Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Τον πήρες τον Τερκενλη άτιμη ε???? Αχχχχ ευχαριστησου το κοπέλαρα μου!! Φάε κ για εμένα μια κομματα!!

Μ αρέσει όμως η ταπεινή σου αντίθεση του φτωχικου αρακά με τον τσουρέκι της ακολασίας δίπλα χαχαχχα

Α ρε τον παππού!!! Είδατε ρε φίλε τι είναι να είσαι γονιός? Ενστικο για όλα!! Έτσι θα γίνουμε λέτε κ εμείς με τα καμάρια μας?

Είναι όντως δύσκολο που το κρατας αλλά δε θα υπάρχει τπτ πιο όμορφο από τη στιγμή που θα το ανακοινώσεις από κοντά κ θα δεις τα χαμόγελα τους !!:)

Καλημερα κοριτσάρα!! Ξεκουραστηκες τουλάχιστον :-)

δεν το είχα δει ότι μόνο στην Ελλάδα έκλεισαν τις εκκλησίες κ με προβλημάτισε ακόμη περισσότερο τώρα..μια αποαγορευουν τις εικόνες από τις δημόσιες υπηρεσίες κ τα σχολεία (για να μη θηγονται λέει οι αλλόθρησκοι,ενώ για εμάς τους χριστιανούς στα παπαρ... Τους) μια που κάνουνε τα θρησκευτικά επιλογής με σκοπό να τα καταργήσουν κ τώρα αυτό..

τι να πω?! Η θετική όμως πλευρά πιστεύω πως είναι ότι κ αυτοί έστω άθελά τους παίζουν το ρόλο τους στο έργο του Κυρίου μας κορίτσια μου(τύπου Ηρώδης και Ιούδας..)

Έτσι είναι κορίτσι μου!!!!πάντα τη θετική πλευρά πρέπει να κοιτάμε ειδικά τώρα που θα γίνουμε μανουλες και θα πρέπει στα παιδιά μας να δίνουμε αισιοδοξία και ασφάλεια!

Όσο για τον αρακά,τον έφαγα για το μπεμπινι!

Από την άλλη,το τσουρέκι για μένα πήγαινε αλλά τώρα είναι σα να το μοιραστηκα μαζί σου!!!!!Έφαγα και για σένα έννοια σου!:lol:

• Μου αρέσει 2

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Είδα την κυρία στη Χίο που τη συνέλαβαν επειδή πήγε να προσευχηθει ...δλδ οκ! Τις ουρές έξω από τα σούπερ μάρκετ και τα κρεοπωλεία δεν τις κοιτάνε;

Τσακισα μαγειρίτσα, κρατήθηκα μην βάλω και δεύτερο πιάτο! 

• Μου αρέσει 3

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Είδα την κυρία στη Χίο που τη συνέλαβαν επειδή πήγε να προσευχηθει ...δλδ οκ! Τις ουρές έξω από τα σούπερ μάρκετ και τα κρεοπωλεία δεν τις κοιτάνε;

Τσακισα μαγειρίτσα, κρατήθηκα μην βάλω και δεύτερο πιάτο! 

Το ότι γίνεται χαμός στα κρεοπωλεία και τα σούπερ μάρκετ δε σημαίνει ότι είναι και το σωστό..

Από τη στιγμή όμως που έχει απαγορευθεί να πηγαίνει ο κόσμος στις εκκλησίες,δεν θα πρέπει να πηγαίνει. Οι λειτουργίες γίνονται(αν δεν κάνω λάθος) σε λιγες μέρες με το καλό θα ανοίξουν και αυτές.

Όλοι κάνουμε υπομονή δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να συμφωνεί με όλα τα μέτρα,πρεπει όμως να τα τηρούμε. 

• Μου αρέσει 3

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Το ότι γίνεται χαμός στα κρεοπωλεία και τα σούπερ μάρκετ δε σημαίνει ότι είναι και το σωστό..

Από τη στιγμή όμως που έχει απαγορευθεί να πηγαίνει ο κόσμος στις εκκλησίες,δεν θα πρέπει να πηγαίνει. Οι λειτουργίες γίνονται(αν δεν κάνω λάθος) σε λιγες μέρες με το καλό θα ανοίξουν και αυτές.

Όλοι κάνουμε υπομονή δε νομίζω να υπάρχει κάποιος που να συμφωνεί με όλα τα μέτρα,πρεπει όμως να τα τηρούμε. 

Symfwnw Apoluta!!

• Μου αρέσει 1

Just now, Annou είπε:

Nai ok oi ekklisies den exoun kleisei pote.Alla skeftikate oti eimaste i moni xwra me tooooosa liga krousmata?An pigainame oooloi stis ekklisies kanonika,tha imastan to idio simera?Sevomai tin apopsi sas alla thewrw oti to kratos epraxe polu swsta!O kathe enas as kanei tin proseuxi tou apo to spiti.

O Xristos vrisketai mesa mas.Allwste den pistevw oti kamia ekklisia exei swsei kapoion apo covid!Anyway,megali kouventa!Ti meres teleies einai autes???:tongue:

Καλέ εννοείται πως εφόσον το κράτος κ βασικά οι ειδικοί επιστήμονες αποφάσισαν το κλείσιμο για να αποτρέψουν τα κρούσματα κ εφόσον έχουμε αποτελέσματα πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτή τη κατεύθυνση..απλά τα κορίτσια κ εγώ κ πολύς ακόμη κόσμος εννοούμε πως θα μπορούσε να βρεθεί μια μέση λύση. Πχ να έβγαζαν έξω τον επιτάφιο από χθες μέχρι σήμερα να τον προσκυνήσει όποιος θέλει..όσο για την Ανάσταση κ την περιφορά συμφωνώ γιατί ξέρω πως αν έλεγαν το οκ έστω κ με τήρηση αποστασεων θα γινόταν κακός χαμός με αποτέλεσμα όλοι οι κόποι μας του εγκλεισμού τόσες εβδομαδες να πήγαιναν χαμένοι..

Anyway,ναι βαρυα κουβέντα σήμερα αλλά όλα στη ζωή είναι σωστά?

Λοιπόν θα σας αποκαλύψω κάτι που ούτε ο άντρας μου δε το ξέρει ακόμη.....

Εχθές παραγγειλα τα πρώτα του φορμακιαααααα!! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Καλέ εννοείται πως εφόσον το κράτος κ βασικά οι ειδικοί επιστήμονες αποφάσισαν το κλείσιμο για να αποτρέψουν τα κρούσματα κ εφόσον έχουμε αποτελέσματα πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτή τη κατεύθυνση..απλά τα κορίτσια κ εγώ κ πολύς ακόμη κόσμος εννοούμε πως θα μπορούσε να βρεθεί μια μέση λύση. Πχ να έβγαζαν έξω τον επιτάφιο από χθες μέχρι σήμερα να τον προσκυνήσει όποιος θέλει..όσο για την Ανάσταση κ την περιφορά συμφωνώ γιατί ξέρω πως αν έλεγαν το οκ έστω κ με τήρηση αποστασεων θα γινόταν κακός χαμός με αποτέλεσμα όλοι οι κόποι μας του εγκλεισμού τόσες εβδομαδες να πήγαιναν χαμένοι..

Ιιιιιιιιιιι να τη η πρώτη που λύγισε :mrgreen: ξέρεις οτι τώρα έχεις την ευθύνη γιατί δίνεις το οκ στις υπόλοιπες να αρχίσουμε τα ψώνια!!! Η Renez φταίει για ολαααα

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Just now, Renez είπε:

Οοοοοοοοοοοοο τι ωραιαααααα!!!! Μπράβο καλά έκανες, θα φτιάξει κ η διάθεση σου.... πες τα μας όλα από που τα πήρες! Δε μππρεις να βάλεις κ φωτό εδώ μέσα να βλέπουμε τιποτα

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Οοοοοοοοοοοοο τι ωραιαααααα!!!! Μπράβο καλά έκανες, θα φτιάξει κ η διάθεση σου.... πες τα μας όλα από που τα πήρες! Δε μππρεις να βάλεις κ φωτό εδώ μέσα να βλέπουμε τιποτα

Από τα Mothercare τα παραγγειλα :-) ειναι 3 μακρυμάνικα εννοείται με πρωταγωνιστή μια καμηλοπάρδαλη σε σχεδιακια ..γλυκά είναι τα άτιμα!! Κ πολύ καλή τιμή,30€ κ τα 3 παρακαλώ εννοείται 100% βαμβάκι..

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Από τα Mothercare τα παραγγειλα :-) ειναι 3 μακρυμάνικα εννοείται με πρωταγωνιστή μια καμηλοπάρδαλη σε σχεδιακια ..γλυκά είναι τα άτιμα!! Κ πολύ καλή τιμή,30€ κ τα 3 παρακαλώ εννοείται 100% βαμβάκι..

Καλέ καλή τιμή τα 30 ευρώ για 3 φορμακια;Αυτά δεν είναι φορμακια αλλά φαρμακια!χαχαχα με το καλό το μπεμπέ!

• Χαχα 4

Διαφημίσεις

Just now, Angela123 είπε:

Καλέ καλή τιμή τα 30 ευρώ για 3 φορμακια;Αυτά δεν είναι φορμακια αλλά φαρμακια!χαχαχα με το καλό το μπεμπέ!

Αλήθεια? Εγώ σε σύγκριση με άλλα τα βρήκαν από τα πιο φθηνά..κατάλαβες ποια λέω αυτά που τα λένε "πυτζαμακια" τα ολόσωμα.. δε ξέρω αλλά τέτοια δεν βρήκα πολύ φθηνότερα..τα μόνα που είδα γενικά πιο φθηνά ήταν τα κοντομανικα χωρις πατζακια που είναι σαν φανελάκια για από μέσα..

Just now, Annou είπε:

Ax k elega k egw apo vdomada na koitaxw tpt gia ton passa mou alla o Thodoris me leei treli apo twra!hahahah

Κ εγώ γ αυτό δε του το έχω πει ακόμη :P όταν τα δει ελπίζω να χτυπήσει το πατρικό του ένστικτο κ να μη γκρινιαξει :D

Just now, Renez είπε:

Αλήθεια? Εγώ σε σύγκριση με άλλα τα βρήκαν από τα πιο φθηνά..κατάλαβες ποια λέω αυτά που τα λένε "πυτζαμακια" τα ολόσωμα.. δε ξέρω αλλά τέτοια δεν βρήκα πολύ φθηνότερα..τα μόνα που είδα γενικά πιο φθηνά ήταν τα κοντομανικα χωρις πατζακια που είναι σαν φανελάκια για από μέσα..

Κ εγώ γ αυτό δε του το έχω πει ακόμη :P όταν τα δει ελπίζω να χτυπήσει το πατρικό του ένστικτο κ να μη γκρινιαξει :D

Εγώ κάνω υπομονή γιατί αν ξαφνικά τα δει όλα ροζ ίσως βγουν τα όνειρα κ κερνάει σφηνάκια καμία ξανθιά!!:rolleyes::D

• Χαχα 4

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εγώ κάνω υπομονή γιατί αν ξαφνικά τα δει όλα ροζ ίσως βγουν τα όνειρα κ κερνάει σφηνάκια καμία ξανθιά!!:rolleyes::D

Είπαμε εσύ περίμενε κ για τον επόμενο υπέρηχο να είμαστε σίγουρες πως θα είναι όλα ροζ :tongue:

Παράθεση

• Μου αρέσει 1

Just now, Jasmine@ είπε:

εσύ περίμενε γιατί ο παππούς είδε αγόρια!!!

Βρε κορίτσια εγώ έχω φάει σκάλωμα με τα καρότσια, μιλάμε έχω χαζεψει κοιτάω ξανακοίταω...βρήκα ένα που το ερωτεύτηκα κ το θέλω τώρααααα!! 

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

@Renezμου δουλεύω σε μαγαζί με παιδικά ρούχα και βρεφικά.!! Πιστεύω οτι οντως πολύ καλή τιμή τα πήρες γιατι και εμεις τα έχουμε 12 με 14 ευρώ  και θεωρούμαστε και οικονομικό κατάστημα! ... 

αν κάποιο κορίτσι τα έχει δει πιο οικονομικά να μας το πει να κάνουμε την προίκα του από τώρα στα μωρά μας !!!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...