Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Eλπε είπε:

Ναι το καταλαβα από τα υγρά ότι είχα ωορρηξία και ήρθαμε σε επαφή εκείνες τις ημέρες!μακαρι θα κάνω μια χοριακη αν μπορέσω με αυτά που γίνονται και βλεπουμε 

Φυσικά κ θα μπορέσεις όλα τα ιατρεία είναι ανοιχτά ,στο λέω για να μη μένεις με την αγωνία. Αλλιώς περίμενε μέχρι τη μέρα που θα αδιαθετουσες κ κάνε ένα ακόμη τεστ..ευχομαι όλα να πάνε καλά κ αν όχι τώρα,το σύντομοτερο :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Φυσικά κ θα μπορέσεις όλα τα ιατρεία είναι ανοιχτά ,στο λέω για να μη μένεις με την αγωνία. Αλλιώς περίμενε μέχρι τη μέρα που θα αδιαθετουσες κ κάνε ένα ακόμη τεστ..ευχομαι όλα να πάνε καλά κ αν όχι τώρα,το σύντομοτερο :-)

Όποτε το καλύτερο είναι να πάω την Τρίτη!θα δείξει και με μια μέρα καθυστέρηση;

Just now, Eλπε είπε:

Όποτε το καλύτερο είναι να πάω την Τρίτη!θα δείξει και με μια μέρα καθυστέρηση;

Η χοριακη 1000% ακόμη κ δύο τρεις μέρες πριν δείχνει το τεστ από τη στιγμή που θα έχεις καθυστερήση επίσης είναι αξιόπιστο κατά 99% 

Υγ: στο λέω επειδή είσαι καινούρια,δε χρειάζεται να γράφεις σε οοολα τα θέματα το ερώτημα σου ,εμείς το βλέπουμε σε όποιο θέμα κ αν είναι γτ μας βγαίνει μπροστά σαν ειδοποιήση ότι συζητιέται το τάδε θέμα,θα καταλάβεις με τον καιρό τι εννοώ. Απλά προσπάθησε το κάθε σου ερώτημα να είναι στον πιο ταιριαστό του τιτλο θεματος.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , Renez είπε:

Αγαπημενες συνεγκυμονουσες :)

Ήρθε τοοοο πινακακι μας!! :x

@Irinoula86   αγορακι --} ΠΗΤ: 8/10 (Μαιευτήριο Μητέρα)

@kristalenia.  αγοράκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτηρίο Χανίων- Τσεπετη) 

@Mariamaraki  κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 5/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@marianna1986κοριτσακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@Renez αγοράκι(?) --} ΠΗΤ: 9/10 (μαιευτήριο Έλενα)

@EugenJen  κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 9/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@P.L.L. αγορακι --} ΠΗΤ: 10/10 (Μαιευτήριο Αλεξάνδρα)

@Hope89 ?? --} ΠΗΤ: 24/10

@Jasmine@  2(!) κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας) ισως μας τη σκάσει για Σεπτέμβρη κ εκείνη :-)

@Tsampika98 κοριτσάκι (?) --} ΠΗΤ: 20/10

@Eval αγοράκι (?) --} ΠΗΤ: 26/9 (έχει μπει λαθραία στην ομάδα μας!!)

@Annou.  αγορακι --} ΠΗΤ: 21/10 (Μαιευτήριο Γαία)

@Anastasia05κοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 13/10 ( Μαιευτήριο Λητώ)

@OctoberMom      ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτήριο Λητώ)

@Hliolousti κοριτσάκι --} ΠΗΤ: 12/10 (Μαιευτηριο Θεσσαλονίκης)

@Ninamcκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@elenioz αγορακι(?) --} ΠΗΤ: 19/10 (Μαιευτήριο Έλενα)

@Eva137 αγορακι --} ΠΗΤ: 11/10 (Μαιευτήριο.. Αμερικής)

@aurora @Aurora S ?? -- } ΠΗΤ: 15/10 (Μαιευτήριο Αρεταίειο)

@Marti?? --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

Baby Boys 8!!

Baby Girls 9!!

@Jasmine@ μου κ @Hope89 όπως χαζευα άλλες μανουλες εδώ ειδα που έλεγε μια κοπέλα ότι βρήκε τσάντα- αλλαξιερα για δίδυμα με διπλές θήκες κτλ σε όμορφα λέει χρώματα ροζ απαλό κ γκρι.. Στο "τρίκυκλο" τώρα λογικά μαγαζί θα είναι αυτό..έτσι το αναφέρω γτ σας σκέφτηκα κ ξέρω για εσάς είναι λίγο πιο δυσεύρετα όλα..:x

Δεν πειράζει..λογικά θα δείτε στο. Επόμενο υπέρηχο..εμείς όπως θα δεις στο πινακακι οι περισσότερες ξέρουμε κ όσες έχουν ερωτιματικο είναι ακόμη λίγο αβέβαιο..

Γενικά πως είναι η εγκυμοσύνη σου?

Άντε μωρέ γλυκούλα μου... Ευχαριστούμε πολύ που μας σκέφτηκες!! :wub:

πρίν από 3 λεπτά , Renez είπε:

@Hope89 για εσένα δεν ξέρουμε ούτε φύλλα ούτε δε ποιο Μαιευτήριο??

@Eval αποφασισατε Μαιευτήριο εσείς..?

@OctoberMom φύλλο..?

Βρε αγάπη σου εχω πει 2 φορές ότι θα γεννήσω στο Γενεσις στη Θεσσαλονίκη, το βάζεις στο πινακακι αλλά εξαφανίζεται μετά πάλι!! Χαχα.. Για φύλο μου είπε ότι είναι πολύ νωρίς ακόμη κ ίσως είναι κοριτσάκια αλλά το είπε πολύ αβέβαια.. Επίσης η ΠΗΤ μου πήγε 23 Οκτωβρίου! 

Just now, Jasmine@ είπε:

Ευχαριστούμε που μας σκέφτηκες!!!  Το είπα στον πατέρα μου σήμερα α κορίτσια γιατί λυσσαξε ποσά έχω Κ ποσά έχω!!! Ε του το είπα κ από τη χαρά του δεν κοιμηθηκε!

Εσείς επιτέλους!! Απορώ πως κρατιοσουν τόσο καιρό!! Κοίτα να δεις όμως ένστικτο ο ατιμος... απίστευτο!!! 

Just now, Jasmine@ είπε:

Ελπίζω να φάγατε κ χθες κ σήμερα, εγώ δυστυχώς ότι κ αν έφαγα το έκανα εμετό! Καλά το πρωί μου μύριζε τσίκνα από τους δίπλα έκανα 3 απανωτούς! Γι αυτό λοιπόν θα φάω το ξινομηλο μου να ηρεμήσω....

Πφφ... Περίεργο βρε παιδί μου που αντί να καλυτερευεις χειροτερεύεις.. τι να πω... Τα κοριτσάκια σου σε θέλουν φιτ!! 

Just now, Renez είπε:

Κορίτσια μου μπήκα στις μανουλες Απριλίου να δω μια κοπέλα που μιλάμε κ βρέθηκα μπροστά από αυτό που σας παραθέτω,κάντε όλες μαζί μια προσευχή για το μωρό της αγάπες μου,πόνεσε η καρδιά μου.

Καλησπέρα κορίτσια.. Χθες η μπέμπα από τις 11:00 και μετά δεν ήθελε να φάει... Ξύπνησε με πολύ πολύ έντονο κλάμα.. Την έβαλα πάνω μου, δέρμα με δέρμα και ήρεμησε.. Δεν μπορούσε ούτε να ενεργηθεί, ούτε να αφήσει αέρια... Ο παιδίατρος το απόγευμα μας είπε ότι πρέπει να πάμε στο Αγλαΐα Κυριακού που εφημέρευε γιατί είχε περίπου 10 ώρες να ζητήσει φαγητό(της είχαμε δώσει 50μλ σπαστά το απόγευμα...)

Πήγαμε και μετά από εξετάσεις, ακτινογραφίες, υπέρηχους κλπ τρέξιμο άγχος και κλάμα μας είπαν ότι πρέπει να χειρουργηθεί γιατί έχει τρύπα στο διάφραγμα και έχει περάσει το εντεράκι πάνω, πιέζει το αριστερό πνευμόνι και έχει μετατοπίσει την καρδιά...... Από την κοιλιά μου ήδη είχε συμβεί αυτό... Είναι διασωληνομένη στην Εντατική,σε καταστολή......Αύριο, πρώτα Ο Θεός θα μπει χειρουργείο το κοριτσάκι μας. Σας παρακαλώ όποια κοπέλα θέλει και μπορεί να προσευχηθεί να πάνε όλα καλά γιατί είναι δύσκολο χειρουργείο...Είναι τόσο μικρή......

Έχει σπαράξει η ψυχή μου.... Πονάω πολύ....................κι εγώ και ο άντρας μου................Θα τρελαθώ αν πάθει κάτι...

Άντε μωρέ το καημενακι, τόσο δα μικρουλι τι τραβάει... Εύχομαι από καρδιάς να πάνε όλα καλά με τη λιγότερη δυνατή ταλαιπωρία!! Δυναμη στους γονείς κ ευχομαι σύντομα όλες οι δυσκολίες να ξεπεραστούν!

@Marti καλωσόρισες στην παρέα μας!! Με το καλό το μωράκι σου! Έχουμε ίδια μέρα Πητ!!

@Hope89 κοριτσάκια(?) --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Γένεσις Θεσσαλονίκης)

@Jasmine@  2(!) κοριτσάκια --} ΠΗΤ: 14/10 (Μαιευτήριο Πάτρας) ισως μας τη σκάσει για Σεπτέμβρη κ εκείνη :-)

@OctoberMom      ?? --} ΠΗΤ: 26/10 (Μαιευτήριο Λητώ)

@Ninamcκοριτσακι(?) --} ΠΗΤ: 30/10 (Μαιευτήριο Ρέα)

@Marti?? --} ΠΗΤ: 23/10 (Μαιευτήριο Διαβαλκανικό)

Baby Boys 8!!

Baby Girls 11!!

Αμμμ για αυτό δεν το συγκρατώ!! Γιατί είναι μάλλον κοριτσάκια χαχχαχα

Ελπίζω να μη σε ξανά ρωτήσω αν κ δεν ορκίζομαι :P

Γτ δε κοιμάσαι νυχτοπουλι μου κ εσύ? @Hope89

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

Μακάρι να πάνε όλα καλά για το μωράκι, είναι το χειρότερο μου να ακούω τέτοιες ιστορίες.. :|

Εγώ δεν είχα πει ηλικία,αλλά θα την πω τώρα :razz: 31 είμαι πατημένα(δε μου φαίνεται :tongue:) Μάλιστα το πρώτο μου παιδάκι το έκανα δέκα μέρες πριν κλείσω τα 30!

Έτσι όταν έκλεινα τα 30, ήμουν λεχώνα κ δεν είχα χρόνο να πάθω κρίση ηλικιας:rolleyes: Η κρίση ταυτότητας από την άλλη ήταν αναπόφευκτη :P 

Just now, Renez είπε:

Baby Boys 8!!

Baby Girls 11!!

Να σου βάλω σε σειρά τα ονόματα βάσει πητ?? Με πιανει ένας μικρός πανικός που είναι ανακατεμένα:)

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Μακάρι να πάνε όλα καλά για το μωράκι, είναι το χειρότερο μου να ακούω τέτοιες ιστορίες.. :|

Εγώ δεν είχα πει ηλικία,αλλά θα την πω τώρα :razz: 31 είμαι πατημένα(δε μου φαίνεται :tongue:) Μάλιστα το πρώτο μου παιδάκι το έκανα δέκα μέρες πριν κλείσω τα 30!

Έτσι όταν έκλεινα τα 30, ήμουν λεχώνα κ δεν είχα χρόνο να πάθω κρίση ηλικιας:rolleyes: Η κρίση ταυτότητας από την άλλη ήταν αναπόφευκτη :P 

Να σου βάλω σε σειρά τα ονόματα βάσει πητ?? Με πιανει ένας μικρός πανικός που είναι ανακατεμένα:)

Βεβαίως!! Σέβομαι κάθε ψυχαναγκασμό!!

Just now, Renez είπε:

Baby Boys 8!!

Baby Girls 11!!

Χαχαχα.. ε πες το έτσι!! Εγώ που λες αγαπημένη έχω λίγο "me time" τώρα που κοιμάται ο μικρός (γτ τώρα με την καραντίνα έχουμε βγει τελείως εκτός προγράμματος κ κοιμάται αργά) κ έτσι λιωνω στο ίντερνετ!! Για την ακρίβεια κοιτούσα καροτσια!!! :grin: Στα ρούχα δεν έχω φτάσει ακόμη όπως κάποιες καποιες γτ δεν ξέρω φύλο με σιγουριά ( ελπίζω όμως ότι έστω στο ένα θα έχει πέσει μέσα!!)

Just now, Hope89 είπε:

Χαχαχα.. ε πες το έτσι!! Εγώ που λες αγαπημένη έχω λίγο "me time" τώρα που κοιμάται ο μικρός (γτ τώρα με την καραντίνα έχουμε βγει τελείως εκτός προγράμματος κ κοιμάται αργά) κ έτσι λιωνω στο ίντερνετ!! Για την ακρίβεια κοιτούσα καροτσια!!! :grin: Στα ρούχα δεν έχω φτάσει ακόμη όπως κάποιες καποιες γτ δεν ξέρω φύλο με σιγουριά ( ελπίζω όμως ότι έστω στο ένα θα έχει πέσει μέσα!!)

Ε ναι,τι στο καλό?! Άντε να πας για τον επόμενο υπέρηχο να μάθεις σίγουρα!!

Τι καημός αυτά τα καροτσια!! Θα τα αγοράζουμε μια μία κ θα κάνουμε πάρτυ μετά!! 

Α αφήνω εγώ γτ ο Μορφέας με καλεί,καληνύχτα :x

1 hour ago, Marti said:

Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά! Μόλις μπήκα στο forum! Είμαι 13w και 2 απο Θεσσαλονίκη! Καλως σας βρήκα! 

Καλώς μας ήρθες φίλη Θεσσαλονικιά! Με το καλό να σου πάνε όλα!!!

3 minutes ago, Renez said:

Κορίτσια μου μπήκα στις μανουλες Απριλίου να δω μια κοπέλα που μιλάμε κ βρέθηκα μπροστά από αυτό που σας παραθέτω,κάντε όλες μαζί μια προσευχή για το μωρό της αγάπες μου,πόνεσε η καρδιά μου.

Καλησπέρα κορίτσια.. Χθες η μπέμπα από τις 11:00 και μετά δεν ήθελε να φάει... Ξύπνησε με πολύ πολύ έντονο κλάμα.. Την έβαλα πάνω μου, δέρμα με δέρμα και ήρεμησε.. Δεν μπορούσε ούτε να ενεργηθεί, ούτε να αφήσει αέρια... Ο παιδίατρος το απόγευμα μας είπε ότι πρέπει να πάμε στο Αγλαΐα Κυριακού που εφημέρευε γιατί είχε περίπου 10 ώρες να ζητήσει φαγητό(της είχαμε δώσει 50μλ σπαστά το απόγευμα...)

Πήγαμε και μετά από εξετάσεις, ακτινογραφίες, υπέρηχους κλπ τρέξιμο άγχος και κλάμα μας είπαν ότι πρέπει να χειρουργηθεί γιατί έχει τρύπα στο διάφραγμα και έχει περάσει το εντεράκι πάνω, πιέζει το αριστερό πνευμόνι και έχει μετατοπίσει την καρδιά...... Από την κοιλιά μου ήδη είχε συμβεί αυτό... Είναι διασωληνομένη στην Εντατική,σε καταστολή......Αύριο, πρώτα Ο Θεός θα μπει χειρουργείο το κοριτσάκι μας. Σας παρακαλώ όποια κοπέλα θέλει και μπορεί να προσευχηθεί να πάνε όλα καλά γιατί είναι δύσκολο χειρουργείο...Είναι τόσο μικρή......

Έχει σπαράξει η ψυχή μου.... Πονάω πολύ....................κι εγώ και ο άντρας μου................Θα τρελαθώ αν πάθει κάτι...

Να, κάτι τέτοια ακούμε και τρελαινόμαστε στην ιδέα και μόνο ότι μπορεί να συμβεί στον οποιονδήποτε από εμάς κάτι τέτοιο. Μακάρι να πάνε όλα καλά με το παιδάκι.

Just now, Renez said:

Στο γκρουπ μας εμείς παίζουμε από 27-35 :-) μια χαρά!! έχει πάρει κάποια ήδη ασβέστιο? Έχει κ αυτό χαλια γεύση σαν το σίδηρο..? Εγώ επειδή όταν πήγα στο Ρέα ξέχασε να μου τα γράψει ο γιατρός με πήρε τηλ οτι τα έφτιαξε κ μου τα έστειλε λέει με το ταχυδρομείο αλλά δε ξέρω πότε θα παραλάβω τη συνταγή για να παω να τα πάρω κ προς το παρόν δεν παίρνω τπτ γτ τα προηγούμενα μου έχουν τελειώσει .

Εγώ είμαι σίγουρα η μεγαλύτερη τότε... είμαι 36 χρονών τώρα (μου φαίνεται παράξενο γιατί από μικρή που κέρδιζα χρονιά ήμουν πάντα η μικρότερη όπου πήγαινα). Καμιά φορά με πιάνει το παράπονο που έχασα τόσα χρόνια προσπαθώντας, γιατί αν έμενα έγκυος όταν ξεκίνησα τις προσπάθειες θα ήμουν 32 χρονών, αλλά μικρό το κακό. Τουλάχιστον δε μου φαίνεται. :P

Εμένα κορίτσια ο γιατρός μου, και από ότι κατάλαβα όλοι οι γιατροί στην Αμερική, είναι πολύ χαλαρός. Του είπα ότι παίρνω μια prenatal πολυβιταμίνη και μου είπε εντάξει. Ο γιατρός στην Ελλάδα που έκανα την εξωσωματική μου έγραψε φολικό οξύ και βιταμίνη D να παίρνω ξεχωριστά από πριν ακόμα γίνει η εμφύτευση, και να τα συνεχίσω. Σίδηρο δε μου είπε να πάρω ποτέ κανείς, αλλά έχει μέσα τουλάχιστον η πολυβιταμίνη που παίρνω. Τώρα ξεκίνησα μόνη μου να παίρνω και ασβέστιο ξεχωριστά, αν και δε μου το πρότεινε κανένας γιατρός, γιατί ξέρω ότι τώρα διαμορφώνονται τα κόκκαλα του μωρού και ό,τι ασβέστιο μπορεί να λείπει από την διατροφή μου το μωρό θα το πάρει από τα δικά μου κόκκαλα (έχω ήδη χαμηλή πυκνότητα οστών, οπότε δε με παίρνει να χάσω και άλλο ασβέστιο από εκεί).

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Ε ναι,τι στο καλό?! Άντε να πας για τον επόμενο υπέρηχο να μάθεις σίγουρα!!

Τι καημός αυτά τα καροτσια!! Θα τα αγοράζουμε μια μία κ θα κάνουμε πάρτυ μετά!! 

Α αφήνω εγώ γτ ο Μορφέας με καλεί,καληνύχτα :x

Tα έβαλα σε σειρά αλλά είναι τόσο κουραστικός ο επεξεργαστής κειμένου που μάλλον δε θα το τελειώσω!

Μια είναι η απουσιολογος δικαιωματικά! Καληνύχτα!

Q1jtp2.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Έχω ξυπνήσει από τις 4.30 από τις καούρες.... ας μιλήσει κάποια παλιά σταματάνε ποτέ η συνεχίζονται μέχρι τέλους;

Καλημερα. εμενα οι καουρες κοπηκαν μαχαιρι οταν εφτιαξα την διατροφη μου. μου το ελεγε η ενδοκρινολογος οτι οφειλονται σε λαθος διατροφη και δεν την πιστευα, μεχρι που το ειδα με τα ματια μου. Ειχα κοψει λιπαρα, τηγανιτα, λαδια, γλυκα, τυρια, κρεμες γαλακτος, σαλτσες, λευκα αλευρια και λευκα ζυμαρικα κι εξαφανιστηκαν. Σιγουρα δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις το ιδιο, αλλα δοκιμασε το λιγες μερες να δεις. 

Just now, Pagotoula είπε:

Καλημερα. εμενα οι καουρες κοπηκαν μαχαιρι οταν εφτιαξα την διατροφη μου. μου το ελεγε η ενδοκρινολογος οτι οφειλονται σε λαθος διατροφη και δεν την πιστευα, μεχρι που το ειδα με τα ματια μου. Ειχα κοψει λιπαρα, τηγανιτα, λαδια, γλυκα, τυρια, κρεμες γαλακτος, σαλτσες, λευκα αλευρια και λευκα ζυμαρικα κι εξαφανιστηκαν. Σιγουρα δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις το ιδιο, αλλα δοκιμασε το λιγες μερες να δεις. 

Καλημέρα!!! Είναι κομμένα ήδη γλυκά σάλτσες τηγανητά, ζυμαρικά!  Το φαγητό που τρώω είναι ελάχιστο Κ τα βραδιά δεν τρώω φαγητό, μόνο φρούτα τα οποία περιλαμβάνουν ξινομηλο, απλά σήμερα επειδή είχα χάλια στομάχι από εμετούς δεν έφαγα ξινομηλο κ τώρα δε μπορώ καθόλου! Απλά αναρωτιέμαι αν σταματάνε κάποια στιγμή ή συνεχίζονται μέχρι τέλους! Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετικη φυσικά και δεν έχουν όλες οι γυναίκες καούρες...

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Καλημέρα!!! Είναι κομμένα ήδη γλυκά σάλτσες τηγανητά, ζυμαρικά!  Το φαγητό που τρώω είναι ελάχιστο Κ τα βραδιά δεν τρώω φαγητό, μόνο φρούτα τα οποία περιλαμβάνουν ξινομηλο, απλά σήμερα επειδή είχα χάλια στομάχι από εμετούς δεν έφαγα ξινομηλο κ τώρα δε μπορώ καθόλου! Απλά αναρωτιέμαι αν σταματάνε κάποια στιγμή ή συνεχίζονται μέχρι τέλους! Η κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετικη φυσικά και δεν έχουν όλες οι γυναίκες καούρες...

Δεν θελω να σε απογοητευσω, αλλα συνηθως εντεινονται στο τελος, γιατι τοτε πιεζεται το διαφραγμα απο τον ογκο της μητρας. Προσπαθησε να αποφευγεις το ξινομηλο. Φαε κανονικο μηλο ή μπανανα. επισης βοηθανε το κρυο γαλα και το παγωτο μαστιχα. Εφοσον εχεις κοψει ηδη τα παντα κι επιμενουν, εχεις ευαισθησια προφανως. σου ευχομαι να περασουν συντομα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...