Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Ελπίζω να φάγατε κ χθες κ σήμερα, εγώ δυστυχώς ότι κ αν έφαγα το έκανα εμετό! Καλά το πρωί μου μύριζε τσίκνα από τους δίπλα έκανα 3 απανωτούς! Γι αυτό λοιπόν θα φάω το ξινομηλο μου να ηρεμήσω....

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Jasmine@ είπε:

Ελπίζω να φάγατε κ χθες κ σήμερα, εγώ δυστυχώς ότι κ αν έφαγα το έκανα εμετό! Καλά το πρωί μου μύριζε τσίκνα από τους δίπλα έκανα 3 απανωτούς! Γι αυτό λοιπόν θα φάω το ξινομηλο μου να ηρεμήσω....

Μα μωρεεε ούτε σήμερα δε σ' άφησαν τα κορίτσια σου αν το χαρείς? Να δεις που σίγουρα είναι κορίτσια κ προσέχουν τη σιλουέτα σας :-)

Just now, Renez είπε:

Ναι είναι τρομερό φίλη πως από εκεί που είναι ασχηματιστη κουκιδιτσα πας ξαφνικά μετά από ένα μήνα για αυχενική κ είναι ολόκληρο μωράκι!! Τρομερό συναισθημα!!

Κ εγώ όλο το πρώτο 3 μηνο εκτός από μεμονωμένα περιστατικά ανακατοσουρας κ αναγουλας ήμουν καλά πέραν τα σύνολο πλέον 3.5 κιλά που έχω πάρει (βοήθησε κ ο εγκλεισμός!!) Έπαιρνα φολικό οξύ κ σίδηρο..

Τώρα που μπήκα 2ο τρίμηνο μου έγραψε κ ασβέστιο..(κ εμένα η πρώτη μου εγκυμοσυνη είναι..)

Πρέπει να διαβάσω τις 147 σελίδες για να σας γνωρίσω λίγο καλύτερα και να μην επαναλαμβάνομαι! 

Γεγονός η καραντίνα δε μας βοηθά και πολύ..

Αναφορικά με την εγκυμοσύνη, είμαι ήρεμη, αποφάσισα να μην πολυδιαβαζω πέρα από τα βασικά για να μην τρελαίνομαι! Λίγο διαδικτύακα έψαξα για καροτσια, ρούχα, αξεσουάρ αλλα ζαλίστηκα και είπα οταν λήξει η καραντίνα να ξεκινήσω σιγα σιγα με ψωνια.. 

Just now, Marti είπε:

Καλησπέρα κορίτσια και χρόνια πολλά! Μόλις μπήκα στο forum! Είμαι 13w και 2 απο Θεσσαλονίκη! Καλως σας βρήκα! 

Kalws irthes koritsi mou!!Euxomai ola ta kala!!Xeroume fulo?

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Marti είπε:

Ευχαριστώ πολύ! Ολα καλα! Όχι δυστυχώς... Μαλλον στον επόμενο υπέρηχο! 

Nai molis ta diavasa apl polles fores den tis prolavainw edw tis tsoupres.Genika eimaste ligo polulogoudes k milame polu.Alla eimaste k polu supportive k opws leei k i @Renez eimaste kai gourloudes.Tha mas sunithiseis.Rwtame ta panta,tipota den einai ntropi!!♥️

Just now, Annou είπε:

Nai molis ta diavasa apl polles fores den tis prolavainw edw tis tsoupres.Genika eimaste ligo polulogoudes k milame polu.Alla eimaste k polu supportive k opws leei k i @Renez eimaste kai gourloudes.Tha mas sunithiseis.Rwtame ta panta,tipota den einai ntropi!!♥️

Χαίρομαι πολύ!!! Δεν εχω και γω ντροπές! 

Γεια σας κορίτσια!

Ελπίζω να το ευχαριστηθηκατε σήμερα!

@Marti καλώς μας ήρθες! Με το καλο το μωράκι σου!!!

Αχ έφαγα το μεσημέρι αρνάκι αλλά μάλλον με έφαγε τελικά γιατί δεν μπορώ να το χωνέψω...

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Renez είπε:

Μα μωρεεε ούτε σήμερα δε σ' άφησαν τα κορίτσια σου αν το χαρείς? Να δεις που σίγουρα είναι κορίτσια κ προσέχουν τη σιλουέτα σας :-)

Τα κορίτσια μου(?) ελπίζω να ηρεμήσουν λίγο γιατί δε θα τα πάμε καλά... εγώ τα θέλω να έχουν μπουτακια να δαγκωνω!!! 

Just now, Marti είπε:

Πρέπει να διαβάσω τις 147 σελίδες για να σας γνωρίσω λίγο καλύτερα και να μην επαναλαμβάνομαι! 

Γεγονός η καραντίνα δε μας βοηθά και πολύ..

Αναφορικά με την εγκυμοσύνη, είμαι ήρεμη, αποφάσισα να μην πολυδιαβαζω πέρα από τα βασικά για να μην τρελαίνομαι! Λίγο διαδικτύακα έψαξα για καροτσια, ρούχα, αξεσουάρ αλλα ζαλίστηκα και είπα οταν λήξει η καραντίνα να ξεκινήσω σιγα σιγα με ψωνια.. 

Καλώς μας ήρθες! Καλε μέχρι να διαβάσεις 147 σελίδες θα γεννήσουμε! Μη κανείς το λάθος κ διαβάσεις τίποτα στο Ίντερνετ θα χαλάσει η ψυχολογία σου... 

• Χαχα 2

SqfGp3.png

Just now, Marti είπε:

Χαίρομαι πολύ!!! Δεν εχω και γω ντροπές! 

Καλως ηρθες να πανε ολα καλα ευχομαι!

Με το καλο!

Κοριτσια εγω τωρα ξανατρωω, χωνεψαμε κ ειπαμε να φαμε και κατι ελαφρυ χαχα!α

Καλοπεραση η καραντινα! Χαχαχαχα

Ακουσα το τραγουδι των Κερκυραιων για τον Χαρδαλια.μου φτιαξε την διαθεση και ο μικρος τρελαθηκε στο χορο!

Ελπιζω και το νινι να χορευε εκει μεσα χαχαχαχα

• Χαχα 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

@Marti μου όπως σου είπαν τα κορίτσια δε χρειάζεται να μας διαβάσεις για να μάθεις για εμάς..είμαστε πραγματικά ανοιχτά βιβλία μεταξύ μας,ρωτάμε τα πάντα η μία την άλλη ,λέει η κάθε μία το μακρύ κ το κοντο της κ δίνουμε καθημερινή "αναφορά " εδώ μέσα η κάθε μία βέβαια οπότε μπορεί μέσα στη μέρα :-) γενικα όπως καταλαβαίνεις για να μη περιαυτολογουμε είμαστε κ γαμ.. τα παιδιά όλες εδώ χαχχαχα πόσο χρονών είσαι?

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

Just now, Annou είπε:

Koritsia pote lete na arxisoume na niwthoume stin koilitsa to fasolaki mas?Ama sas pw oti xtes kati eniwsa (oxi klwtsia, den xerw ti) tha me peite treli?hahahah.Pantws avrio bainw stin 14i evdomada mou!

Στην 1η το καταλαβα στην 17η κ εγω κ ολοι οι γυρω μ, κλωτσουσε συνθηματικα.

Ο γιατρος επεμενε οτι ηταν αερια, μα δν ηταν. 

Τελικα το παραδεχτηκε οταν σε υπερηχο το ειδαμε και νιωσαμε να το κανει live. 

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Κορίτσια μου μπήκα στις μανουλες Απριλίου να δω μια κοπέλα που μιλάμε κ βρέθηκα μπροστά από αυτό που σας παραθέτω,κάντε όλες μαζί μια προσευχή για το μωρό της αγάπες μου,πόνεσε η καρδιά μου.

Καλησπέρα κορίτσια.. Χθες η μπέμπα από τις 11:00 και μετά δεν ήθελε να φάει... Ξύπνησε με πολύ πολύ έντονο κλάμα.. Την έβαλα πάνω μου, δέρμα με δέρμα και ήρεμησε.. Δεν μπορούσε ούτε να ενεργηθεί, ούτε να αφήσει αέρια... Ο παιδίατρος το απόγευμα μας είπε ότι πρέπει να πάμε στο Αγλαΐα Κυριακού που εφημέρευε γιατί είχε περίπου 10 ώρες να ζητήσει φαγητό(της είχαμε δώσει 50μλ σπαστά το απόγευμα...)

Πήγαμε και μετά από εξετάσεις, ακτινογραφίες, υπέρηχους κλπ τρέξιμο άγχος και κλάμα μας είπαν ότι πρέπει να χειρουργηθεί γιατί έχει τρύπα στο διάφραγμα και έχει περάσει το εντεράκι πάνω, πιέζει το αριστερό πνευμόνι και έχει μετατοπίσει την καρδιά...... Από την κοιλιά μου ήδη είχε συμβεί αυτό... Είναι διασωληνομένη στην Εντατική,σε καταστολή......Αύριο, πρώτα Ο Θεός θα μπει χειρουργείο το κοριτσάκι μας. Σας παρακαλώ όποια κοπέλα θέλει και μπορεί να προσευχηθεί να πάνε όλα καλά γιατί είναι δύσκολο χειρουργείο...Είναι τόσο μικρή......

Έχει σπαράξει η ψυχή μου.... Πονάω πολύ....................κι εγώ και ο άντρας μου................Θα τρελαθώ αν πάθει κάτι...

• Λυπημένη/-ος 6

Just now, Renez είπε:

@Marti μου όπως σου είπαν τα κορίτσια δε χρειάζεται να μας διαβάσεις για να μάθεις για εμάς..είμαστε πραγματικά ανοιχτά βιβλία μεταξύ μας,ρωτάμε τα πάντα η μία την άλλη ,λέει η κάθε μία το μακρύ κ το κοντο της κ δίνουμε καθημερινή "αναφορά " εδώ μέσα η κάθε μία βέβαια οπότε μπορεί μέσα στη μέρα :-) γενικα όπως καταλαβαίνεις για να μη περιαυτολογουμε είμαστε κ γαμ.. τα παιδιά όλες εδώ χαχχαχα πόσο χρονών είσαι?

Χαχχα! Ωραία και γω τέτοιο παιδί ειμαι! Χαχχαχα 35!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...