εισαι καλυτερα σημερα?

Οτι χρειαστειτε πειτε μ.

Ποτέ δεν είναι νωρίς για μια καλή λιστα!! :tongue:

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Εισαι καλυτερα σημερα?

Οτι χρειαστειτε πειτε μ.

Προς το παρόν ναι, έκανα βέβαια την πρωινή μου ρουκέτα, αλλά αυτή είναι στάνταρ δεν είναι λόγω αρνιού!!!

Νομίζω με πμ μπορείς να στείλεις φωτό αν κ με επισυνάψη μπορείς κ εδώ...

@Jasmine@ τώρα θυμήθηκα ότι δεν πίνεις κόκα κόλα , σόδα;;;

C1JTp3.png

Γιατί είσαι αποφασισμένη να μην θηλασεις? Εγώ σκέφτομαι για μεικτή διατροφή επειδή θελω να πάω για δουλειά. 

Βλέπω ότι είναι δύσκολο να σταματήσουμε με τον μικρό μου πιστεύω όμως πως αν πιάσω δουλειά θα μεινει μόνο κάποιος βραδινος θηλασμός.

Όσες ευκολίες έχει ο θηλασμός άλλο τόσο δύσκολο να κοπεί..

Δεν επιθυμω να θηλασω. Ειναι αποφαση μου.

Εγω εργαζομουν και συνεχιζω να εργαζομαι. και το 1ο το θηλασα κι αυτο καποιους μηνες. Μετα εδωσα φορμουλα.

Μην πεσετε να με φατε. Η καθε γυναικα_μαμα ξερει τι ειναι το καλυτερο για το παιδι της, τα χουμε ξαναπει σωστα? 

Ναι ειναι δυσκολο να κοπει ο θηλασμος και ειδικα οταν το παιδι ειναι και σε μια καποια ηλικια (μετα τν χρονο)

Αν μπορω να σας στειλω τις λιστες πολυ ευχαριστως. Μονο να μας πει καποια το πως χαχαχαχα

Just now, EugenJen είπε:

Προς το παρόν ναι, έκανα βέβαια την πρωινή μου ρουκέτα, αλλά αυτή είναι στάνταρ δεν είναι λόγω αρνιού!!!

Νομίζω με πμ μπορείς να στείλεις φωτό αν κ με επισυνάψη μπορείς κ εδώ...

@Jasmine@ τώρα θυμήθηκα ότι δεν πίνεις κόκα κόλα , σόδα;;;

Πως θα την επισυναψω? Εισαι σιγουρη?

Χαιρομαι που εισαι καλυτερα!

Εγω εχω λιγες καουρες αλλα μια χαρα, το ξεπερναω. Θα περασει και ολα θα πανε καλα! Μην ανησυχεις!

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...