Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα Αληθως ο Κυριος κοριτσια!

Τι κανετε? Πως τα περασατε?

Με το καλο τα μπεμπακια μας!

Λοιπον, φορμακια ολοσωμα και εσωρουχα παντα αγοραζα απο :

Μινερβα (τρομερη ποιοτητα, θα τα φορεσει ολα και το 2ο, ολα καινουργια),

Mayoral κορυφη!(για μενα)

Pretty baby,

Hm,

Marks+spenser 3-25euro!

Ολα οσα σας εγραψα εχουν πολυ καλυτερες τιμες απο τα MOTHERC..RE.

Και τα θεωρω καλυτερα ποιοτικα και απο τα ORCHES..A.( εχουν πολυεστερα μεσα.)

Γενικα ολα τα χουμε καινουργια.

Δεν θα αγορασω ροζ, αν ειναι μπεμπα τελικα. 

Θα της παρω κανα δυο φορεματακια και αξεσουαρ . Τιποτα αλλο.

Ολα υπαρχουν ευτυχως.

Μα εσεις ψαχτειτε, γιατι τα λητω και τα μαδερκερ εχουν τα πιο ακριβα. Και δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο. 

Αναστασια, τρικυκλο πηραμε εμεις!

Το καλυτερο της αγορας θεωρειται, καθως πωλειται μονο σε ποδηλαταδικα.

Αν θες να σου πω μαρκα. Εχει τεντα, τιμονι για τν γονεα, κουδουνακι, καλαθακι_τσαντα πισω για την μαμα. Και γενικα παμε παντου με αυτο. Οι ροδες δν σκανε. Τουλαχιστν οχι σε υψηλες θερμοκρασιες.

Οπως καταλαβαινεις το ψαχνω πολυ το θεμα. Χαχαχα

Τι Ρόδες? Eva ή με αέρα?? Πες μου αν μπορείς και μάρκα.

Οι τέσσερις πρώτες εταιρείες που λες όντως είναι κορυφή , ωραία σχέδια, ποιοτικά και καλές τιμές! Ειδικά για ζιπουνακια Μινέρβα και pretty baby τα καλυτερα. Τα οποία έχουν αντέξει σαν καινούργια είναι ακομη

Φορμακια βελουτε ζεστά κ απαλά, από prenatal

Κι εγώ στη μικρή μου λίγα φορμακια  (ούτε εμένα Μ αρέσει το ροζ) κ κάποιο φόρεμα θα πάρω, από ρούχα έχουμε παρά πολλά κ δεν τα χρειάζεται κιόλας τόσο μικρουλι! Ζιπουνακια έχω επίσης πολλά! Ανακύκλωση από τον πρώτο!!

Α! Κ κορδέλες φυσικά θα φτιάξω, έχω ψωνιο!

Κ κάτι τελευταίο για τα ρουχα!! Όσα είχα πάρει 0-3 τα φόρεσε ούτε μήνα(γεννήθηκε 54 πόντους)

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Οι τέσσερις πρώτες εταιρείες που λες όντως είναι κορυφή , ωραία σχέδια, ποιοτικά και καλές τιμές! Ειδικά για ζιπουνακια Μινέρβα και pretty baby τα καλυτερα. Τα οποία έχουν αντέξει σαν καινούργια είναι ακομη

Κι εγώ στη μικρή μου λίγα φορμακια  (ούτε εμένα Μ αρέσει το ροζ) κ κάποιο φόρεμα θα πάρω, από ρούχα έχουμε παρά πολλά κ δεν τα χρειάζεται κιόλας τόσο μικρουλι! Ζιπουνακια έχω επίσης πολλά! Ανακύκλωση από τον πρώτο!!

Κ κάτι τελευταίο για τα ρουχα!! Όσα είχα πάρει 0-3 τα φόρεσε ούτε μήνα(γεννήθηκε 54 πόντους)

Στρατα στρατουλα η καπογιαννης ειναι τα καταστηματα που υπαρχει ακομα διαθεσιμο!

Ειναι ροδες, σαν του καροτσιου μας, οχι με αερα και σαμπρελα.

Δεν θυμαμαι πως λεγεται το υλικο της ροδας.

Kbc family τρικυκλο 110 ευρω. 

Αλλα αυτα χρησιμοποιουνται μετα τους 10 μηνες.

Ειναι μικρο το παιδακι σας νομιζω.

Εμεις τν βαλαμε τωρα που ειναι 13 και καθεται καλα. Πριν δν καθοταν καθως τα ποδια ειναι στον αερα. Δεν φθανει στο στηριγμα, η στα πενταλ.

Ψαξτο λιγο πριν το παρεις.

Εμεις πηραμε ιδια με την νυφη μ κ την φιλη μ, ολα 12με 16 μηνων τα παιδια,και μας βγηκαν φοβερα. Τελος το καροτσι αυτο το καλοκαιρι.

Τα 0.3 ειναι γενικα για παιδια 2.500 με 3000 κιλα. Δν φοριουνται για πολυ καιρο ειδικα αν ειναι ψηλα τα βρεφη.

Ακουστε κ την Αναστασια.

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Στρατα στρατουλα η καπογιαννης ειναι τα καταστηματα που υπαρχει ακομα διαθεσιμο!

Ειναι ροδες, σαν του καροτσιου μας, οχι με αερα και σαμπρελα.

Δεν θυμαμαι πως λεγεται το υλικο της ροδας.

Kbc family τρικυκλο 110 ευρω. 

Αλλα αυτα χρησιμοποιουνται μετα τους 10 μηνες.

Ειναι μικρο το παιδακι σας νομιζω.

Εμεις τν βαλαμε τωρα που ειναι 13 και καθεται καλα. Πριν δν καθοταν καθως τα ποδια ειναι στον αερα. Δεν φθανει στο στηριγμα, η στα πενταλ.

Ψαξτο λιγο πριν το παρεις.

Εμεις πηραμε ιδια με την νυφη μ κ την φιλη μ, ολα 12με 16 μηνων τα παιδια,και μας βγηκαν φοβερα. Τελος το καροτσι αυτο το καλοκαιρι.

Τα 0.3 ειναι γενικα για παιδια 2.500 με 3000 κιλα. Δν φοριουνται για πολυ καιρο ειδικα αν ειναι ψηλα τα βρεφη.

Ακουστε κ την Αναστασια.

Είναι 18 μηνών λεβέντης, 85 πόντους έχει φτάσει! Κι εμείς ψάχνουμε πολύ αυτές τις μέρες,μόνο σε καλό μου έχει βγει το πολύ ψάξιμο σε ότι παίρνω!

Από καρότσι μέχρι σαλιαρα!!

Για αυτό ρωτάμε κι εδώ ότι χρειάζεται η κάθε μία και βοηθάμε η μία την άλλη!!

Κι εγώ θέλω σιγά σιγά να το αφήνω το καρότσι να έχουμε κάτι πιο ενδιαφέρον!

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Χριστός ανέστη! Και του χρόνου αγκαλιά με τα μωράκια μας και με τις οικογένειές μας!

Καλό φαγοποτι σήμερα και με σύνεση!!!

Ζιπουνακια είχα πάρει κ εγώ μινερβακια και pretty baby, πολύ καλά αλλά το πρώτο παιδί το γέννησα κατακαλοκαιρο οπότε δεν θα ξαναφορεθουν... Τα orchestra όντως δεν είναι κ τα πιο ποιοτικά αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί στα σχέδια τους; Τα hnm πολύ όμορφα ρούχα κ αυτά και καλύτερα σε ποιότητα! Πολύ καλά ρούχα μου έχουν βγει κ των lidl! Εννοείται δεν ψωνίζουμε για 0-3 γιατί μετά από ένα μήνα δεν τους κάνουν!

• Μου αρέσει 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Κοριτσαρες μου καλές Χρόνια πολλά!!! Χριστός Ανέστη!!

Έχω τρέλα κ εγώ με τις κορδέλες στα κοριτσάκια αρκεί να την κρατάει βέβαια γιατί πολλά μωράκια δεν τα θέλουν!! Για πες ιδέες, πως τις φτιάχνεις;;;

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!!!!!  Καλό Πάσχα να περάσετε όσο πιο τέλεια μπορείτε !! 

Και του χρόνου έρχονται τα καλύτερα με αγκαλίτσα τα μωράκια μας!

• Μου αρέσει 5

Just now, EugenJen είπε:

Κοριτσαρες μου καλές Χρόνια πολλά!!! Χριστός Ανέστη!!

Έχω τρέλα κ εγώ με τις κορδέλες στα κοριτσάκια αρκεί να την κρατάει βέβαια γιατί πολλά μωράκια δεν τα θέλουν!! Για πες ιδέες, πως τις φτιάχνεις;;;

Έχω υφάσματα και ραπτομηχανή!! Αυτή την απλή με φουσκωτό φιόγκο θα της κάνω για αρχή!!!

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Είναι 18 μηνών λεβέντης, 85 πόντους έχει φτάσει! Κι εμείς ψάχνουμε πολύ αυτές τις μέρες,μόνο σε καλό μου έχει βγει το πολύ ψάξιμο σε ότι παίρνω!

Από καρότσι μέχρι σαλιαρα!!

Για αυτό ρωτάμε κι εδώ ότι χρειάζεται η κάθε μία και βοηθάμε η μία την άλλη!!

Κι εγώ θέλω σιγά σιγά να το αφήνω το καρότσι να έχουμε κάτι πιο ενδιαφέρον!

Α συγχωρα με! Τοσο καιρο νομιζα οτι ηταν 8 μηνων χαχαχαχαχα

Να το παρετε τοτε οπωσδηποτε!

Θα σου λυσει τα χερια!

Και μετα γινεται κανονικο ποδηλατο, επισης ειναι αναστρεψιμο. Μα δν νμζω να σας χρειαστει εφοσον το παιδι ειναι λεβεντης!φτου φτου!

Ασχετο!

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Χριστός ανέστη! Και του χρόνου αγκαλιά με τα μωράκια μας και με τις οικογένειές μας!

Καλό φαγοποτι σήμερα και με σύνεση!!!

Ζιπουνακια είχα πάρει κ εγώ μινερβακια και pretty baby, πολύ καλά αλλά το πρώτο παιδί το γέννησα κατακαλοκαιρο οπότε δεν θα ξαναφορεθουν... Τα orchestra όντως δεν είναι κ τα πιο ποιοτικά αλλά ποιος μπορεί να αντισταθεί στα σχέδια τους; Τα hnm πολύ όμορφα ρούχα κ αυτά και καλύτερα σε ποιότητα! Πολύ καλά ρούχα μου έχουν βγει κ των lidl! Εννοείται δεν ψωνίζουμε για 0-3 γιατί μετά από ένα μήνα δεν τους κάνουν!

Σαλιαρες παντα τζαμπο απο τοτε που ξεκινησε να τρωει. Πλαστικες να πλενονται. Πριν τους 5 μηνες δν εβαλε ποτε σαλιαρα. Δν αγορασα ποτε.

Μιλαμε ξεχασα τα lidl! Φοβερα ρουχα. Τουλαχιστν εμεις τα λιωσαμε!

Θα τα βαλει και η μπεμπα!

Εγω δν τρελαινομαι για κορδελες χαχαχα .λενε δν κανει και καλο στο κεφαλακι τους η πιεση.

Αν ειναι πλεκτες μονο τοτε θα βλουμε.μας επλεξε η γιαγια την 1η κορδελα , μα δεν τους εχουμε πει φυλο ακομα. Χαχαχα α

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Α συγχωρα με! Τοσο καιρο νομιζα οτι ηταν 8 μηνων χαχαχαχαχα

Να το παρετε τοτε οπωσδηποτε!

Θα σου λυσει τα χερια!

Και μετα γινεται κανονικο ποδηλατο, επισης ειναι αναστρεψιμο. Μα δν νμζω να σας χρειαστει εφοσον το παιδι ειναι λεβεντης!φτου φτου!

Ασχετο!

Σαλιαρες παντα τζαμπο απο τοτε που ξεκινησε να τρωει. Πλαστικες να πλενονται. Πριν τους 5 μηνες δν εβαλε ποτε σαλιαρα. Δν αγορασα ποτε.

Μιλαμε ξεχασα τα lidl! Φοβερα ρουχα. Τουλαχιστν εμεις τα λιωσαμε!

Θα τα βαλει και η μπεμπα!

Εγω δν τρελαινομαι για κορδελες χαχαχα .λενε δν κανει και καλο στο κεφαλακι τους η πιεση.

Αν ειναι πλεκτες μονο τοτε θα βλουμε.μας επλεξε η γιαγια την 1η κορδελα , μα δεν τους εχουμε πει φυλο ακομα. Χαχαχα α

Οπότε είναι μονόδρομος τα λαστιχακια ή κλιπ με φιογκους:tongue:

Λιντλ η αλήθεια είναι πως δεν έχει τύχει να πάρω αλλά θα δοκιμάσω!!

Σαλιαρα και που πήρα δεν τις άντεξε πότε,τις τράβαγε μέχρι να βγούνε... Κάθονται και περιμένουν το δεύτερο μήπως κ χρησιμοποιηθούν!

Αχ οι γιαγιάδες με τις εγγονές έρωτας!! :x η γιαγιά μου ακόμη μου πλέκει η γλυκούλα μου

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Καλημερα Αληθως ο Κυριος κοριτσια!

Τι κανετε? Πως τα περασατε?

Με το καλο τα μπεμπακια μας!

Λοιπον, φορμακια ολοσωμα και εσωρουχα παντα αγοραζα απο :

Μινερβα (τρομερη ποιοτητα, θα τα φορεσει ολα και το 2ο, ολα καινουργια),

Mayoral κορυφη!(για μενα)

Pretty baby,

Hm,

Marks+spenser 3-25euro!

Ολα οσα σας εγραψα εχουν πολυ καλυτερες τιμες απο τα MOTHERC..RE.

Και τα θεωρω καλυτερα ποιοτικα και απο τα ORCHES..A.( εχουν πολυεστερα μεσα.)

Γενικα ολα τα χουμε καινουργια.

Δεν θα αγορασω ροζ, αν ειναι μπεμπα τελικα. 

Θα της παρω λιγα, απλα για να πω οτι πηρα κατι και σε αυτο. Θα κρατηθω , θα παρουμε αργοτερα φορεματακια και αξεσουαρ, και την 1η της κουκλα καθως παντα σε ολα τα κοριτσια στο περιβαλλν μου, κανω δωρο την 1η barbie. Χαχαχαχα

Ολα τα υπολοιπα υπαρχουν ευτυχως για μας.

Μα εσεις ψαχτειτε, γιατι τα λητω και τα μαδερκερ εχουν τα πιο ακριβα. Και δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο. 

Αναστασια, τρικυκλο πηραμε εμεις!

Το καλυτερο της αγορας θεωρειται, καθως πωλειται μονο σε ποδηλαταδικα.

Αν θες να σου πω μαρκα. Εχει τεντα, τιμονι για τν γονεα, κουδουνακι, καλαθακι_τσαντα πισω για την μαμα. Και γενικα παμε παντου με αυτο. Οι ροδες δν σκανε. Τουλαχιστν οχι σε υψηλες θερμοκρασιες.

Οπως καταλαβαινεις το ψαχνω πολυ το θεμα. Χαχαχα

Αγάπη μου επειδή όσο μπόρεσα σποτ ο ίντερνετ έχω κάνει κάποια έρευνα τα πιο φθηνά κ ποιοτικά (βάση μαρτυριών άλλων μαναδων ) είναι hnm, orchestra και motherbaby..σίγουρα Λητώ κ Mothercare είναι από τα πιο εμπορικά αλλά πιο φθηνά ή έστω σε κάποια κομμάτια ίσα σε τιμή κ ποιότητα με:

mayoral(τα πιτζαμακια φορμακια που πήρα εγώ 30€/3 εκεί τα έχει 20€/1 ή 31€/2 ή 45€/3..

Minerva όντως πολύ καλή ποιότητα κ μαλακά σε υφή βέβαια ποικιλία έχει μόνο στα εσωτερικά φορμακια που ειναι χωρίς πατζακια κ όντως εκεί έχει εξαιρετικες τιμες αλλά δεν έχει σαν αυτά που πήρα πυτζαμακια ολόσωμα ..

Pretty baby(από ποιότητα δεν ξέρω γτ δεν τα έχει χρησιμοποιήσει κάποια γνωστή) σε τιμές όντως πολύ λογικές κ τα ολόσωμα πυτζαμακια που πήρα τα έχει 11€-13€ το ένα με έκπτωση 20% που έχει βάλει τώρα οπότε πάλι ίδια τιμή με τα Mothercare..

Τα mark's and Spencer ομολογώ δε τα έχω ψάξει...απ' ότι λες έχει φοβερές τιμές!!

Απλά λέω κ εγώ  Την έρευνα μου όχι τόσο σε απάντηση προς εσένα που έχεις πείρα κ φαίνεται αλλά κ για τα κορίτσια μας γτ έχω καταλήξει πως αν κάνεις σύγκριση τιμών δεν έχει σημασία τόσο πιο κατάστημα είναι αλλά τις προσφορές της κάθε εποχής!! Για αυτό είμαστε τυχερές που πετυχαίνουμε τις εκπτώσεις Αύγουστο :-)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Αγάπη μου επειδή όσο μπόρεσα σποτ ο ίντερνετ έχω κάνει κάποια έρευνα τα πιο φθηνά κ ποιοτικά (βάση μαρτυριών άλλων μαναδων ) είναι hnm, orchestra και motherbaby..σίγουρα Λητώ κ Mothercare είναι από τα πιο εμπορικά αλλά πιο φθηνά ή έστω σε κάποια κομμάτια ίσα σε τιμή κ ποιότητα με:

mayoral(τα πιτζαμακια φορμακια που πήρα εγώ 30€/3 εκεί τα έχει 20€/1 ή 31€/2 ή 45€/3..

Minerva όντως πολύ καλή ποιότητα κ μαλακά σε υφή βέβαια ποικιλία έχει μόνο στα εσωτερικά φορμακια που ειναι χωρίς πατζακια κ όντως εκεί έχει εξαιρετικες τιμες αλλά δεν έχει σαν αυτά που πήρα πυτζαμακια ολόσωμα ..

Pretty baby(από ποιότητα δεν ξέρω γτ δεν τα έχει χρησιμοποιήσει κάποια γνωστή) σε τιμές όντως πολύ λογικές κ τα ολόσωμα πυτζαμακια που πήρα τα έχει 11€-13€ το ένα με έκπτωση 20% που έχει βάλει τώρα οπότε πάλι ίδια τιμή με τα Mothercare..

Τα mark's and Spencer ομολογώ δε τα έχω ψάξει...απ' ότι λες έχει φοβερές τιμές!!

Απλά λέω κ εγώ  Την έρευνα μου όχι τόσο σε απάντηση προς εσένα που έχεις πείρα κ φαίνεται αλλά κ για τα κορίτσια μας γτ έχω καταλήξει πως αν κάνεις σύγκριση τιμών δεν έχει σημασία τόσο πιο κατάστημα είναι αλλά τις προσφορές της κάθε εποχής!! Για αυτό είμαστε τυχερές που πετυχαίνουμε τις εκπτώσεις Αύγουστο :-)

Προσφορές ευτυχώς,μπορούμε να βρούμε όλο το χρόνο σε ρούχα ! 

Εσύ ψωνισες τα φορμακια???? Δεν έχω ψωνίσει από mo......are αλλά μου είχανε φέρει δώρο φορμακια κ ήταν πολύ καλή η ποιότητα! 

Q1jtp2.png

Οπότε είναι μονόδρομος τα λαστιχακια ή κλιπ με φιογκους:tongue:

Λιντλ η αλήθεια είναι πως δεν έχει τύχει να πάρω αλλά θα δοκιμάσω!!

Σαλιαρα και που πήρα δεν τις άντεξε πότε,τις τράβαγε μέχρι να βγούνε... Κάθονται και περιμένουν το δεύτερο μήπως κ χρησιμοποιηθούν!

Αχ οι γιαγιάδες με τις εγγονές έρωτας!! :x η γιαγιά μου ακόμη μου πλέκει η γλυκούλα μου

Αχ ναι ρε παιδι μ! Μεχρι κ ασορτι κουβερτες εκανε ηδη. Κ ακομα δν ξερει τπτ. Χαχαχα

Τι ωραια που θα ναι τα αγορακια μας να χουν μικρες αδερφουλες ε?

Θα ναι τελειο! Θελω πλ να παω στα επομενα ρβ και να μην δουμε τσουτσουναχ χαχαχαχαχα

Just now, Renez είπε:

Κοριτσια τν Αυγουστο παρτε τα περισσοτερα! Μη το συζητας η συγκριση ειναι ακυρη καθως τα ψωνισα ολα το 2018, οποτε τωρα εχουμε 20. Αρα εχουν αλλαξει κ οι τιμες.

Παντως υπαρχει και outlet mothercare.στν Ταυρο και εχουμε παει. Βρηκαμε πολυ οικονομικα ρουχα, με 3 ευρω κτλ. Βεβαια εξαρταται ποσο χρονο εχεις και τι χρημα διαθετεις. Εγω εχω παρει απο 1 ως 70 ευρω για βρεφικα ρουχα ας πουμε. Τωρα τα της βαπτισης κοστισαν 150 το κοστουμι, με εκπτωση.

Ειναι τι θες και ποσο μπορεις να πας. Για τα βρεφικα, δν ξοδεψα πολλα. Μετα τους 6 μηνες του επαιρνα πιο ομορφα και πιο ακριβα και καλα. Χαχαχα

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, P.L.L. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Χρόνια πολλά σε όλες και ακόμα περισσότερες ευχές σε όσους γιορτάζουν! Πάντα υγεία και χαρά στις οικογένειες όλου του κόσμου! 

Καλε Αναστασια χρονια πολλα! Να σαι παντα καλα με την οικογενεια και το νεο μελος την κορακλα!

Με το καλο @Anastasia05

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Ένα πολύ καλό σάιτ για ρούχα είναι επίσης και το next direct. Είναι μόνο διαδικτυακό, δεν έχει τύχει να ψωνίσω αλλά ψωνίζει πολύ μια φίλη μου και από τότε που το ανακάλυψε έχει ξεχάσει όλα τα άλλα! Έχει μεγάλη ποικιλία και πολύ ωραία σχέδια αλλά για κάποιο λόγο αυτή την περιοδο δεν μπορεί να παραγγείλει...

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...