Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Προσφορές ευτυχώς,μπορούμε να βρούμε όλο το χρόνο σε ρούχα ! 

Εσύ ψωνισες τα φορμακια???? Δεν έχω ψωνίσει από mo......are αλλά μου είχανε φέρει δώρο φορμακια κ ήταν πολύ καλή η ποιότητα! 

Ναι εγώ είμαι το πρώτο θύμα χαχαχα δε τα έχω παραλάβει ακόμη όμως...^_^

Just now, Ninamc είπε:

Αχ ναι ρε παιδι μ! Μεχρι κ ασορτι κουβερτες εκανε ηδη. Κ ακομα δν ξερει τπτ. Χαχαχα

Τι ωραια που θα ναι τα αγορακια μας να χουν μικρες αδερφουλες ε?

Θα ναι τελειο! Θελω πλ να παω στα επομενα ρβ και να μην δουμε τσουτσουναχ χαχαχαχαχα

Κοριτσια τν Αυγουστο παρτε τα περισσοτερα! Μη το συζητας η συγκριση ειναι ακυρη καθως τα ψωνισα ολα το 2018, οποτε τωρα εχουμε 20. Αρα εχουν αλλαξει κ οι τιμες.

Παντως υπαρχει και outlet mothercare.στν Ταυρο και εχουμε παει. Βρηκαμε πολυ οικονομικα ρουχα, με 3 ευρω κτλ. Βεβαια εξαρταται ποσο χρονο εχεις και τι χρημα διαθετεις. Εγω εχω παρει απο 1 ως 70 ευρω για βρεφικα ρουχα ας πουμε. Τωρα τα της βαπτισης κοστισαν 150 το κοστουμι, με εκπτωση.

Ειναι τι θες και ποσο μπορεις να πας. Για τα βρεφικα, δν ξοδεψα πολλα. Μετα τους 6 μηνες του επαιρνα πιο ομορφα και πιο ακριβα και καλα. Χαχαχα

Αυτή ακριβώς τη λογική έχω,εντάξει επειδή είναι κ το πρώτο μου ξέρω πως θα παραστρατησω κ θα ξεφύγω λίγο σε άχρηστα έξοδα αλλααααα η βάση μου είναι μέχρι να φροντίσει που θα αποκτήσει λίγο πιο αργο Ρυθμό ανάπτυξης να μη ξοδεύω πολλά σε ακριβά φορμακια κτλ που θα το βάλει 2-3 μήνες το κάθε ένα βαρυα..

Νούμερα δεν έχω ιδέα κορίτσια εκτός από το ότι είναι κανόνας να μην παίρνουμε για νεογέννητα (μόνο σε πρόωρακια..) πήρα για 3ων μηνών εγώ λέει μέχρι 62εκ ύψος τώρα τι να πω...

Just now, marianna1986 είπε:

Ένα πολύ καλό σάιτ για ρούχα είναι επίσης και το next direct. Είναι μόνο διαδικτυακό, δεν έχει τύχει να ψωνίσω αλλά ψωνίζει πολύ μια φίλη μου και από τότε που το ανακάλυψε έχει ξεχάσει όλα τα άλλα! Έχει μεγάλη ποικιλία και πολύ ωραία σχέδια αλλά για κάποιο λόγο αυτή την περιοδο δεν μπορεί να παραγγείλει...

Παίζει να γίνεται χαμός από παραγγελίες κ να έχουν σταματήσει..εδώ από τα Jumbo ήθελα κάτι κ λέει από 5 μαϊου οι επόμενες αποστολές κ το πρακτικερ λέει από 25/4 ξανά παραγγελίες.. χαμουλης!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Ninamc είπε:

Καλε Αναστασια χρονια πολλα! Να σαι παντα καλα με την οικογενεια και το νεο μελος την κορακλα!

Με το καλο @Anastasia05

Χαχαχα κάτσε έχω μπερδευτεί. Εμενα όντως με λένε Αναστασια. Αλλά το νεο μέλος είναι αγοραρος! 

• Μου αρέσει 1

Just now, P.L.L. είπε:

Χαχαχα κάτσε έχω μπερδευτεί. Εμενα όντως με λένε Αναστασια. Αλλά το νεο μέλος είναι αγοραρος! 

Α! Και στις δυο Αναστασιες ελεγα! 

Με το καλο και η κορη @Anastasia05 και ο δικος σας ο παιδαρος @P.L.L.χαχαχαχα

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, marianna1986 είπε:

Χρόνια πολλά @Anastasia05και @pll με το καλό το μωράκια σας!!!

Ευχαριστούμε πολύ! Τα καλυτερα και για εσας! 

Just now, Ninamc είπε:

Α! Και στις δυο Αναστασιες ελεγα! 

Με το καλο και η κορη @Anastasia05 και ο δικος σας ο παιδαρος @P.L.L.χαχαχαχα

Ευχαριστούμε πολύ! Παίδαροι και κόρες να είναι οοοολοι παντα καλά! Με το καλό τα παιδιά όλου του κόσμου!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Κοριτσια εσκασα στο φαι! Χαχαχα

Τσακισα και δυο κομματια γαλακτομπουρεκο, κατι συροπιαστα διαφορα. Λοιπν ενα εχω να πω

Η καραντινα θελει καλοπεραση!

Ευχομαι να περνατε τελεια! Καλο απογευμα και καλη μας χωνεψη!

Με βλεπω με maalox το βραδυ. Χαχαχαχαχαχαχα

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Κοριτσια εσκασα στο φαι! Χαχαχα

Τσακισα και δυο κομματια γαλακτομπουρεκο, κατι συροπιαστα διαφορα. Λοιπν ενα εχω να πω

Η καραντινα θελει καλοπεραση!

Ευχομαι να περνατε τελεια! Καλο απογευμα και καλη μας χωνεψη!

Με βλεπω με maalox το βραδυ. Χαχαχαχαχαχαχα

Καλά έκανες κοριτσάρα μου,το ευχαριστήθηκες!! Κ εγώ τσάκισαν κάμποσο αρνί, τζατζίκι που ήδη το ρευομαι κ θα χω μέλλον μαζί του το βράδυ αλλά χαλάλι,πατάτες λεμονατες χαμός!!!!

Μόνο σαλάτα δεν έφαγα σήμερα χαχχαχα

Κ γλυκό όχι ακόμη γτ έσκασα κ δε χωράει τπτ..το απόγευμα έπεται συνέχεια.. :-)

Λες κ μας ξαμωλανε τους Ελληνες στις γιορτές κ λένε "ΦΆΤΕ" ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γι'αυτό μας γουστάρω!! Τώρα ξάπλωσα μπας κ ηρεμησει το στομάχι μου!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Καλά έκανες κοριτσάρα μου,το ευχαριστήθηκες!! Κ εγώ τσάκισαν κάμποσο αρνί, τζατζίκι που ήδη το ρευομαι κ θα χω μέλλον μαζί του το βράδυ αλλά χαλάλι,πατάτες λεμονατες χαμός!!!!

Μόνο σαλάτα δεν έφαγα σήμερα χαχχαχα

Κ γλυκό όχι ακόμη γτ έσκασα κ δε χωράει τπτ..το απόγευμα έπεται συνέχεια.. :-)

Λες κ μας ξαμωλανε τους Ελληνες στις γιορτές κ λένε "ΦΆΤΕ" ΧΑΧΑΧΑΧΑ Γι'αυτό μας γουστάρω!! Τώρα ξάπλωσα μπας κ ηρεμησει το στομάχι μου!!

Α! Ειμαι της αποψης 

Τρωτε τρωτε τρωτε! Χαχαχαχαχα κ γω μας γουσταρω! 

Και γουσταρω γιατι βλεπω την κοιλια να κανει show χαχαχαχα

Ερχεται!

Να φας και γλυκακι για το γλυκακι σας!

Να το γλυκανεις!

Παω να σερφαρω να δω κανα φορεματακι . Χαχαχαχα για την υποτιθεμενη μπεμπα! Μακαρι να μην δω τσουτσου. Εχει αρχισει κ μας αρεσει πλ η ιδεα χαχα. 

Καλο απογευμα! 

A! Απο το babyshop εχω παρει κ ακομα παιρνω δλδ για τν μικρο. Εχει mayoral και ειναι πλ καλες οι τιμες

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...