Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Ναι @Hope89μου έχει τύχει σε αυτή την εγκυμοσύνη μια φορά και ξύπνησα κάπως...χμμ...:roll: κ έλεγα πάει τώρα θα μου έχει πέσει το παιδί. Κ στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου είχε τύχει μερικές φορες. Γενικά μόνο σε εγκυμοσύνες μου έχει τύχει.

• Χαχα 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

35 minutes ago, Hope89 said:

Κορίτσια μου ωραίο θεματακι ανοίξατε πάλι! Λοιπόν..  κ εμείς λόγω εξωσωματικής κ αιμορραγιών μετά απέχουμε σχεδόν 4 μήνες ήδη! Η αλήθεια είναι ότι κ στο πρώτο τα ίδια είχαμε κ σε όλη τη διάρκεια έγινε λίγες φορές κ αυτό ήταν αρκετά άβολο.. φοβόμασταν κ οι 2.. Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια; Εσείς βλέπετε τίποτα περίεργα όνειρα;; Καταλαβαίνετε... Είδα ένα τέτοιο όνειρο τις προάλλες κ ήταν τόσο έντονο που έκανα συσπάσεις κ είχα πόνο όλη μέρα μετά!! 

Και εμένα μου έχει τύχει, αλλά όχι τόσο έντονο που να έχω σοβαρές συσπάσεις ή πόνο. Είναι άλλο ένα σύμπτωμα των ορμονών της εγκυμοσύνης κι αυτό!

vNpVm5.png

5 ώρες πρίν, P.L.L. είπε:

Παραπληροφόρηση αγάπη.. χαχαχα από την πρώτη σας επαφή θα ψάχνει το στήθος σου. Είναι πολύ γλυκό! 

Κι εγώ έχω τις ορμές μου κορίτσια αλλά ο σύζυγος τίποτα.. αρνείται κατηγορηματικά. Έτσι μου έκανε και στην κόρη. 

Ρε τι τραβάμε..!! Όταν όμως δε θέλουμε εμείς σε άλλες περιπτώσεις γίνεται χαμουλης γκρρρρρρ

5 ώρες πρίν, Hope89 είπε:

Κορίτσια μου ωραίο θεματακι ανοίξατε πάλι! Λοιπόν..  κ εμείς λόγω εξωσωματικής κ αιμορραγιών μετά απέχουμε σχεδόν 4 μήνες ήδη! Η αλήθεια είναι ότι κ στο πρώτο τα ίδια είχαμε κ σε όλη τη διάρκεια έγινε λίγες φορές κ αυτό ήταν αρκετά άβολο.. φοβόμασταν κ οι 2.. Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια; Εσείς βλέπετε τίποτα περίεργα όνειρα;; Καταλαβαίνετε... Είδα ένα τέτοιο όνειρο τις προάλλες κ ήταν τόσο έντονο που έκανα συσπάσεις κ είχα πόνο όλη μέρα μετά!! 

Χμμμ εχω δει μια δυο φορές ναι αλλά δε με είχε συνεπάρει τόσο ώστε να έχω μετά συσπάσεις..αν κ από τη στέρηση μου ίσως να μη με χάλαγε χαχαχαχα

Εγώ έχω εξειδικεύτεθ στα θριλερ όνειρα ,τυφλά να χει ο Ταραντίνο:P

2 ώρες πρίν, Eva137 είπε:

Και εμένα μου έχει τύχει, αλλά όχι τόσο έντονο που να έχω σοβαρές συσπάσεις ή πόνο. Είναι άλλο ένα σύμπτωμα των ορμονών της εγκυμοσύνης κι αυτό!

Ναι ναι όλα στις ορμόνες τα ρίχνουμε ε?! Ανώμαλες!!!!!! :mrgreen:

Καλημεραααα τσουπριτσες!!

Γμτ μακάρι να μπορούσαμε να δείχνουμε κ φωτό εδώ..γέμισα φυτά το μπαλκόνι τώρα με τη καραντίνα κ ενώ είναι μικρό πλέον ξυπνάω,ανοιγω το παντζούρι κ ανοίγει η καρδιά μου από τα χρώματα κ τις μυρωδιές.. Με αυτή την εικόνα λοιπόν θέλω να ξυπνήσω κ εσάς ;-)

• Μου αρέσει 4
  • Χαχα 2

6 ώρες πρίν, Hope89 είπε:

Κ έλεγα δεν θα έχει τύχει σε καμία άλλη! Κ εγώ το έχω πάθει σίγουρα 3 φορές κ είχα κ συσπάσεις μετά κ λέω φαντάσου να κάνω κ κανονικό! Χαχαχαχχα

Just now, Renez είπε:

Ρε τι τραβάμε..!! Όταν όμως δε θέλουμε εμείς σε άλλες περιπτώσεις γίνεται χαμουλης γκρρρρρρ

Χμμμ εχω δει μια δυο φορές ναι αλλά δε με είχε συνεπάρει τόσο ώστε να έχω μετά συσπάσεις..αν κ από τη στέρηση μου ίσως να μη με χάλαγε χαχαχαχα

Εγώ έχω εξειδικεύτεθ στα θριλερ όνειρα ,τυφλά να χει ο Ταραντίνο:P

Ναι ναι όλα στις ορμόνες τα ρίχνουμε ε?! Ανώμαλες!!!!!! :mrgreen:

Καλημεραααα τσουπριτσες!!

Γμτ μακάρι να μπορούσαμε να δείχνουμε κ φωτό εδώ..γέμισα φυτά το μπαλκόνι τώρα με τη καραντίνα κ ενώ είναι μικρό πλέον ξυπνάω,ανοιγω το παντζούρι κ ανοίγει η καρδιά μου από τα χρώματα κ τις μυρωδιές.. Με αυτή την εικόνα λοιπόν θέλω να ξυπνήσω κ εσάς ;-)

Καλημέρα!!!! Μακάρι να μας το έδειχνες να μας έφτιαχνες τη διάθεση.... για πες έχεις σκεφτεί ποιο είναι το θέμα της ημέρας;;

SqfGp3.png

Η αλήθεια είναι και εγώ το έχω πάθει 2 φορές τώρα στην εγκυμοσυνη με συσπάσεις !! Καλά τι άλλο θα πάθουμε... Όπως επίσης και με τον σύζυγό δεν εχουμε επαφές απο τότε που μάθαμε ότι είμαι έγκυος ..2 φορές κάναμε αλλα πράγματα .Τώρα πήραμε το οκ για να δούμε πως θα πάει! 

Πριν που απαγορευόταν είχα πολύ όρεξη τώρα προς ώρας τίποτα...χαχαχαχχαχ..Τι τραβάμε βρε κορίτσιαάααα!

Καλημέρα και καλή ανάσταση να έχουμε!! Και τού χρόνου με τα μωράκια μας αγκαλίτσα..

Διαφημίσεις

Just now, Mariamaraki είπε:

Η αλήθεια είναι και εγώ το έχω πάθει 2 φορές τώρα στην εγκυμοσυνη με συσπάσεις !! Καλά τι άλλο θα πάθουμε... Όπως επίσης και με τον σύζυγό δεν εχουμε επαφές απο τότε που μάθαμε ότι είμαι έγκυος ..2 φορές κάναμε αλλα πράγματα .Τώρα πήραμε το οκ για να δούμε πως θα πάει! 

Πριν που απαγορευόταν είχα πολύ όρεξη τώρα προς ώρας τίποτα...χαχαχαχχαχ..Τι τραβάμε βρε κορίτσιαάααα!

Καλημέρα και καλή ανάσταση να έχουμε!! Και τού χρόνου με τα μωράκια μας αγκαλίτσα..

Το απαγορευμένο είναι πιο γλυκό φίλη ;)

Just now, Jasmine@ είπε:

Κ έλεγα δεν θα έχει τύχει σε καμία άλλη! Κ εγώ το έχω πάθει σίγουρα 3 φορές κ είχα κ συσπάσεις μετά κ λέω φαντάσου να κάνω κ κανονικό! Χαχαχαχχα

Καλημέρα!!!! Μακάρι να μας το έδειχνες να μας έφτιαχνες τη διάθεση.... για πες έχεις σκεφτεί ποιο είναι το θέμα της ημέρας;;

Θέμα ημέρας νομίζω έκανε η Hope με τα όνειρα..βέβαια δε θα μείνουμε σε αυτό όλες οι πολυλογουδες..άσε κ έκανα δουλειές τώρα κ σήκωσα η χαζή μια γλάστρα κ πονάω λίγο..τώρα λουφαξα στα αυγά μου να ηρεμησω..

Τι να κάνω κ εγώ?! Τόσες μέρες κλεισμένη μέσα βαρέθηκα το σπίτι κ είπα να κάνω χαζό αλλαγές ντεκόρ..

Πιστεύει κάποια ότι ο ιός αυτός δεν είναι εντελώς τυχαίος αλλά φτιαχτος? Κ αν ναι,για ποιο λόγο πιστεύετε πως φτιάχτηκε..? :-/

• Χαχα 1

Just now, Mariamaraki είπε:

Κι εγώ έχω δει τουλάχιστον δύο φορές που θυμάμαι και έχω ξυπνήσει με συσπάσεις!!

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Το απαγορευμένο είναι πιο γλυκό φίλη ;)

Θέμα ημέρας νομίζω έκανε η Hope με τα όνειρα..βέβαια δε θα μείνουμε σε αυτό όλες οι πολυλογουδες..άσε κ έκανα δουλειές τώρα κ σήκωσα η χαζή μια γλάστρα κ πονάω λίγο..τώρα λουφαξα στα αυγά μου να ηρεμησω..

Τι να κάνω κ εγώ?! Τόσες μέρες κλεισμένη μέσα βαρέθηκα το σπίτι κ είπα να κάνω χαζό αλλαγές ντεκόρ..

Πιστεύει κάποια ότι ο ιός αυτός δεν είναι εντελώς τυχαίος αλλά φτιαχτος? Κ αν ναι,για ποιο λόγο πιστεύετε πως φτιάχτηκε..? :-/

Ίσως αν φτιάχτηκε,για τη μείωση του πληθυσμού?? Ίσως! Είμαι κατά των θεωριών που λένε ότι είναι ψέμματα κ δεν πεθαίνει κόσμος,όταν βλέπω συναδέλφους να παλεύουν κάθε μέρα.

Το καλό πάντως είναι ότι ο πλανήτης έχει πάρει μια ανάσα.. έχουμε φτάσει σε πόλυ κρίσιμο σημείο ,με τις φωτιές σε Αμαζόνιο, Αυστραλία κι όχι μόνο,το λιώσιμο τον πάγων.. έχουν εξαφανιστεί πολλά είδη ζώων δυστυχώς.

Q1jtp2.png

Just now, Anastasia05 είπε:

Ίσως αν φτιάχτηκε,για τη μείωση του πληθυσμού?? Ίσως! Είμαι κατά των θεωριών που λένε ότι είναι ψέμματα κ δεν πεθαίνει κόσμος,όταν βλέπω συναδέλφους να παλεύουν κάθε μέρα.

Το καλό πάντως είναι ότι ο πλανήτης έχει πάρει μια ανάσα.. έχουμε φτάσει σε πόλυ κρίσιμο σημείο ,με τις φωτιές σε Αμαζόνιο, Αυστραλία κι όχι μόνο,το λιώσιμο τον πάγων.. έχουν εξαφανιστεί πολλά είδη ζώων δυστυχώς.

Οοοχι ότι υπάρχει υπάρχει κ εγώ το πιστεύω!! Είναι δυνατόν ξαφνικά να ξύπνησαν όλοι οι αρχηγοί κρατών με σαδιστική διάθεση κ να μας βασανίζουν κλείνοντας μας χωρίς λόγο? Εντάξει μη τα ισοπεδώνουμε όλα!!

Αλλά....κ η δική μου ταπεινή γνώμη είναι πως φτιάχτηκε επίτηδες..κ ίσως ρε κορίτσια να τους ξέφυγε κιόλας εν μέρη. Εννοώ ίσως να πίστευαν πως θα μπορούσαν να τον περιορίσουν ευκολότερα. Μεγάλη εντύπωση μου κάνει κ η στάση του Τραμπ..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Αλλα να πω κατι? Γιατι αυτο το θεμα ρε κοριτσια? Ολο γι αυτο συζηταμε!

Ειναι κουραστικο να μιλαμε συνεχεια γι αυτο. Και μας ριχνει και ψυχολογικα. Σορρυ δν θα σας ακολουθησω σημερα στο θεμα γιατι οι αποψεις μου δεν ειναι αρεστες καθως δουλευω στο επιστημονικο κομματι.

Οποτε καλα να περασετε!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Αλλα να πω κατι? Γιατι αυτο το θεμα ρε κοριτσια? Ολο γι αυτο συζηταμε!

Ειναι κουραστικο να μιλαμε συνεχεια γι αυτο. Και μας ριχνει και ψυχολογικα. Σορρυ δν θα σας ακολουθησω σημερα στο θεμα γιατι οι αποψεις μου δεν ειναι αρεστες καθως δουλευω στο επιστημονικο κομματι.

Οποτε καλα να περασετε!

Ναι η αλήθεια είναι πως αν όντως ο τομέας σου έχει να κάνει με αυτό εσένα σε έχει κουράσει..εδώ δεν είχαμε θίξει ποτέ τέτοιο θέμα μεταξύ πας πάντως ..

Ωστόσο αντί να φύγεις μπορεί να πεις το δικό σου θέμα,στορυ,βλακεία ο,τι θες ,αφού πάντα καταλήγουμε να λέμε όλες το μακρύ κ το κοντο μας..μην εξαπτεσαι έγκυος γυναίκα τέλος πάντων!!:P

• Μου αρέσει 1

Just now, Renez είπε:

Ναι η αλήθεια είναι πως αν όντως ο τομέας σου έχει να κάνει με αυτό εσένα σε έχει κουράσει..εδώ δεν είχαμε θίξει ποτέ τέτοιο θέμα μεταξύ πας πάντως ..

Ωστόσο αντί να φύγεις μπορεί να πεις το δικό σου θέμα,στορυ,βλακεία ο,τι θες ,αφού πάντα καταλήγουμε να λέμε όλες το μακρύ κ το κοντο μας..μην εξαπτεσαι έγκυος γυναίκα τέλος πάντων!!:P

Ακριβώς! Οι προβληματισμοί είναι σεβαστοί ,κι όποιος θέλει συμμετέχει εννοείται.

Όποιος θέλει να συζητήσει κάτι άλλο ,το κάνει, υπάρχουν συγχρόνως και δύο και τρια μπορεί κ παραπάνω θέματα που συζητάμε συγχρόνως.

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Renez είπε:

Χαχαχα βρε κοριτσια δεν εξαπτομαι. Απλα ειναι λιγο κουραστικο .παντου γι αυτο λενε. Μ εχει κουρασει. 

Οχι μην αλλαξετε θεμα, απλα εγω δν θα παρακολουθησω.

Σας στελνω τις ευχες μου για το βραδυ! Να περασετε καλα!

Καλο μας φαγοποτι!

Με το καλο του χρονου να κανουμε Πασχα με τα νεα μελη της οικογενειας!

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχα βρε κοριτσια δεν εξαπτομαι. Απλα ειναι λιγο κουραστικο .παντου γι αυτο λενε. Μ εχει κουρασει. 

Οχι μην αλλαξετε θεμα, απλα εγω δν θα παρακολουθησω.

Σας στελνω τις ευχες μου για το βραδυ! Να περασετε καλα!

Καλο μας φαγοποτι!

Με το καλο του χρονου να κανουμε Πασχα με τα νεα μελη της οικογενειας!

Καλό Πάσχα με υγεία σε σένα κ την οικογένεια σου Νίνα μου!! Ο,τι καλύτερο !

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...