Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχα βρε κοριτσια δεν εξαπτομαι. Απλα ειναι λιγο κουραστικο .παντου γι αυτο λενε. Μ εχει κουρασει. 

Οχι μην αλλαξετε θεμα, απλα εγω δν θα παρακολουθησω.

Σας στελνω τις ευχες μου για το βραδυ! Να περασετε καλα!

Καλο μας φαγοποτι!

Με το καλο του χρονου να κανουμε Πασχα με τα νεα μελη της οικογενειας!

Κι εγώ τα σκέφτομαι του χρονου παρέα τα παιδάκια μου κι έτσι δε με πειράζει τόσο η φετινή κλεισούρα...

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Anastasia05 είπε:

Ακριβώς! Οι προβληματισμοί είναι σεβαστοί ,κι όποιος θέλει συμμετέχει εννοείται.

Όποιος θέλει να συζητήσει κάτι άλλο ,το κάνει, υπάρχουν συγχρόνως και δύο και τρια μπορεί κ παραπάνω θέματα που συζητάμε συγχρόνως.

Τέλος πάντων..συνεχίζω εγώ λέγοντας πως έχεις απόλυτο δίκιο για τη θετική περιβαλλοντική αλλαγή που προκάλεσε ο εγκλεισμός μας!

Ίσως είναι αυτό που λέμε,ουδέν κακό αμιγες καλού :-) γενικά πάντα προσπαθώ να βρίσκω τη θετική πλευρά των καταστάσεων,γιατί είμαι πεπεισμένη πως πάντα υπάρχει!

• Μου αρέσει 3

Καλημέρα τσουπρες μου!! 

Λοιπόν θέμα πρώτο όνειρα πονειρα φουλ!! Βασικά η όνειρα πονηρά βλέπω η όνειρα ότι με παρατάει ο άντρας μου με την κοιλιά τούρλα κ μετά ξυπνάω κ του λέω σα δεν ντρέπεσαι κ με κοιτάει κ γελάει :mrgreen:

Όσο για το θέμα του ιού, θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ ανώτερο από εμάς κ η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν θα μάθουμε κ τι πραγματικά συμβαίνει!!όπως κ με πολλά άλλα πράγματα...εγώ θα το πάω ένα βήμα πιο μέρα κ θα πω αυτό που με στεναχωρεί οσον αφορά τους συνανθρώπους μας οι οποίοι δεν πιστεύουν , κ με την ευκαιρία την απαγόρευσης της εκκλησίας ειρωνεύονται κ χαίρονται που φέτος οι εκκλησίες θα ναι κλειστές... εννοειται ότι δεν βάζω όλους όσους δεν πιστεύουν στο ίδιο τσουβαλι, απλά είναι ένα δείγμα του πόσο εύκολα η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αποπροσανατολιζει τον κόσμο από αλλά θέματα κ να μας βάζει να διαφωνούμε μεταξύ μας!!!

• Χαχα 3

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα τσουπρες μου!! 

Λοιπόν θέμα πρώτο όνειρα πονειρα φουλ!! Βασικά η όνειρα πονηρά βλέπω η όνειρα ότι με παρατάει ο άντρας μου με την κοιλιά τούρλα κ μετά ξυπνάω κ του λέω σα δεν ντρέπεσαι κ με κοιτάει κ γελάει :mrgreen:

Χαχαχαχα τον κακομοιρη!! 

Τουλάχιστον απ' ότι έχω καταλάβει δε ρουτινιαζει ποτέ μαζί σου ,κάθε μέρα κάτι έχει να περιμένει ο καημένος:P

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, Hope89 είπε:

Κορίτσια μου ωραίο θεματακι ανοίξατε πάλι! Λοιπόν..  κ εμείς λόγω εξωσωματικής κ αιμορραγιών μετά απέχουμε σχεδόν 4 μήνες ήδη! Η αλήθεια είναι ότι κ στο πρώτο τα ίδια είχαμε κ σε όλη τη διάρκεια έγινε λίγες φορές κ αυτό ήταν αρκετά άβολο.. φοβόμασταν κ οι 2.. Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια; Εσείς βλέπετε τίποτα περίεργα όνειρα;; Καταλαβαίνετε... Είδα ένα τέτοιο όνειρο τις προάλλες κ ήταν τόσο έντονο που έκανα συσπάσεις κ είχα πόνο όλη μέρα μετά!! 

Kalimera!!!Nai k ap’oti exw mathei genika oi egkumonouses vlepoun polla kai kaka oneira polles fores.Opote no worries,den eisai i moni!!K egw exw dei apeires fores polu polu kaka oneira!!

Just now, EugenJen είπε:

Καλημέρα τσουπρες μου!! 

Όσο για το θέμα του ιού, θεωρώ ότι είναι κάτι πολύ ανώτερο από εμάς κ η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν θα μάθουμε κ τι πραγματικά συμβαίνει!!όπως κ με πολλά άλλα πράγματα...εγώ θα το πάω ένα βήμα πιο μέρα κ θα πω αυτό που με στεναχωρεί οσον αφορά τους συνανθρώπους μας οι οποίοι δεν πιστεύουν , κ με την ευκαιρία την απαγόρευσης της εκκλησίας ειρωνεύονται κ χαίρονται που φέτος οι εκκλησίες θα ναι κλειστές... εννοειται ότι δεν βάζω όλους όσους δεν πιστεύουν στο ίδιο τσουβαλι, απλά είναι ένα δείγμα του πόσο εύκολα η κάθε κυβέρνηση μπορεί να αποπροσανατολιζει τον κόσμο από αλλά θέματα κ να μας βάζει να διαφωνούμε μεταξύ μας!!!

Εσυ είσαι πολύ φίλη μου!!!! Κ εγώ βλέπω ότι με παρατάει με 2 παιδιά... προχθές είδα ότι ήμασταν μπουζούκια κ είχε κεράσει σφηνάκια μια άλλη ξανθιά πίσω από την πλάτη μου!!! Κ πηγα κ τη χτύπησα! Ξύπνησα έξαλλη... του τα λέω κ γελάει! 

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 7

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Εσυ είσαι πολύ φίλη μου!!!! Κ εγώ βλέπω ότι με παρατάει με 2 παιδιά... προχθές είδα ότι ήμασταν μπουζούκια κ είχε κεράσει σφηνάκια μια άλλη ξανθιά πίσω από την πλάτη μου!!! Κ πηγα κ τη χτύπησα! Ξύπνησα έξαλλη... του τα λέω κ γελάει! 

Τουλάχιστον αν μας παρατήσουν θα έχουμε να στραφούμε η μία στην άλλη!! 5 γυναίκες σε ένα σπίτι χαμός!!!!

C1JTp3.png

Kalimera k apo dw koritsia..Molis diavasa parapanw ta osa suzitisate.Egw den sumfwnw oti einai ftiaxto olo auto gia covid alla opws anefere kai kapoia kopela, den thumamai, Den tha mathoume pote.

Twra oson afora tin ekklissia, ok k egw pistevw poly alla me ton tropo mou.Tha kanw tis proseuxes mou apo to spiti.Den tha skasw epeidi den piga stin ekklissia.Tha paw afou anoixoun.Pros to paron omws as fugei autos o diaolos gia na boresoume na xanakukloforisoume.Ama kanoume tou kefaliou mas den to vlepw na ginetai suntoma.:wink:

• Μου αρέσει 2

Just now, EugenJen είπε:

Τουλάχιστον αν μας παρατήσουν θα έχουμε να στραφούμε η μία στην άλλη!! 5 γυναίκες σε ένα σπίτι χαμός!!!!

Χαχαχαχχαχα καλά εγώ πάντα έβλεπα όνειρα με μεγάλη ιστορία, τυφλά να έχει ο Φώσκολος! Έχω δει κ 2 φορές τα μωρά αλλά ότι είναι ένα αγόρι κ ένα κορίτσι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που το αγόρι το θήλαζα...

• Μου αρέσει 1

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Jasmine@ είπε:

Χαχαχαχχαχα καλά εγώ πάντα έβλεπα όνειρα με μεγάλη ιστορία, τυφλά να έχει ο Φώσκολος! Έχω δει κ 2 φορές τα μωρά αλλά ότι είναι ένα αγόρι κ ένα κορίτσι. Θυμάμαι χαρακτηριστικά που το αγόρι το θήλαζα...

Α εγώ την κόρη ακόμα δεν την έχω δει!! Προς το παρόν παλεύω να κρατήσω τον πατέρα της σπίτι ! Χαχαχαχα

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Α εγώ την κόρη ακόμα δεν την έχω δει!! Προς το παρόν παλεύω να κρατήσω τον πατέρα της σπίτι ! Χαχαχαχα

Χαχχαχαχα να τον δενεις! :rolleyes:Λες να γίνει έχει κάνει λάθος η γιατρός; Κ να είναι ένα κ ένα η 2 αγόρια; Πολλές φορές το σκέφτομαι! Τουλάχιστον εσυ την έχεις σίγουρη!!!!

SqfGp3.png

Just now, Jasmine@ είπε:

Χαχχαχαχα να τον δενεις! :rolleyes:Λες να γίνει έχει κάνει λάθος η γιατρός; Κ να είναι ένα κ ένα η 2 αγόρια; Πολλές φορές το σκέφτομαι! Τουλάχιστον εσυ την έχεις σίγουρη!!!!

Πλάκα πλάκα εσύ να ρωτάς τον γιατρό κάθε φορά που πας!!!;είμαστε σίγουροι κ για τα δύο;;;κοίτα μην σου βγει γιος το ένα κ το βγάλεις το κακόμοιρο από το μαιευτήριο με φρουφρού κ κορδελακια!!!

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Καλημέρα κορίτσια! 

Καλές μάσες σήμερα! Εγώ χτες έκανα μια παρασπονδία... Έφαγα τσουρέκι και έβγαλα το βράδυ να ξερναω... Τουλάχιστον την ώρα που το έτρωγα το ευχαριστήθηκα!

Όσο αφορά τον κορονοιο έχω ακούσει πολλές θεωρίες με πρώτο και καλύτερο τον συνομοσιολογο άντρα μου που λέει πως όλα αυτά είναι για να μας κάνουν το εμβόλιο κ να μας τσιπαρουν. Ο,τι να ναι... Έχω ακούσει κ το άλλο πως με τα σκληρά μέτρα ναι μεν έχουμε περιορίσει τους θανάτους αλλά η οικονομία έχει πιάσει πάτο και ειδικά το καλοκαίρι με τον τουρισμό που δεν θα υπάρχει. Σκοπός του πρωθυπουργού παρόλα αυτά είναι να φανεί σωτήρας και να κάνει εκλογες φθινόπωρο να πάρει αυτοδυναμία και να φέρει μια μνημονιαρα όλη δική μας! 

• Χαχα 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Πλάκα πλάκα εσύ να ρωτάς τον γιατρό κάθε φορά που πας!!!;είμαστε σίγουροι κ για τα δύο;;;κοίτα μην σου βγει γιος το ένα κ το βγάλεις το κακόμοιρο από το μαιευτήριο με φρουφρού κ κορδελακια!!!

Ε φαντάζομαι θα φανεί αν περισσεύει κάτι ανάμεσα στα πόδια, τουλάχιστον στη β επιπέδου.... μέχρι τότε δεν ψωνιζω! Δεν έχω πρόβλημα αλλά να το ξέρω να προετοιμαστώ ότι κάποιος όταν τον αλλάζω θα με κατουράει στα μούτρα... χαχαχαχα

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! 

Καλές μάσες σήμερα! Εγώ χτες έκανα μια παρασπονδία... Έφαγα τσουρέκι και έβγαλα το βράδυ να ξερναω... Τουλάχιστον την ώρα που το έτρωγα το ευχαριστήθηκα!

Όσο αφορά τον κορονοιο έχω ακούσει πολλές θεωρίες με πρώτο και καλύτερο τον συνομοσιολογο άντρα μου που λέει πως όλα αυτά είναι για να μας κάνουν το εμβόλιο κ να μας τσιπαρουν. Ο,τι να ναι... Έχω ακούσει κ το άλλο πως με τα σκληρά μέτρα ναι μεν έχουμε περιορίσει τους θανάτους αλλά η οικονομία έχει πιάσει πάτο και ειδικά το καλοκαίρι με τον τουρισμό που δεν θα υπάρχει. Σκοπός του πρωθυπουργού παρόλα αυτά είναι να φανεί σωτήρας και να κάνει εκλογες φθινόπωρο να πάρει αυτοδυναμία και να φέρει μια μνημονιαρα όλη δική μας! 

Φτανει που το ευχαριστήθηκες τουλάχιστον το τσουρεκακι κ να ήταν γεμιστό με πραλίνα!! Μου έχει στείλει η πεθερά μου ένα κουτάκι κουλουρακια, το ανοίγω τα μυρίζω κ το ξανά κλείνω!!! 

• Χαχα 3

SqfGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...