Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Renez είπε:

Πω πω σταματήστε πρωί πρωί πάλι με τα φαγητά ρε νηστικες γουρουνοφιλες μου κ πάμε στο θέμα μας...

Από την αυχενική που το παιδί μας φάνηκε κανονικά...εννοώ έτσι σχηματισμένο αγγελούδι..ο άντρας μου έκοψε καααααθε επαφη(σεξουαλική μαζί μου..) στην αρχή το απέφευγε μέχρι που κλείσαμε 5 εβδομάδες χωρίς κ του έκανα ολόκληρη συζήτηση χθες κ με κλαμα κ κατεληξε ότι από όταν είδε το παιδί δε νιώθει άνετα..

Το σέβομαι αλλά έχω ακόμη 4.5 το κέρατο μου? Τι φάση..? Δε μπορώ βέβαια να γκρινιαξω περισσότερο γτ είναι τόσο δίπλα μου σε όλα κ βλέπω πως με κοιτάει κ λιώνει κ δουλειές κάνει κ όλα αλλααα....νιώθω απόρριψη έτσι..

Το έχει περάσει καμία..?

Jahahaha.Thea!!Nai egw sto prwto paidi pou eixame xasei!!Eniwthe oti tha xtupisei to paidi.
K otan to xasame mou eipe “eides?an to kaname tha nomiza oti ftaiw egw”

Allaaaaaa, Se auto to paidi twra.To kanoume kanonika afou o giatros tou epivevaiwse oti den yparxei thema apo tin prwti stigmi.

Isa isa egw den thelw k me kunigaei.Mou eipe mia gnwsti mou oti exei na kanei me tis ormones pou murizei panw mou kai thelei...Twra ti na sou pw..

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Παιδι μ σ λεω! Το περνανε 8 στους 10. Το ξερω. Χαχαχαχα

Μετα το 1ο τριμηνο επανερχονται. Βεβαια οχι ολοι, μα αν η μαμα το κυνηγησει το θεμα χαχαχαχ και μιλησει κ στν γιατρο γι αυτο, και πει οκ ο γιατρος,

Τοτε παιρνει μπρος κ ο αντρας χαχαχαχαχα

Just now, Annou είπε:

Jahahaha.Thea!!Nai egw sto prwto paidi pou eixame xasei!!Eniwthe oti tha xtupisei to paidi.
K otan to xasame mou eipe “eides?an to kaname tha nomiza oti ftaiw egw”

Allaaaaaa, Se auto to paidi twra.To kanoume kanonika afou o giatros tou epivevaiwse oti den yparxei thema apo tin prwti stigmi.

Isa isa egw den thelw k me kunigaei.Mou eipe mia gnwsti mou oti exei na kanei me tis ormones pou murizei panw mou kai thelei...Twra ti na sou pw..

Και μενα  χαχαχαχα

Αλλα εγω κυρια! Μετα τς 3 μηνες λεει ο δικος μ γιατρος.

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, marianna1986 είπε:

Καλημέρα κορίτσια!

Κ εγώ χάλια ύπνο σήμερα...η μάλλον της μικρής που όλο στριφογυρνουσε και δεν με άφηνε να ησυχάσω... 

@Jasmine@ποιο είναι το καλύτερο ζαχαροπλαστείο της Πάτρας;

@EugenJenστην αρχή έχουμε το πρωτογαλα που είναι ένα πηχτό υγρό κ πολύ θρεπτικό κ μετά από 2 μέρες κατεβαίνει το γάλα. 

@Renez περιμένουμε το θέμα...

Έχει την αγαπημένη μου τούρτα! Το allegro έχει μια τούρτα μισή σοκολάτα μισή αμυγδάλου αν θυμάμαι καλά τη λένε Φαραώ.... Μπορείς να τη φας όλη χωρίς να σε λιγώσει! επίσης από το caravel τρελαίνομαι για τις φλορεντινες που είναι γεμιστές κ περιτυλιγμένος με σοκολάτα!

• Μου αρέσει 2

SqfGp3.png

Just now, Renez είπε:

Πω πω σταματήστε πρωί πρωί πάλι με τα φαγητά ρε νηστικες γουρουνοφιλες μου κ πάμε στο θέμα μας...

Από την αυχενική που το παιδί μας φάνηκε κανονικά...εννοώ έτσι σχηματισμένο αγγελούδι..ο άντρας μου έκοψε καααααθε επαφη(σεξουαλική μαζί μου..) στην αρχή το απέφευγε μέχρι που κλείσαμε 5 εβδομάδες χωρίς κ του έκανα ολόκληρη συζήτηση χθες κ με κλαμα κ κατεληξε ότι από όταν είδε το παιδί δε νιώθει άνετα..

Το σέβομαι αλλά έχω ακόμη 4.5 το κέρατο μου? Τι φάση..? Δε μπορώ βέβαια να γκρινιαξω περισσότερο γτ είναι τόσο δίπλα μου σε όλα κ βλέπω πως με κοιτάει κ λιώνει κ δουλειές κάνει κ όλα αλλααα....νιώθω απόρριψη έτσι..

Το έχει περάσει καμία..?

φιλενάδα εγώ έχω απαγορευτικό απο την γιατρό, που κ να μην είχα παρότι διάθεση υπάρχει δεν ακολουθεί το σώμα με αναγούλες κ εμετούς...Ο άντρας μου προφανώς κ δεν έχει θίξει το θέμα αφού τι να πει ο διόλος όταν του το κόβουν από παντού, αλλά νομίζω οτι είναι φυσιολογικό γιαυτούς να νιώθουν λίγο άβολα, βλέπουν ένα μωράκι μέσα μας κ σου λέβε τλωρα τι παίζει??θα ακουμπάει το λιλι μου το μωρό???αχαχα

• Χαχα 2

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

Just now, Renez είπε:

Γελάς άκαρδη ε? Εμένα πονάει η καρδούλα μου!! Αλλά που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός....θα θέλει κ εγώ θα σφυριζωωωω!!

Κι εμείς μια από τα ίδια ....:sad:

Και κατέληξα και του είπα πως στο επόμενο ραντεβού μας,θα βάλουμε τη γιατρό να δει όλες τις παραμέτρους που θα μπορούσαν να απαγορεύσουν τη σεξουαλική επαφή..

Κι αν μας πει για τον χι ψι λόγο ότι δεν ενδείκνυται,οκ...

Αν όμως μας δώσει το οκ,θα το συζητήσουμε μαζί της όσο αναφορά το τί επιτρέπεται και τί όχι (τί ακούν κι αυτοί οι γιατροί:oops:) και θα λυθεί κάθε αμφιβολία του...

Ελπίζω δηλαδή!εγώ τον είδα να είναι λίγο σε μουντ: "ναι καλά τραγουδα εσύ τώρα"

Όμως επενδύω πάνω σε αυτή την κουβέντα με τη γιατρό και ο Θεός βοηθός...

Εσείς το συζητήσατε έτσι με το γιατρό;να του τα πει λίγο πιο επιστημονικά και να φύγει το κόλλημα του;

Ttx1p3.png

Just now, EugenJen είπε:

φιλενάδα εγώ έχω απαγορευτικό απο την γιατρό, που κ να μην είχα παρότι διάθεση υπάρχει δεν ακολουθεί το σώμα με αναγούλες κ εμετούς...Ο άντρας μου προφανώς κ δεν έχει θίξει το θέμα αφού τι να πει ο διόλος όταν του το κόβουν από παντού, αλλά νομίζω οτι είναι φυσιολογικό γιαυτούς να νιώθουν λίγο άβολα, βλέπουν ένα μωράκι μέσα μας κ σου λέβε τλωρα τι παίζει??θα ακουμπάει το λιλι μου το μωρό???αχαχα

Ναι έτσι ακριβώς λέει,ότι νιώθει ότι θα το πιέσει

• Χαχα 2

Just now, Renez είπε:

Το έχει περάσει καμία..?

Αχ κ εμάς ήταν απαγορευμένο λόγω αιμορραγίας κ συσπάσεων! Τώρα έχω ραντεβού στις 27 κ θα τον ρωτήσω το γιατρό.... 

εγω πάντως ΘΕΛΩ! Αυτός δε μου λέει τίποτα, προσπαθω να τον στειμωξω αλλά δεν.... αν δώσει το οκ ο γιατρός όμως!!!!

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

SqfGp3.png

Just now, Hliolousti είπε:

Κι εμείς μια από τα ίδια ....:sad:

Και κατέληξα και του είπα πως στο επόμενο ραντεβού μας,θα βάλουμε τη γιατρό να δει όλες τις παραμέτρους που θα μπορούσαν να απαγορεύσουν τη σεξουαλική επαφή..

Κι αν μας πει για τον χι ψι λόγο ότι δεν ενδείκνυται,οκ...

Αν όμως μας δώσει το οκ,θα το συζητήσουμε μαζί της όσο αναφορά το τί επιτρέπεται και τί όχι (τί ακούν κι αυτοί οι γιατροί:oops:) και θα λυθεί κάθε αμφιβολία του...

Ελπίζω δηλαδή!εγώ τον είδα να είναι λίγο σε μουντ: "ναι καλά τραγουδα εσύ τώρα"

Όμως επενδύω πάνω σε αυτή την κουβέντα με τη γιατρό και ο Θεός βοηθός...

Εσείς το συζητήσατε έτσι με το γιατρό;να του τα πει λίγο πιο επιστημονικά και να φύγει το κόλλημα του;

Μπαα...του το εξήγησα εγώ πως είναι αδύνατο αυτό κτλ κτλ κ πως το τελευταίο μήνα ίσα ίσα χρειάζεται η επαφή για τη διαστολή αλλά αν τώρα δεν σκέψου εκεί που θα είναι όντως μέσα μας ολοκληρο μωρό! !!!

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Ποπο ειναι πλ αστειο εχω λιωσει . Χαχαχαχαχα

Ειναι 100 τα 100 φυσιολογικο και επομενο!

Μεχρι να γεννησουμε, ο συζυγος μας περναει ζορι, αν εχει ενσυναισθηση βεβαια. Χαχαχα

Περνανε αγχη, φοβους

Αν θα τα καταφερουν, αν θα αλλαξει η σχεση σας, πως θα ναι το μωρο, πως θα ναι εκεινοι σαν πατεραδες

Το οικονομικο. Το σωμα μας που αλλαζει. Ολα περνανε απ το μυαλο τους.

Ολα!

• Μου αρέσει 3

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Renez είπε:

Ναι έτσι ακριβώς λέει,ότι νιώθει ότι θα το πιέσει (ο Τιραμόλα!!) Μα καμία αυτογνωσία ποια?! Χαχαχχα αχαχχ

χαχαχαχα ήμουν σίγουρη!!όλοι μωρέ έτσι σκέφτονται κ πιστεύω οτι κ ο δικός μου αν μας δώσει το οκ η γιατρός θα είναι διστακτικός, μόνη μου ελπίδα οτι είμαστε σε ξηρασία από την αρχή της εγκυμοσύνης !!

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

χαχαχαχα ήμουν σίγουρη!!όλοι μωρέ έτσι σκέφτονται κ πιστεύω οτι κ ο δικός μου αν μας δώσει το οκ η γιατρός θα είναι διστακτικός, μόνη μου ελπίδα οτι είμαστε σε ξηρασία από την αρχή της εγκυμοσύνης !!

Εσένα μαρή θα φοβάται να σε κουνήσει ο καημένος μη το κεράσεις κάνα εμετό χαχαχχααχ

• Χαχα 3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...