Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Ellidr είπε:

Μπράβο κορίτσια εγώ έχω πλακωθει σε βιταμίνες και προβιοτικα και το χω ρίξει στο σεχ μπας και .....

Λέμε τώρα.

Αλλιώς από αρχές του χρόνου θα πάρω πάλι αγκαζε τον γιατρουλη μου και όπου πάμε 

Χαχα

Λοιπόν χωρίς πλάκα τώρα, το σεξ μην το υποτιμάς... υπάρχει κοπέλα που είχε κάνει 4 εμβρυομεταφορες με κουλούρα χοριακη και πριν την 5η εμβρυομεταφορα έμεινε μόνη της έγκυος σε ηλικία 42,5 παρακαλώ! Είναι και η τύχη στη μέση. Στο εύχομαι να μη χρειαστείς το γιατρό πάρα μόνο για οδηγίες εγκυμοσύνης! 

Κορίτσια ερώτηση. Είναι κάποια κοπέλα που είναι έγκυος και δουλεύει στο δημόσιο να μου πει τι κάνει με την άδεια?.... τα χω ξεχάσει.... προς το παρόν πήρα 3 ημέρες αναρρωτικη μέχρι να κάνω και τη 2η χοριακη γιατί δε θέλω ακόμη να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. 

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, Renez είπε:

Εσένα μαρή θα φοβάται να σε κουνήσει ο καημένος μη το κεράσεις κάνα εμετό χαχαχχααχ

ξέρεις πως το σκέφτομαι κ αυτό?????? τραγική η κατασταση που να το πιασεις κ που να το αφήσεις????:mrgreen:

• Χαχα 1

C1JTp3.png

Αχαχα renez εγώ είμαι που ρίχνω χυλοπίτες στον άντρα μου! Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη είχαμε περάσει κανονικό 9μηνο αποχης:-D. Λίγο που στο πρώτο τρίμηνο φοβομουν, μετά είχα κ κάτι πρόωρες συσπασεις από τον πέμπτο οπότε τελείωσε το θέμα... Σε αυτή την εγκυμοσύνη πάλι ακόμα τπτ... Δεν μου βγαίνει! Φοβάμαι! Και πάλι αν είναι να είναι ξενερωτο το μπαλαμουτι, ερήμην παράσταση που λέμε και στη Πάτρα!

@Jasmine@ δεν έχω φάει ποτέ από το αλεγκρο... Του καραβελ μου αρέσουν πολύ ειδικά τα παγωτά του είναι τα καλύτερα που έχω βρει παντού.

• Μου αρέσει 2
  • Χαχα 2

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, Annou είπε:

E nai!!Mono o giatros borei na tous kathusixasei.K me emena auto egine!!

Ναι κουκλα μ. Ειναι μπερδεμενοι κι εκεινοι!

Θα προτιμουσατε εναν εγωιστη να λεει τωρα το θελω και δν με ενδιαφερουν οι συνεπειες?

Ε οχι!

Εγω θελω τν γλυκουλη. Τρυφερουλη πατερουλη με αγαπη και στοργη!

Μεξικανικο ακουγεται? Χαχαχαχαχα

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Να το πάω λίγο στην αντίπερα όχθη;;;;

Όλες έχουμε τις ορμές μας πάνω κάτω κλπ κλπ ...

ΟΜΩΣ!πες ότι ο γιατρός δίνει το οκ και ότι ο άντρας μας είναι μερακλής και μια χαρά ενδίδει!!!!

Εμείς;;;δεν έχουμε καμία ανασφάλεια;

Εγώ φοβάμαι μη μου δώσει το οκ η γιατρός,έρθει ο άντρας μου φτιαγμένος κι εγώ του πω:ουπς τελικά άλλαξα γνώμη!άστο από του χρόνου!:lol:

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

Ttx1p3.png

Διαφημίσεις

Na sou pw kati @Renez :rolleyes:.

Xekina esu me ta alla ola,Xalarwse ton ligo.Valtou k ena krasaki kai kane o,ti allo einai na kaneis k siga siga tis epomenes meres tha erthei autos.Tha ginei to pragma.Oso pio polu kai suxna teleiwnoun, toso pio polu tha theloun.♥️:P

• Χαχα 1

Just now, Hliolousti είπε:

ΟΜΩΣ!πες ότι ο γιατρός δίνει το οκ και ότι ο άντρας μας είναι μερακλής και μια χαρά ενδίδει!!!!

Εγώ φοβάμαι μη μου δώσει το οκ η γιατρός,έρθει ο άντρας μου φτιαγμένος κι εγώ του πω:ουπς τελικά άλλαξα γνώμη!άστο από του χρόνου!:lol:

Εγω συμφωνω μαζι σου παντως! Εγω στην 1η ειχα ανασφαλειες, μα ολα οκ. Ημασταν μεξικανικο οπως ειπα χαχαχα

Καθιστε εχω επιχειρημα!

Λοιπν μετα την γεννα απαγορευεται για 40 ημερες.

Μεχρι δλδ να σας εξετασει παλι ο γιατρος.

Πειτε του!

Θα αντεξει περιπου ενα χρονο?

Δν το νομιζω!

Just now, Renez είπε:

Ναι έτσι ακριβώς λέει,ότι νιώθει ότι θα το πιέσει

Καθιστε εχω επιχειρημα!

Λοιπν μετα την γεννα απαγορευεται για 40 ημερες.

Μεχρι δλδ να σας εξετασει παλι ο γιατρος.

Πειτε του!

Θα αντεξει περιπου ενα χρονο?

Δν το νομιζω!

• Χαχα 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Hliolousti είπε:

νομίζω η πρώτη φόρα θα είναι λίγο αμήχανη γιατί θα υπάρχει ανασφάλεια κ από τους δύο αλλά , αμα γίνει η αρχή και δούμε οτι όλα καλά ,θεωρώ οτι μετά θα το ξαναθυμηθούμε το σπορ!!!

• Μου αρέσει 1

C1JTp3.png

Εγώ πάλι κορίτσια το αντίθετο. Ο κακομοίρης ήταν μια χαρά ορεξάτος αλλά εγώ λόγο των εμετών και γενικά της ατονιας που ένιωθα όλο αυτό το διάστημα, ήθελα κυρίως μόνο αγκαλίτσες ^_^  

Τώρα που έχω αρχίσει να παίρνω κάπως τα πάνω μου νομίζω δεν θα έχουμε θέμα :D

Πάντως η @Ninamc έχει δικιο. Πόσο θα αντέξουν :-P Δεν είναι και λίγοι οι μήνες. 

Διαφημίσεις

Μετά δεν είναι μόνο οι 40 μέρες....είναι κ τα ράμματα από κάτω!!!.κ εμείς δεν έχουμε κάνει κάτι ακόμη,στην επόμενη όμως επίσκεψη θα ρωτήσω τον γυναικολόγο κι εγώ..

Σας διαβάζω αλλά η τούρτα αμυγδάλου μίλησε στη καρδούλα μου...θα βολευτω με σοκολατόπιτα 

• Μου αρέσει 2

Q1jtp2.png

Just now, Ninamc είπε:

Ναι κουκλα μ. Ειναι μπερδεμενοι κι εκεινοι!

Θα προτιμουσατε εναν εγωιστη να λεει τωρα το θελω και δν με ενδιαφερουν οι συνεπειες?

Ε οχι!

Εγω θελω τν γλυκουλη. Τρυφερουλη πατερουλη με αγαπη και στοργη!

Μεξικανικο ακουγεται? Χαχαχαχαχα

Εξαρτάται αν τον λένε Χοσέ Αρμάντο Ντελακρουά!!

Just now, Annou είπε:

Na sou pw kati @Renez :rolleyes:.

Xekina esu me ta alla ola,Xalarwse ton ligo.Valtou k ena krasaki kai kane o,ti allo einai na kaneis k siga siga tis epomenes meres tha erthei autos.Tha ginei to pragma.Oso pio polu kai suxna teleiwnoun, toso pio polu tha theloun.♥️:P

Αυτό μεγάλη αλήθεια κ ισχύει φουλ!! Βέβαια ελπίζω να μην ισχύει το αντίθετο χαχαχαχα κ

Αχχχ πάω κ εγώ η μάνα να μαγειρέψω τπτ..τσιπούρα έβγαλα σήμερα..

Θα τα πούμε το απόγευμα κοριτσοπαρεακι μου :)

• Μου αρέσει 1

Κοριτσια μου! Καλησπέρα να έχουμε! Καλή Ανάσταση!

Συγνώμη που χάθηκα αλλά τις τελευταίες μέρες ταλαιπωρουμαι αρκετά με πόνους χαμηλά στην κοιλιά. Είμαι ξάπλα αναγκαστικά όλη μέρα κι ευτυχώς είναι εδώ ο άνδρας μου και με βοηθάει. Κάντε μια προσευχουλα όλα να είναι καλά! Την άλλη Εβδομάδα μάλλον Τετάρτη έχουμε ραντεβού στο γυναικολόγο! 

Πάντως δεν θέλω να σας τρομάξω, όσον αφορά την συζήτηση περί έρωτα που είχατε, αλλά νομίζω πως οι πόνοι ξεκίνησαν σιγά σιγά μετά από επαφή που είχα με τον άντρα πριν λίγες μέρες! Θέλει προσοχή!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...