Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν έχεις χρόνια στην υπηρεσία οπότε έχεις κ αρκετές μέρες αναρρωτικής, σου γράφει ο γιατρός σου τις αναρρωτικες μέχρι να βγεις σε άδεια κύησης. Ίσως σε καλέσουν από την επιτροπή που όπως έχω καταλάβει δεν πας εσύ αλλά κάποιος δικός σου, συνήθως ο σύζυγος. Τώρα αν είσαι νέα υπάλληλος κ δεν έχει πολλές μέρες αναρρωτικής έχει λίγη διαδικασια

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Με το καλό η αυχιενικη ! Εκανες πάλι για κύτταρο μεγαλοιο; Τα συμπτώματα Πνε και ερχονται

εγω είχα πολλές ζαλάδες και εμετούς 12+1 μέρα σταμάτησαν ως δια μαγείας !!!

Μανουλες Οκτωβρίου 2020!!

Renez

Recommended Posts

Just now, Anastasia05 είπε:

Απαγορεύονται τα λουλούδια ! Το σουσι επιβάλλεται!

τρώγονται τα λουλουδια???Δεν τρώγονται!!!

@Jasmine@ την έφαγα τη βαφλίτσα μου εγω προχθες κ μου φυγε η κάψα για την σοκολάτα...

Just now, P.L.L. είπε:

Εγώ αυτό με την τούρτα το έλεγα τόσες μέρες στον άντρα μου. Ότι αν περάσουν οι αναγούλες θα φάω μια ολόκληρη τούρτα μόνη μου. Οποτε τώρα δεν λέω τίποτα!  Δεν είναι να μιλάω! 

τουρτίτσα με στεβια εν κάνει?????

C1JTp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Anastasia05

3264

• Renez

3176

• Jasmine@

1807

• Christinα

1663

Just now, P.L.L. είπε:

Με έχει πιάσει κι εμενα το στομαχι σήμερα πάλι και ταβλιαστηκα πάλι. 

Σουσι νομίζω δεν επιτρέπεται αν θηλαζεις! Χαχαχα Βρες κάτι αλλο! 

Είχα την εντύπωση ,ότι το γάλα δεν κατεβαίνει αμέσως άρα κ ο θηλασμός ξεκινάει μετά από 1-2 μέρες ,αλλά μάλλον παραπληροφόρηση ε;;;

C1JTp3.png

Just now, EugenJen είπε:

Είχα την εντύπωση ,ότι το γάλα δεν κατεβαίνει αμέσως άρα κ ο θηλασμός ξεκινάει μετά από 1-2 μέρες ,αλλά μάλλον παραπληροφόρηση ε;;;

Μπαίνει αμέσως στο στήθος ! Εγώ έκανα τον πρωτο θηλασμό στην ανάνηψη.

Όταν γέννησα πήγε ο άντρας μου σε γνωστό ζαχαροπλαστείο Κωνσ.....ιδης κ είχε πάρει πολλά κ διάφορα κ οπότε μου άνοιγε η όρεξη έτρωγα κ 2-3-4 

Στη λοχεία πεινούσα πολυυυυυ περισσότερο από την εγκυμοσύνη πάντως.. οπότε θα χαρείτε τότε ότι σας λείπει τωρα!!

• Μου αρέσει 1

Q1jtp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Κ εγώ χάλια ύπνο σήμερα...η μάλλον της μικρής που όλο στριφογυρνουσε και δεν με άφηνε να ησυχάσω... 

@Jasmine@ποιο είναι το καλύτερο ζαχαροπλαστείο της Πάτρας;

@EugenJenστην αρχή έχουμε το πρωτογαλα που είναι ένα πηχτό υγρό κ πολύ θρεπτικό κ μετά από 2 μέρες κατεβαίνει το γάλα. 

@Renez περιμένουμε το θέμα...

• Μου αρέσει 1

l4uHp3.pnghqpcp3.png

Just now, EugenJen είπε:

ασε με κ χθες ξανακύλησα στους εμετούς πραγματικά χωρλις λόγο!!είχα νευριασει τόσο που έλεγα δεν γίνεται να έχουμε πάει στο φεγγάρι και να μην μπορούνε να βρούνε κάτι για τις αναγούλες τις εγκυμοσύνης, δεν γίνεται!!απλά δεν μας νοιάζονται, εκέι θέλουν να παιδευόμαστε!!!

όσο για την παραγγελία εγώ εχω πει στον σύζυγο, ούτε λουλούδια ούτε τίποτα στο μαιευτήριο, σούσι θέλω!!!!:mrgreen:

K egw Sushi exw zitisei!!!Exw k ton kollito mou pou exei magazi.Ena ap ta kalytera opote katalavaineis.Tha faw dixws avrio!!:-D

• Μου αρέσει 2

@Anastasia05 @marianna1986 άρα τζίφος το σούσι!! 

χαρά στο κουράγιο σου  3 άτομα στο κρεβατι, εγώ με τον αντρα μου κ όλο το βράδυ γυρίζω γυρω γυρω δεν βολεύομαι πουθενα!!

Just now, Annou είπε:

K egw Sushi exw zitisei!!!Exw k ton kollito mou pou exei magazi.Ena ap ta kalytera opote katalavaineis.Tha faw dixws avrio!!:-D

δυστυχώς άμα θηλάσουμε δεν θα φάμε όπως λένε τα κορίτσια!!θα κάνουμε πολύ υπομονή ακόμα!!,

C1JTp3.png

Καλημερουδια κοριτσια! Πως ειστε?

Εμεις μια χαρα ! Καναμε πολλες δουλειες , παιξαμε με τν μικρο μας κ τωρα ξεκουραση.

Τι θεμα εχουμε?

Θελω κ γω!

Πρωτη μερα που ακουσα καμπανα σημερα..λυπητερα βεβαια. ΜεγΠαρασκευη σημερα κοριτσια.

• Μου αρέσει 2

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Διαφημίσεις

Just now, EugenJen είπε:

@Anastasia05 @marianna1986 άρα τζίφος το σούσι!! 

χαρά στο κουράγιο σου  3 άτομα στο κρεβατι, εγώ με τον αντρα μου κ όλο το βράδυ γυρίζω γυρω γυρω δεν βολεύομαι πουθενα!!

δυστυχώς άμα θηλάσουμε δεν θα φάμε όπως λένε τα κορίτσια!!θα κάνουμε πολύ υπομονή ακόμα!!,

Aaaaaa!!!Ontws?Mou gkremises to oneiro!!!E egw tha parw me tiganita kai psimena eswterika!!Oxi wma!!:grin:

Χαχαχαχαχα

Ειναι αστειο! Βρε ειναι απολυτα φυσιολογικο! Αλλα μη στεναχωριεσαι , θα το ξεπερασει στην πορεια.

Τωρα εισαι η μαμα του γιου του.

Σε σεβεται ενα τσικ παραπανω στην γλωσσα τους!

Μη σκας, θιξε το θεμα και κυνηγησε τν χαχαχαχαχαχα

Μη νιωθεις απορριψη, ειναι χαζο!

Ο αντρας σ εχει ανασφαλειες αυτη τη στιγμη και φοβους αν θα πανε ολα καλα κτλ. Σε λατρευει κουκλα μ!

Απλα δωσε χρονο και ολα θα πανε καλα!

• Μου αρέσει 1

DBPwp2.pngPwi7p3.png

Just now, Ninamc είπε:

Χαχαχαχαχα

Ειναι αστειο! Βρε ειναι απολυτα φυσιολογικο! Αλλα μη στεναχωριεσαι , θα το ξεπερασει στην πορεια.

Τωρα εισαι η μαμα του γιου του.

Σε σεβεται ενα τσικ παραπανω στην γλωσσα τους!

Μη σκας, θιξε το θεμα και κυνηγησε τν χαχαχαχαχαχα

Γελάς άκαρδη ε? Εμένα πονάει η καρδούλα μου!! Αλλά που θα πάει θα γυρίσει ο τροχός....θα θέλει κ εγώ θα σφυριζωωωω!!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...