Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Eval είπε:

Κοριτσια μου! Καλησπέρα να έχουμε! Καλή Ανάσταση!

Συγνώμη που χάθηκα αλλά τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρουμαι αρκετά με πόνους χαμηλά στην κοιλιά. Είμαι ξάπλα αναγκαστικά όλη μέρα κι ευτυχώς είναι εδώ ο άνδρας μου και με βοηθάει. Κάντε μια προσευχουλα όλα να είναι καλά! Την άλλη Εβδομάδα μάλλον Τετάρτη έχουμε ραντεβού στο γυναικολόγο! 

Πάντως δεν θέλω να σας τρομάξω, όσον αφορά την συζήτηση περί έρωτα που είχατε, αλλά νομίζω πως οι πόνοι ξεκίνησαν σιγά σιγά μετά από επαφή που είχα με τον άντρα πριν λίγες μέρες! Θέλει προσοχή!

Περαστικα να ναι! Μηπως χρειαζεσαι μαγνησιο?

Μην ανησυχεις!

Γιατι δν πηρες τν γιατρο? Θα σου ελεγα να κανεις εναν υπερηχο καλυτερα πιο αμεσα. Εκτος κι αν μενεις μακρια απο το μαιευτηριο.

Σε παρομοια περιπτωση φιλης μ, πηγε και εκανε υπερηχο το ιδιο απογευμα, στο μαιευτηριο.

Ευχομαι να ναι ολα καλα!

• Ευχαριστώ 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Eval είπε:

Συγνώμη που χάθηκα αλλά τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρουμαι αρκετά με πόνους χαμηλά στην κοιλιά. Είμαι ξάπλα αναγκαστικά όλη μέρα κι ευτυχώς είναι εδώ ο άνδρας μου και με βοηθάει. Κάντε μια προσευχουλα όλα να είναι καλά! Την άλλη Εβδομάδα μάλλον Τετάρτη έχουμε ραντεβού στο γυναικολόγο! 

Πάντως δεν θέλω να σας τρομάξω, όσον αφορά την συζήτηση περί έρωτα που είχατε, αλλά νομίζω πως οι πόνοι ξεκίνησαν σιγά σιγά μετά από επαφή που είχα με τον άντρα πριν λίγες μέρες! Θέλει προσοχή!

Περαστικά κορίτσι μου..εφόσον δεν υπάρχει αίμα όλα καλά ,μη μου αγχώνεσαι!!

Παρέμεινε ηρεμη κ ξαπλωμένη κ θα περάσει..κ ίσως έχεις δίκιο για την επαφή..κάθε εμπόδιο για καλό που λένε..!!

Κ μη ζητάς συγγνώμη που δε μπαίνεις,είναι δυνατόν?! Εμείς εδώ είμαστε :-)

• Ευχαριστώ 1

Just now, Eval είπε:

κορίτσι μου περαστικά!!!τίποτα δεν θα είναι, αλλά πάρε τον γιατρούλη σου να ησυχάσεις!!!

ξεκουραση και όλα καλα!!!!

• Ευχαριστώ 1

C1JTp3.png

Just now, Eval είπε:

Όλα θα πάνε καλά κοριτσάκι μου θα κάνω προσευχουλα!μην αγχώνεσαι γιατί το καταλαβαίνει το μπεμπακι σου!!!!

Ήρεμα και όμορφα,και να δεις που αύριο θα είσαι πολύ καλύτερα!!!και με τον γιατρό σου τακτική επαφη!Για να μην αγχώνεσαι και να νιώθεις ασφαλής!!!!

• Ευχαριστώ 1

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Just now, Eval είπε:

περαστικό θα είναι κορίτσι μου! θα πάς γιατρουδάκο και θα σου πει ότι όλα είναι καλά!!!μην ανησυχείς αλλα να εισαι σε επαφή μαζί με το γιατρό σου!

κορίτσια κ εμεις όσον αφορά τις επαφές είμαστε κάπως...... αβολα!!!! το πρώτο τρίμηνο μας το απαγόρευσε ο γιατρός....μετά την αυχενική μας είπε προχωρήστε μεχρι το τρίτο τρίμηνο που πάλι θα σταματήσουμε! χαρήκαμε και οι δύο πολύ και ξεκινήσαμεεεε!!!! την πρώτη φορά δεν το ευχαριστηθηκε κανείς απο τους δύο μας γτ είχαμε άγχος..... και τις επόμενες???? ποιές επόμενες? μέχρι τωρα δεν έχει υπάρξει επόμενη φορά... και κατηγορούμε ο ένας τον άλλον ότι δεν θέλει.....ενω στην ουσία ξέρουμε ότι φοβόμαστε και οι δύο.... πρέπει ομως να προχωρήσουμε κάπως..... εγω νομίζω αντέχω προς το πα΄ρον... τον αντρούλη μου δεν τον βλέπω καλά αν τραβήξει τόσο καιρό. κάπως πρέπει να το διορθώοσυμε αλλά δεν ξέρω πως.... ίσως αύριο που είναι κ η Ανάσταση ή το Πάσχα να κάνουμε κ εμείς "¨Πάσχα".......χαχαχχα

• Χαχα 6

1 hour ago, EugenJen είπε:

νομίζω η πρώτη φόρα θα είναι λίγο αμήχανη γιατί θα υπάρχει ανασφάλεια κ από τους δύο αλλά , αμα γίνει η αρχή και δούμε οτι όλα καλά ,θεωρώ οτι μετά θα το ξαναθυμηθούμε το σπορ!!!

Ε νομίζω πως όπως και να έχει δε θα είναι όπως πριν....:-(

Αλλά σημασία βρε κορίτσια στην τελική νομίζω ότι έχει η συναισθηματική πληρότητα,η συντροφικότητα,το να είναι οι άντρες μας παρόντες και να δινουμε δυναμη,όμορφες στιγμές ,φιλιά και αγκαλιές ο ένας στον αλλο!!!!και τα άλλα έρχονται μετά....

• Μου αρέσει 1

Ttx1p3.png

Γεια σας κορίτσια κι από μένα! Έχετε όρεξη για συζήτηση και σήμερα! :) Το θέμα των επαφών είναι λίγο δύσκολο. Εγώ είχα κάνει υστεροσκόπηση δυο βδομάδες περίπου πριν την εξωσωματική (οπότε τίποτα) και μετά μας είπε ο γιατρός ότι δεν επιτρεπόταν τίποτα μέχρι να κάνω το τεστ εγκυμοσύνης και μετά αν έβγαινε θετικό πάλι τίποτα μέχρι να ακούσουμε χτύπους καρδιάς του μωρού. Μετά που ακούσαμε καρδούλα πάλι ο άντρας μου φοβόταν μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο που είναι κρίσιμο, οπότε μη τα πολυλογώ, αποχή τουλάχιστον 4 μήνες για εμάς. Μετά όμως που δεν υπήρχε λόγος πια (και ευτυχώς δεν είχα κι εγώ ούτε πόνους/συσπάσεις ούτε καθόλου αιμορραγίες) ξαναρχίσαμε χαλαρά. Πριν λίγες μέρες για την ακρίβεια εγώ δεν είχα πολύ όρεξη (λίγο η δυσπεψία, λίγο οι αλλεργίες μου...) αλλά αυτός με κυνηγούσε! ;) Μετά βέβαια που θα μεγαλώσει η κοιλιά μου δε ξέρω αν θα νιώθει το ίδιο! Πιστεύω ότι αν νιώθετε καλά και δεν έχετε κάποιο λόγο ανησυχίας (π.χ. αιμορραγίες) και τους το εξηγήσει και ο γιατρός θα χαλαρώσουν και θα επανέλθουν σιγά σιγά...

Πάντως για το σούσι που λέγατε, εγώ έφαγα πριν καμιά βδομάδα περίπου, απλά δεν είχε τίποτα ωμό μέσα (πήραμε tempura shrimp και crab/avocado rolls). Αυτά που είναι μαγειρεμένα επιτρέπονται (εκτός αν σας πει ο γιατρός σας βέβαια κάτι άλλο), οπότε κοιτάξτε το!

• Μου αρέσει 3

vNpVm5.png

Just now, Eva137 είπε:

Γεια σας κορίτσια κι από μένα! Έχετε όρεξη για συζήτηση και σήμερα! :) Το θέμα των επαφών είναι λίγο δύσκολο. Εγώ είχα κάνει υστεροσκόπηση δυο βδομάδες περίπου πριν την εξωσωματική (οπότε τίποτα) και μετά μας είπε ο γιατρός ότι δεν επιτρεπόταν τίποτα μέχρι να κάνω το τεστ εγκυμοσύνης και μετά αν έβγαινε θετικό πάλι τίποτα μέχρι να ακούσουμε χτύπους καρδιάς του μωρού. Μετά που ακούσαμε καρδούλα πάλι ο άντρας μου φοβόταν μέχρι να περάσει το πρώτο τρίμηνο που είναι κρίσιμο, οπότε μη τα πολυλογώ, αποχή τουλάχιστον 4 μήνες για εμάς. Μετά όμως που δεν υπήρχε λόγος πια (και ευτυχώς δεν είχα κι εγώ ούτε πόνους/συσπάσεις ούτε καθόλου αιμορραγίες) ξαναρχίσαμε χαλαρά. Πριν λίγες μέρες για την ακρίβεια εγώ δεν είχα πολύ όρεξη (λίγο η δυσπεψία, λίγο οι αλλεργίες μου...) αλλά αυτός με κυνηγούσε! ;) Μετά βέβαια που θα μεγαλώσει η κοιλιά μου δε ξέρω αν θα νιώθει το ίδιο! Πιστεύω ότι αν νιώθετε καλά και δεν έχετε κάποιο λόγο ανησυχίας (π.χ. αιμορραγίες) και τους το εξηγήσει και ο γιατρός θα χαλαρώσουν και θα επανέλθουν σιγά σιγά...

Πάντως για το σούσι που λέγατε, εγώ έφαγα πριν καμιά βδομάδα περίπου, απλά δεν είχε τίποτα ωμό μέσα (πήραμε tempura shrimp και crab/avocado rolls). Αυτά που είναι μαγειρεμένα επιτρέπονται (εκτός αν σας πει ο γιατρός σας βέβαια κάτι άλλο), οπότε κοιτάξτε το!

Ααααα δε το είχα σκεφτεί για μαγειρεμένο σούσι..είναι κ αυτό τον μάστερ σεφ με τις ιδέες του που μας κάνει κ λιγουρευομαστε,είναι κ ο ατιμος ο Άκης,αλλά είμαστε κ εμείς οι ίδιες κάθε πρωί με τις λιγούρες μας εδώ μέσα άστα να πάνε!!

Πως είσαι σήμερα από συμπτώματα? Τι καιρό έχετε εκεί?

Just now, Eval είπε:

Sou euxomai na einai ola kala!!Kai tha einai.Na skeftesai thetika!!

Just now, Irinoula86 είπε:

περαστικό θα είναι κορίτσι μου! θα πάς γιατρουδάκο και θα σου πει ότι όλα είναι καλά!!!μην ανησυχείς αλλα να εισαι σε επαφή μαζί με το γιατρό σου!

κορίτσια κ εμεις όσον αφορά τις επαφές είμαστε κάπως...... αβολα!!!! το πρώτο τρίμηνο μας το απαγόρευσε ο γιατρός....μετά την αυχενική μας είπε προχωρήστε μεχρι το τρίτο τρίμηνο που πάλι θα σταματήσουμε! χαρήκαμε και οι δύο πολύ και ξεκινήσαμεεεε!!!! την πρώτη φορά δεν το ευχαριστηθηκε κανείς απο τους δύο μας γτ είχαμε άγχος..... και τις επόμενες???? ποιές επόμενες? μέχρι τωρα δεν έχει υπάρξει επόμενη φορά... και κατηγορούμε ο ένας τον άλλον ότι δεν θέλει.....ενω στην ουσία ξέρουμε ότι φοβόμαστε και οι δύο.... πρέπει ομως να προχωρήσουμε κάπως..... εγω νομίζω αντέχω προς το πα΄ρον... τον αντρούλη μου δεν τον βλέπω καλά αν τραβήξει τόσο καιρό. κάπως πρέπει να το διορθώοσυμε αλλά δεν ξέρω πως.... ίσως αύριο που είναι κ η Ανάσταση ή το Πάσχα να κάνουμε κ εμείς "¨Πάσχα".......χαχαχχα

Hahaha.Na kanete koritsi mou kai Na min to afisete.

Oso pio polu afineis kati se afinei eimai tis apopsis.

Entaxei den lew na lussaxete alla i epafi sto zevgari prepei na yparxei.Eidika ap tin stigmi pou den yparxei provlima.Ase pou erevnes lene oti kata tin diarkeia tou sex oxygwnonetai kalytera o plakountas kai to mwro niwthei tin agapi tis mamas k tou baba.;-)

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Just now, Renez said:

Ααααα δε το είχα σκεφτεί για μαγειρεμένο σούσι..είναι κ αυτό τον μάστερ σεφ με τις ιδέες του που μας κάνει κ λιγουρευομαστε,είναι κ ο ατιμος ο Άκης,αλλά είμαστε κ εμείς οι ίδιες κάθε πρωί με τις λιγούρες μας εδώ μέσα άστα να πάνε!!

Πως είσαι σήμερα από συμπτώματα? Τι καιρό έχετε εκεί?

Χαχα, κι εγώ έχω λιγούρες κάθε τόσο, απλά προσπαθώ να τις ελέγχω γιατί μόλις φάω κάτι λίγο βαρύ ή μεγάλο το στομάχι μου με εκδικείται. Τα rolls που έφαγα τις προάλλες πάντως ήταν ελαφριά και τα συνόδευαν κλασικά με τζίντζερ (που υποτίθεται ότι βοηθάει στην πέψη), οπότε δε με πείραξαν καθόλου! Βέβαια δεν παραπονιέμαι... άλλες κοπέλες που βλέπω υποφέρουν από εμετούς και αιμορραγίες και έχουν και άλλο παιδί να φροντίσουν, οπότε εγώ δε μιλάω καθόλου!

Ευτυχώς εδώ μας δρόσισε λίγο τις τελευταίες μέρες, γιατί δε την πάλευα άλλο με την πρόωρη ζέστη και να μη μπορούμε να πάμε και θάλασσα. Τις προηγούμενες μέρες έβρεξε λίγο και σήμερα είναι πολύ καλή μέρα! Πάντως σε άλλα μέρη πιο βόρεια, αλλά και στην Ελλάδα που ακούω από τους δικούς μου, έχει τρελαθεί λίγο ο καιρός!:wacko:

• Μου αρέσει 2

vNpVm5.png

Πάντως ντάξει, σεξ δεν είναι μόνο η διείσδυση, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να περάσουν καλά κι οι 2 αν φοβάστε ή είναι άβολα! Και για μένα δηλαδή άβολα ήταν τις 2-3 φορές που το χω δοκιμάσει τώρα τελευταία και λέω άστο, ας κάνουμε τα υπόλοιπα! 

Δεν έχω και σχεδόν καθόλου επιθυμία η αλήθεια είναι, οπότε περιμένω καρτερικά το μαγικό 2ο τρίμηνο...!

@Irinoula86 Αν έκανες γυμναστική πριν, θα δεις ότι τα βιντεάκια είναι πολύ χαλαρά... Δες πχ το BabyFit by Amy, δε νομίζω να τα βρεις υπερβολικά αν δεν ήσουν ένα με τον καναπέ στο παρελθόν! Εγώ δηλαδή που δεν έχω τρομερή φόρμα και είμαι 94 κιλά άνθρωπος μπορώ να βγάλω 2 τέτοια 20λεπτα σκέψου... 

• Μου αρέσει 2

JeY7p2.png

Just now, Annou είπε:

Sou euxomai na einai ola kala!!Kai tha einai.Na skeftesai thetika!!

Hahaha.Na kanete koritsi mou kai Na min to afisete.

Oso pio polu afineis kati se afinei eimai tis apopsis.

Entaxei den lew na lussaxete alla i epafi sto zevgari prepei na yparxei.Eidika ap tin stigmi pou den yparxei provlima.Ase pou erevnes lene oti kata tin diarkeia tou sex oxygwnonetai kalytera o plakountas kai to mwro niwthei tin agapi tis mamas k tou baba.;-)

Αυτο το τελευταιο ηταν ωραιο..... Που ειπες.... Δεν θελουμε να μας αφησει τιποτα...... Θα το επαναφέρουμεεεεε!!!!!! Δεν ειναι στο χερι του.... Απο αυριο οπως ειπαμε.... Οχι σημερα που είναι κ Μ. Παρασκευή!!!! 

Just now, OctoberMom είπε:

Πάντως ντάξει, σεξ δεν είναι μόνο η διείσδυση, υπάρχουν κι άλλοι τρόποι να περάσουν καλά κι οι 2 αν φοβάστε ή είναι άβολα! Και για μένα δηλαδή άβολα ήταν τις 2-3 φορές που το χω δοκιμάσει τώρα τελευταία και λέω άστο, ας κάνουμε τα υπόλοιπα! 

Δεν έχω και σχεδόν καθόλου επιθυμία η αλήθεια είναι, οπότε περιμένω καρτερικά το μαγικό 2ο τρίμηνο...!

@Irinoula86 Αν έκανες γυμναστική πριν, θα δεις ότι τα βιντεάκια είναι πολύ χαλαρά... Δες πχ το BabyFit by Amy, δε νομίζω να τα βρεις υπερβολικά αν δεν ήσουν ένα με τον καναπέ στο παρελθόν! Εγώ δηλαδή που δεν έχω τρομερή φόρμα και είμαι 94 κιλά άνθρωπος μπορώ να βγάλω 2 τέτοια 20λεπτα σκέψου... 

Ευχαριστώ.... Θα το κοιταξω αυριο κ θα σ πω!!! 

• Μου αρέσει 1

9 ώρες πρίν, EugenJen είπε:

Είχα την εντύπωση ,ότι το γάλα δεν κατεβαίνει αμέσως άρα κ ο θηλασμός ξεκινάει μετά από 1-2 μέρες ,αλλά μάλλον παραπληροφόρηση ε;;;

Παραπληροφόρηση αγάπη.. χαχαχα από την πρώτη σας επαφή θα ψάχνει το στήθος σου. Είναι πολύ γλυκό! 

Κι εγώ έχω τις ορμές μου κορίτσια αλλά ο σύζυγος τίποτα.. αρνείται κατηγορηματικά. Έτσι μου έκανε και στην κόρη. 

Κορίτσια μου ωραίο θεματακι ανοίξατε πάλι! Λοιπόν..  κ εμείς λόγω εξωσωματικής κ αιμορραγιών μετά απέχουμε σχεδόν 4 μήνες ήδη! Η αλήθεια είναι ότι κ στο πρώτο τα ίδια είχαμε κ σε όλη τη διάρκεια έγινε λίγες φορές κ αυτό ήταν αρκετά άβολο.. φοβόμασταν κ οι 2.. Να σας ρωτήσω βρε κορίτσια; Εσείς βλέπετε τίποτα περίεργα όνειρα;; Καταλαβαίνετε... Είδα ένα τέτοιο όνειρο τις προάλλες κ ήταν τόσο έντονο που έκανα συσπάσεις κ είχα πόνο όλη μέρα μετά!! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...