Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Καλές μάσες σήμερα! Εγώ χτες έκανα μια παρασπονδία... Έφαγα τσουρέκι και έβγαλα το βράδυ να ξερναω... Τουλάχιστον την ώρα που το έτρωγα το ευχαριστήθηκα!

Όσο αφορά τον κορονοιο έχω ακούσει πολλές θεωρίες με πρώτο και καλύτερο τον συνομοσιολογο άντρα μου που λέει πως όλα αυτά είναι για να μας κάνουν το εμβόλιο κ να μας τσιπαρουν. Ο,τι να ναι... Έχω ακούσει κ το άλλο πως με τα σκληρά μέτρα ναι μεν έχουμε περιορίσει τους θανάτους αλλά η οικονομία έχει πιάσει πάτο και ειδικά το καλοκαίρι με τον τουρισμό που δεν θα υπάρχει. Σκοπός του πρωθυπουργού παρόλα αυτά είναι να φανεί σωτήρας και να κάνει εκλογες φθινόπωρο να πάρει αυτοδυναμία και να φέρει μια μνημονιαρα όλη δική μας! 

Χμμμ ο άντρας σου το πάει σε άλλο level..τα έχω διαβάσει κ εγώ αυτά από YouTube κτλ αλλά το θεωρώ τρελό να γίνεται όλο αυτό για ένα τσιπαρισμα..ίσως γίνει κ αυτό κάποτε αλλά γτ να μη μας το επιβάλλουν απλά κ να μπουν σε τέτοια διαδικασία?!

Όσο για τις εκκλησίες @EugenJen μου κ εμένα με πονάει πολύ,ειδικα χθες που δεν πήγα στον επιτάφιο κ σήμερα στην ανάσταση να τιμήσω τον Κύριο μας γτ αυτές τις δύο ημέρες είμαι πάντα εκεί αλλά..όλα για κάποιο λόγο είπαμε γίνονται..έχει ο Θεός το σχέδιο Του κ μη ξεχνάμε πως ο Χριστός είναι μέσα μας κ όχι στις εκκλησίες,αν εμείς τον λογαριάζουμε κ τον εχουμε κάθε μέρα στη καρδιά μας Εκείνος θα είναι πάντα δίπλα μας.

Just now, Jasmine@ είπε:

Ε φαντάζομαι θα φανεί αν περισσεύει κάτι ανάμεσα στα πόδια, τουλάχιστον στη β επιπέδου.... μέχρι τότε δεν ψωνιζω! Δεν έχω πρόβλημα αλλά να το ξέρω να προετοιμαστώ ότι κάποιος όταν τον αλλάζω θα με κατουράει στα μούτρα... χαχαχαχα

Φτανει που το ευχαριστήθηκες τουλάχιστον το τσουρεκακι κ να ήταν γεμιστό με πραλίνα!! Μου έχει στείλει η πεθερά μου ένα κουτάκι κουλουρακια, το ανοίγω τα μυρίζω κ το ξανά κλείνω!!! 

Ααααα τι εννοείς κούκλα μου? Θα με κατουράει στη μάπα ο γιος μου???? :sad:

Χμμμ θα αρκεστω στην ελπίδα πως λογω των προσόντων του θα περνάνε τα τσισα πάνω από το κεφάλι μου χαχαχαχα :D:P:D

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Αχχχ... Δεν ξέρετε ποσοε παρηγορειτε!! Ένιωθα η ανώμαλη της γειτονιάς.. χαχαχα!! Εγώ είχα συσπάσεις κανονικοτατες κ λέω σκέψου αν κάνω κ πραγματακια τι θα γίνει! Γι'αυτό λένε να το αποφεύγουμε προφανώς τον πρώτο καιρό τουλάχιστον!

@Renez τι.ομορφη εικόνα από το μπαλκόνι σου! Κ εμείς βάλαμε φυτά προχθές κ έχει γίνει όνειρο! Αυτή η εποχή είναι υπέροχη! Κρίμα που δεν την χαιρόμαστε όπως θέλουμε αλλά έστω κ έτσι καλά είναι! :)

Όσο για τον κορονοιο κορίτσια, με τόσους θανάτους δεν νομίζω πως είναι φτιαχτό.. έχει θερίσει κόσμο.. τώρα το πώς το διαχειρίζεται το κάθε κράτος είναι άλλο θέμα..

Κ εγώ στενοχωριέμαι πολύ που δεν πηγαίνουμε στην εκκλησία έστω αυτές τις ημέρες.. Δεν νιώθεις Πάσχα αλλιώς.  Ευτυχώς ακουμε λίγο στην τηλεόραση κ μας βάζει στο κλίμα!

• Μου αρέσει 2

Just now, Renez είπε:

Χμμμ ο άντρας σου το πάει σε άλλο level..τα έχω διαβάσει κ εγώ αυτά από YouTube κτλ αλλά το θεωρώ τρελό να γίνεται όλο αυτό για ένα τσιπαρισμα..ίσως γίνει κ αυτό κάποτε αλλά γτ να μη μας το επιβάλλουν απλά κ να μπουν σε τέτοια διαδικασία?!

Όσο για τις εκκλησίες @EugenJen μου κ εμένα με πονάει πολύ,ειδικα χθες που δεν πήγα στον επιτάφιο κ σήμερα στην ανάσταση να τιμήσω τον Κύριο μας γτ αυτές τις δύο ημέρες είμαι πάντα εκεί αλλά..όλα για κάποιο λόγο είπαμε γίνονται..έχει ο Θεός το σχέδιο Του κ μη ξεχνάμε πως ο Χριστός είναι μέσα μας κ όχι στις εκκλησίες,αν εμείς τον λογαριάζουμε κ τον εχουμε κάθε μέρα στη καρδιά μας Εκείνος θα είναι πάντα δίπλα μας.

Ααααα τι εννοείς κούκλα μου? Θα με κατουράει στη μάπα ο γιος μου???? :sad:

Χμμμ θα αρκεστω στην ελπίδα πως λογω των προσόντων του θα περνάνε τα τσισα πάνω από το κεφάλι μου χαχαχαχα :D:P:D

Χαχαχχαχα ναι δεν έχω υπολογίσει τα προσόντα του μπορεί τα ουρά να κάνουν μεγαλύτερη καμπύλη!!!:D 

Just now, Hope89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Αχχχ... Δεν ξέρετε ποσοε παρηγορειτε!! Ένιωθα η ανώμαλη της γειτονιάς.. χαχαχα!! Εγώ είχα συσπάσεις κανονικοτατες κ λέω σκέψου αν κάνω κ πραγματακια τι θα γίνει! Γι'αυτό λένε να το αποφεύγουμε προφανώς τον πρώτο καιρό τουλάχιστον!

@Renez τι.ομορφη εικόνα από το μπαλκόνι σου! Κ εμείς βάλαμε φυτά προχθές κ έχει γίνει όνειρο! Αυτή η εποχή είναι υπέροχη! Κρίμα που δεν την χαιρόμαστε όπως θέλουμε αλλά έστω κ έτσι καλά είναι! :)

Όσο για τον κορονοιο κορίτσια, με τόσους θανάτους δεν νομίζω πως είναι φτιαχτό.. έχει θερίσει κόσμο.. τώρα το πώς το διαχειρίζεται το κάθε κράτος είναι άλλο θέμα..

Κ εγώ στενοχωριέμαι πολύ που δεν πηγαίνουμε στην εκκλησία έστω αυτές τις ημέρες.. Δεν νιώθεις Πάσχα αλλιώς.  Ευτυχώς ακουμε λίγο στην τηλεόραση κ μας βάζει στο κλίμα!

Χαχαχαχαχ όχι καλε δεν είσαι ανώμαλη γιατί αυτό θα σήμαινε ότι είμαστε όλες κ δε μας συμφέρει! Απλά οι ορμόνες μας κάνουν πάρτυ...

• Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Hope89 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου!!!

Καλέ πλάκα κάνεις;;; Με τόση έλλειψη το περίεργο θα ήταν να μην βλέπαμε όνειρα!! 

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια καλημέρα!!!Σήμερα με πλάκωσε το πάπλωμα!

Με αιφνιδιασατε με το θέμα σήμερα γιατί το έχω πάθει αυτό με τις συσπάσεις μια φορά και ξύπνησα στον ύπνο μου και το πρωί νόμιζα πως και οι συσπάσεις ήταν όνειρο κι οχι πραγματικότητα!

Άρα δεν ήταν όνειρο...:o

Όσο για τον κορονοιο έχω την πιο συνομωσιολογικη άποψη που μπορεί να έχει άνθρωπος και πιο πολύ από όλα μου στοίχισε το κλείσιμο των εκκλησιών...το οποίο έγινε μόνο στη χώρα μας και σε 2000 χρόνια της θρησκείας μας τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει!Ούτε εν καιρώ πολέμου...Έξαλλη γίνομαι οπότε το αφήνω...

Ομωςςςςς σήμερα έγινε και κάτι ευχάριστο!!!!Βλέπω την κοιλίτσα μου να έχει πάρει ανοδική πορεία!!!!!

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Στους γονείς μου δεν έχω πει ότι είναι διδυμα, θέλω να τους το πω από κοντά! Μόλις με πήρε ο πατέρας μου τηλέφωνο, με είδε στον ύπνο του το βράδυ κ κρατούσα ένα μωρό κ είχα ένα άλλο στην κούνια κ έκλαιγε!!! 2 αγόρια είχα λέει!!!!! Με πίεσε πολύ για να του πω την αλήθεια, αλλά δε μίλησα δε ξέρω ποσό θα κρατηθώ! 

• Μου αρέσει 3

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Στους γονείς μου δεν έχω πει ότι είναι διδυμα, θέλω να τους το πω από κοντά! Μόλις με πήρε ο πατέρας μου τηλέφωνο, με είδε στον ύπνο του το βράδυ κ κρατούσα ένα μωρό κ είχα ένα άλλο στην κούνια κ έκλαιγε!!! 2 αγόρια είχα λέει!!!!! Με πίεσε πολύ για να του πω την αλήθεια, αλλά δε μίλησα δε ξέρω ποσό θα κρατηθώ! 

Κατι ξέρει ο παππούς!! Θα τρελαθεί από τη χαρά του!!! Αλήθεια πώς κρατιεσαι εγώ θα είχα σκάσει!!

Σκέψου όμως αν κρατηθείς μέχρι τελευταία στιγμή!!! Απίθανο!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Κατι ξέρει ο παππούς!! Θα τρελαθεί από τη χαρά του!!! Αλήθεια πώς κρατιεσαι εγώ θα είχα σκάσει!!

Σκέψου όμως αν κρατηθείς μέχρι τελευταία στιγμή!!! Απίθανο!

Έχω σκάσει κ εγώ μη νομίζεις! Μα αν ήταν αλλιώς τα πράγματα κ είχαμε πάει για Πάσχα θα τους το είχα πει! Τους είπα από το τηλέφωνο ότι είμαι έγκυος μην τους πω ότι θα είναι διπλοί παππούδες! Θα του πω να δει 5 αριθμούς στο τζόκερ...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Έχω σκάσει κ εγώ μη νομίζεις! Μα αν ήταν αλλιώς τα πράγματα κ είχαμε πάει για Πάσχα θα τους το είχα πει! Τους είπα από το τηλέφωνο ότι είμαι έγκυος μην τους πω ότι θα είναι διπλοί παππούδες! Θα του πω να δει 5 αριθμούς στο τζόκερ...

Ο παππούς ξέρει!!πες του μπαμπά μην πολυξοδευεσαι γιατί έρχονται δίπλα δώρα για τα εγγόνια!!!:-D

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Ξέρω κι εγώ στον μπαμπά μου δυστυχώς από το τηλέφωνο το είπα..

Την πιο ωραία έκπληξη τους ετοιμάζεις!!!:x

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Just now, Hliolousti είπε:

Με αιφνιδιασατε με το θέμα σήμερα γιατί το έχω πάθει αυτό με τις συσπάσεις μια φορά και ξύπνησα στον ύπνο μου και το πρωί νόμιζα πως και οι συσπάσεις ήταν όνειρο κι οχι πραγματικότητα!

Όσο για τον κορονοιο έχω την πιο συνομωσιολογικη άποψη που μπορεί να έχει άνθρωπος και πιο πολύ από όλα μου στοίχισε το κλείσιμο των εκκλησιών...το οποίο έγινε μόνο στη χώρα μας και σε 2000 χρόνια της θρησκείας μας τέτοιο πράγμα δεν έχει ξαναγίνει!Ούτε εν καιρώ πολέμου...Έξαλλη γίνομαι οπότε το αφήνω...

Ομωςςςςς σήμερα έγινε και κάτι ευχάριστο!!!!Βλέπω την κοιλίτσα μου να έχει πάρει ανοδική πορεία!!!!!

Αυτό ακριβώς νιώθω κ εγώ!!θεωρώ ότι θα μπορούσαν να παρθούν μέτρα κ για τις εκκλησίες αλλά όχι το κλείσιμο, κ δεν είμαι άτομο που πάει στην εκκλησία κάθε Κυριακή αλλά αυτή η απαγόρευση να ζήσουμε το Πάσχα ,πιστεύω κ εγώ ότι έχει κ αλλά θέματα από πίσω!! Εννοειται ότι η πίστη είναι μέσα μας κ όσο κ να κλείσουν οι εκκλησίες δεν θα μας την πάρουν!

• Μου αρέσει 2

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Αυτό ακριβώς νιώθω κ εγώ!!θεωρώ ότι θα μπορούσαν να παρθούν μέτρα κ για τις εκκλησίες αλλά όχι το κλείσιμο, κ δεν είμαι άτομο που πάει στην εκκλησία κάθε Κυριακή αλλά αυτή η απαγόρευση να ζήσουμε το Πάσχα ,πιστεύω κ εγώ ότι έχει κ αλλά θέματα από πίσω!! Εννοειται ότι η πίστη είναι μέσα μας κ όσο κ να κλείσουν οι εκκλησίες δεν θα μας την πάρουν!

Ισχύει απλά με τρομάζει η κίνηση!!!γιατί σε κανένα άλλο Ορθόδοξο κράτος δεν έκλεισαν οι εκκλησίες!όπως πάω στο σούπερ,θα μπορούσα να πάω να ανάψω κι ένα κεράκι!

Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί δεν είναι δική μας απόφαση...

Μόνο προσευχουλα από το σπίτι και εκκλησία από την τηλεόραση!

Κορίτσια σήμερα το μενού έχει αρακά και τσουρέκι τερκενλη :D

Πήγε πρωί πρωί ο άντρας μου και γινόταν το αδιαχώρητο από κόσμο!!! απιστευτο

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Ισχύει απλά με τρομάζει η κίνηση!!!γιατί σε κανένα άλλο Ορθόδοξο κράτος δεν έκλεισαν οι εκκλησίες!όπως πάω στο σούπερ,θα μπορούσα να πάω να ανάψω κι ένα κεράκι!

Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γιατί δεν είναι δική μας απόφαση...

Μόνο προσευχουλα από το σπίτι και εκκλησία από την τηλεόραση!

Κορίτσια σήμερα το μενού έχει αρακά και τσουρέκι τερκενλη :D

Πήγε πρωί πρωί ο άντρας μου και γινόταν το αδιαχώρητο από κόσμο!!! απιστευτο

Τον πήρες τον Τερκενλη άτιμη ε???? Αχχχχ ευχαριστησου το κοπέλαρα μου!! Φάε κ για εμένα μια κομματα!!

Μ αρέσει όμως η ταπεινή σου αντίθεση του φτωχικου αρακά με τον τσουρέκι της ακολασίας δίπλα χαχαχχα

Just now, Jasmine@ είπε:

Α ρε τον παππού!!! Είδατε ρε φίλε τι είναι να είσαι γονιός? Ενστικο για όλα!! Έτσι θα γίνουμε λέτε κ εμείς με τα καμάρια μας?

Είναι όντως δύσκολο που το κρατας αλλά δε θα υπάρχει τπτ πιο όμορφο από τη στιγμή που θα το ανακοινώσεις από κοντά κ θα δεις τα χαμόγελα τους !!:)

Καλημερα κοριτσάρα!! Ξεκουραστηκες τουλάχιστον :-)

δεν το είχα δει ότι μόνο στην Ελλάδα έκλεισαν τις εκκλησίες κ με προβλημάτισε ακόμη περισσότερο τώρα..μια αποαγορευουν τις εικόνες από τις δημόσιες υπηρεσίες κ τα σχολεία (για να μη θηγονται λέει οι αλλόθρησκοι,ενώ για εμάς τους χριστιανούς στα παπαρ... Τους) μια που κάνουνε τα θρησκευτικά επιλογής με σκοπό να τα καταργήσουν κ τώρα αυτό..

τι να πω?! Η θετική όμως πλευρά πιστεύω πως είναι ότι κ αυτοί έστω άθελά τους παίζουν το ρόλο τους στο έργο του Κυρίου μας κορίτσια μου(τύπου Ηρώδης και Ιούδας..)

Nai ok oi ekklisies den exoun kleisei pote.Alla skeftikate oti eimaste i moni xwra me tooooosa liga krousmata?An pigainame oooloi stis ekklisies kanonika,tha imastan to idio simera?Sevomai tin apopsi sas alla thewrw oti to kratos epraxe polu swsta!O kathe enas as kanei tin proseuxi tou apo to spiti.

O Xristos vrisketai mesa mas.Allwste den pistevw oti kamia ekklisia exei swsei kapoion apo covid!Anyway,megali kouventa!Ti meres teleies einai autes???:tongue:

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...