Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια! Στα ορκεστρα αν βγάλεις κάρτα έχει πολύ καλές τιμές και ωραία πράγματα! Κρατηθείτε ωστόσο να είστε σίγουροι για το φύλο! 

Εγω κορίτσια συμφωνώ με το κλείσιμο των εκκλησιών. Είμαστε η μόνη χώρα και είμαι περήφανη για εμάς γιατί χάρη σε αυτό και σε πολλά αλλα σώθηκαν χιλιάδες ζωές. Αν γύρναγε ο χρόνος πίσω θα έπαιρναν πιο αυστηρά μέτρα και στις άλλες χώρες. Είναι τόσο κρίμα να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι.. 

• Μου αρέσει 3
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Φορμακια-φαρμακια... Έκλαψα! Εντάξει η αλήθεια είναι πως τα mothercare έχουν ποιοτικά ρούχα αλλά στην αρχή χρειαζόμαστε πολλαααα τέτοια γιατί όλο λερώνονται και το χειμώνα που θα γεννήσουμε εμείς δεν θα στεγνώνουν κ γρήγορα... Εγώ ψώνιζω πολύ από orchestra κ από hnm. Τα ολόσωμα φορμακια τα έπαιρνα στα orchestra τα τρία 15€. Τα φορμακια που είναι χωρίς πόδια τα έχει τα 5 15€. Τα hnm δεν ξέρω αν έχουν από τόσο μωρά. 

• Μου αρέσει 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, P.L.L. είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Στα ορκεστρα αν βγάλεις κάρτα έχει πολύ καλές τιμές και ωραία πράγματα! Κρατηθείτε ωστόσο να είστε σίγουροι για το φύλο! 

Εγω κορίτσια συμφωνώ με το κλείσιμο των εκκλησιών. Είμαστε η μόνη χώρα και είμαι περήφανη για εμάς γιατί χάρη σε αυτό και σε πολλά αλλα σώθηκαν χιλιάδες ζωές. Αν γύρναγε ο χρόνος πίσω θα έπαιρναν πιο αυστηρά μέτρα και στις άλλες χώρες. Είναι τόσο κρίμα να πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι.. 

Εγώ είμαι σίγουρη πλέον για το φύλλο κ έτσι προχώρησα στην αγορά..είχε τόσο όμορφα σχέδια κ για τα αγοράκια μας αλλααααα και για τις πριγκίπισσες σας δε παίζονται τα άτιμα!! Ευελπιστώ στο επόμενο:D

Πως είσαι σήμερα εσύ κορίτσι μου?

Just now, marianna1986 είπε:

Φορμακια-φαρμακια... Έκλαψα! Εντάξει η αλήθεια είναι πως τα mothercare έχουν ποιοτικά ρούχα αλλά στην αρχή χρειαζόμαστε πολλαααα τέτοια γιατί όλο λερώνονται και το χειμώνα που θα γεννήσουμε εμείς δεν θα στεγνώνουν κ γρήγορα... Εγώ ψώνιζω πολύ από orchestra κ από hnm. Τα ολόσωμα φορμακια τα έπαιρνα στα orchestra τα τρία 15€. Τα φορμακια που είναι χωρίς πόδια τα έχει τα 5 15€. Τα hnm δεν ξέρω αν έχουν από τόσο μωρά. 

Ναι για τα orchestra μου ορκίζονται κνολες οι γνωστές μου κ ξεκίνησα να πάρω από εκεί αλλά εγώ δεν έχω τη κάρτα κ από το site δε γίνεται να τη βγάλω..οπότε θα πρέπει να κάνω υπομονή να ανοίξουν για να τη βγάλω κ να μπορώ να ψωνίζω :) 

Στο hnm όντως έχουν πολύ οικονομικά τα είδα αλλά δεν είχαν νούμερα σε αυτά που ήταν πακετάκια οικονομικά :-/

Just now, EugenJen είπε:

εσύ περίμενε γιατί ο παππούς είδε αγόρια!!!

Βρε κορίτσια εγώ έχω φάει σκάλωμα με τα καρότσια, μιλάμε έχω χαζεψει κοιτάω ξανακοίταω...βρήκα ένα που το ερωτεύτηκα κ το θέλω τώρααααα!! 

Ποιο??? Εγώ πάνω που λέγαμε τις προάλλες για καροτσια κ ψάχνομογν σε τιμές,χρώμα κ εργονομία,εχθές μάνα εξ ουρανού η κουνιάδα μου μου δήλωσε πως θα μου το πάρουν εκείνοι δώρο (είναι κ έμπειρη μάνα 3ων παιδιών οπότε σε θέμα ποιοτητας-ασφαλειας της έχω εμπιστοσύνη φουλ) τώρα σε χρώμα κ γούστο ευελπιστώ το καλύτερο;)

8 hours ago, Anastasia05 said:

Ίσως αν φτιάχτηκε,για τη μείωση του πληθυσμού?? Ίσως! Είμαι κατά των θεωριών που λένε ότι είναι ψέμματα κ δεν πεθαίνει κόσμος,όταν βλέπω συναδέλφους να παλεύουν κάθε μέρα.

Το καλό πάντως είναι ότι ο πλανήτης έχει πάρει μια ανάσα.. έχουμε φτάσει σε πόλυ κρίσιμο σημείο ,με τις φωτιές σε Αμαζόνιο, Αυστραλία κι όχι μόνο,το λιώσιμο τον πάγων.. έχουν εξαφανιστεί πολλά είδη ζώων δυστυχώς.

Γεια σας κορίτσια! Καλό Πάσχα να έχουμε όλοι, καλή Ανάσταση και του χρόνου με τα μωράκια μας! Εγώ πραγματικά δεν έχω ιδέα αν είναι φτιαχτός ο ιός από κάποιους ή αν δημιουργήθηκε μόνος του, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο και μόνο από τις μετακινήσεις που μειώθηκαν (αεροπορικές πτήσεις, διαδρομές αυτοκινήτων κτλ.) σίγουρα πήρε ο πλανήτης μας μια ανάσα. Αυτό που με φοβίζει είναι το πόσο επιθετικός είναι και πόσο γρήγορα πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι, ειδικά σε κάποιες χώρες, όπως Ιταλία και Ισπανία. Και μετά έχουμε και όλους αυτούς, μεταξύ όλων και ο άντρας μου και ένας φίλος μας που είναι και γιατρός σε ένα νοσοκομείο εδώ, που λένε ότι σιγά μωρέ, τόσοι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο και από την κοινή γρίπη και δε κάνουμε έτσι, μια γρίπη είναι κι αυτό. Εμένα πάντως από τους αριθμούς και μόνο μου φαίνεται πιο επικίνδυνο, τι να πω...

6 hours ago, Jasmine@ said:

Ε φαντάζομαι θα φανεί αν περισσεύει κάτι ανάμεσα στα πόδια, τουλάχιστον στη β επιπέδου.... μέχρι τότε δεν ψωνιζω! Δεν έχω πρόβλημα αλλά να το ξέρω να προετοιμαστώ ότι κάποιος όταν τον αλλάζω θα με κατουράει στα μούτρα... χαχαχαχα

Φτανει που το ευχαριστήθηκες τουλάχιστον το τσουρεκακι κ να ήταν γεμιστό με πραλίνα!! Μου έχει στείλει η πεθερά μου ένα κουτάκι κουλουρακια, το ανοίγω τα μυρίζω κ το ξανά κλείνω!!! 

Τί γέλιο με το κουτί με κουλουράκια που το ανοίγεις, τα μυρίζεις και το ξανακλείνεις! Είπαμε, θέλουμε δε θέλουμε τώρα κάνουμε αναγκαστική δίαιτα λόγω ναυτίας/αναγούλας! 

5 hours ago, Hliolousti said:

Κορίτσια καλημέρα!!!Σήμερα με πλάκωσε το πάπλωμα!

Με αιφνιδιασατε με το θέμα σήμερα γιατί το έχω πάθει αυτό με τις συσπάσεις μια φορά και ξύπνησα στον ύπνο μου και το πρωί νόμιζα πως και οι συσπάσεις ήταν όνειρο κι οχι πραγματικότητα!

Άρα δεν ήταν όνειρο...:o

Όσο για τον κορονοιο έχω την πιο συνομωσιολογικη άποψη που μπορεί να έχει άνθρωπος και πιο πολύ από όλα μου στοίχισε το κλείσιμο των εκκλησιών...το οποίο έγινε μόνο στη χώρα μας και σε 2000 χρόνια της θρησκείας μας τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει!Ούτε εν καιρώ πολέμου...Έξαλλη γίνομαι οπότε το αφήνω...

Ομωςςςςς σήμερα έγινε και κάτι ευχάριστο!!!!Βλέπω την κοιλίτσα μου να έχει πάρει ανοδική πορεία!!!!!

Εγώ να πω την αλήθεια είμαι με αυτούς που είναι υπέρ ως προς το κλείσιμο των εκκλησιών. Και εδώ που είμαστε εμείς (Αμερική) έχουν κλείσει όλες οι εκκλησίες. Σε κάποια μέρη όπως σουπερμάρκετ και γιατρό δεν γίνεται να μην πάμε (με προσοχή βέβαια πάντα), αλλά στην εκκλησία δε θα πάθουμε τίποτα αν δε πάμε για λίγο καιρό και ο Θεούλης δε θα θιχτεί ή θα θυμώσει μαζί μας. Ίσα ίσα, εγώ προσωπικά επειδή έχω δει αρκετή αναίδεια από κάποιους παππάδες και κάποιους άλλους φανατικούς εκκλησιαζόμενους στο παρελθόν, προτιμώ να κάνω την προσευχή μου σπίτι μου, να βοηθώ όσο μπορώ τους υπόλοιπους ανθρώπους και τα ζωάκια, πηγαίνω να ανάψω και ένα κερί όποτε μπορώ αλλά όχι σε τέτοιες δύσκολες μέρες βέβαια, και τώρα που είναι μεγάλη εβδομάδα νηστεύω μόνη μου και παρακολουθώ θρησκευτικές εκπομπές στην τηλεόραση. Πραγματικά πλέον δε πιστεύω ότι το πόσο καλός Χριστιανός είσαι φαίνεται από το αν πηγαίνεις εκκλησία ή όχι.

4 hours ago, Hliolousti said:

Ισχύει απλά με τρομάζει η κίνηση!!!γιατί σε κανένα άλλο Ορθόδοξο κράτος δεν έκλεισαν οι εκκλησίες!όπως πάω στο σούπερ,θα μπορούσα να πάω να ανάψω κι ένα κεράκι!

Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί δεν είναι δική μας απόφαση...

Μόνο προσευχουλα από το σπίτι και εκκλησία από την τηλεόραση!

Κορίτσια σήμερα το μενού έχει αρακά και τσουρέκι τερκενλη :D

Πήγε πρωί πρωί ο άντρας μου και γινόταν το αδιαχώρητο από κόσμο!!! απιστευτο

Αχ, ένα τσουρεκάκι Τερκενλή με κάστανο και λευκή σοκολάτα μου έχει λείψει τόσο. Ζηλεύω... Τουλάχιστον ο άντρας μου σήμερα έφτιαξε απλά σπιτικά τσουρεκάκια σήμερα, οπότε θα φάμε κι εμείς κάτι εδώ!:P

2 hours ago, marianna1986 said:

Είδα την κυρία στη Χίο που τη συνέλαβαν επειδή πήγε να προσευχηθει ...δλδ οκ! Τις ουρές έξω από τα σούπερ μάρκετ και τα κρεοπωλεία δεν τις κοιτάνε;

Τσακισα μαγειρίτσα, κρατήθηκα μην βάλω και δεύτερο πιάτο! 

Αυτή η κυρία στη Χίο είναι φίλη της αδερφής μου που μένει κι αυτή εκεί. Από ότι μου είπε η αδερφή μου, αυτή η κυρία έκανε φασαρία και φέρθηκε άσχημα σε έναν αστυνομικό (φώναξε-έβρισε ή χτύπησε έναν, δεν κατάλαβα καλά), γι'αυτό την συνέλαβαν. Δεν ήταν κανείς μας μπροστά βέβαια, αλλά γενικά πιστεύω ότι αφού έχει βγει ένας νόμος είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να τον τηρούμε, οπότε δε μπορούμε και να κατηγορούμε την αστυνομία μετά αν κάνει τη δουλειά της (με την στοιχειώδη ευγένεια βέβαια). Τί να πω...

Καλά για μαγειρίτσα τρελαίνομαι! Θα φτιάξω κι εγώ σήμερα την δικιά μου με μανιτάρια, να φάμε κι εμείς το βράδυ! Ελπίζω μόνο να μη με πειράξει.

Just now, Renez said:

Εγώ είμαι σίγουρη πλέον για το φύλλο κ έτσι προχώρησα στην αγορά..είχε τόσο όμορφα σχέδια κ για τα αγοράκια μας αλλααααα και για τις πριγκίπισσες σας δε παίζονται τα άτιμα!! Ευελπιστώ στο επόμενο:D

Πως είσαι σήμερα εσύ κορίτσι μου?

Ναι για τα orchestra μου ορκίζονται κνολες οι γνωστές μου κ ξεκίνησα να πάρω από εκεί αλλά εγώ δεν έχω τη κάρτα κ από το site δε γίνεται να τη βγάλω..οπότε θα πρέπει να κάνω υπομονή να ανοίξουν για να τη βγάλω κ να μπορώ να ψωνίζω :) 

Στο hnm όντως έχουν πολύ οικονομικά τα είδα αλλά δεν είχαν νούμερα σε αυτά που ήταν πακετάκια οικονομικά :-/

Ποιο??? Εγώ πάνω που λέγαμε τις προάλλες για καροτσια κ ψάχνομογν σε τιμές,χρώμα κ εργονομία,εχθές μάνα εξ ουρανού η κουνιάδα μου μου δήλωσε πως θα μου το πάρουν εκείνοι δώρο (είναι κ έμπειρη μάνα 3ων παιδιών οπότε σε θέμα ποιοτητας-ασφαλειας της έχω εμπιστοσύνη φουλ) τώρα σε χρώμα κ γούστο ευελπιστώ το καλύτερο;)

Το παραδέχομαι κι εγώ, χθες που πήγα σούπερ μάρκετ για ψώνια μετά από πολύ καιρό είδα ένα τέλειο φορμάκι από αυτά που είναι με σορτσάκι από κάτω, και δε κρατήθηκα, το πήρα!:) 

Τί ωραία που θα σου πάρει η κουνιάδα σου καρότσι... από τις πιο απαραίτητες και ακριβές αγορές! Στα orchestra έχουν πράγματι πολύ καλές τιμές, ειδικά αν έχεις κάρτα. Από εκεί ψωνίζουμε πάντα δωράκια με την αδερφή μου για όλα τα ανίψια και παιδιά φίλων μας τα Χριστούγεννα, όταν μαζευόμαστε Θεσσαλονίκη για τις γιορτές! Αξίζει να πας, με την πρώτη ευκαιρία!

• Μου αρέσει 1

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Γεια σας κορίτσια! Καλό Πάσχα να έχουμε όλοι, καλή Ανάσταση και του χρόνου με τα μωράκια μας! Εγώ πραγματικά δεν έχω ιδέα αν είναι φτιαχτός ο ιός από κάποιους ή αν δημιουργήθηκε μόνος του, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι μόνο και μόνο από τις μετακινήσεις που μειώθηκαν (αεροπορικές πτήσεις, διαδρομές αυτοκινήτων κτλ.) σίγουρα πήρε ο πλανήτης μας μια ανάσα. Αυτό που με φοβίζει είναι το πόσο επιθετικός είναι και πόσο γρήγορα πεθαίνουν τόσοι άνθρωποι, ειδικά σε κάποιες χώρες, όπως Ιταλία και Ισπανία. Και μετά έχουμε και όλους αυτούς, μεταξύ όλων και ο άντρας μου και ένας φίλος μας που είναι και γιατρός σε ένα νοσοκομείο εδώ, που λένε ότι σιγά μωρέ, τόσοι άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο και από την κοινή γρίπη και δε κάνουμε έτσι, μια γρίπη είναι κι αυτό. Εμένα πάντως από τους αριθμούς και μόνο μου φαίνεται πιο επικίνδυνο, τι να πω...

Τί γέλιο με το κουτί με κουλουράκια που το ανοίγεις, τα μυρίζεις και το ξανακλείνεις! Είπαμε, θέλουμε δε θέλουμε τώρα κάνουμε αναγκαστική δίαιτα λόγω ναυτίας/αναγούλας! 

Εγώ να πω την αλήθεια είμαι με αυτούς που είναι υπέρ ως προς το κλείσιμο των εκκλησιών. Και εδώ που είμαστε εμείς (Αμερική) έχουν κλείσει όλες οι εκκλησίες. Σε κάποια μέρη όπως σουπερμάρκετ και γιατρό δεν γίνεται να μην πάμε (με προσοχή βέβαια πάντα), αλλά στην εκκλησία δε θα πάθουμε τίποτα αν δε πάμε για λίγο καιρό και ο Θεούλης δε θα θιχτεί ή θα θυμώσει μαζί μας. Ίσα ίσα, εγώ προσωπικά επειδή έχω δει αρκετή αναίδεια από κάποιους παππάδες και κάποιους άλλους φανατικούς εκκλησιαζόμενους στο παρελθόν, προτιμώ να κάνω την προσευχή μου σπίτι μου, να βοηθώ όσο μπορώ τους υπόλοιπους ανθρώπους και τα ζωάκια, πηγαίνω να ανάψω και ένα κερί όποτε μπορώ αλλά όχι σε τέτοιες δύσκολες μέρες βέβαια, και τώρα που είναι μεγάλη εβδομάδα νηστεύω μόνη μου και παρακολουθώ θρησκευτικές εκπομπές στην τηλεόραση. Πραγματικά πλέον δε πιστεύω ότι το πόσο καλός Χριστιανός είσαι φαίνεται από το αν πηγαίνεις εκκλησία ή όχι.

Αχ, ένα τσουρεκάκι Τερκενλή με κάστανο και λευκή σοκολάτα μου έχει λείψει τόσο. Ζηλεύω... Τουλάχιστον ο άντρας μου σήμερα έφτιαξε απλά σπιτικά τσουρεκάκια σήμερα, οπότε θα φάμε κι εμείς κάτι εδώ!:P

Αυτή η κυρία στη Χίο είναι φίλη της αδερφής μου που μένει κι αυτή εκεί. Από ότι μου είπε η αδερφή μου, αυτή η κυρία έκανε φασαρία και φέρθηκε άσχημα σε έναν αστυνομικό (φώναξε-έβρισε ή χτύπησε έναν, δεν κατάλαβα καλά), γι'αυτό την συνέλαβαν. Δεν ήταν κανείς μας μπροστά βέβαια, αλλά γενικά πιστεύω ότι αφού έχει βγει ένας νόμος είτε μας αρέσει είτε όχι πρέπει να τον τηρούμε, οπότε δε μπορούμε και να κατηγορούμε την αστυνομία μετά αν κάνει τη δουλειά της (με την στοιχειώδη ευγένεια βέβαια). Τί να πω...

Καλά για μαγειρίτσα τρελαίνομαι! Θα φτιάξω κι εγώ σήμερα την δικιά μου με μανιτάρια, να φάμε κι εμείς το βράδυ! Ελπίζω μόνο να μη με πειράξει.

Χαχαχχα γμτ ξέχασα προς στιγμή ότι είσαι στην Αμερική κ πήγα να σου πω "μα είναι 10 η ώρα,ποτέ περιμένεις να τη φτιάξεις?" Χαχαχα καλή επιτυχία με τη μανιταριτσα σου(Μου χει μείνει η ονομασία της :-) ) κ ευελπιστώ να μη σε πειράξει κ να την ευχαριστηθείτε!!

Προκομενος ο σύζυγος κυρία μου ε?! Γεια στα χέρια του!! Κ εμένα ο γλυκός μου μωρέ τον βλέπω πλέον να ασχολείται με τα του σπιτιού κ εκεί που δυσανασχετουσε πχ να σκουπίσει τώρα μου κάνει μέχρι κ μεταφύτευση στις γλάστρες μου κ το καλύτερο?! Το χαίρεται!! Να τα καλά του εγκλεισμού,ερχόμαστε όλοι πιο κοντά κ ανακαλύπτουμε πράγματα που τελικά ίσως να μας αρέσουν :-)

Just now, Eva137 είπε:

Το παραδέχομαι κι εγώ, χθες που πήγα σούπερ μάρκετ για ψώνια μετά από πολύ καιρό είδα ένα τέλειο φορμάκι από αυτά που είναι με σορτσάκι από κάτω, και δε κρατήθηκα, το πήρα!:) 

Τί ωραία που θα σου πάρει η κουνιάδα σου καρότσι... από τις πιο απαραίτητες και ακριβές αγορές! Στα orchestra έχουν πράγματι πολύ καλές τιμές, ειδικά αν έχεις κάρτα. Από εκεί ψωνίζουμε πάντα δωράκια με την αδερφή μου για όλα τα ανίψια και παιδιά φίλων μας τα Χριστούγεννα, όταν μαζευόμαστε Θεσσαλονίκη για τις γιορτές! Αξίζει να πας, με την πρώτη ευκαιρία!

Καλά έκανες λοιπόν κ εσύ φίλη,χαιρόμαστε για τα παιδάκια μας,γτ να το κρύβουμε αλλωστε?! :-)

ναι θα πάω,ευτυχώς έχει κ στη γειτονιά μου :-)

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

εσύ περίμενε γιατί ο παππούς είδε αγόρια!!!

Βρε κορίτσια εγώ έχω φάει σκάλωμα με τα καρότσια, μιλάμε έχω χαζεψει κοιτάω ξανακοίταω...βρήκα ένα που το ερωτεύτηκα κ το θέλω τώρααααα!! 

Κι εγώ όλη μέρα καροτσια κοιτάω!!!!!!έχω λαλησει!!!!νομίζω πως είναι η αγορά που θέλει την πιο πολλή σκέψη!

Κορίτσια καλή Ανάσταση σε όλες!!!!!

Εύχομαι Φως,ΥΓΕΙΑ και ευτυχία σε εσάς και τις οικογένειές σας!!!!

Μια έξτρα ευχή για φέτος:

Με το καλό να υποδεχτούμε όλες τα μωρά μας!!!Υγιή και καλότυχα να είναι τα ψυχουλινια μας κι εμείς υγιείς και να το ζήσουμε όλο αυτό το ταξίδι στην πιο όμορφη και ανώδυνη εκδοχή του!!!

Σας στέλνω πολλά φιλιά και τσουγκραω το αυγουλακι μου με το δικό σας νοερά!!!!:x

• Μου αρέσει 4
  • Ευχαριστώ 1

Ttx1p3.png

Αααααχαχαχ, να σας τα πω να γελάσετε!

Χθες λοιπόν, αφού είδε επιτέλους το σύζυγο το σπίτι (σπάνιο!) και είχαμε έτσι λίγο χρόνο, είπα να περάσω στο παρασύνθημα! Μετά από διαπραγμάτευση για το ποιά στάση θα ναι πιο... ευρύχωρη, μπήκε το νερό στ'αυλάκι με ιδιαίτερη επιτυχία :cool: Ντάξει, όχι πολλή ώρα, ίσα ίσα να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα... Ξαναένοιωσα άνθρωπος!

Και το καλύτερο ήταν στον ύπνο μου, που είδα μια φίλη (φίδη) που τα είχε ρίξει στο σύζυγο... Την είδα λέει στο δρόμο και την έπιασα απ το μαλλί και της λέω "Τώρα θα σε λιώσω... Τώρα δε γλιτώνεις!!" και βγαίνανε αστράκια σαν τα καρτούν απ τις κατραπακιές... Το φχαριστήθηκα όμως! Το πα και στο σύζυγο και μου συνέστησε να είμαι πιο συγχωρητική και αβρή τις άγιες τούτες μέρες...

Για να τοποθετηθώ επι παντώς επιστητού.... Προσωπικά, έχω απαγορέψει να μου λένε δυσάρεστα για τον "ιο" και περιορίζομαι στο να στενοχωριέμαι για τα κομμάτια παζλ που πέσαν πίσω απ τον καναπέ και για το πώς δε θα φάω όλα τα τσουρέκια που έφτιαξα... (Μόνο τα μισά!).

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 9

JeY7p2.png

@Renezκ εμενα έχουν πει η μαμά μου κ η αδερφή μου ότι θα μου το πάρουν σε λίγο θα τσακώνονται ποια θα το πάρει!!! 

Βρήκα ένα της Μπεξτα το οποίο γράφουν ότι είναι παναλαφρο ,πανευκολο στον χειρισμό κ έχει πολύ καλές αναρτήσεις για ανώμαλους δρόμους!!

Κορίτσια μου εύχομαι κ εγώ καλή Ανάσταση ,υγεία στα σπίτια μας! Κ φιλιά στις κοιλίτσες σας!!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, Renez said:

Χαχαχχα γμτ ξέχασα προς στιγμή ότι είσαι στην Αμερική κ πήγα να σου πω "μα είναι 10 η ώρα,ποτέ περιμένεις να τη φτιάξεις?" Χαχαχα καλή επιτυχία με τη μανιταριτσα σου(Μου χει μείνει η ονομασία της :-) ) κ ευελπιστώ να μη σε πειράξει κ να την ευχαριστηθείτε!!

Προκομενος ο σύζυγος κυρία μου ε?! Γεια στα χέρια του!! Κ εμένα ο γλυκός μου μωρέ τον βλέπω πλέον να ασχολείται με τα του σπιτιού κ εκεί που δυσανασχετουσε πχ να σκουπίσει τώρα μου κάνει μέχρι κ μεταφύτευση στις γλάστρες μου κ το καλύτερο?! Το χαίρεται!! Να τα καλά του εγκλεισμού,ερχόμαστε όλοι πιο κοντά κ ανακαλύπτουμε πράγματα που τελικά ίσως να μας αρέσουν :-)

Καλά έκανες λοιπόν κ εσύ φίλη,χαιρόμαστε για τα παιδάκια μας,γτ να το κρύβουμε αλλωστε?! :-)

ναι θα πάω,ευτυχώς έχει κ στη γειτονιά μου :-)

Χαχα… ναι έχω λίγες ώρες ακόμα μπροστά μου! Ελπίζω να βγει καλή η μανιταρίτσα μου και να μην υποφέρω μετά!

Ο σύζυγος τρελαίνεται να φτιάχνει γλυκά (ραβανί, τσουρέκια... διάφορα) που εγώ τα βαριέμαι αφάνταστα. Άρα καταλήγουμε εγώ να μαγειρεύω τα φαγητά μας, και αυτός να κάνει γλυκά που και που.. ε, τώρα που είναι γιορτές επιβάλλεται! Βοηθάει πολύ και στις δουλειές του σπιτιού όμως, δεν έχω παράπονο. Μπράβο και στον δικό σου που σε βοηθάει. Χαίρομαι να βλέπω ζευγάρια να συμμετέχουν και οι δυο στις δουλειές του σπιτιού! Γενικά με εκνευρίζουν οι άντρες που κάθονται σαν πασάδες και τα περιμένουν όλα έτοιμα, αλλά ευτυχώς οι περισσότεροι δεν είναι πια έτσι.

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Κοριτσαρες μου Καλή Ανάσταση με υγεια,αγάπη κ ηρεμία!!

Εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου του χρόνου τέτοια μέρα κ σαν την αυριανή να είμαστε με τα τρελοσογα μας κ φυσικά τα παιδάκια μας,να γελάμε με ιστορίες του εγκλεισμού όλοι μαζί κ το πρωί της Δευτέρας να τσακιζομαστε στα μνμτα όλες μαζί για το πώς περάσαμε το Πάσχα με τις οικογένειές μας κ ποιας από εμάς το μωρό έκανε περισσότερα αγκου κ μπα μπα μπα..!!

Σας φιλώ!!

• Μου αρέσει 8

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

@Renezκ εμενα έχουν πει η μαμά μου κ η αδερφή μου ότι θα μου το πάρουν σε λίγο θα τσακώνονται ποια θα το πάρει!!! 

Βρήκα ένα της Μπεξτα το οποίο γράφουν ότι είναι παναλαφρο ,πανευκολο στον χειρισμό κ έχει πολύ καλές αναρτήσεις για ανώμαλους δρόμους!!

Κορίτσια μου εύχομαι κ εγώ καλή Ανάσταση ,υγεία στα σπίτια μας! Κ φιλιά στις κοιλίτσες σας!!

Οι αναρτήσεις με έχουν σώσει!νοαω παντού με ευκολία.

Τιμή και δόξα στη μέλλουσα μαμά που αγόρασε τα πρώτα φορμακια κ μάλιστα σε τόσο καλή τιμή!!! Περιμένω πως κ πως ν ανοίξουν τα καταστήματα να πάρω κ εγώ το πρώτο φορμακι στη κορακλα μου να το χαρώ!(τα φορμακια τα χωρίς μπατζακια είναι ζιπουνακια απλά μακρυμάνικα! Αυτά που μπαίνουν από μέσα δηλαδή . Αυτά που μπαίνουν από έξω είναι τα φορμακια-πυτζαμακια!) 

Καλή Ανάσταση και με το καλό τα μικρουλια μας!! (τη μανιταριτσα που λέτε την έχω μελετήσει πολύ σήμερα, θα τη φτιάξω κάποια στιγμή όμως κι εγώ που θα πάει!)

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Θυμάμαι μια κοπέλα έχει τρίκυκλο στο παιδάκι της,τώρα ψάχνω να δω ποιο θα του πάρουμε! Μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες, μοντέλο και τι Ρόδες έχει ?

Χρόνια πολλά κορίτσια να είμαστε καλά και να έχουμε καλή συνέχεια εγκυμοσύνης! 

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Καλημέρα κορίτσια! 

Χριστός Ανέστη & Καλό Πάσχα! 

Να φάμε όλες μέχρι σκασμου να το ευχαριστηθουμε :) Να περάσετε όμορφα! Και του χρόνου ακόμα καλύτερα με τα (νέα) μωράκια μας παρέα! 

• Μου αρέσει 4

Just now, Anastasia05 είπε:

Θυμάμαι μια κοπέλα έχει τρίκυκλο στο παιδάκι της,τώρα ψάχνω να δω ποιο θα του πάρουμε! Μπορείς να μου πεις λεπτομέρειες, μοντέλο και τι Ρόδες έχει ?

Χρόνια πολλά κορίτσια να είμαστε καλά και να έχουμε καλή συνέχεια εγκυμοσύνης! 

Καλημερα Αληθως ο Κυριος κοριτσια!

Τι κανετε? Πως τα περασατε?

Με το καλο τα μπεμπακια μας!

Λοιπον, φορμακια ολοσωμα και εσωρουχα παντα αγοραζα απο :

Μινερβα (τρομερη ποιοτητα, θα τα φορεσει ολα και το 2ο, ολα καινουργια),

Mayoral κορυφη!(για μενα)

Pretty baby,

Hm,

Marks+spenser 3-25euro!

Ολα οσα σας εγραψα εχουν πολυ καλυτερες τιμες απο τα MOTHERC..RE.

Και τα θεωρω καλυτερα ποιοτικα και απο τα ORCHES..A.( εχουν πολυεστερα μεσα.)

Γενικα ολα τα χουμε καινουργια.

Δεν θα αγορασω ροζ, αν ειναι μπεμπα τελικα. 

Θα της παρω λιγα, απλα για να πω οτι πηρα κατι και σε αυτο. Θα κρατηθω , θα παρουμε αργοτερα φορεματακια και αξεσουαρ, και την 1η της κουκλα καθως παντα σε ολα τα κοριτσια στο περιβαλλν μου, κανω δωρο την 1η barbie. Χαχαχαχα

Ολα τα υπολοιπα υπαρχουν ευτυχως για μας.

Μα εσεις ψαχτειτε, γιατι τα λητω και τα μαδερκερ εχουν τα πιο ακριβα. Και δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο. 

Αναστασια, τρικυκλο πηραμε εμεις!

Το καλυτερο της αγορας θεωρειται, καθως πωλειται μονο σε ποδηλαταδικα.

Αν θες να σου πω μαρκα. Εχει τεντα, τιμονι για τν γονεα, κουδουνακι, καλαθακι_τσαντα πισω για την μαμα. Και γενικα παμε παντου με αυτο. Οι ροδες δν σκανε. Τουλαχιστν οχι σε υψηλες θερμοκρασιες.

Οπως καταλαβαινεις το ψαχνω πολυ το θεμα. Χαχαχα

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...